Frækkert

Medlemmer
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Frækkert

  1. Du har ingen iso-arm øvelser. Ved godt mange siger det ikke er nødtvendigt, men jeg er nu efterhånden blev af en lidt andenholdning. Mine arm sker der ikke en skid med når jeg køre programmer der ikke har iso-øvelser til armene. Jeg prøvede sidst et program som er nævnt - squat dig til større arm, hvor der også er godt med iso-øvelser til armene samtidigt med der også er store basicøvelser. På de første 4-5 uger var der +1 cm - tror der røg 2 kg i masse ca. Hehe så hvis jeg havde bulket hårdt var det nok blevet til mere. Det er i hvert fald et forsøg værd vil jeg mene. Så forsøg dig med nogle iso-øvelser. Det kan sagtens bare være en enkelt til både bicep og tricep. Held og lykke

  2. Hmm tror sq jeg har lidt det samme problem. Her inden for de sidste par uger, er jeg også begyndt at opleve ondt i maven + luft og ringere afføring. Det er sket samtidigt med jeg nu kun bruger jordbær protein, hvor jeg før skiftede mellem kakao, og jordbær. Så har sq lidt det jordbær protein mistænkt for at være synderen! - Jeg har i hvert fald tænkt mig at købe et andet protein, for lige at se efter om der er hold i min mistanke. Ved ikke lige hvad forskellen er på jordbær og chokolade prot, det er fra fuldstændig samme producent og er købt på samme tidspunkt, så går udfra det har været fra samme sending. :blink::blink: Wierd....

  3. Hvad ligger du til grund for at anbefale at holde sig fra fed mad, for at nedsætte bumser/acne?

    T

    Torben F, bare fordi noget ikke er bevist behøver det jo ikke være mindre sandt. Faktum er det at MANGE rigtig MANGE oplever at få flere bumser, når de lever et mere usundt liv i form af fastfood, junk, slik & chips. Så kan du jo blive ved med at ævle løs om at der ikke er belæg for at sige det, men hvorfor er der så, så mange der oplever det således???

  4. Det er vel meget forskelligt alt efter hvad ens mål er. Hvis er man konkurrenceudøver (altså deltager BB/BF/AF you name it) - så er man vel på "bulk" hele året bortset fra en 3 måneders tid før man skal stille op til konkurrence, hvis man ikke stiller op vil jeg tro man gør det så de ka være cut om sommeren og så hele vinterhalvåret der er man på bulk. Synes din metode virker lidt ugennemtænkt. :innocent: Jeg gad i hvert fald ikke hele tiden cutte/bulke, så når man sku aldrig noget steder :tongue: - Har ikke selv nogen erfarring med at cutte, da jeg har været på langsom fedekur de sidste 1½ år ca. :4mewantfood:

  5. hvis du kan lide tunge vægte, sved,råb og ammoniak lugt så er helsecenteret stedet :devil:

    hvis du kan lide girle men er fitness stedet :slut:

    :tongue::tongue::tongue:

    EDIT:

    hvis du har studiekort er det vist 199kr om måneden i Helsecenteret

    Haha vidste du ville skrive det Nors :w00t: - men ja det er rigtigt nok :4thumbup: - jeg er jo bare diskodreng, så holder mig til fitness :innocent: - desuden har vi flere damer end jer... tror jeg nok... :4thumbup:

  6. Hey mester... der findes 2 steder; Frederikshavn Helsecenter & Fitness Frederikshavn (og så er der f.eks. svømmehalen, hvor man også kan træne, dog er der næsten intet udstyr, så det er ikke et godt alternativ.)

    Fitness Frederikshavn er en VOLVO hvorimod Frederikshavn Helsecenter en brugt Lada :w00t: Dermed ikke sagt at Frederikshavn Helsecenter ikke er godt, det er bare noget gammelt udstyr de har derover, og da jeg trænede der var der sq aldrig til at komme til pga. der var vold mange mennesker.... Der er dog også den forskel, at Fitness frederikshavn er MEGET dyre, kan dog ikke huske hvor meget det koster i Frederikshavn Helsecenter længere, men mener det er noget med 550 kr for 3 måneder, hvor imod du SKAL binde dig et HELT år, hvis du begynder oppe i Fitness Frederikshavn. Totalpris på 3.000 på et år. Det er en pæn sum penge, men der følger også en del mere luksus med :smile: -

    EDIT: så umiddelbart har du kun EN mulighed, og det er Frederikshavn Helsecenter :wink:

  7. Ved ikke hvordan man definere tyrenakke, men ham til venstre ligner B.S Christiansen (tror nok det er sådan det staves), bare i overpropotioneret størrelse :w00t::tongue:

  8. Hey Angel. Jeg har fulgt din log lidt i smug, men nu synes jeg lige jeg blev nødt til at smide en comment :cooldance: Ville bar' ligesom mange af de andre ønske dig et lidt forsinket tillykke med udtagelsen & dit OBBC-sponsorat (eller hva man nu skal kalde det det) - Det har lige siddet og kigget billederne igennem på atletic.dk (øvrigt en rigtig fee side :tongue: ), og det ser jo virkelig godt ud - især ryggen og dine delts er UNREAL :showoff: - synes dog der mangler nogle billeder af dine lår - hvordan går det med dem? - ps. Har du fået farvet hår der på det sidste billede? Synes iøvrigt bare det ene lag farvelade du har fået lagt har givet en rigtig god kulør :4thumbup:

    Nå men held og lykke med konkurrencen! :w00t:

  9. Er enig med kalkunen... Synes måske de virker en smule tossede. Jeg fik det indtryk af udseendelsen, at de stort set ikke har andet i deres hverdag en træning. Og det er sq da lidt tamt i længden (så kunne vi jo ligeså godt leve i små isolerede motionscentre ikke?)

    De dropper deres venner og sågar kærester, som de elsker?????? Må nok stille mig en lille smule uforstående overfor det. Der er da meget mere end bare træning i det her liv eller hvordan? Hvis man ikke har plads til venner og kæresten, så bliver det da lidt for ensformigt.

    Synes det virker lidt bizart at beskrive sit forhold med vægte/cykling som et kærlighedsforhold som Ulrik gjorde, da jeg ikke mener den følelse man har ved af at træne er den samme, som den man har ved at være sammen med den man elsker(og hvis han elsker sin cykel på samme måde som sin kæreste, så burde han nok opsøge en psykolog).

    Jeg mener også det ville blive en lidt monoton verden, hvis alle kun gik rundt og passede sig selv og deres træning, eller er jeg den eneste der mener det? Hende tøsen, hun lider da af seriøse psykiske problemer (hvorfra de kommer skal jeg ikke kunne sige); men at man dropper sin kæreste bare fordi, man lige har lyst til at være en ½ time mere i centeret, og man måske liiige har lyst til lidt andet mad, det er måske....?..

    Desuden fik jeg det indtryk, at tumpe-dumpe-tøsen trænede, fordi hun havde skyldfølelser (overfor hvad? Man dør ikke af at holde fri fra træning en dag, og man bliver heller ikke stopfed) Motivationen til træning, mener jeg skal komme pga. lyst og ikke skyld, som det var i hendes tilfælde. Der synes jeg, at Ulrik virkede en del mere "balanceret" i sit forhold med træning, altså det var fordi det giver ham et eller andet, som er en smule ubeskriveligt, og skal opleves... Det er vel også gruden til mange af os på det her board træner :cooldance: Hvilket IMO. også er en af de eneste gyldige/fornuftige forklaringer på, at man skal op i et center 3-4 gange om ugen, så skal det da give en noget....

    Det var mine 50cents lidt sammen rodet :w00t:

  10. Hvis bælterne virkede ville der nok heller ikke være så mange overdimensioneret fede mennesker på kloden  :bigsmile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Løbeture f.eks. virker fint, der er sgu alligevel en masse fede mennesker.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nu er det jo hårdt for fede mennesker at løbe, mester.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nu er livet nu engang hårdt, mester. :tongue: Det er sq da nok den ringeste undskyldning for ikke at tabe sig... "AVVV det gør ondt, og det er hårdt" :w00t:

  11. Ring til dem og hør. De havde intet da jeg var ude hos dem i sin tid, de har det nok bare ikke hjemme. Men de kan bestille det  :smile: Og du kan nok også få dem til at sende det til dig.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jep det vil jeg da lige prøve så - tak for hjælpen :wink:

  12. Doc: kan se de har en hjemmeside :smile: Tænkte jeg ikk lige over... :w00t: Nå men jeg synes ikk lige umiddelbart jeg kan finde det omtalte bælte til 250.- er det bare fordi de ikke har det mere, eller tror du bare de ikke har smidt det på hjemmesiden, fordi så ku jeg da lige skrive en lille mail til dem og høre... :wink:

  13. Hov havde sq lige glemt at jeg havde oprettet denne tråd :bigsmile: ....

    skal det være et bælte?

    jeg har haft utrolig gode erfaringer med en solid taske på rykken. bgare smid skiverne i taske og hammer den op på ryggen :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    -tror det ville være til rimelig stor irritation at lave chins og lign. når man har sådan nogle stropper om skulderne.... Desuden ser det jo herre grim ud :tongue:

    I DK kan det bl.a. købes hos http://www.fitnessbutikken.dk/category.19.article.419.

    I det store udland kunne du prøve et af følgende :

    http://www.auravita.com/products/AURA/MAXM12690.asp

    http://www.bigfitness.com/leatherdipbelt.html

    http://www.nicemuscle.com/dip-belt-80845.htm

    http://www.sports-equip-supplies.com/physt...httraining.html

    http://www.net2fitness.com/dip_belt_calf_r...in_up_belts.htm

    Det var 30 sec. på Google.......... tror du ikke du skulle køre et specialiseringsprogram, og arbejde lidt med dine Google-skills :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hehe, jaja seje kan jo ikk gøre for du er bedste ven med google vel? :bigsmile: Men tak for linksene det var super :4thumbup:

    Saga Trim på nørrebro har et til 250 kr, hvilket jeg ville købe såfremt jeg ikke havde en alternativ løsning med en stofrem.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Bor i den anden ende af landet, så tror ikk lige jeg gider at smutte til kbh for det :laugh: Jo mindre man ku få dem til at sende det selvf.... :smile: Ellers tak...

  14. Well, da jeg startede med at træne for godt 1½ år siden nu, der havde jeg samme problem som dig... min vægt var tilmed også omkring det samme lige omkring 50 kg så vidt jeg husker :laugh: , nu vejer jeg godt 70... Men, som sagt havde de samme problemer som dig, og har dem tildels stadig... Jeg tygger også maden alt for godt vil mange synes, men kan ikk rigtigt lade være ellers synes jeg ikke jeg kan synke lortet :blush:.

    Det med at blive hurtigt mæt og tit være sulten er også nogle problemer jeg selv har, men man kan "træne" på det... Du bliver simpelthen nødt til at presse dig selv til at æde mere, selvom det til tider vil ku' føles som om det er ved at komme op igen (har dog aldrig oplevet at det er kommet op igen :bigsmile: ).. hehe det er lidt skummelt, og man kan vel katagorisere det som "tvangsspisning" nærmest, men det er altså den eneste vej jeg kender til at blive bedre til at hælde noget indebords. Nu du iøvrigt er så tynd kan du jo med fordel spise madprodukter der har et meget højt næringsniveau (læs:indeholder mange kcal)... Hvis ikke du i forvejen træner så begynd på det :bigsmile: Iøvrigt nu du tit har appetit, så sørg for at spise jævnligt gerne en 6 gange om dagen, det vil helt sikkert også ku hjælpe dig... Du kan evt. supplere din kost med weightgainer og proteinpulver for at få den ønskede mængde kcal, og proteinmængde... Proteinpulver og weightgainer fås til din orientering på ethvert kostsite stort set :cooldance:

    Held og lykke med det!

    FRÆK.

  15. Oh, jeg havde tænkt mig et køre den klassiske 3x10, men tak :)

    <{POST_SNAPBACK}>

    oka fino.. Men husk nu at starte let op og bygge op med vægten i løbet af din cyklus så du ikke brænder ud.. held og lykke med det igen :smile:

  16. Dav kikser, fornuftigt program :4thumbup: Du mangler lige at skrive rep/sæt kombinationen ned, så vi ka tage stilling til den :wink: Ellers synes jeg øvelsesvalget er godt, og det ligner MEGET mit 2-split, check evt. min log... Husk iøvrigt en progression i de store øvelser eksempelvis:

    Uge 1 72,5 % af 1 rm

    Uge 2 75 % af 1 rm

    Uge 3 77,5 % af 1 rm

    Uge 4 80 % af 1 rm

    Uge 5 82,5 % af 1 rm

    Uge 6 85 % af 1 rm

    Uge 7 87,5 % af 1 rm

    Uge 8 - DELOAD

    Uge 9 - evt. max...?

    Når man er BB'er er det vist mere optimalt med en stigning på omkring 5% pr. uge, da muskelen egentligt skal udsætte for en (væsentlig) større belastning pr. pas for at blive stimuleret til vækst... (dog er det ikk noget jeg er særlig klog på) :smile:

    Men altså har ikke rigtigt noget kritik af øvelserne... de ser fine ud... Til mavsen, kan du evt. bruge J.S's artikel sixpack til sommer på getbig... jeg synes i hvert fald det er nogle gode øvelser....

    Held og lykke med det...

    venligst

    Fræk...

  17. Det eneste jeg synes der er lidt tosset ved programmet er måske at du både har military og behind neck press.... Tror godt det kan blive for meget, og det er jo dybest set den samme primære muskelgruppe der rammes, såvidt jeg husker da :smile: Ellers ser det fornuftigt ud det sidste udkast af programmet.

  18. Synes det lyder interesant, at der er mange får bedre gains med incline. Jeg har selv lige kørt et fullbody, og jeg har ikk mærket det mindste fremgang i mit bryst. Jeg dog også kun kørt almindelig bænkpres. Da jeg tidligere kørte noget ala det samme, men bare inclusive inc.bænkpress havde jeg langt bedre gains på brystet, så nu prøver jeg ski at smide den almindelige flade bænk ud, med noget incline, så må vi se om det virker :4thumbup: Kanon debat :laugh: