Rasmus_Pumping_Iron

Medlemmer
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rasmus_Pumping_Iron

  1. Det er der mange teorier om ..

    Som allerede sagt prøv at søge på fora'et, og så vil du nok finde en masse teorier..

    Personlig erfaring..

    Jeg skifter lidt efter hvordan jeg træner..

    Til tider vil jeg gerne holde min intensitet høj, og holder derfor korte pauser mellem sæt, og koncentrerer mig 100% på træning.. Andre gang træner jeg virkelig tungt i mine sæt, og tager længere pauser, for at være klar på at explordere igen :mad: ..

    Men skal jeg være helt ærligt, så sørg for at lav noget .. Hold pause mellem dine sæt, men lav det ikk til en snakkeklub mellem sættene .. Så er den heller ikk længere ..

    Kan godt være jeg får høvl teoretisk set nu her, men så stor indflydelse har det heller ikk med hvorvidt dine pauser ligger på 30 sek. eller 1 min .. Alting med måde .. Lav noget nede i centret .. Derfor du er der..

  2. Mit bud er FinFom i viby .. Holder stadig på det hedder FinForm .. Den der svanse konvertering det får til Fitness.dk er der ikk nogen der skal overbevise mig om .. Har trænet i fitness.dk og har ikk haft mange go'e erfaringer med det sted, eller for den sags skyld med de typer der træner der .. Som tidligere nævnt .. Sætte hår inden træning ?! Hvad gik galt ..

    Mange af de typer der træner i fitness.dk går mere op i deres tøj når de træner, end selve træningen .. Men FinForm har fået nyt navn, og hedder fitness.dk men der hersker ingen tvivl, der er stadig forskel .. Viby's afd. i fitness.dk kæden er sq for folk der vil træne. Man kan squatte og dødløfte efter behag ..

    De har sq også et cool nok personale.. Kan nævne Anders Holm arbejder der.. Men han er nu ikk altid den skarpeste af dem dernede ! :laugh::poking:

    (Det er GAS! :cooldance:)

  3. Har selv været igang med at tabe mig noget tid nu .. Idet du jo ikk har noget du skal nå kan du sagtens tabe dig stille og roligt .. Mens du buldrer lidt engang imellem..

    Jeg har da haft et par off days fra diæten .. Ofte i week skal lige siges :4thumbup: .. Hvor man spiser lidt usundt candy, og spiser lidt pizza :4mewantfood: .. Andre gange hvor man bliver lidt stiv .. Men tilgengæld har jeg også kørt diæten 100 % i hverdagene .. Har tabt mig fast ugentligt .. Så Brug ovenstående råd, og held og lykke herfra ..

  4. Var en selv en lille knøs med alt for lidt vægt på sin krop da jeg startede med at træne så kender kun alt for godt til dit problem :dry:

    Men det handler kort og godt om at du skal spise ..

    Et par gode råd ..

    - skriv op hvad du vil planlægge at spise, indarbejdet med dine daglige runtiner

    - sørg for du aldrig er sulten, dvs altid ha' noget mad ved hånden

    - sørg for du spiser hver 2 - 3 time

    - sørg for du indtager nok kalorier så du ligger i overskud i henhold til de daglige forbrug. (kan du regne ud, ved hjælp af forskellige tabeller.. Tjek evt på www.bestrong.dk)

    - husk at din mave ikk normalt indtager så meget mad, så du skal lære dig selv at spise mer' .. (Valgte selv den måske lidt usunde vej, spiste selv om jeg var ved at knække mig)

    - maden du spiser skal ikk bar indeholde en masse kalorier, og gerne en go' energi fordeling

    Til sidst kan jeg nævne da jeg bulkede (spiste for at ta' på) lå jeg på 4500 kcal, udelukkende fra sund mad, dvs en hel del mad ..

    Held og lykke.. :4mewantfood:

  5. Seriøs Anders min ven .. Tror jeg er allergisk overfor de der Dragonflags..

    Er igen igen ømmer end godt er :dry:

    Evt. nogen stræk øvelser efter træning :laugh:

    Men ellers en seriøs ben træning du får tæsket igennem ..

    Nice work! De stænger skal sq nok komme med den balast ! :4thumbup:

  6. Synes lige jeg vil vende tilbage til en af de ting du nævnte .. De der Thai piller ..

    Om du er på hormoner ell. ej, så skal du sq ha' styr på din kost alligevel, så drop den tanke, hvis du endelig skal kaste dig ud i den slags ..

    Men som du vidst har forstået nu .. Spis .. Lå selv på 4000 kcal da jeg ville ta' på, da jeg også er seriøs hardgainer ..

    Kør en bulk tur, for at komme igang med vægtøgningen, du kan altid arbejde på med at tabe det senere ..

    Havde samme problem som dig, ku' ikk få noget ned .. I det her tilfælde har jeg tendens til at sige det handler om viljestyrke .. Klem det ned i halsen, tving dig selv til at æde .. Så kan du med tiden forvende din mave sig til at spise mer' .. Du spiser normalt ikk så meget, så din mave kan heller ikk bar omjustere sig fra den ene dag til den anden .. Øg det langsomt ...

    Spis :bigsmile:

    Held og lykke ! Kosten er sq vejen frem ...

  7. Anders dig og så dine F***ing Dragon dinge .. Er stadig herre øm i maven efter at have kørt den med dig her for et par dage siden ..

    Men ellers hey .. Tænkte lige jeg ville give et svar så du vidste hvem jeg var herinde .. Skriver ikk rigtig herinde, men hvad fanden ..

    Peace out .. Pumper Ralle from the FinForm crew .. :4thumbup: