Tulliz

Medlemmer
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tulliz

  1. Nu er en værdiladet overskrift måske ikke det bedste sted at starte?

    Fikseret er ikke et plusord i min bog.

    Og er vi repræsentative på en hjemmeside, hvor vi alle træner, og derfor mener, at vi har behov for mere protein end den ikke trænende dansker?

    Rolig. Jeg havde valgt overskriften, den havde intet med Anders' projekt at gøre. Jeg har ændret den nu.

    Det er svært at sige, om brugerne her på hjemmesiden er repræsentative, når jeg ikke ved mere om projektet, end jeg gør. Så mit ærlige svar må være, at det afhænger af den vinkel, Anders ender med at følge. Send endelig en mail til ham med dine spørgsmål, så er jeg sikker på, han kan udfylde de tomme huller, jeg desværre må efterlade.

    Mange positive hilsner

    Ulrik

  2. Hej allesammen


    Min kollega Anders Ejbye-Ernst er i øjeblikket i gang med at afdække fup, fakta og myter i forbindelse med protein. I den forbindelse har jeg lovet ham at smide et oplæg her, da han leder efter cases.



    Går du meget op i at få proteiner nok i din kost? Ekstra Bladet vil gerne tale med danskere, der går meget op i deres indtag af skyr, æg, kød og andre særligt proteinholdige fødevarer. Skriv til [email protected], hvis du har lyst til at tale med os.



    Jeg ved ikke meget mere end det, men Anders kan fortælle mere.


    Hav en fortsat god dag :-)

  3. Jeg har engang taget slankepiller.

    Jeg fik ikke noget varigt vægttab ud af dem.

    Jeg tog dem ikke konsistent nok, til at opleve en effekt.

    Jeg er en falsk negativ i dit spørgeskema.

    Det er jeg med på. Men nu har jeg ikke afsløret spørgeskemaets formål eller anvendelsesområde, så det er ikke sikkert, det kommer til at spille en rolle.

    Tak fordi du svarede på spørgsmålene :-)

  4. Hej folkens,

    Så er jeg her igen. Jeg er journaliststuderende på Syddansk Universitet, og skriver i øjeblikket en artikel om slankepiller.

    I den forbindelse har jeg sammensat en lille spørgeskemaundersøgelse. Jeg håber, du vil udfylde skemaet, hvis du har prøvet at spise slankepiller.

    Vigtige informationer

    • Undersøgelsen er 100 procent anonym
    • Undersøgelsen er KORT og tager måske fem minutter, hvis du er ekstremt langsom

    Klik her for at udfylde spørgeskemaundersøgelsen

    Tusind tak for hjælpen. Hav en fantastisk weekend!

  5. Hej alle,

    Jeg er journaliststuderende på Syddansk Universitet. Jeg er lige nu i gang med en opgave om slankepillen Therma Power, som blev forbudt i Danmark for et par år siden. Salget af Therma Power er dog fortsat på nettet, hvor pillen stadig kan købes.

    I forbindelse med min opgave søger jeg en person, som har prøvet Therma Power og kan fortælle lidt om din motivation for at bruge pillen, dine resultater og eventuelle bivirkninger. Der er ikke tale om et anklagelsesinterview, og opgaven vil kun blive læst af min lærer og censor.

    Jeg håber, du har lyst til at hjælpe mig - eller at du kender en, som har erfaringer med pillen og lyst til at dele ud af dem.

    Interviewet kommer til at foregå mellem den 3. og den 8. januar.

    Jeg kan kontaktes på [email protected]. Du kan også udfylde kontaktformularen her, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

    På forhånd tak og godt nytår!

  6. Tallene kan ikke skaleres op sådan.

    Der skal tages hensyn til at de går efter folk der viser tegn på at tage doping.

    F.eks. har de en anonym telefon stikkertjeneste, hvor de sikkert kan få nys om konkrete personer de kan gå efter.

    Nå ja, men hvordan genkender man én, der tager doping? Der er selvfølgelig lavthængende frugter, som de helt store brød. Men hvad med alle de kvinder, som pumper igennem til spinning, på stepmaskinerne og så videre? De kan jo lige så godt være dopede med efedrin og alt muligt andet. Tænker bare, at "problemet" jo reelt kan være meget større, hvis ADD også kun går efter den stereotypiske pumper.

  7. Jeg kender priserne fordi

    1: Jeg sider selv i bestyrelsen i klubben

    2: Vi har minimum en på MOL der har arbejdet for ADD

    Det giver ikke meget mening at sammenligne en professionel cykelrytter med et center der primært er henvendt til motionister. ADD handler langt mere om at sende et politisk korrekt statement, end det handler om at komme noget som helst til livs. Det er ligeledes friviligt om man i det hele taget vil være medlem af ADD

    Kan jeg godt se. Studser bare over det. I 2010 tog ADD 669 prøver, hvor 139 blev testet positive. Det er hver femte.

    De tre største kæder, SATS, FitnessDK og Fitness World (samarbejder alle med ADD) har til sammen over 600.000 medlemmer. Og hvis man skalerer ADD's tal op, så svarer det jo til, at knap 125.000 af disse er på doping.

  8. Jeg har ikke trænet i fitness world, men har de sidste 10 år været medlem i to forskellige centre som begge er medlem af ADD. I den periode har jeg selv oplevet 2 doping tests (hvor jeg selv er blevet testet i begge to) og har kendskab til 4-5 stk i denne periode.

    Nu antager jeg at du kun er i centeret nogle time 3-4 gange om ugen, og derfor er der realtivt mange timer de kan have været der hvor du ikke har. Typisk tester man 3 personer.

    Disse tests er hamrende dyre, derfor er det meget begrænset hvor ofte det sker

    Hej BLACKICE!

    Tak for dit indspark.

    Hvor ved du det fra med prisen?

    Jeg har i perioder (to år) været i centeret 6 dage om ugen. Træningspas på et sted mellem 1-2 timer på meget varierede tidspunkter. I alt fire forskellige centre.

    Men stadig - 4-5 dopingtests på 10 år. Fordelt på to forskellige centre. Det er godt nok heller ikke imponerende, hvis det overhovedet skal rykke noget. Jeg har talt med en ven, som er professionel cykelrytter, og her bliver én enkeltperson testet 10 gange i løbet af et år. Selvfølgelig ikke helt det samme, men det siger vel lidt om, hvad der skal til, hvis ADD og fitnesscentrene vil problemet til livs.

  9. Hey folks,

    Der er noget jeg undrer mig over. Jeg træner selv i Fitness World. I mit center er der flere steder sat plakater op, som advarer om periodisk dopingkontrol. Ikke kun i min Fitness World, men i alle træningscentre, som er medlem af centreres uafhængige non-profit organisation, DHFO.

    Nu har jeg snart trænet i syv år og har aldrig oplevet en dopingkontrol. Desuden er det tydeligt at se, at der er masser af folk i mit center, som helt åbenlyst er på andet end proteinpulver. Jeg undrer mig derfor over, om der er i virkeligheden er tale om et PR-trick. Altså, dopingkontrol og trusler om eksklusion lyder jo fint nok, men virker det i praksis?

    Hvor lang tid har du trænet - og har du nogensinde selv oplevet en dopingkontrol? Eller bare hørt om det. Virker det som om, at plakaterne og de periodiske stikprøver har en præventiv effekt i dit center?

    På forhånd tak.

  10. Fik lige købt lidt nyt litteratur i dag. Der er tale om bogen The 4-Hour Body af Tim Ferriss, som jeg har hørt en del gode ting om. Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg vil have ud af bogen, ligesom jeg egentlig ikke er sikker på, om jeg kan lære noget af den.

    Jeg kunne kun finde denne beskrivelse af 4-Hour Body på dansk, så nu giver jeg den lige et forsøg.

    Jeg virkelig mærke, at den intensive måned har gjort mange gode ting for min form. Nu starter jeg snart på spinning, og muligvis crossfit, for lige at give den ekstra tand.

  11. Vejning onsdag den 6. juli

    Dagsvægten ramte 98 kg om morgenen. Min næste vejning er mandag den 18. juli, så I må lige vente med en lidt mere aktuel opdatering. Jeg skal nok også lige få opdateret med nogle friske billeder, selvom jeg ikke tror de visuelle fremskridt viser sig endnu. Vægttabet er nu på 5,4 kg siden udgangspunktet for lidt under en måned siden.

    Jeg kan dog tydeligt mærke, at mit tøj er blevet en del løsere og at jeg pludselig kan knappe en blazer uden problemer. Det er det jeg hæfter mig med. Det visuelle skal nok komme tids nok.

    Rent formmæssigt er der også sket store fremskridt. Til at begynde med kunne jeg knap løbe 3-5 km. Men for en uge siden løb jeg først 10 km den ene dag og var overrasket over, hvor let det var. Næste dag løb jeg 12 km og nu er målet, at jeg vil løbe 21,5 km inden for den overskuelige fremtid.

    Formålet med min log herinde er, at jeg gerne vil holdes til ilden.

  12. Halløj i skuret.

    For snart en måned siden tog jeg en beslutning. Jeg var blevet for stor og nu måtte det simpelthen få en ende. Jeg elsker motion, træning, sport og jeg ved, at jeg kan få den krop, jeg drømmer om. Derfor er jeg gået målrettet efter vægttabet og har nu været i gang i en måned.

    Mit fokus er især på kosten. Så snart den spiller, og jeg derudover forbrænder ca. 500 kcal om dagen, skal det nok gå. Jeg er selvstændig og kan stort set disponere min tid, som jeg har lyst. Der er med andre ord ingen undskyldninger for ikke at få trænet, ligesom der INGEN undskyldninger er for ikke at få trænet.

    Grundregler for forløbet:

    • Ingen alkohol
    • Intet slik eller dårlige kulhydrater i det hele taget
    • Husk vitaminpiller og fiskeolie hver dag

    Udgangspunktet den 13. juni 2011: 103,5 kg

    Målet ved årsskiftet: 85 kg

    Delmål den 1. september 2011: 90 kg

    Træningsrutine:

    Træning alle dage. Søndag som udgangspunkt undtaget.

    35 minutter på crosstrainer hver dag. Jeg kører intervaltræning i alle 35 minutter. Dvs. 40 sekunder ved lav belastning, 20 sekunder med fuld skrue på høj belastning.

    Styrketræning med kerneøvelser tre dage om ugen. Her kører jeg følgende øvelser:

    Dødløft

    Squat

    Planken

    Pull-ups

    Chin-ups

    Push-ups

    Diverse maveøvelser

    KB swings

    Hang clean

    Dips

    Kost:

    Havregryn til morgenmad

    Salat med kylling til frokost (250g kylling og 275g salat)

    Salat med kylling til aftensmad (250g kylling og 275g salat)

    Masser af vand. Det skal lige nævnes, at jeg typisk står op ved 15-tiden, så mit døgn er ikke helt det samme som andres. Jeg føler jeg spiser hver gang er sulten og går aldrig rundt og sulter.

    Før-billeder fra den 13. juni 2011:

    Foer-2.jpgFoer-1.png

  13. Har lige opdateret mine stats.

    Squat

    200 kg - infestedass (107kg)

    175 kg - NG86 (85kg) - uden udstyr

    170 kg- tomas (88)

    170 kg - NoSaint (100 kg)

    165 kg - Myhlers (85 kg)

    160 kg (2 rep) - ColaJunkie (74 kg)

    150 kg - Søren ( 82 kg)

    150 kg - Miltons (92kg)

    150 kg - Søren.Kristensen (108 kg)

    147,5kg- Jens A(17år, 82kg)

    142,5 kg - P1kz0r (87 kg)

    140 kg - Anton (74 kg)

    140 kg - Moos ( 98 kg)

    140 kg - Mikkel leicht (82kg 16år uden udstyr)

    140 kg - blanco (101)

    140 kg - Tulliz (89kg 17 år - uden udstyr)

    135 kg - Jenz (70kg) - uden udstyr

    130 kg - simondj (75kg)

    130 kg - Ranger (85 kg)

    130 kg - Cookie_Sq (18 år 75 kg) - Knæbind +halvdragt

    125 kg - proteinfræseren (92kg)

    115kg - (2rm) Perfect (18 år 85kg)

    115 kg - Bash (18 år, 73 kg)

    115 kg - Cookie_Sq (18 år 75 kg)

    110 kg - Nutellakrigeren (17 år dengang, 80kg)

    110 kg - Thomas (99kg)

    107,5 kg - Til box - Cookie_sq (18 år 75 kg)

    100kg - nra (15år, 79kg)

    100kg - Nottie (16 år, 83 kg)

    100kg - enkæmpesmed (17 år, 70kg)

    90kg - bear(71kg)

    85kg. - Anders (70kg)

    85kg - Svendsen(17år; 75kg)

    81kg (4RM) - Jenslyn17

    80 kg - Little Mr. Big (67 kg, 15 år)

    80 kg 3x8 (smith stativ, 1rm ikke testet) - MLK (69 kg, 16 år)

    75kg - chalZe (76kg, 15år)

    Bænkpres

    140 kg - Søren (med pause) ( 82 kg, 17 år)

    135kg - Benchmonster (87kg, 16 år)

    135Kg- tomas (88)

    133kg - Reflect (85 kg, 17 år)

    130kg - Lauritsen (101kg)

    130kg - Infestedass (105kg)

    125 kg - Jenz (72kg) -uden udstyr

    125kg - vikingiron (84kg, 16 år)

    125kg - Miltons (92kg)

    125 kg - Søren.Kristensen (108 kg)

    120 kg - Colajunkie (75/8)

    120kg - Nutellakrigeren (17 år der, 80kg)

    120kg - Myhlers (85kg)

    117,5 kg - Mikkel leicht (82kg 16 år uden udstyr)

    115 kg - Hammerstrength (78kg, 16år)

    115kg - P1kz0r (87 kg)

    115 kg - Moos ( 106 kg)

    111 kg - NG86 (85) - uden udstyr

    110 kg - blanco (101)

    107,5 kg - MLK (69 kg, 16 år)

    107,5 - DocHolliday (17 år, 81 kg)

    105 Kg - Spinx (73-75Kg, 17 år)

    105kg - simondj (75kg)

    105kg - Klaus_s ((76-78kg)to forskellige vægte, to forskellige meninger)

    105 kg - NoSaint (100 kg, 17)

    100 kg - Tulliz (89 kg 17 år)

    100kg - enkæmpesmed (17 år, 70kg)

    100kg - Tysker (80kg, 16år)

    100kg - Jens A (83kg, 18år)

    97.5 kg - Petey (85 kg, 17 år)

    95 kg - Cookie_Sq (18 år 75 kg)

    95 kg - Nottie ( 83 kg)

    95 kg - Proteinfræseren (92kg)

    95 kg - Thomas (99kg)

    95kg - Perfect (85kg)

    92,5 kg - Ranger (85 kg)

    91,5 kg - jau.dk(15 år, 64kg)

    90kg - Niklas (80kg)

    82,5 kg - Anton (74 kg)

    82,5 kg - Tulliz (91 kg)

    81kg - Jenslyn (77kg)

    80kg - Pelle Reiff (15 år, 68 kilo)

    80kg - Bagnkop (70kg, 15 år)

    80kg - - chalZe (76kg, 15år)

    78 kg - Little Mr. Big (67 kg, 15 år)

    76kg - Utne(68kg, 16 år)

    77,5kg - nra (15 år, 77kg)

    75kg - Anders (70kg)

    75kg - Cookie_sq (18 år 75 kg)

    70kg - Tyskers Lillebror (68kg, 14år)

    70 kg - Bash (18 år, 73 kg)

    70kg - Svendsen (17år, 75kg)

    90kg - Bear(71kg)

    Dødløft

    235 kg - Infestedass(105 kg)

    232.5 kg - Moos ( 106 kg)

    220 kg - NG86 (84) - uden udstyr

    210 Kg- Tomas (88)

    200kg - simondj (75kg)

    200 kg - NG86 (85kg)

    195 kg - P1kz0r (87 kg)

    190 kg - Myhlers (85kg)

    185 kg - Søren.Kristensen (108 kg)

    185 kg - Mikkel leicht (82kg, 16år kun med magnesium og bælte)

    180 kg - BlanKo (70 kg)

    180 kg - Jens A(17år, 82kg)

    180 kg - Benchmonster (87 kg, 16 år)

    180 kg - Proteinfræseren (91 kg)

    180 kg - Miltons (92kg)

    175 kg - Søren ( 82 kg, 17 år)

    175 kg - Ranger (85 kg)

    175 kg - Lauritsen (101kg,18år)

    170 kg - Perfect (85kg)

    165 kg - Jenz (70kg) - uden udstyr

    165 kg - blanco (89kg)

    165 kg - NoSaint (100 kg)

    160 kg - Colajunkie (76 kg)

    160 kg - Nutellakrigeren (17 år der, 80kg)

    155 kg - Cookie_Sq (18 år 75 kg)

    155 kg - Niklas (80kg)

    155 kilo - DocHolliday (17 år, 81 kg)

    150 kg - Mikkel leicht (76,5)

    150 kg - MLK (69 kg, 16 år)

    150 kg - Anton (74 kg)

    145 kg - nottie (83 kg)

    140 kg - enkæmpesmed (17 år, 70kg)

    140 kg - bear(71kg)

    140 kg - nra (15år, 79kg)

    140 kg - Cookie_sq (18 år 75 kg)

    140 kg - Thomas (99kg)

    131kg - Jenslyn17

    115 kg - jau.dk(15 år, 64kg)

    115 kg - Bash (18 år - 73 kg)

    105kg - chalZe (76kg, 15år)

    100 kg - Little Mr. Big (67 kg, 15 år)

    100 kg - Svendsen (17år, 75kg)

    100 kg - Petey (17 år, 85kg)

    Skrå bænkpres med håndvægte (vægt pr. håndvægt)

    55 kg - Søren.Kristensen

    45 kg - (3 rep) mikkel leicht (82, 16år)

    42½ (5 rep) - ColaJunkie (75 kg.)

    42½ - NoSaint (100 kg)

    40kg - Miltons (92kg)

    38kg - Niklas (80kg)

    38kg (34kg 2x8) - MLK (69 kg)

    35kg (5rm)Perfect (18 år 85kg)

    36 x 5 - Tulliz (89 kg 17 år)

    30kg x 8 - Jenslyn17

    30 x 8 - Petey (17 år, 85kg)

    4 x 30 kg - Anton (74 kg)

    6 x 26 - Tulliz (91 kg)

    8 x 25 kg - Bash (18 år, 73 kg)

    Militærpress

    90 kg - Infestedass(105kg)

    80 kg - Lauritsen (101kg)

    80kg - Mikkel leicht (82kg 16år)

    77,5 kg - blanco (101kg/17år)

    75 kg - Ranger (85 kg)

    72,5 kg - Moos ( ca. 100? )

    70 kg (3 reps) - Colajunkie (77 kg.)

    70kg x 2 reps - vikingiron (16 år, 84kg)

    70 kg - Nutellakrigeren (17år der, 80kg)

    70 kg - Miltons (92kg)

    70 kg - DocHolliday (17 år, 81 kg)

    65 kg - Jenz (70kg)

    65 kg - NoSaint (100 kg)

    63 kg - Tulliz (89kg 17 år)

    62.5kg - enkæmpesmed (17 år, 70kg)

    60,5kg - Niklas (80kg)

    60 kg - Nottie (83 kg)

    55kg - bear(71kg)

    51kg (6RM) - Jenslyn17

    50kg - nra (15 år, 77kg)

    48 kg - Little Mr. Big (67 kg, 15 år)

    48 kg - Tulliz (17 år, 91 kg)

    45 kg - Bash (18 år, 73 kg)

    Chinups med vægt

    45kg - (underhånds) enkæmpesmed (17år, 70kg)

    40kg - (4x m.underhånd) simondj (75kg)

    40kg - (underhånds) vikingiron (16 år, 84kg)

    35kg - Nutellakrigeren (80kg, 17 år)

    32,5kg - Tysker (80kg, 16år)

    25kg - Miltons (92kg)

    BW for 12 reps - Jenslyn17 (80kg + det løse ;))

    Dips med vægt

    60kg - Colajunkie (70kg)(under parallel)

    52,5kg - Jenz (70kg)

    50 kg - (5x) Søren (82 kg, 17 år)

    45kg - (3x) enkæmpesmed (17år, 70kg)

    40kg - (5x) simondj (75kg)

    40kg - bear(71kg)

    35kg - Miltons (92kg)

    30 Reps med BW - Colajunkie (75/8)

    18 Reps med BW - Jenslyn17 (17år, 77kg)

    One-Arm-Deadlift

    150Kg.........TOMAS (87)

    73kg - Niklas (80kg)

    Powerclean and Pushpress

    100kg - Mikkel leicht (82kg 16år)

    85kg - blanco (88 kg)

    80 kg - Colajunkie (75)

    75kg - enkæmpesmed (17år, 70kg)

    68kg - Niklas (16år, 80kg)

    Powerclean

    100kg - Mikkel leicht (82kg 16år)

    90 kg - blanco (88 kg)

    90 kg - Moos'

    85 kg - Jenslyn17

    80 kg. Colajunkie

  14. Ja, nu skal i høre.

    Her den senere tid (3 måneder) har mig og min træningspartner kørt følgende 3 split program:

    Dag 1: Bryst/Triceps

    Dag 2: Skulder/Ben

    Dag 3: Ryg/Biceps

    Vi kørte således at i basisøvelserne kørte vi hhv. let/tungt. Let ensbetydende med en given vægt 8 reps og tungt en given vægt 3 reps.

    Så lige pludselig kom der en tredie og fjerde person ind i billedet som mente de kunne argumentere for at vi lige pludselig skulle køre følgende løsning i stedet.

    Uge1:

    Dag1: Bryst (let, dvs. kun vægte man kunne tage 8 gange)

    Dag2: Ryg (samme)

    Dag3: Skulder/Ben (samme)

    Dag4: Biceps/Triceps (samme)

    Dag5: Pause

    Dag6: Genstart

    Uge2: samme som uge 1, bare med få gentagelser med stor vægt.

    Altså det program vi kørte før, bare strukket ud over en uge istedet. Jeg synes det er fuldstændig latterligt, men hvad synes i? Bør jeg sige gå til helvede og fortsætte med mit 3 dags split? Evt. en rokering af de forskellige dage? F.eks. rykke Triceps ned til Biceps og ryg op til bryst?

    Ønsker maksimal muskelvækst stadigvæk og et helt tredie program er meget velkommen.

    Mvh en fortvivlet øgle

  15. Ville du være så venlig at oplyse dine kropsstats og evt maxløft - jeg er selv 178 høj og vejer 87 kg og ud fra billedet at dømme minder min kropsbygning meget om din. Derfor kunne det være sjovt med lidt stats at sammenligne med.

    K

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det her er ikke mine 1RM, dem har jeg ikke testet.

    Bænkpres: 3 x 4 x 90 kg

    Skråbænk: starter på 32, ender på 36.

    Squat: 140kg (4RM)

    Dødløft: 85kg (1RM) har lavet den øvelse en gang.

    En masse andet, men du kan vidst få et godt indtryk ud fra dem der.

  16. Det er også mig der tåger en smule Henrik.

    Jeg ved ikke hvorfor tun'en kom derned at stå, men f.eks. idag spiste jeg tun + to stykker rugbrød til frokost.

    Problemet er at jeg altid har spist meget kød, pasta, ris, kartofler osv.

    En virkelig positiv effekt jeg har oplevet ved at spise så meget salat som jeg gør, er at man begynder at kunne li' det. Fordi problematikken har førhen været at jeg har tabt mig 1-2 kg, og så lige pludselig glemte jeg det og begyndte ligeså stille og roligt at glemme det og så bare æde løs igen. Mht. proteinerne får jeg jo allerede 40-60 gram efter træningen i løbet af dagen. Udover det kommer så tun'en, rugbrødet, morgenmadet osv.

    Men den her måde at gøre det på føler jeg at motivationen er stærkere end nogensinde og jeg er virkelig begyndt at tænke over det hver gang jeg åbner munden. For eksempel rør jeg ikke slik længere (mine forældre får dessert like hver aften) og det er et positivt afkast af min kur.

    Jeg har et halv måned gammelt billede (taget før min kur trådte i kraft) som du kan tage udgangspunkt i lige nu.

    Pivklar i Odense: Vi har tonsvis af røde bønner (de skulle være gode) og hvide bønner og dem plejer min mor også at lave salat med. Hun bruger også ruccola salat. Jeg tror jeg vil begynde at få lidt mere diversitet i min salat, så bliver det jo også automatisk mere afvekslende.

    dild.jpg

  17. Hej drenge.

    Jeg er en gut på 17 år, som er 178 høj og vejer cirka 90 kg.

    Jeg har nu trænet i 3 måneder og har opnået de stats jeg mener er acceptable, og derfor går jeg nu til anden fase af mit træningsforløb - cutting. Jeg håber at opnå en væsentligt sænket fedtprocent.

    Jeg er begyndt på en kur der udformer sig således:

    Morgenmad: En lille skål cornflakes, med skummetmælk.

    Mellemmåltid (fra 07.30 til 15.00): To gulerødder og et æble.

    Frokost (kl15): Salat bestående af Iceberg salat, Grøn peber, Rød peber, Agurk, Løg og en dressing af ekstra jomfru olivenolie og oregano.

    Træning (16 til 17.xx)(typisk træningspas 1 time, kører 3 dages split)

    Postworkout (17 til 18.xx): En dåse tun, 2 skiver rugbrød og en proteinshake.

    Aftensmad (ca. kl 21): Salat bestående af Iceberg salat, Grøn Peber, Rød peber, Agurk, Løg og en dressing af blablabla. Wrapped op i to fajitas (6.3 gram fedt pr. 100 gram og det er vel typisk 3-4 fajitas pr. 100 gram).

    Jeg dyrker sideløbende med mit 3 dages split cardio 2 gange om ugen (løB).

    Hvad synes i om det?

    Og det skal lige siges at jeg ved i siger "for lidt kød" men problematikken består i at mine forældre ikke ønsker at tilpasse deres kost til mig udelukkende (og det forstår jeg godt da de ingen grund har til det) og jeg har intet problem med at holde mig til det vegetarianske.

  18. Ganske god fremgang  :smile:

    Men hvem siger ikke du havde fået bedre fremgang med det oprindelige program?

    Du rammer dog et vigtigt punkt:

    Motivation!

    Det er også vigtigt at ens træningsform motiverer. Så er det nu engang lidt sjovere = færre missede træningspas og mere intensitet i træningen.

    Mvh Poul

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg har ikke misset et eneste træningspas i den tid jeg har trænet, til trods for at mit center ligger 8km herfra.

    Jeg tror det primært skyldes at der også er en stor social force i mit center. Jeg tror at mindst 10-12 af mine venner træner dernede, foruden min træningspartner og det hjælper også med at motivere synes jeg.

    Jeg ved netop ikke hvordan min fremgang havde været med det oprindelige program, så jeg kan kun gå ud fra hvordan landet ligger nu og det er jeg ihvertfald so far tilfreds med.

    Jeg ved godt at de her begyndergains ikke bliver ved for evigt, men der skal meget til at slå mig ud af spillet så.. Snakkes om 30 dage til endnu en update :)

  19. God fremgang :4thumbup:

    Forstår bare ikke helt meningen med denne tråd? :blink: Er det ikke et log-indlæg?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nej nej, det er snarere en anbefaling! Tænkte på at der måske var nogle der ville få gavn af at vide at 3 dages split er et godt program, hvis man står og skal vælge :)

    Det var ihvertfald min intention! :)