Danfanatiker

Medlemmer
  • Posts

    2,887
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Danfanatiker

  1. Men dog.. har jeg stadig en log.... :ninja::rolleyes:

    Burde jeg måske åbne den igen efter skilsmisse og et helt nyt liv nu som 37 årig..... Hmm. Der er sket så meget... :smilerock:

    Der er ingen af mine "gamle" mol venner tilbage..... så hvem kunne overhovedet have interesse i mine træningshistorier................ Well...

  2. :4flex: Ja dengang var der livlig trafik herinde. Det er der da stadigvæk, men der er ikke så mange af de "gamle" tilbage.... :laugh: Rart at se at du dog stadig giver den max skrue herinde unge mand. Hvis du inviterer til MOL træf, så sig endelig til. Jeg melder mig gerne... :music:

    Rigtig god weekend fra mig.... (er også blevet lidt ældre hehe, men det går fint) :shades:

  3. Øv Rune hvad er nu det for noget? Så kaster man en sjælden gang et blik herinde på Mol og så svimler du rundt... :bruce:Kan du så komme til lægen... Vi skal jo snart wellness den og give den gas i Spanien. :bubblebath: Pas på dig selv ik. Knus J :yo:

  4. Tirsdag 12/6

    Spinning

    Rigtig cool time med Julie på podiet - og vi kørte endda en kompakt udgave af lige præcis den etape, jeg skal ned og se live på Galibier inden længe :w00t:

    Meget kompakt (45 min GUL -begynder ups)..men det var jo ikke mig, der bestemte....

    :tongue:

    Rigtig god tur Rune. Glæder mig til at høre om det og er kun "lidt" misundelig :blush: ... Meget.... :superman: PS Giv lige Hoogerland en kæmpe stor krammer..... :innocent:

  5. Jeg fik en besked på Facebook i fredags kl 23 fra Mollerup, der ville høre om jeg havde lyst til at køre Challenge Aarhus cykelruten sammen med ham kl 9 næste morgen - i vanlig prisværdig impulsiv Mollerup-stil. Jeg læste først beskeden dagen efter, så jeg nåede ikke at deltage, men jeg tænkte at der jo ville komme rigeligt med muligheder for at køre med ham på et senere tidspunkt. Det skulle jo så ulykkeligvis vise sig at være forkert :unhappy:

    Det var planen at tage en tur på raceren i dag for at hjælpe med at fordøje, at han var blevet indlagt på Skejby og var i koma. Fik så desværre nyheden om, at han var afgået ved døden i løbet af dagen. Efter en eftermiddag med få tanker om arbejdet og mange tanker om Mollerup tog jeg tidligt fri og besluttede mig for at køre den tur, jeg ikke kom med på sammen med Mollerup i weekenden:

    Challenge Aarhus - til minde om Martin Mollerup

    Distance: 91,5 km

    Garmin Connect

    Det var en hård rute, men ironisk nok også en af de smukkeste cykelture, jeg har været på.

    Hvil i fred, Martin :unhappy:

    :unhappy::unhappy::unhappy::unhappy::unhappy::unhappy: Har ikke så meget andet at sige, end at det da var den mest nedslående og chokerende nyhed at læse på MOL.. Øv at sådan et energibundt skulle herfra så tidligt....

  6. Mandag 28/3

    Drivhus-spinning /v Julie

    Meget varm time, da køleanlægget var kaput :omg:

    Men ellers en fin omgang - og med Thunderstruck for fuld volumen glemmer man nemt varmen :devil:

    :devil::devil::devil: Med TS kommer man igennem alt.... :superman:

  7. Julie har - i hvad der kun kan være et anfald af galskab - besluttet sig for at afholde en spinningtime med 37 Dragons-intervaller (45 sek all-out, 15 sek "hvile") kommende søndag. Formålet er at slå Kim Greisens time med 36 intervaller og det er tilpas skørt til at jeg er nødt til at deltage - så jeg har meldt mig til og er meget spændt på hvordan det kommer til at gå.

    Formen er egentlig slet ikke til den slags udfoldelser, så det bliver noget af en udfordring! :devil:

    :crazy: Indrømmet ... det er lidt overkill.... Dog tror jeg faktisk, at mange finder vej til denne happening, som jeg vælger at kalde den.... :laugh: Fedt at høre at du er game kære Rune... :superman: Nu krydser vi så bare fingre for, at der er en eller anden form for ilt på søndag, så vi ikke sidder i et drivhus som igår..... :blink::cry: Det var liiiiiiige hedt nok..... :smile:

  8. Ja, der blev da godt nok skåret, ikke bare ind til benet, men nærmest igennem det.

    De to var vist ikke helt modne nok til at blive så `veletablerede´, som de forsøgte at blive. I og med, at deres parforhold gik i vasken, fik vi da også bekræftet den gamle tale-måde: Når krybben er tom, bides hestene!

    Noget af det mest spooky, imo, var at den der Macbook (til omkring 18 k, hvis man lagde pengene på bordet, som vi solide vest- og nordjyder ville gøre), kom til at koste næsten 42k, inklusiv alle gebyrer osv., når den skulle finansieres over 67 mdr.

    Håber, at alt går godt hos dig, Danf. :bigsmile:

    Det må i sandhed have været det vildeste afsnit ever af den serie. Jeg var rystet hel vejen igennem. :crazy: Det vildeste var også, at de slet ikke kunne se et...det så ihvertfald ikke sådan ud.... :blink: Ja den Macbook-omregning var da for sindsyg. Tænk at man ikke lige tjekker konsekvenserne inden, man kaster sig ud i et låneorgie.... :nonono:

    Desuden var jeg ved at falde ned af sofaen, da jeg hørte om det famøse klædskab til 21.000 kr. :dropjaw:

    Ja vi nordjyder har da et noget mere realistisk billede af tingene.... :4smartass:

    Jo tak jo tak. Det går skam fint lille okse... Og tak for lån af loggen.. Kigger snart forbi igen og ser, hvad du nu har gang i.... :banana3:

  9. Tsk tsk.. Julie.. Holland? :nonono::tongue:

    Ærgeligt at jeg missede fodboldtimen, men satser på at være klar til din time på søndag, hvor jeg kunne fornemme på Facebook, at der skulle dukke en vis MOL-bruger op? :wink:

    Så må du altså lige passe på de b...ankler... :laugh: inden timen på søndag. Sorry.. men jeg kan stadig more mig over det. Der skal ikke så meget til. :blush:

    Ja jeg så godt, at der kommer en fin MOL gæst på søndag. Jeg skal til til CPH i påsken og sniffe nogle timer, så det glæder jeg mig til. Deriblandt også gæstens... :4thumbup: Mangler lidt inspiration indimellem.... :superman:

    Ses Kettlebelle- og Syrerune...

  10. Tror faktisk endda at Lars hedder DONKARKOV herinde... :laugh: Ak ja...

    Anyways det gik jo strålende med fodboldtemaet.. det er meget længe siden, jeg har lavet noget SÅÅÅ LAMT.... :tongue: Og jeg måtte da også erkende, at jeg rent faktisk troede, at Schalke (Staves det sådan) var i Holland..... :innocent: Vi fik nogle grin, sved på panden og hørt en masse fodboldhits... Så det var ret underholdende....

    Søndag var det tilbage til standarden igen. :devil: hehe.

    Det var dog sjovt, at se folks ansigtsudtryk, da de fandt ud af, hvad FODBOLDSPIN var. :blink:

  11. Ikke mere piveri om skader herfra.. ellers skal jeg bare høre for det fra Julie :innocent:

    Ej hvad mener du dog? :blink::laugh: Jeg kan jo ikke gøre for, at min telefon skriver den slags sjofelheder... :w00t: Og btw... skal jeg nok lade være med at drille mere... :wink:

    Iøvrigt tror jeg, at grunden til at de kettlebells kun bliver brugt af dig, er fordi "bøfferne" på stedet tror, det er kanonkugler eller kedler til komfuret... :tongue:

  12. Tirsdag 18/1

    Spinning puls /v Jules

    Gns puls: 81%

    Max puls: 93%

    post-7266-004930400 1295380257_thumb.png

    Endnu en ond time :devil:

    Det var en gul SATS-time, så tænkte egentlig at det kunne være en omgang restitutionsspinning. Det blev det dog ikke lige til :laugh:

    I øvrigt bør jeg måske revurdere min maxpuls. Den er sat til 190, men det er trods alt ved at være et par år siden, så kan måske godt forsvare at sætte den ned til 188-89 :innocent:

    Først og fremmest tillykke med dit vægttab. Det er da ret godt gået Rune... :4thumbup:

    Dernæst skal jeg selvfølgelig beklage, at det ikke blev til restituionscykling... :laugh: Det er simpelthen alt for længe siden, jeg har kørt gule timer,så jeg var faktisk overbevist om, at den var for let. :blink:

    Hvis du kommer forbi imorgen, så blir det jo en blå :ninja: :bike: :devil::devil::devil:

    Og jo det er nok en meget god idé at dæmpe maxpulsen lidt. Skal vist selv lige ha justeret min egen. :blush:

    Ha en fortrinlig dag SR... (ikke sikkerhedsrep.) :w00t:

    Pssst så lige at dit knæ øffer... :cry: Bekymrende...

  13. Fredag 14/1

    Spinning puls /v Jules

    Rigtig god time - den tidligere hemmelige time er nu officielt kommet på SATS-programmet med Jules som instruktør :4thumbup:

    Lørdag 15/1

    Hviledag

    :sleeping:

    Søndag 16/1

    Spinning puls /v Jules

    HÅRD time med høj snitpuls! Jeg glemte at starte timeren på pulsuret, så ved ikke helt præcist hvor høj. En af deltagerne fortalte bagefter, at det var den hårdeste spinningtime, han havde oplevet i sin 4 år lange spinningkarriere. Udover en anden time (også med Julie) for nogle år siden, så er jeg tilbøjelig til at give ham ret.. jeg måtte i hvert fald liige have en halv time på øjet om eftermiddagen.. jeg var helt smadret :laugh:

    :ninja:

    :devil: Yes yes jeg indrømmer...den søndagstime sad som støbt i benene..og det gør den stadig.. :laugh: Men nevertheless på den igen senere... :blush:

    Det er nu rart at have dig med på timerne SyreRune... :superman:

  14. Fredag 7/1

    Super secret, off the charts, black ops spinning :ninja:

    Super omgang træning med kendte ansigter - og nye spændende intervaller, courtesy of training4cyclists.com :bigsmile:

    :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

    Tak for en god omgang underground training... :smile:

  15. Søndag 2/1

    Spinning puls ved Jules

    God og hård time med Julie - og en lettere forsinket ordensmagt - efterfulgt af en længere gåtur i søgningen efter en kop kaffe :innocent:

    Ja det var ikke et godt eksempel, at han sådan kom snigende ind på timen 7 min efter start, fordi saunaen var så dejlig varm.... Undskyldningen lød på, at sandkornene havde sat sig fast derinde. :laugh::blink:

    Tak for en fantastisk gåtur til cafeen, der lå lige om hjørnet.... :innocent:

  16. Torsdag 4/11

    Spinning puls /v Julie

    Fredag 5/11

    Spinning puls (meeeeeget tidlig morgen) /v Julie

    To rigtig gode timer i selskab med Lars, Julie og Mia :w00t:

    Senere i dag står den på kirobehandling. Jeg har ikke mærket noget til lyskenproblemerne siden sidste behandling og selvom skulderen øffede en lille smule her til morgen, så er der stadig god mobilitet i den :smile:

    Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vi kom igennem det hæslige tidlige tidspunkt idag SyreRune.... :laugh: En gyser af dimensioner.... :superman: Det var heldigvis ikke så længe, du kunne sidde op ad væggen. :w00t:

  17. OMG sikke en smiley du der tiltænker mig haha....

    Fedt at man sådan fik sig tiltusket et lift hjem hva......

    :poke: :poke: :laugh:

    Årh crapsystem idag.. Ville lige ha lavet den pokende smiley, men det kunne jeg så ikke få lov til.... :laugh: