Jayman

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jayman

  1. Okay... det her er jeg med på :4thumbup:

    Jeg er en n00b her på MO.dk, men denne form for træning fangede mig alligevel da den minder mig meget om træningen i Kyokushin Karate (som jeg altid har holdt vældigt meget af)!

    Jeg har mit eget stunt-team, og vi træner hver tirsdag og grundet vores lidt specielle fag, så er vi vant til at prøve lidt forskellige træningsformer!

    Så det var med stor glæde at jeg en tirsdag i november introducerede Tabata for holdet... det var hårdt (på den gode måde), det gjorde ondt (på den gode måde) og vi fik faktisk ikke foretaget os noget som helst efter opvarmningen :blink:

    Vi tog programmet som flg.:

    1 x 4 min. med armbøjninger (bred armstand)

    1 x 4 min. med mavebøjninger (hænder på hagen og hagen op til loftet, dvs. undgå at bruge hoftebøjeren og ram de øverste packs)

    1 x 4 min. med squats (ingen vægte her, kun armene strakt ud foran dig og SÅ mange og SÅ hurtigt som muligt)

    1 x 4 min. med mavebøjninger (ja, det er så for de nederste packs og de rammes ved at stikke fødderne i vejret og med lettere bøjede ben skubbe fødderne op i loftet, så man faktisk kun løfter hoften fra gulvet... hold hænderne under lænden)

    1 x 4 min. armhævninger (og den er hård)

    og til sidst...

    1 x 4 min. slag på boksepude (få en til at holde puden, og send derefter SÅ mange slag, SÅ hurtigt som muligt og SÅ hårdt som muligt mod puden... hvis du er vant til boksetræning, så begynder dine knoer HELT sikkert at bløde) :cooldance:

    Dagen efter kan det mærkes at man lever :4thumbup:

    Men prøv det hvis I har lyst, vi fortsætter i hvert fald med at kombinere tingene!

    Cheers og tak for tippet!