pegasus

Medlemmer
  • Posts

    460
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pegasus

  1. Hej MOL

    Jeg har købt dette helt nye Inzer forever lever bælte. Det er 13mm udgaven. Størrelse L, passer livvide 34-38.

    Jeg skal have en størrelse XL. Derfor sælger jeg. Jeg vil ikke introducere bæltet nærmere, men dette er nok det bedste bælte til styrkeløft som man overhovedet kan købe. Jeg har selv givet 82.45 $ + 40 $ fragt og 332 kroner i moms og toldgebyr. koster nu 97 $ + fragt på Inzers hjemmeside. Sælges for 700 kroner + fragt eller afhentet i Odense.


    5A7F8F6C-F9C2-4CEA-A15B-E24C065632FC-780
  2. okay tak skal jeg se om jeg kan få gjort....

    men indtil da hvad er det normale mål af en "lårbasse"? altså omkredsen....?'

    og er der overhovedet noget om det begreb med at " nogle har tunge knogler og er bygget tungt"?

    Ja omkredsen på låret der hvor den er størst i spændt tilstand. Jeg vil sige omkring 60cm vil være fint i din alder hvis du har trænet dem :)

    Anyway, ja man kan godt sige at nogle har "tunge knogler", eller er bygget tungt. Det ligger i generne hvor meget muskelmasse folk udvikler i puberteten og hvor meget og hvor hurtigt du kan opbygge og miste den igen. Men lige for at slå det fast så har det ikke noget med knoglerne at gøre. Dette er dog også tit et begreb som bliver misbrugt at folk der er for tykke som en undskyldning for deres overvægt.

    Jeg er selv lidt af en freak of nature når det kommer til ben. Jeg er 186cm høj og vejer godt og vel 85kg. For et par år, (da jeg var på din alder eller lidt ældre) squattede og dødløftede jeg ret meget, og havde mig et anseeligt max. Mine ben (65+cm + røv var den gang) stramme i 34 inch jeans. I dag sidder jeg i 31 inch jeans, mine lår måler 56cm, og jeg kan stadig lave +20 pistols. Men hvis jeg kommer under en squat stang vil jeg knække sammen med alt over 80kg.

    Jeg tror vitterligt mit råd til dig vil være at træne mere praktisk, plyometrisk (springtræning) og lægge det tunge squat på hylden. Hvis du ikke ønsker at rende rundt med store lår.

  3. Nej du kan ikke punktforbrænde, eller omdanne fedt til muskler for den sagsskyld. Men hvis du taber dig overall vil det fjerne fedt fra hele kroppen på et tidspunkt. Det kan godt være det først ryger på maven, men det gør vel ikke noget.

    Men som søren w skriver, tror jeg det er en god ide at du poster nogle billeder, for vi vil jo ikke sidde og råde dig til at tabe dig hvis det ikke er nødvendigt.

  4. Hans fysik ville få flere på stranden til at "wowe" end nogen anden her på MOL. EOD

    Hans proportioner er uovertrufne - bedre end nogen anden her på MOL. EOD!

    - therealhurra kommer nærmest! :nissegrin:

    EOD!

    Fuldstændig enig. Mol er totalt blottet for æstetik på dette område. Hvor mange på mol ville kunne lave en undertøjs reklame for calvin klein f.eks. ? få. nok ingen. Dette lille/stor tyk/tynd er alr for sort/hvidt.

  5. Nu var det ikke planen at det her skulle ende i flueknep - jeg ville primært bare have afklaret hvordan hans teknik var i øvelsen.

    Når det er sagt, så synes jeg faktisk det gør markant forskel på sværhedsgraden om benet er helt strakt og helt i vandret, og ikke så meget mht smidighed selvom der naturligvis er væsentlig krav der også.

    Uanset hvad, så burde det med 20-30 reps normale pistols være muligt at lave jumping pistols i en eller anden udstrækning.

    Det vil jeg give dig ret i, jeg kan selv tage over 20 pistols på hvert ben, og kan da nemt hoppe op på en bænk fx.

  6. Virker vist kun hvis du Har XP eller linux på din MAC

    Mener at jeg tidligere i dag ramlede ind i et program der kunne booste sopcast. Jeg downloadede det selvfølgelig ikke- og nu kan jeg ikke findet det..Er i støt på det? det var noget med at programmet kunnne få sopcast til at koble til flere peers end normalt..

    setanta hakker helt vildt. Men Eddie murphy filmen står i super kvalitet. Så må vi bare håbe filmen snart er slut og der bliver stillet om til stævnet..

    Super kvalitet, skulle vi nu ikke lige, den er altså ret pixelleret på fuldskærm :dry:

  7. Blodtypekost

    Vitamindoktor har mange års erfaring med individuel kostvejledning. Han har været konsulent og skrevet forord til bestselleren ”Spis efter din blodtype. Blodtypediæten” og den tilhørende bog ”Lav mad efter din blodtype” på samme forlag. I sine mange foredrag fortæller han bl.a. om sine erfaringer fra klinikken med individuel kostvejledning og om den forskning og de principper, der ligger til grund.

    nough' said..

  8. Hej. :wink:

    En læser spørger, hvad Projekt Smørhul (PS) er. Det er et afslappet fritidsforetagende uden økonomiske interesser. Ideerne kan være alt lige fra spiseolie, vitaminer, behandling af angst og en en-personsbil med et slags dobbeltskrog som på nogle skibe.

    Som sagt mener jeg, at det var på sin plads med en undskyldning overfor de læsere, der har spurgt mig om noget, men som ikke har modtaget svar endnu.

    Måske du skulle prøve at skrive det i en pm til de personer der rent faktisk har SPURGT dig om noget, istedet for at oprette en ny tråd hvis eneste formål tjener at spilde vores tid, og gøre dig selv til grin.. :wink: