Pølsekilleren

Medlemmer
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pølsekilleren

  1. Hej MOL :smile:

    Jeg går til boksning i min fritid, og i den forbindelse får jeg relativt ofte nogle mindre albue skader. "Skader" er måske så meget sagt, men det sker ofte, at min albue overstrækker (fordi jeg fx ikke rammer modstanderen med mit jab), og jeg derfor er øm i albuen i et par dage efter træning.

    Normalt giver jeg bare albuen noget hvile, is og evt. ibuprofen efter træning. Men på længere sigt ville jeg gerne have gang i noget forebyggelse / styrkelse af albuen, så det ikke er nødvendigt. Derfor ville jeg høre, om der sidder nogle "albue eksperter" hos MOL, som kunne komme med nogle gode øvelser eller ideer?

    På forhånd tak.

  2. Som overskriften viser, har jeg desværre fået overstrukket min albue for et par dage siden :unhappy:. Problemet er nu at jeg hverken kan bøje den helt tilbage, eller strække den helt ud. Er det "normalt" og hvad kan jeg gøre ved det?

    Håber i kan hjælpe mig!

  3. Jeg har nu gået til kickboksning i et stykke tid, og vil efterhånden prøve at gøre lidt ekstra for at få min udholdenhed op.

    Da en kickboksning kamp som regel bliver kæmpet i runder a 3 min med 1 min pause, ville det nok være åbenlyst at arbejde i sådanne intervaler.

    Spørgsmålet er bare, om det ville give bedre/hurtigere resultater hvis jeg også lavede andre former for udholdenheds træning?

    Det skal siger at jeg er i en rimelig god grund form. :4boxing: :4boxing: :4boxing: (Alt for blæret smiley :4thumbup: )

  4. Hvis man prøver at følge "seks om dagen" rådet, kan man så tælle et glas juice med i regneskabet?

    Det ville nemlig gøre det hele en del lettere :smile:

  5. Med "pæn sjat" mente jeg, at for en fyr som ham der ikke styrketræner, har han ret meget muskelmasse. Som du selv siger har han måske bare naturligt mange muskler, hvilket også var min første indskudelse.

    Der er jo nogle der bare er heldige.

  6. photo01b.jpg

    Hvordan kan det være at en fyr som Buakaw, hvor at hans træning kun består af massere af cardio, og flere hundrede sit ups, og pull ups, alligevel kan have en pæn sjat muskelmasse?

    Er det bare gode gener, eller?

  7. Er det nødvendigt at træne erector spinae musklen / lænden (ved ikke om det er rigtigt stavet), hvis man træner meget mave? Jeg har hørt at man for dårlig ryg hvis man ikke går det, er det sandt?

    Har søgt, men kunne ikke finde noget.

  8. Har det nogen negativ effekt på et 5x5, hvis man kun kan træne 2 gange om ugen, og derfor ikke kan følge progressionen helt? Sådan at man for eksempel træner mandag, fredag, mandag. Den eneste ulempe så vidt jeg kan se er at programmmerne kommer til at tage længere tid, men er der ellers nogle ulemper ved at gøre sådan?

    Ved godt det ikke er så godt skrevet, men jeg håber i forstår :beerchug: