Grue

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Grue

  1. Nu har jeg gået rundt med en korsbånds skade et årstid efterhånden. Jeg fik så omsider et nytkorsbånd (foreste korsbånd) d. 29/3 - 05 og er godt igang med genoptræningen.

    Jeg er egentlig interesseret i at høre om der er nogle her på siden der har fået lavet en lignende operation? Hvordan går det med jer nu? Er i helt tilbage på det plan i var før?

    Jeg dyrkede selv svømning på elite plan inden ulykken indtraf, ville gerne tilbage på daværende niveau.

    Hvordan med forsikring har dem af jer der har fået et nyt korsbånd fået noget af jeres forsikring ud fra en mengrads fastsætning?

    Mvh

    Lars

    <{POST_SNAPBACK}>

    Fik præcis det samme sidste år :mad:

    Det gælder for dig om at tage din genoptræning meget seriøst, og så gælder det om at få opbygget så gode lårmuskler som overhovedet muligt ..

    Men det er sq en lang og sej kamp :wink: det gælder bare om at hænge i, og ja du kan godt komme på elite niveau igen, men det kræver en indstats !

    Held og lykke mester :smile:

  2. I relation til emnet.

    Hvor store gains har i haft på jeres arme? Gider ikke høre fra dem som har leget med steroider, tænker mere på os der træner normalt.

    Har selv prøvet at hente godt 1 cm på 3 uger, hvor jeg kørte intensivt, 3 øvelser, 3 sæt, 6-8reps 3 gange om ugen. Har desværre ikke haft målt det særlig konsekvent. Men det kunne da være meget skægt at se hvor gode resultater folk har haft.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg hentede ca. 3 cm på de 12 uger, men nok det mest kedeligt program jeg har kørt, blev hurtig træt af det :blink::bigsmile: