Skurken©²ºº¹

Medlemmer
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Skurken©²ºº¹

  1. Det skulle ikke værer det store problem, de fleste Kasserner har en tut/kiosk der har åben om aften efter af cafeteriet har lukket så der plejer man at kunne få fat på noget mælk.

    Skurken

  2. Da jeg selv er en tung løber ( 118 kg. ) var jeg for 2 år siden inde i Kaisersport og fik lavet en analyse af min løbestil og jeg fik kun 3 sko at vælge imellem da jeg jo ikke er en streg i luften :4mewantfood:

    Jeg valgte på daværende tidspunkt en sko fra NB som hed 1122 og den er lavet til tunge løber og den har jeg været meget glad for, men igen så ksla skoen passe til dig og vi andre kan kun komme med gode forslag, da vi ikke kender din løbestil.

    Skurken

  3. Synes jeg nu ikke da jeg kender flere der er på AS eller har været og for dem er det et personligt valg de har gjort for at opnå deres ønske med deres krop og flere af dem har vidregående uddannelser, så jeg tror ikke lige at den holder, men jeg synes selv det er op til folk hvad de vil fylde deres krop med, bare jeg kan nøjes med 1 liter is i stedet for.

    Skurken

  4. Personligt ville jeg nok vælge et Polar, men Cardiosport laver også nogle gode pulsurer, men et kig på DoUrun er ingen dum ide da du kan finde mange indlæg om diverse pulsurer og folks oplevelser med dem.

    Skurken

  5. Til Lamotta

    Skrev da ikke noget om at det ikke var farligt, men jeg har stadig kun hørt jer herinde råbe op om hvor farligt det er og fordi du siger at det er farligt så behøver det jo ikke værer sandt vel.

    Men det er stadig kun noget som der bliver sagt men kom nu med et link til et sted hvor der er videnskablige undersøgelser på hvor farligt det er, for jeg tager ikke bare dine ord for det.

    Skurken

  6. Tja den er vel ikke mere latterlig end alle de ting som der er blevet skrevet i denne tråd og jeg har sku så tit hørt læger udtale sig om ting de ikke ved en skid om, så prøv igen.

    Skurken

  7. Nu når i alle ved at AS er så farligt så kunne jeg da godt tænke mig at se bare 1 videnskablig undersøgelse der beviser at AS er så skadligt som alle siger, for jeg har faktisk ikke set en der gør det, men har set denne dokumentar fra HBO i USA

    HBO

    Skurken

  8. Tja for mig er dem der bruger AS sku ikke værer end dem som laver så mange andre lovovertrædelser, så for min skyld kan de bare bruge det skidt, så vil jeg nuppe mig det eneste jeg er hooked på, nemlig 1 liter is :4mewantfood:

    Skurken

  9. Synes faktisk det er utroligt så meget tid i kan bruge på at brokke jer over bodyhouse.dk, det er nu engang deres valg om de vil lege med deres helbred og ikke jeres, da der findes folk på det site der ved mere om AS end i gør. ikke fordi det er en god ting at de gør det.

    Sjovt nok så findes der en amerikansk tvprogram fra HBO hvor der bliver fortalt at man faktisk ikke har 1 eneste dødsfald hvor man med 100% kan sige at det er på grund af AS, sjovt at se når man ved hvordan folk har det med AS.

    Skurken

  10. Det er lidt som jeg også har det.

    Da jeg var 18 gik jeg i byen torsdag - lørdag og var frisk søndag, nu går jeg i byen lørdag og er frisk onsdag.

    Tror de har lavet om på bajerne siden man bliver så kvæstet.

    Skurken

  11. Hvorfor i alverden skulle jeg det? Det er tydeligt for enhver at her er fyldt med pattebørn, der har brug for en kyndig pædagog!

    Jonas du er jo ikke andet end en knægt og så mener du lige at du kan lege Pædagog for os, måske du lige skulle lærer at styrer dig selv før du prøver at styrer andre.

    Skurken