Toke

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Toke

  1. Nongen der ved hvor man til en fornuftig pris, kan købe tun i olivenolie. Det smager bare MUMS.... :cooldance:

    Mange tak!

    <{POST_SNAPBACK}>

    -----------------------------------------------------------------------------------------

    Hejsa!

    Kan købes,men det er dyrt,men købt tun i vand og bland det med almindelig plante-olie eller olivenolie.

    HYGGE

    mads

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvorfor ikke bare købe tun i olie så slipper han for selv at blande det, er vel noget umættet olie når det nu er flydende ved køleskabstemp??

  2. Så - når du er i kalorieunderskud (med eller uden slik) får du så det du har brug for af protein, gode fedtstoffer, vitaminer, mineraler etc. etc?

    Jeg syntes ikke jeg spiser meget fed mad og når jeg køber pålæg til madpakken så er det 3% der røger ned i kurven...!

    Jeg må ærlig indrømme at jeg ikke har så meget forstand på det med proteiner, fedtstoffer, vitaminer, og mineraler...!

    Jeg spiser en del på arbejdet, ca 6-7 hele stk rugbrød + 2-3 stk frugt og 2 liter saft eller vand....! og når jeg har træner drikker jeg cacao med 2,5g kreatin, og så spiser jeg fiskeolie (når jeg husker det :blink: )

    Og så spiser jeg så alm. aftensmad og noget inden jeg går i seng...!

    <{POST_SNAPBACK}>

    har selv samme trang til søde sager og det er absolut ikke noget problem over at du indtager søde sager mens du cutter bare husk at gøre det med måde. Og overhold det kcal underskud og de andre ting som allerede er nævnt.

  3. Jeg vil også tilråde fys, eller som minimum en massør. Kroniske achillessenetendinitter kan man sjældent håndtere selv :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Er det ikke rimeligt dyrt? Er jo fattig studerende :nissegrin:

    Men ok hvis det er det der skal til, skal jeg bare kontakte min læge for at få en henvisning eller how?

  4. Hej hej.

    Mit første indlæg her på siden....Yeah!

    Jeg har trænet i 3-4 år men først rigtigt målrettet de sidste 2 år.

    Det går fint og knokler videre. Jeg er 27 år, 183cm høj og vejer 80 kg.

    Mit spørgsmål er ang. nedre mavemuskler, altså under navlen og nedefter!

    Jeg vil gerne ramme dem med noget vægt for at få dem "frem"!

    Er efterhånden ok cuttet, men vil gerne have lidt størrelse på dem?

    Er der nogle gode forslag?

    Jeg får snart billede på min profil, men lige nu er de ikke komp. nok til denne side såå!

    Mvh. tfkg :4thumbup:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hele maven er jo en muskel så du kan ikke ramme de nedre mavemuskler isoleret i nogen øvelse. De er som de er fra naturens side afaik. :nissecool:

  5. En undersøgelse har vist, at eccentrisk træning af læggen kan mindske arvæv i achillessenen. Der er vist ikke fundet noget tilsvarende ved koncentrisk træning.

    Vil man selv træne en kronisk irriteret sene op, er det en hårfin balance mellem træning, som øger blodflowet i senen og overtræning, som skaber mere inflammation ('betændelse').

    Binyrebarkhormonindsprøjtning hæmmer inflammationen og lindrer umiddelbart, men hjælper dig ikke af med de infiltrater, som allerede er i senen, og som irriterer. Lidt som at tisse i bukserne. Der skal en øgning af blodflow og det fine blodkarnet til, og det fåes ved massage, hhv. forsigtig træning.

    <{POST_SNAPBACK}>

    ok dvs det bedste råd er altså at jeg når jeg får mulighed får det laver noget excentrisk træning på en trappe som beskrevet og ellers holder mig fra den tunge træning? Men gå osv kan man vel stadig lave. Håber sq det går iorden igen inden alt for længe :nissetunge:

  6. Det lyder som om det er blevet kronisk med det lange forløb. Du kan hjemme lave noget excentrisk træning uden at udføre det koncentriske arbejde. Stil dig f.eks. på et trappetrin med kun det forreste af foden på trappen og kun på træningsbenet. Lad derefter hælen sænke sig nedad, kontrolleret. Du skal så ikke løfte hælen op igen men løfte dig op med det raske ben og udføre det igen.

    Udføres flere gang dagligt, men kun hvis der ikke er smerter.

    se evt www.sportnetdoc.dk.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Har luret sportnetdoc, men synes ikke jeg kan finde det vilde svar derinde. Hvad skulle det hjælpe kun at udføre det excentrisk? Og hvad mener du med kronisk? Skal det trænes væk eller how? min læge snakkede noget om binyrebarkhormon indsprøjtning...

  7. Smerter ved aktivering af Achillessenen (løb og afsæt) samt tryk på senefæstet på hælknoglen. Dette er ca de symptomer jeg har haft siden midten af august hvor jeg løb en del. Har været til lægen med det en enkelt gang men hun mente det var Slimsækbetændelse ved achillessenefæstet. Lægen sagde dog også at det burde gå over indenfor en hvis tidsperiode, men sagen er den at det stadig gør ondt når man trykker eller laver hårdere træning end bare alm gå. Nogen der kender noget til dette og hvor længe man skal vente og er der noget man kan gøre? :w00t:

  8. Det har vist noget at gøre med at olivenolien er koldpresset, hvor de andre er udvundet med noget kemisk :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det kan da ikke have noget med at gøre om den er koldpresset. Er vel mere noget at gøre med stabiliteten i olien ved højere temperaturer, og der er olivenolie yderst stabil fra naturens side. Kunne dog godt tænke mig at vide præcist hvor høje temperaturer de enkelte olier osv kan tåle.