korsager

Medlemmer
  • Posts

    827
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by korsager

  1. ja HB66, efter at have lavet dette indlæg. Har læst nogle artikler om netop det du nævner - nemlig at langsom tung træning kan have en positiv effekt på en skade.

    Hvad der præcist er sket ved jeg som sagt ikke, men eftersom skaden/irritationen gik væk på meget kort tid, kan jeg forestille mig at der måske er blevet banket en nerve på plads.

    Så vidt jeg ved, er albue skader som regel en nerve der sidder i klemme - derfor var det måske ikke engang så dumt af mig, at forsøge mig med tung træning - eftersom det kan skubbe nerven væk fra det irritations ramte område?

    klakke

  2. Siden efteråret har jeg været medlem af Fitness World med henblik på at genoptræne min albue, en albue som fik mig til at stoppe med at styrketræne i 2008. For ca. en måned siden, blev jeg så irriteret over at flere måneders genoptræning ikke gav nogen resultater, at jeg ganske enkelt begyndte at løfte tunge vægte igen.. Ironisk nok, forsvandt smerterne i albuen allerede dagen efter min første tunge træning, og nu her 1 måned efter jeg begyndte at løfte tungt igen, har min albue det stadig helt fint.

    Hvad er det lige der sker, nogen som har prøvet noget lignende?

  3. Jeg sidder netop og ser dagens etape ''konge etapen''. For et par minutter siden styrtede Menchov, pga Menchovs styrt tidligere på etapen kaldte Ritter og Leth ham væltePeter. Hvad de bare ikke lagde mærke til, var at Menchov gled på kanten af en hvid stribe på vejen. Andre som bemærkede dette?

    Jeg vil mene det var det samme som skete da Voigt væltede igår. Netop det at siden/kanten af dækket rammer en hvid stribe på vejen samtidig med at rytterens vægt er placeret ind over striben, hvilket 'sparker ben' for rytteren uden at han er i stand til at gøre noget som helst for at undgå styrtet..

  4. håber ik det er en repost det her..

    læste til min store skuffelse i dag på markus-ruehl.de at den gode markus har valgt at trække sig tilbage, pga en brystskade han ikke kan få bugt med...

    Markus var min yndlings bodybuilder pga hans store personlighed, som jeg synes langt overgår personligheden af de fleste andre bodybuildere på top niveau.. han havde altid stort overkus når han gik på scenen og connectede altid godt med sit publikum.

    videoen hvori han bekendtgører sin afsked med BB.. den er på tysk!!! :)

    lidt billeder af "THE GERMAN BEAST!!"

    Markus_Ruhl.jpg

    finals-in2.jpg

    finals2-cutler-ruhl-coleman.jpg

    kan man andet end at elske Markus' fantastiske army-cut ? :)

    markus_ruhl_9.jpeg

    Rühl dankortet:

    post-7030-1193153077_thumb.jpg

    markus der grösste für immer!!

  5. bliver desværre også nød til at tilslutte mig strømmen af kritik.. som før nævnt var et tidsplan noget man virkelig kunne have brugt - NM var mit første BB stævne og havde derfor ingen anelse om hvilken rækkefølge man ville køre tingene i.

    Derudover var alle de forskellige speakere virkeligt dårlige, de lød totalt uengagerede og som om de kedede sig. Og måden hvorpå man brugte en speaker-funktionen var heller ikke optimal, feks husker jeg ikke at der blev sagt noget før Dennis Wolf gik på scenen.. Hvor man selvfølgelig burde have haft en eller freak som stod og geilede publikum totalt op.

    Ved de almene posedowns burde der også have været en speaker som kunne have skabt lidt mere stemning, ikke at stemningen var dårlig, men den kunne sagtens have været bedre.. Jeg var ofte den eneste i en radius af 5meter som klappede og prøvede at skabe lidt stemning.

  6. nogen som har uplodet eller ved hvor billeder fra herning er blevet uploadet? en af mine venner stillede nemlig op(kennethjensen), så ville rigtig gerne se nogle flere billeder end de få han lige sendte mig.. HELP ME!! :)

  7. Noget kunne tyde på at Rabobank er blevet presset af TdF arrangørerne til at udelukke Michael Rasmussen, fordi de (TdF) ikke selv havde nok overtrædelser af reglerne til at kunne gøre det. Han har måske nok brudt reglerne, men ikke så meget at der kunne startes en sag mod ham. Det skinner alt for tydeligt igennem, at der er en harme over at der endnu engang var udsigt til at det ikke var en franskmand eller i det mindste en sydeuropæer, der skulle trække i den gule trøje i Paris. Og så er det trods alt nemmere at presse en dansker, som ikke har den store opbakning i forvejen ud af løbet end en amerikaner.

    'Pyt

    jaa..

    Som jeg også selv skrev i et tidligere indlæg, kunne jeg godt forestille mig at TdF ledelsen havde lagt pres på Rabobank's ledelse eftersom de ikke selv havde nok beviser til at kunne smide ham ud af løbet. Og TdF ledelsen ved da udemærket godt at man har meget nemmere ved at smide en dansker ud af løbet end ved at smide en franskmand, italiener elle spanier ud... Desuden tror jeg også de er ret lige glade med ryttere oppe nordfra.....

  8. Ligegyldigt udfaldet af denne sag, burde nogen hanke op i TdF ledelsen. Som nærmest fra denne sags begyndelse har givet udtryk at Rasmussen bare skulle ud og langt væk fra TdF.

    Det har i hvert fald været min opfattelse og synes det er mærkeligt TDF ledelsen ikke fra dag1 er blevet bedt om at holde sig til factsne, istedet for bare at slynge eder ud som en eller anden dum snæversynet franskbonde ville gøre det hjemme ved middagsbordet... Det virker jo lidt dumt at når TV2's kommentatorer, Jesper Worre, Brian Mikkelsen og andre der har noget at skulle have sagt herhjemme konstant opfordre os danskere til at holde hoved koldt og fokusere på factsne, at så TDF ledelsen som højst sandsynligt bliver hørt at flere end Worre & co råber til kamp mod Rasmussen....

    Hvad stinker rimelig meget nu, er at Contador som jo nu kører i gult, med størrer sandsynlighed har været dopet end Rasmussen...

  9. fra tv2.dk

    ""Flemming Steen Munck fra Københavns Politi, at han skal sigtes for vold efter straffelovens paragraf 244, der kan give op til tre års fængsel.

    Han mener, at sagen skal prøves i retten, og at Christian Poulsen knytnæveslag er værre end den stærkt berusede tilskuers overfald på den tyske dommer Herbert Fandel.

    "Som jeg ser situationen, så får dommeren et skub og et skrub på kinden, mens spillerens knytnæveslag er fuldt bevidst. Men i kontaktsport som fodbold og ishockey er der ikke tradition for, at vold under kampene ender i det civile retssystem," siger han."""

    godt nok en skarp konklusion Steen Munck kommer med.. Hvis ikke klaphattens flyvende entre, hvor han går direkte efter at pande dommeren en, var bevidst, så ved jeg ikke hvad.. Det var da kun fordi angrebet blev afværget, at dommeren ik os fik en...

  10. Ham der løb ind på banen havde drukket massivt. Christian Poulsen var ædru. Så sidstnævnte får nok svært ved at finde en undskyldning og, hvorfor tiltales han ikke for vold. Det blev Brian Steen jo efter at have hakket et par tænder ud på en trænings"kammerat" i AGF til træning.

    hvornår har at drikke massivt også udøve vold været en god undskyldning??

  11. Att Onkel Troels

    Christian poulsen er en idiot ingen tvivl om det men jeg synes ikke han kan drages til ansvar for at en fuld fan løber ind og langer ud efter dommeren.

    ____________

    omkring ham tossen der så synes jeg folk kammer helt over. Han har, såvidt jeg har forstået, hoppet over en hegn og semi langet ud efter dommeren. semi fordi han altså ikke slammede ham en knytnævne men bare forsøgte at vælte ham.

    det skal altså ikke give 3 måneders fængsel - og folk skal fandme ikke gribe til selv justits.

    dagbøder og den ydmygelse det har været er i mine øjne rigeligt. seriøst ingen mennesker kom til skade og det var aldrig nogensinde farligt for dommeren.

    AT DBU for en klækkelig bøde synes jeg er ganske fint. det er totalt uacceptabelt at sikkerheden er så dårligt. hvad nu hvis det istedet for havde været fx en psykisk syg eller en på narkotia der havde gået amok? ja eller bare en anden fuld stodder der tilfældigvis var mere voldigt anlagt? hvis han var bevæbnet med fx en kniv? at det var en plat tosse der var ufarlig var da bare dommerens og DBUs held.

    ps. sådan helt hånden på hjertet var der såp ikke andre end mig der sad og skreg af grin af gentagelserne af tossen? mig og ham jeg så den med synes ivhertfald det så morsomt ud og når der nu ikke skete noget synes jeg sku det er iorden at grine af det :laugh:

    Omkring UEFAs dom så synes jeg det er synd for spillerne og for sporten hvis det får for hårde konsekvenser. der er ingen grund til at straffe hverken spillerne eller fansme fordi DBU ikke kan finde ud af at sikre stadionet. send en bøde til dem og lad det så ligge

    hvis ikke dommeren var i fare, så ved jeg ikke hvad han var... hvis sverige havde fået lov til at tage straffesparket, og havde scoret, var det jo ikke til at vide om andre tosser ville løbe på banen..

    Og så vidt jeg ved lykkedes det uden problemer for andre tilskuere at løbe på banen bagefter.