gumbo

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gumbo

  1. Hejsa allesammen. Jeg står og skal flytte til kolding og leder derfor efter et godt træningscenter. Der skal helst være gode muligheder for at køre basisøvelser som squat, bænkpres og dødløft, og der skal helst være håndvægte op til et rimeligt niveau.

  2. Det jeg tænker på er de præparater som påstår at de kan stimulere kroppens egen testosteron produktion. jeg havde på fornemmelsen at prohormoner for testosteron ikke er tilladte. Derudover træner jeg og spiser jeg fornuftigt, men tænkte bare at jeg ville høre herinde om der har erfaringer med disse produkter.

  3. Hej. Jeg ville høre om der er nogen der har erfaring med de der såkaldte testoron boostere, nu vil jeg ikke nævne nogen navne da det vist ikke er tilladt. Har de en effekt, eller er det bare et reklamenummer, og er de i det hele taget lovlige.

  4. Jeg står og skal flytte til haderslev om nogle måneder og leder efter et godt sted at træne. Jeg vil derfor gerne høre om der er nogen som kender nogen gode steder i haderslev og omegn. Jeg vil foretrække et center hvor der er gode muligheder for at træne squat, dødløft og bænkpres og i det hele taget skal der gerne gode muligheder for at træne med frie vægte. Jeg har kigget lidt i centerguiden men synes ikke at jeg kan finde noget der