grabowdinho

Medlemmer
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by grabowdinho

  1. nej du laver ikke fedt til muskler du er i energi overskud når du bulker så du kan få større muskler når du så har ligget i et konstant energi overskud i et halvt år fx..

    så kan du ikke undgå at have smidt noget fedt masse på os, og det prøver du så at komme af med ved at cutte det vil sige være i energi underskud cutte fedtet væk uden at tabe muskelmasse det vil sige først på med muller bagefter af med fedt....

    er den feset ind???? :laugh::smile:

  2. jeg har ikke så meget tid til at træne mere, højst en gang om ugen i snit..

    så jeg tænkte på om jeg ikke kan bygge lidt ben op på mine cykelture 2*5 i hverdagene

    normalt cykler jeg bare normalt tempo, men det anleder jo ikke til muskel vækst..

    kan man ikke kører en eksplosiv interval på en 1 km og så kører resten i lavt tempo fx første km 50 % næste km 100% og resten af vejen 50% ca..

    kan den eksplosive enterval have noget at sige hvad angår hypertrofi

    eller kan det ikke betale sig :smile::raisebrow:

  3. Jeg har sendt Lene Hansson en mail, selv om jeg er overbevist om, at jeg nok aldrig hører fra hende. 
    Kære Lene Hansson

    Jeg har med stor bekymring lige været vidne til tv3 programmet "Du er hvad du spiser". Jeg er sikker på, at du har rådgivet familien med de bedste intentioner, men jeg er dybt foruroliget over de meget tvivlsomme og nogle gange helt misvisende kostråd, du giver. Her er et par eksempler:

    "Man må spise lige så meget man vil, bare man spiser det rigtige" Hvis målet er, at folk ikke alene skal være sundere, men også tabe noget af deres overvægt, så er dette råd helt ud i skoven. Man må naturligvis ikke spise løs af "sunde" madprodukter, da der er kcal i stort set alt mad. Og det selvfølgelig er det samlede kcal-indtag, der afgør om kroppen vælger at forbrænde eller lagre fedt i fedtcellerne. Således kan man principiel tage på af en kost udelukket baseret på gulerødder og på samme måde tabe sig af fløde. Derfor kan man naturligvis ikke blot spise ubegrænsede mængder af mad, uanset om det måtte være "sunde" eller "usunde" madvarer. Det er udelukkende et spørgsmål om samlede indtægter vs. samlede udgifter.

    "Udrensningskure" Hvad er det præcist, du mener, at kroppen renses for? Udrensningskure er en total tåbelig opfindelse, der ALENE har til formål at skylle tarmene for afføring, der alligevel ville komme ud på et eller andet tidspunkt. Det giver et umiddelbar vægttab, men har INGEN effekt på længere sigt, hverken på den almene sundhedstilstand eller på et varigt vægttab.

    "man må ikke blande proteiner og kulhydrater" Hvorfor i alverden må man ikke det? Det er der ingen fornuftige argumenter for! Vægten afgøres alene af det samlede kcal-indtag.

    "man skal udelukkende spise frugt indtil frokost" Utallige undetrsøgelser har vist, at spiser man et større morgenmåltid, så har de fleste mennesker i praksis langt mindre sultfornemmelser resten af dagen, hvorved det bliver lettere at holde kcal-indtaget nede. Har man fx en ligevægtsindtag på 3200 - 3300 kcal om dagen, så kan man med fordel spise helt op til 700 - 800 kcal alene i morgenmåltidet. Her er tale om en investering, der tjener sig selv rigeligt ind i løbet af dagen.

    Der er langt flere eksempler, der på helt afgørende punkter strider mod sund fornuft, nyeste forskning og dedikerede atleters daglige praktiske erfaring. På internetsiden Motion Online med over 6000 medlemmer har en lang række mennesker med kæmpe viden og erfaring i en del år efterhånden rådgivet mennesker med problemer, som man så i tv-programmet. Desværre er mange af de total forkerte og misvisende oplysninger du præsenterer i total modstrid med den rådgivning, som Motion Online står for og advokerer. Ikke desto mindre kan vi alle altid lære nye ting, så jeg vil kraftigt opfordre dig til at kigge forbi og tage en uforpligtende diskussion om ligegyldigheden af det samlede kcal-indtag, udrensningskure, frugt om formiddagen og sammenblandingen af protein og kulhydrater.

    En relevant tråd hvor programmets indhold diskuteres kan findes her:

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php...topic=23137&hl=

    mvh Jesper G. Thomsen, Odense

    <{POST_SNAPBACK}>

    fanme et godt initiativ, sad og hørte hende lene i radioen hvor hun forklarede hvordan studie værten, Lars Hjortshøj skulle spise frugt til morgenmad så ville han med sikkerhed tabe sig 1 kg og ugen... gab

  4. squat og dødløft er nok til bentræningen ja det er hverfald hvad jeg laver :smile:

    du kunne evt sætte en leg curl, leg extension eller benpress ind en gang i mellem :cooldance: hvis du vil være sikker på at få trænet dine ben :4smartass:

  5. min mor er 158 og far 173 og jeg 186, og har aldrig drukket særlig meget mælk :4smartass: kun siden jeg er begyndt at træne men er ikke vokset så meget den tid.. men personligt tror jeg på de kolde facts som artikler og studier viser, så mon ikke der er noget om det :smile:

    99% er gener tror jeg??

  6. det vil sige at rekorden i squat er højere end i dødløft? så en løfte 517 kg

    men har ikke helt styr på WPO og de andre forbund og om det er et godkendt løft :smile:

  7. lav dem selv! noget robust træ og et gammelt tæppe fra skrot pladsen + en hammer og nogle søm så både du og din måtte i vinkel :wink:

    at bruge penge på det, er sku det samme som at bruge penge på pulver carbs når man cutter :4thumbup:

  8. Ved godt at det er en gammel film, har ikke sagt noget andet? Overhovedet...

    Det var slet ikke pointen i mit indlæg... jeg ville bare høre hvem der havde set den, og hvad de syntes om den ? Intet andet...

    michael --> tak for det første seriøse indlæg... jeg har den bare som normalt .mp3 format.. dvs. jeg ser den i winamp... den er 320*240, og rimelig god kvalitet :smile: ... ville gerne uploade den, hvis jeg kendte et sted jeg kunne uploade 546 Mb :tongue:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det gør du nu!

    www.yousendit.com

    Der kan du uploade op til 1 GB, (send til din egen mail).

    Nu har du ingen undskyldning for at lade være :4thumbup:

    <{POST_SNAPBACK}>

    kan man downloade den gratis eller???

  9. Jeg vil anbefale dig, at starte blidt ud med en gang full-body 3 gange om ugen. Eventuelt noget i stil med det nedenstående Bill Starr program. Det vil give dig en god grundform, samt et godt fundament at komme videre fra. :smile:

    Monday – Heavy Day

    Squat – 5 sets of 5

    Bench – 5 sets of 5

    Powercleans – 5 sets of 5

    2 sets of weighted hypers

    4 sets of weighted Sit-ups

    Wednesday – Light Day

    Squat – 4 sets of 5

    Incline Bench – 4 sets of 5

    High Pulls – 4 sets of 5

    Sit-ups – 3 sets

    Friday - Medium

    Squat – 4 sets of 5, 1 triple, back-off

    Bench – 4 sets of 5, 1 triple, back-off

    Powercleans – 4 sets of 5, 1 triple

    Weighted Dips – 3 sets of 5-8

    Triceps and Biceps – 3 sets of 8 each

    <{POST_SNAPBACK}>

    det ser umiddelbart lidt hårdt ud for en som ikke har trænet i mange år :w00t:

    men hvis du ikke kører til positiv failure i nogen af øvelser ser det fornuftigt ud, men hårdt tror jeg det blir med fire store basis øvelser på en dag :wink:

  10. har ikke så meget tid mere til at rende i træningcentere, så har besluttet mig for at lave mit eget workout sted i haven til sommer, og har søgt helt viiiildt vil have en diskret stang og ikke en stor stang på 20 kg bare en på 8 ca som kan klare 120kg ca

    findes de over hovedet??

    hvis de skal være 28 mm

  11. var???  skulle jeg da mene ville nedsætte ydeevnen? hvorfor ved du vel godt selv :smile: blodsukker niveaut!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Mælk er relativt let optageligt og kræver ikke de vilde ressourcer at fordøje. At blodsukkeret stiger en smule kan jeg ikke se har nogen negativ effekt overhovedet :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    er dog mere bekymret for når blodsukkeret falder igen :wink:

    selv falder jeg med 5-10 % når jeg spiser lige op at træningen 10 min ca..

    har det bedst med inden for en halv time en time!

  12. bull shit er ved at være så træt af de folk der lukker så noget ud

    for det ikke skal være løgn kan man få et kursus i styrketræning der hvor jeg bor og ham der underviser, sir de drenge på 15 år ikke må træne squat eller dødløft fordi de ødelægger deres krop

    sagde så til ja der er måske et større skades potentiale hvis man laver den forkert end ved andre øvelser man laver forkert

    ja men lige meget hvad ville den skade lidt :laugh:

    nå emne skiftede så til maven som han sagde man kunne træne hverdag og det var en anderledes muskel og i ved alt det pjat der :raisebrow:

    arr og så måtte man lige hive noget argumentation frem men han var stædig og poderne troede på ham fordi han var ældre og havde trænet meget længere tid en mig.. hmm surt

  13. vil nok sige lidt mere styrke i biceps end det du har stildt op heffehutig ellers lyder det meget fornuftigt

    det jo os forskelligt fra person til person

    nogle kan have stærke ben fra natur og andre kan have dyrket hård fysisk sport gymnastik og udviklet en stærk overkrop