Rothman

Medlemmer
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rothman

  1. Jeg har ALDRIG nogensinde fattet, at nogen gider se eller deltage i sådan omgang ligegyldigt lort.

    Jeg sad igår og zappede lidt, på Mtv var der CRIBS, og en af dem de besøgte var tidligere wrestler Hulk Hogan(tror jeg han hed)

    Og med hans hus(kan man vel næsten ikke kalde det), både, biler osv. Kunne jeg godt stille op og ligne en idiot i tv i nogle år, for at kunne trække mig tilbage og leve som en konge, DERFOR..

  2. Hej Catie.

    har fulgt lidt med på sidelinien, Godt nok en solid mængde træning du har formået gennem din graviditet. :4thumbup:

    Og jeg kan sagtens forstå at du nu gerne vil have resultatet. Min kone gik over tiden med vores andet barn, hun syntes heller ikke det var særlig sjovt :sneaky2:

    Glæder mig til at læse mere..

    Michael

  3. Hej Rothman

    TAK TAK :superman:

    Kommer for resten ikke til Budapest og stiller op denne weekend i Musclemania... konkurrencen blev aflyst ... ved ikke om det var pga. de uroligheder der var dernede??

    //No

    Jeg var inde på musclemania.com og under kommende events, var der slet ingen kunkurrencen i europa. hmmmm :nonono:

  4. Takker Sune og der skal nok komme noget og også nogle billeder, når vi lige rammer OBBC på samme tid :smile: Det er ikke sket ret tit det sidste lange stykke tid, men tjenestetidskontoret må åbenbart være glad for at give mig aftenvagter, for dem har jeg nok af :nonono::laugh:

    Sådan er livet som PP'er :laugh:

    :4thumbup:

  5. Det er WFF's VM i fitness, hedder det vel :smile:

    Mht. formen ser det rimelig fornuftigt ud :smile: Idag er det frit-slag dag, hvad mad angår, så det skal nok blive nice :smile: Jeg var også ved at være kørt pænt godt ned og Englen sagde at jeg stank af amoiak eller noget andet ketonværk, så det var på tide at få fyldt lidt på igen :w00t: Efter 1½time med ekstra mad, begynder det da også at føles noget bedre, dvs det føles ikke som om jeg vejer 200kg og jeg har lyst til at lave andet end at ligge på sofaen og stirre ud i luften :laugh: :4thumbup: :4mewantfood: :tongue:

    PIC'S please

  6. Det suxx nu lidt for jeg er lige løbet tom for protpulver og shakes er noget af det jeg ved jeg kan klare når jeg har det ringe og sublimsport fucker mig åbenbart (8 dage siden jeg bestilte nu!! :mad: )

    Så er det bare ned i din lokale matas eller kvickly for at købe PANIK protpulver. Det har jeg selv været ude for ved for lang leveringstid, hmm det var også fra Sublimsport. :mad:

    Der har dog ikke været noget de sidste par gange.

  7. Som JSC skrev engang, hvis du mixer en shake med kaffe, får du et skud ekstra energi ud i kroppen. Kan ikke huske præcist hvad han skrev, men det var i hvertfald en god idé.

    Måske han selv kan uddybe? :smile:

    Faktisk, hvis man mixer 1-2 scoop prot pulver(chokolade smag) med ca 4 dl. mælk og 1 tsk. néscafe evt. lidt sirup eller honning. Shaker hele lortet godt og grundigt. ned i et glas med lidt isterninger, og vupti: en perfekt Iskaffe, der smager godt og er fyldt med Proteiner.

  8. Her lige siddet og set episode 3 med tidligere pro Milos Sarcev. Her får man en total gennemgang af alle de gamle myter omkring brysttræning. Sørgeligt... :unhappy:

    Ikke for at gøre mig klog på disse episoder, da jeg kun kan se dem uden lyd. :unhappy:

    Men hvilke myter bliver omtalt???

  9. Har drømt det igen i nat :blink: 3. nat i træk... Måske jeg sku søge lægehjælp :laugh:

    Måske du så skulle gøre noget ved det ????

    Seriøst, tror jeg du ville klare dig rigtig godt. Set ud fra dine pic's har du ikke nogle seriøse hængepartier :4thumbup:

    DM næste år. :4thumbup:

    PS. Syge Wheels :cool:

  10. Om det er gammelt eller ikke? :blink:

    Ja fatter heller ikke lige hvad der sker med Kamali's høje placeringer for tiden.

    Heller ikke her, han ligner en pose lort. På billeder fra hans yngre år(inden han blev pro) så han sku rigtig god ud, men nu ligner han mest en højgravid stodder, med skuldrene så fyldt med Synthol at de er ved at springe.

  11. Når jeg træner om morgenen altså ca ved 9 tiden. Når jeg kun at spise et måltid: stor potion havregrød m. rosiner og tidselolie og en protshake(1 scoop)

    Til min træning laver jeg en shake på 70-80 gr. dextrose - 90 gr. Protpulver - 10 gr. kreatin.

    Det er rigeligt med mad for mig.