SimonW

Medlemmer
  • Posts

    214
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SimonW

  1. Hehe, ja Shaq det fede svin skal satme ikke vinde endnu et mesterskab, han skal bare gå på pension!! Dwyane Wade skal nok vinde et mesterskab senere i sin karriere (forhåbentligt!), og de andre tosser har ikke gjort sig fortjent til det. :wink: Undtagen Alonzo, ham kunne jeg godt unde (er det stavet rigtigt??) en ring, men det er også den eneste (fornuftige) grund til at holde med Miami.... :cool:

  2. Jeg har det fint med at Detroit røg ud. Det er et uinteressant hold uden profiler

    :blink::blink::blink:

    Men du har ret i at deres forsvar i serien mod Miami var en stor skuffelse, Shaq og Wade pissede på dem! Spillerne udtalte efter kamp 4 at det var fordi de havde brugt næsten al deres træningstid på angrebet og ikke ret meget på forsvar. Flip Saunders er jo en meget offensivt orienteret coach og måske ikke den rette træner for dette Detroit-hold, de var måske bedre stillet med en gut som Jeff Van Gundy der sætter forsvar meget højt..??

    Og Dirk er simpelthen grotesk!! 50 pts. i kamp 5 og fører sit hold til finalen! MVP!

    Dallas har de sidste år været et hold med en masse profiler, men i år ser det ud som om de klikker bedre, de spiller bedre forsvar og Avery Johnson styrer tingene perfekt fra bænken!

  3. Nu har vi fået finalen på plads, Miami vs. Dallas, og Mavs har hjemmebane-fordel. Hvem vinder??? Og hvor mange kampe går serien i?

    Selv har jeg sgu svært ved at komme med en dybere analyse og ud fra det konkludere hvem der vinder, så lad mig bare sige at jeg håber på Dallas i 6 eller 7 kampe, fordi jeg synes de virkelig fortjener det! Færdig arbejd'! :cool:

  4. Overlooked Prince gets his due :4thumbup:

    Heat coach Pat Riley said his team had to do a better job of containing Prince and treating him like the "great player" he is rather than overlooking the fact that he's the only one of the Pistons starters who didn't make the Eastern Conference All-Star team this season.
    But Prince also has developed into the Pistons' most versatile offensive threat and also one of the league's top defensive forwards; he was voted All-Defensive second-team after each of the past two seasons.

    In short, there isn't much the 6-foot-9 lefty with the 7-footer's wingspan can't do.

    He's very similar to KG in his versatility, and he can basically play all over the floor, does everything well and can be a very difficult matchup.
    I think that's probably the one thing that maybe sets him apart from a lot of other players is how intelligent he is on the floor."
  5. Vi kan hurtige blive enige om, at "Big Ben" ikke tilhører den fornemme del af offensive spillere i NBA.

    Dog ligger hans straffeprocent ikke under 25 %. Den er på 41, 6 % for sæsonen!

    Da jeg skrev under 25% tænkte jeg på det som Chris27 nævnte med at han kun havde ramt på 10 af 45 straffe i playoffs.. :smile:

    Og ja, Yaos stats i slutningen af sæsonen var imponerende, men jeg synes stadig han er overvurderet. :cool:

    Mht. Tayshaun så har du måske misforstået hvad jeg skrev eller jeg har ikke udtrykt mig klart nok. Ligesom dig mener jeg heller ikke han er god nok til at afgøre kampene til aller sidst, men han gør det heller ikke, for det er Billups' rolle. Tayshaun Prince er ikke en scorer der rammer buzzer-beating game-winners og hvad ved jeg, han er bare en god scorer i løbet af kampen, og hvis de andre spillere ikke rigtig rammer, så stepper han op og sætter et par skud, eller han dunker hele det andet hold i bøtten og får momentum over til Detroit igen :superman: . Det er bl.a. det der efter min mening gør ham til en rigtig god spiller, og jeg kan da godt indrømme at jeg ikke er bleg for at sammenligne ham med Scottie Pippen.. :smile:

    Dog mener jeg ikke han burde have været all-star i år, som mange amerikanske journalister ellers har sagt.

  6. Tayshaun Prince er ikke overvurderet! Nærmere undervurderet!! Han er jo en rigtig god spiller i begge ender af banen, og en afgørende faktor for om Detroit kan gå hele vejen eller ej! Han kan både score på egen hånd og dække rigtig godt op, både på store og små folk.

    Mht. Big Ben så er hans straffeprocent yderst pinlig! Under 25% for en NBA-spiller burde være ulovligt og straffes med dummebøder i flæng... :wink:

    Men til spørgsmålet om, om han virkelig burde være en all-star når han er så dårlig i angrebet kan jeg kun sige ja for syvsytten!! Han har været Defensive POY 4 gange (!) og hele hans karriere har han været en af de bedste forsvarsspillere i NBA. Derfor skal han uden tvivl være all-star, også selvom han til tider er pinligt ringe i angrebet.

    Men prøv at se hvor mange spillere der er suveræne i angrebet, men ikke har ret meget at prale af i den anden ende. Fx Steve Nash og Tracy McGrady har aldrig imponeret mig med deres forsvars...øhh...kvaliteter. Men kunne folk drømme om at sætte spørgsmålstegn ved om de er all-stars eller ej?? Nej vel...

  7. I nat viste Kobe Bryant at han virkelig er The Man i NBA! INGEN når ham til sokkeholderne!!! I kamp 4 på hjemmebane mod Suns er Lakers bagud med to points da der mangler ca. 7 sekunder og Suns har indspil ved midten. Smush Parker (hvorfor har han aldrig haft en rigtig NBA-kontrakt før nu, han er sgu for nasty!!) stjæler bolden fra en af NBAs bedste PGs Steve Nash, tipper den til Devean George der afleverer til Kobe der rammer et svært layup - BOOM - overtime!

    I OT er Lakers bagud med 1 point da bolden ender hos Kobe. Han dribler op af banen og skyder et highpost-skud over to forsvarsspillere. Hornet lyder da bolden ryger gennem nettet. GAME! 3-1 til Lakers. :4thumbup:

    Sacramento har overraskende vundet begge hjemmekampe over Spurs så det står 2-2 i den serie, og det ser ud til at den sagtens kan gå i 7 kampe. Højst overraskende! :blink:

  8. Washington-Cleveland: Ja, Cleveland går sgu nok videre fordi LeBron bare er umulig at stoppe når man ikke hedder Ron Artest eller Bruce Bowen. Til gengæld er Gilbert Arenas heller ikke en nem spiller at dække op (han scorede 29,5 ppg i sæsonen :blink: ) så man skal absolut ikke udelukke Wizards. Men jeg tror at Cavs går videre til 2. runde, hvor de så selvfølgelig vil få konge-prygl af Pistons! :devil:

    Detroit-Milwaukee: NO QUESTION ABOUT IT!!!

    New Jersey-Indiana: Jeg håber selvfølgelig på Indiana sejr fordi Jermaine O'Neal er The Man og klart en af NBAs 3 bedste low-post scorere, men New Jersey var stærke i slutningen af sæsonen og bliver ikke nemme at hamle op med. Men nu stjal Pacers lige kamp 1, 90-88 på udebane, så det ser lyst ud.

    Miami-Chicago: Det kunne være så nice hvis Bulls vandt denne serie, men Wade og Big Daddy er sgu nok for stor en mundfuld for Chicagos små hundehvalpe...

    San Antonio-Sacramento: Blowout i kamp 1 og sådan fortsætter det nok.

    Memphis-Dallas: Svært at sige hvem der vinder denne serie. Dallas er favoritter, men Memphis skal man ikke udelukke i år. Men uanset hvem der vinder så ryger de ud til San Antonio i 2. runde.

    Denver-LA Clippers: Også en svær serie at sige noget om. Begge hold har fortjent at komme forbi 1. runde, og de er sultne efter det, så serien kan let gå i 7 kampe. Jeg håber på en Clippers sejr, og de startede jo også godt i kamp 1.

    Phoenix-Lakers: Klart den mest spændende serie af dem alle! Det er svært at følge med i Phoenix' tempo når de først er kommet op i gear, så Lakers skal score mange points for at vinde. Men så er det jo godt at de har verdens bedste scorer, med nummer 8 på ryggen, til at gøre det! Jeg tror og håber på et Lakers upset, og så kunne det være nice med at rent LA-opgør i 2. runde!

    Men uanset hvad, så tror jeg kun at det er skader der kan ændre på at Spurs kommer i finalen mod Miami eller Pistons. Jeg kan ikke se hvem der kan komme i nærheden af de tre hold lige nu...

    Forhåbentlig står Pistons med trofæet i juni måned, og Billups med sin 2. Finals MVP! :4thumbup: :cool:

  9. Sjipning er godt for mange ting, og jeg kender sikkert ikke engang dem alle.. :blush: Men når du sjipper i længere tid hjælper det jo ihvertfald på konditionen, ligesom løb, cykling osv gør det, og dermed hjælper det også på fedtforbrændingen. Derudover kan det hjælpe dig til at blive hurtigere på fødderne hvis du dyrker en eller anden sportsgren hvor det er vigtigt. Jeg spiller selv basketball og har sjippet meget for at blive hurtigere, fordi jeg var/er langsom som et ondt år.

    Det styrker selvfølgelig også benmuskulaturen, men om det også styrker din skulder er jeg vidst ikke lige den rette til at sige noget om... :smile:

  10. Glute-Ham raises er absolut heller ikke en dårlig baglårsøvelse, og det er nemlig baglåret du bruger mest når du løber. :smile: Ellers så træn squat som mange af de andre siger, efter min mening højst 3 reps pr. sæt og glem alt om den benpres-maskine du bruger lige nu, den er spild af tid. Det samme synes jeg calf raises er.

  11. * Jeg skal altid have altid hue på, også selvom det er sommer.

    Du behøver ikke altid have hue på. Som nogen af de andre nævner behøver du slet ingen hovedbeklædning hvis bare dit hår sidder perfekt. Ellers kan du tage en kasket på, bare den matcher dit tøj..!!! Og hvis du gerne vil være lidt Nik&Jay-agtig så er et bandana på hovedet heller ikke helt skidt.. :laugh:

  12. Fortjent Steelers sejr! Nu går de sgu hele vejen!!! :4thumbup: Men hvad sker for dommeren der dømmer incomplete pass på Polamalus interception????? :blink::nonono: Der var jeg lige ved at smide min pizza ud af vinduet og flå min sofa i stykker!!

  13. Mit forslag:

    Dag 1

    Tung Squat: Louie Simmon's cycle eller 8-10 sæt á højest 3 reps med løbende progression eller så tungt som muligt!

    Let Dødløft: 15 singles med 65 % af 1 rep max.

    Baglårstræning: fx Stivbenet Dødløft: 5 sæt á 5 reps med løbende progression eller så tungt som muligt.

    Dag 2

    Tung Dødløft: Thomas Jagd's cycle of singles. (søg og du skal finde!) :smile:

    Let Squat: 8 sæt á 3 reps med 60 % af 1 rep max.

    Frivend: 10-15 singles så tungt som muligt.

    Uanset om det er tungt eller let skal der fokures på fart på hver eneste rep i samtlige øvelser.

    Kort og godt! :smile:

  14. Så vidt jeg ved er Hatfield tilrettelagt sådan at du har én tung dag og én let dag om ugen. Du skal altså ikke bænke alle 3 dage i dit fullbody program. :smile:

    Mht. om du skal køre andre brystøvelser så er det helt op til dig selv. Hvis du har overskud til det vil der ikke være noget i vejen for at køre en eller to extra øvelser til pattøjet.. :smile:

  15. Du kan starte dagen med en solid shake bestående af valle protein og druesukker, så får du både hurtige kulhydrater og prots. :smile: Der var engang en makker her på MOL der skrev, at han også blandede en god del kaffe i sådan en shake inden en tidlig morgentræning, fordi koffeinen gav god energi, men det synes jeg personligt er lige harskt nok.. Du vælger selv. :smile:

  16. Tyrkiet vs. Tyskland er blot en venskabskamp, så den tæller ikke.. :smile: Vi skal vinde i aften og på onsdag og Tyrkiet skal miste point til Albanien på onsdag, så er vi med! :smile:

    Nu står der jo 1-0 til DK ved halvleg så jeg gætter på en 3-0 sejr! Søren Larsen kommer ind og scorer mindst én gang!! :4thumbup:

  17. Tillad mig at følge samme eksempel som de ca. 100 andre før mig: Rætti' leee'd presset i bænken, dit beskidte uhyre!!! :devil: 15 kg på 6 uger er jo sindssygt! Og så går vi andre tosser her og kan ikke engang hente 5 kg på 10 uger... :raisebrow:

    Go' tur i sommerhus! :cooldance:

  18. :lolabove:

    Mht. næste sæson så er jeg enig med T i at SA bliver svære at slå. Selvom jeg hader at indrømme det, så er det et fandens godt hold over hele linjen. Gode spillere på alle pladser, både offensivt og defensivt, og en god træner-stab.. De bliver desværre svære at slå. :mad:

    Det bliver spændende at følge LeBron og Larry Hughes i Cleveland, men nu er deres PG Jeff "McNasty" McInnis sataneme stukket af til New Jersey for at blive bænkspiller. Med ham til at styre showet, og de andre til at score points i massevis kunne Cleveland ellers blive rigtig gode, men nu mangler de en PG.. :raisebrow:

    Og apropos New Jersey så får de jo et rigtig godt hold i år! Jason Kidd, McInnis, Richard Jefferson, Vince Carter, Shareef Abdur-Rahim, Cliff Robinson (er godt nok en smule afdanket, men en god erfaren spiller at have med) m.fl. Mon ikke de skulle have en chance for at komme længere end 1. runde i playoffs?? :wink:

    Indiana bliver en stor trussel nu hvor Ron Artest er tilbage (forhåbentlig i storform) og klar til at lukke modstandernes bedste spiller ned hver aften! :devil: Samtidig har de også skrevet kontrakt med litaueren Sarunas Jasikevicius, der jo siges at være den bedste spiller i verden der ikke spiller i NBA. Personligt håber jeg at Indiana og Detroit mødes i øst-finalen, og at vinderen af den serie tæver SA gule og blå i finalen! :4thumbup: :cooldance:

  19. men simon tror os du har helt ret i at han sagtens ka få det til atvirker li som han gjorde det med AI  Marbury og iverson minder jo os mget om hinanden

    Ja, det bliver ihvertfald et spændende projekt at følge. :smile: Og som "gammel" Knicks-fan så vil jeg hellere end gerne se dem i playoffs igen! :4thumbup: Evt. i en serie mod Heat hvor Nate Robinson dunker Shaq i bøtten utallige gange, hehe... :laugh:

  20. Jeg har egentlig altid godt kunne lide Larry Brown som træner, bortset fra alt det pis med at han bagtaler sine spillere i medierne, uden at gå til spillerne først, og konfrontere dem med problemerne.. :nonono:

    Mht. "Stephon Marbury-problemet" så tror jeg faktisk godt at det kan komme til at fungere efter et stykke tid. Brown fik det jo til at fungere med Iverson i Philly, så hvorfor ikke også med Marbury i New York??

    Jeg tror det bliver et større problem for Isaiah Thomas og Larry Brown at arbejde sammen, eftersom de begge to har deres helt egen filosofi omkring hvordan et hold skal styres, og de er begge meget stædige og vil helst ikke gå på kompromis. Derfor tror jeg at de fleste problemer vil opstå mellem de to.

    Som Chris skrev så er det problem at New York prøver at lappe lidt på holdet i stedet for at bygge det op fra bunden. Og hva' fa'en er meningen med alle de guards!??! Stephon Marbury, Allan Houston, Jamal Crawford, Anfernee Hardaway, Quentin Richardson og Nate Robinson. Som jeg snakkede med Poul om igår, så er det vidst på tide at de trader Houston og evt. Penny, for de er jo alligevel gamle, udbrændte og skadet det meste af tiden..

    Byg et hold op med Marbury som PG, Crawford som SG og Richardson som SF, og så to store folk som spiller godt forsvar, spiller hårdt og tager mange rebounds, for dem har de en del af. Så skal de bare have nogle guards der lever af deres forsvar til at komme fra bænken, og så begynder det at se lidt fornuftigt ud.. :smile: