Zee

Medlemmer
  • Posts

    367
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zee

  1. Ignorer Jonas' post. Det er simpelthen idioti på højt plan.

    Det er rigtigt at en six pack, kun bliver synlig hvis du spiser fornuftigt, men at sige at du SKAL spise 6 gange om dagen, det er så latterligt at jeg bare måtte kommentere på det.

    Spis sundt, træn nogen tunge basis øvelser og sprint.

  2. Som en af de andre nævner, så lad være med at fokusere så meget på jæger uddannelsen på dette tidspunkt. Du er kun 12 år, om end du virker til at være en rigtig fornuftig og velformuleret 12-årig. Du har på ingen måde travlt. Hvis du passer din træning og bliver ved med at klø på, så tag det op igen om 6 år. Der kan du komme i militæret og så kan du få en forsmag på hvad det vil sige at være i militæret.

  3. Med mindre du er voldsomt underernæret, så ville jeg foreslå proteinpulver. Jeg ser absolut ingen grund til at indtage en så fed shake. Så kunne du lige så godt bare æde den halve liter is, og så nyde det i stedet.

  4. Jack3d skal du dog gøre op med dig selv om du vil tage, da det indeholder 1,3-dimethylalamin, som er et amfetamin lign. stof.

    Man ved meget lidt om dette stof, og selvom der kun er registreret ganske få dødsfald, så kender man ikk konsekvenserne på længere sigt.

  5. Nogle programmer udregner ens energi forbrug ved løb ud fra vægt. Skal man indtaste sin nøgne morgen vægt ? Eller sin vægt lige før turen, med udstyr på ?

    Jeg tror ikk at det betyder så meget i udregningen, men skal man gå i detaljer, så må det være med "alt" udstyret på, da det jo er den vægt man skal flytte.

  6. Jeg har ingen ambition om at stoppe med at spise da jeg jo så dør af sult.. bogstaveligt talt ! og min træning er meget vigtig for mig .. kan godt se ironien ... men jeg har jo som nævnt et ønske om at stille op i en konkurrence hvor visse kriterier skal opfyldes

    Nu kan jeg selvfølgelig ikk udtale mig om hvorvidt det er sundt eller ej for dig, men 45kg fordelt på 160cm, synes jeg ikk lyder særlig sundt.