Team Kanulle

Medlemmer
  • Posts

    345
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Team Kanulle

  1. Var i dag igen ude med CK Århus, og kan kun sige aat det var endnu en positiv oplevelse.

    Efter lidt trillen ud af byen kom farten op indtil vi nåede ud omkring Ask for der skulle der køres 3 omgange af ca. 7 km men en ca. 1 km lahng stigning som der var fri kørsel op ad.

    Efter de 3 omgange gik turen igen mod Århus og her var der så indlagt 2 byskiltespurter som jeg ikke lige var klar over så jeg var ikke lige med da toget kørte men første gang kørte jeg dem op alene da der gik taktik i det, men da de rykkede 2 gang til den første spurt var mine ben ikke til at følge med.

    Ved den sidste spurt hvor det var på en bakke, sad jeg langt nede og kom ikke med, men prøves det skulle det da, så jeg kom ind lidt efter de foreste.

  2. Har ikke været så aktiv her inde på det seneste, men jeg har da cyklet en del alligevel, og har da oplevet en del på cyklen.

    Jeg har længe søgt nogle at køre med for det er altså for kedeligt at cykle alene, så sidste lørdag var jeg med Team Asmussen ude at cykle, det gik sådan set fint bortset fra at holde en pause midt på turen for at få kaffe (kan ikke lide kaffe), er altså ikke lige mig så i torsdag var jeg med CK Århus og det var en fin oplevelse, en fin tur og nogen der ikke er bange for at åbne munden og snakke med en selv om man er ny, dette var dog heller ikke et problem med Team Asmussen.

    Så efter at have prøvet de 2 klubber tror jeg nok jeg forsætter i CK Århus.

    Så har jeg også lige fået af vide at i pinsen skal jeg til Korsika og cykle, det glæder jeg mig til, :4thumbup: :bike: det er en kanon ø og nu får jeg mulighed for se den før den er tørlagt pga. at det ikke regener så meget dernede.

    Steen

  3. Hej

    Jeg søger nogle kost/energitilskud da jeg står og skal en tur til Korsika for at cykle i en uge.

    Turenes varighed vil være mellem 4 - 6 timer hver dag i 6 dage.

    Jeg har fået at vide inde i det center jeg går i at BIO FITNESS kunne bruges, men findes der noget andet der er bedre eller dækker mit behov på denne tur.

    Steen

  4. Så er påsken ved at være overstået og det har jo været et perfekt cykelvejr (måske lidt meget vind), så det er blevet til en del km.

    6 ture er det blevet til og 471 km med ca. 28 km/t i snit - 2 af turene var 103 km så det det er nogle trætte ben jeg har lige nu.

    Sådan her var den lange tur.

    post-7173-1239633717_thumb.jpg

    Her er så turene i tal.

    post-7173-1239634364_thumb.jpg

  5. Turen i dag var min sævanlige morgentur når jeg skal til spinning bagefter, dog lige lidt længere da MTB var udskiftet med raceren.

    Jeg startede ud i en meget tæt tåge (sigtbarheden var vel omkring 50 - 100 m)og hammer kold var det også, der var frost på bilen, hold op hvor jeg frøs mine øre de første km, men for at når det hele startede jeg 07.25 og godt 2 timer efter var jeg hjemme efter 61,5 km.

    Herefter var der lige tid til at komme i det næste sæt tøj og så til spinning, benene var godt nok lidt brugte til sidst i timen.

    Sådan her så turen ud:

    post-7173-1238856079_thumb.jpg

    post-7173-1238856128_thumb.jpg

    Og så har jeg også lært hvordan jeg får disse billeder overført - god dag i dag. :bigsmile:

  6. Så er foråret i hvertfald kommet for jeg har været ude på sommercyklen (raceren) og hvor er det dejligt at komme over på den, man mærker næsten ikke modvinden, det er nemmere at træde, så i dag blev det 70 flotte km i dejlig solskin, næsten for varmt med det tøj jeg havde på.

    Dette var den første tur her i weekenden, lørdag bliver der en kort morgentur efterfuldt af en gang spinning, muligvis lidt havearbejde. Søndag tager jeg til sønderjylland og cyklen kommer med så der skal der lige køres et par timer i det sønderjyske.

  7. Jeg er slet ikke startet på at cykle udenfor, men det vare ikke længe, jeg har lige bestile en MTB

    1 Z2098BM Cannondale F4 2008 Mountain Bike Jet Black, Medium £569.99 1 £569.99

    2 W704DXL Sombrio Cartel Glove Earth Camo, XLarge £19.99 1 £19.99

    3 L783Z Crank Brothers Egg Beater C Pedals Silver/Grey £34.99 1 £34.99

    Delivery £40.00

    Total order value including shipping £664.97

    Ca. 5.320.- det kunne jeg ikke sige nej til.

    Så når den kommer skal jeg ud og cykle.

    Er det ikke raceren du skal have ud nu hvor vejret ser ud til at blive varmere (også kaldet FORÅR :bigsmile: ).

    Jeg har lige monteret mine hjul og skal nu bare heve gearet justeret så er min racer klar til den første tur.

    Har i dag været ude i værste blæsevejr jeg har prøvet i lang tid, så da jeg var næsten hjemme kørte jeg lige 3 små tempo intervaler i modvind, det bringer altså pulsen op, herefter valgte jeg så at trille de sidste 4 km hjem.

  8. Igen en lidt tam uge, får dog cyklet lidt men syntes at mine ben hurtigt bliver trætte så planlægning af hvornår jeg cykler skal nok laves lidt om. Jeg cykler normalt fredag, lørdag og søndag, hvor turene er mellem 65 - 85 km, har spinning tirsdag hvilket jeg ikke kan aflyse. Så i den kommende uge vil jeg prøve med denne plan Spinning tirsdag cykling torsdag, lørdag og søndag hvor lørdag skal være en lang tur og de 2 andre dage max 60 km.

    Ugens motion:

    Søndag:

    66,7 Km

    24,6 km/t

    Tirsdag:

    1 times spinning

    Torsdag:

    63,5 km

    24,3 km/t

    Fredag:

    78,6 km

    24,0 km/t

    Lige 2 spørgsmål her til slut-

    1. Jeg har skiftet til nogle andre vinterbukser (lange) som sidder lidt tættere end de gamle, kan det forstyrre eller hindre så meget at ens ben bliver trætte om meget tunge, har også nogle lange sommerbukser som jeg har samme følelse med og lige nu er det for koldt til de korte bukser??

    2. HVOR BLIVER I AF JER DER VAR MED PÅ BIKELOG, JEG ER ENE MAND OM AT SKRIVE KM IND, OG SOM GRUPPE ER VI NU NEDE PÅ EN 20 PLADS. KOM NU UD AF BUSKEN. :bigsmile:

  9. Så er det igen blevet tid til opdatering af ugens forløb, en uge som har budt på dejligt arbejde og lidt cykling. Turene har ikke været noget speciel, bare nogle af de samme ture som jeg jeg plejer at cykle dog med lidt ændringer. Jeg har også i ugens løb prøvet at ændre lidt på mine statistik beregninger så jeg nu kan se hvor mange procenter i højdemeter jeg har kørt på alle mine ture, på de km jeg har kørt ligger jeg på 0,668 % stigning, til sammenligning med Marmottaen i rankrig hvor der på de ca. 174 km er ca. 2,874 % stigning hele vejen rundt.

    Ugens motion:

    Søndag:

    51,45 Km

    22,5 km/t

    Tirsdag:

    1 times spinning

    Torsdag:

    50,75 km

    25,0 km/t

    Fredag:

    67,33 km

    23,7 km/t

    Lørdag:

    51,95 km

    24,8 km/t

    Vægt: 81,1 kg.

  10. I denne uge har jeg afspadseret noget af de timer jeg har i overskud, så planen var at der skulle køres nogle km på MTB, men sygebesøg, vind og vejr har gjort sit til at motivationen ikke var så stor som den burde have været, her kan jeg mærke at jeg skal finde nogle at cykle med, enten i en klub eller på en anden måde for ellers tror jeg ikke jeg kan bevare min motibarion.

    Men lidt cykling er det da blevet til, 4 ture hvoraf den sidste her i dag var godt lang og i grunden med et fornuftigt tempo, lige nu køre jeg ikke noget specielt træning udover at få nogle km i benene til jeg kommer over på raceren.

    Den tur i dag gik fra Brabrand - Harlev - Skovby - Galten - Låsby - Knudshole (når man svinger til venstre kommer der en kraftig stigning- fed bakke) - Nygårde - Hemstok - Mesing - Stilling - Virring - Solbjerg - Onsted - Ballen - Ask - Tisset - Kolt - Ormslev - Brabrand.

    Dette er en rigtig flot tur, lettere kuperet.

    Ugens motion:

    Søndag:

    67,45 Km

    25,6 km/t

    Mandag:

    56,28 Km

    25,2 km/t

    2 timers spinning

    Tirsdag:

    1 times spinning

    Onsdag:

    40,05 km

    26,3 km/t

    Lørdag:

    87,90 km

    25,9 km/t

    Vægt: 81,2 kg.

  11. Månedens sidste skulle også lige bruges til 2 sygebesøg, et i min gamle hjemegn og et på Skejby, og ingen af besøgene var særlige sjove.

    I søndags syntes jeg at jeg var lidt træt og ikke havde den store lyst til at cykle så jeg sprang over, men tog så en tur onsdag i stedet for og så den sædvanlige fredags og lørdagstur.

    I dag var jeg så heldig at møde en der skulle samme vej som mig efter ca 50 km, så da jeg havde hentet ham og kørt forbi lå han sig i mit baghjul, som sådan i orden indtil han satte mig opad en kort men stejl bakke, :blush: men jeg hentede ham igen for så at køre hver sin vej.

    Ugens motion:

    Tirsdag:

    1 times spinning

    Onsdag:

    60,75 km

    24,9 km/t

    Fredag:

    60,82 km

    25,6 km/t

    Lørdag:

    66,01 km

    25,0 km/t

    Total for Februar

    771, 64 km :bigsmile:

    I alt i år

    1478,11 km :bigsmile:

    Vægt: 81,2 kg. :blush:

  12. Endnu en uge med sygebesøg, men også en del spinning/cykling.

    Søndag startede med en tur i snevejr eller slud = vådt og koldt, men en god tur. Tirsdag og torsdag var der spinning på programmet, fredag cyklede jeg den sævanlige tur hjem fra arbejde og om 2 uger tror jeg ikke jeg skal bruge lygter mere på den tur.

    Lørdag skulle jeg tidlig op for at køre familien til toget, møj hamrende træt var men ihvertfald indtil jeg kom hjem igen havde jeg besluttet at jeg skulle cykle inden mit lørdags spinning, så da jeg var lidt træt lagde jeg mig på sofaen (dum ting at gøre), vågnede 1 time før jeg skulle til spinning så cykelturen blev lige efter spinning og noget kortere end normalt på en lørdag, da spinningtimen sad i benene, det er nu lettere at cykle først og så tage en spinningtime bagefter. :blush:

    Har lige købt carbonhjul til raceren så nu kan foråret bare komme jeg er klar.

    Ugens motion:

    Søndag:

    65,68 km

    24,1 km/t

    Tirsdag:

    1 times spinning

    Torsdag:

    1 times spinning

    Fredag:

    60,75 km

    25,3 km/t

    Lørdag:

    1 times Spinning

    40,06 km

    25,5 km/t

    Vægt: 81,2 kg.

  13. En noget rodet uge med masser af sygebesøg og lytte til sygdomme, og som forsætter ind i næste uge, så der gik lidt ged i det med at passe på og spise rigtig om aftenen.

    Men der kom masser af cykling ud af det da jeg lige skulle have luft en gang i mellem, søndag var udset til den dag hvor jeg skulle prøve de nye hjul, men pga at jeg have været i KBH. om lørdag til søndag formiddag var der ikke meget energi den dag, så mandag morgen kunne jeg komme afsted, men om det var vinden, de nye hjul eller der stadig var noget af lørdags festen der stadig hang i kroppe ved jeg ikke men det rullede i hvertfald ikke ret godt, tirsdag gik det lidt bedre selvom det var sent inden jeg kom afsted så fik jeg dog en lille tur hvor det foregik herinde i byen da jeg ikke er glad for at cykle på de mørke landeveje, og jo jeg har skam lys på cyklen.

    Onsdag var det næsten det samme som tirsdag men kom dog noget før afsted så det var ikke så meget bykørsel som tirsdag, fredag er min sævanlige tur hjem fra arbejde og her til morgen blev det også til en tur, men det VAR KOLDT, hold da op, men varmen kom forholdsvis hurtigt så der var i grunden ikke så slemt og det var faktisk først da jeg efter at var kommet hjem og skulle køre til cycling at jeg opdage at der stadig var - 4,5 grader.

    Ugens motion:

    Mandag:

    51,72 km

    22,7 km/t

    Tirsdag:

    37,54 km

    24,0 km/t

    Onsdag:

    50,3 km

    24,7 km/t

    Fredag:

    60,78 km

    25,6 km/t

    Lørdag:

    52,14 km

    25,0 km/t

    1 times Spinning

    Vægt: 81,2 kg.

  14. I søndags skiftede jeg min krans og kæde på MTB og kørte en tur inden jeg skulle til sønderjylland og til en 80 års fødselsdag.

    På cyklenturen føltes det som om noget havde sat i mit bagdæk, men det forsvandt før jeg nåede at stoppe, så da jeg mærkede det igen om mandagen, kontrolerede jeg dækket, men fandt ingenting, så fredag kørte jeg igen en tur, heller ikke noget denne hvor jeg kunne se hvad problemmet var, så lørdag morgen skulle jeg lige have en tur inden jeg skulle til Farum, for en 50 års fødselsdag, her kunne jeg rigtig mærke der var noget galt og kiggede igen på dækket mens jeg kørte og kunne på venstre side se en udposning på dækket så jeg kørte forsigtigt hjem og så til min rædsel at det ikke var dækket men fælgen der var revnet ved ventilen, så der måtte et nyt hjulsæt til.

    Dette har jeg så fået monteret og skal ud at prøve det i morgen.

    Vægten er det gået rigtig godt med, men jeg tror den er smuttet lidt i denne weekend, vi må se på lørdag.

    Ellers ser min uge sådan ud:

    Søndag:

    50,28 km

    24,0 km/t

    Tirsdag:

    1 times Spinning

    Fredag:

    60,75 km

    25,6 km/t

    Lørdag:

    54,04 km

    25,8 km/t

    Vægt: 81,5 kg.

  15. I denne uge har vægten så snydt mig, men jeg ved godt hvad der galt og det er ikke motionen, så jeg må se at få gjort noget ved den kost. Hvis jeg finde på en unskyldning må det være det danske håndboldlandshold, for at sætte mig ud i sådanne nogle perioder med spæning, hvor jeg bare måtte have noget at spise (trøst efter kampen mod Polen) for så at have pulsen godt oppe i kampen mod Tyskland (selv om jeg sad i en stol), flere af sådanne nogle kampe og man kan tabe sig ved at se dem ????.

    På min arbejdsplads har vi snakket om væggttab en dag da vi spiste middagsmad - her kom der et forslag op som man måske skulle overveje - iskolde øl virker slankende, på grund at kroppen skal varme dem op og så bruger den energi og man taber sig, til det kan man så spise marsipanbrød da det jo er hakkede mandler og mandler/nødder skulle jo være sundt at spise. Så vi kom frem til at 5 marsipanbrød og 5 iskolde øl og man var godt i gang med vægttabet. :blink:

    Nå men jeg har jo også være ude at cykle i denne uge, hvor min kæde og kassette så meddelte mig at nu var det hvist på tide at det blev skiftet, så jeg har i dag være ude at købe nyt, så kan jeg jo prøve det af i morgen.

    Sådan ser en tur ud når den bliver uploadet i Garmin Connect

    Summary:

    Activity Type: Mountain Biking

    Event Type: Training

    Total Time: 02:24:15

    Distance: 56.03 km

    Elevation Gain/Loss: 542 m / 547 m

    Sådan ser en tur ud når den bliver uploadet i Garmin Training Center

    Summary:

    Training Total Time: 02:24:15

    Distance: 56.03 km

    Elevation Gain/Loss: 501 m / 525 m

    Ellers ser min uge sådan ud:

    Søndag:

    54,01 km

    25,5 km/t

    Fredag:

    56,03 km

    23,3 km/t

    Lørdag:

    50,27 km

    24,1 km/t

    Lørdag:

    1 times spinning

    Vægt: 81,9 kg. :unhappy:

  16. Får du fejl når du forsøger at hente det over på computeren? det har jeg også prøvet efter jeg hade slettet en lap på selve 705'eren, men hvis jeg bare lader være men at pille ved 705'eren er der ikke nogle problemer.

    Har du fået kort til at virke?

    Til det sidste - jeg købte et nyt kort på et micro sd-kort

    Det sker gerne når jeg cykler og skifter mellem de forskellige muligheder der at se mens man cykler - de sidste 2 gange har det været når jeg har kørt efter en bane som jeg tidligere har kørt.

  17. Er ved at blive syg så jeg blev hjemme fra arbejde, men jeg måtte lige til træning.

    Jeg tror Mollerup har taget fejl af hvad der er arbejde og hvad der fritidsbeskæftigelse, hans arbejde er nemlig at dyrke så meget motion som overhoved muligt. :tongue:

    Jeg har aldeig før læst eller hørt om en der dyrker så meget som de gør, så som der er skrevet flere gange pas nu på med overtræning, din krop har brug for restitution.

  18. En stille uge med masser af arbejde, og vægten kom igen over på min side.

    Motionsdelen er der cyklet 3 ture, 1 tur i søndags hvor den største udfordring var et sted hvor de havde gravet vejen væk så der var lige nogle forhindringeer der skulle paseres og så vinden var også rimmelig kraftig.

    Efter jeg var kommet hjem og skulle læse dataerne over for turen kunne de ikke læses for anden gang i år og så var den også gået ud endervejs på turen. Garmin ved ikke hvad de skal gøre andet end jeg skal downloade den seneste version (ver. 2.6), det har jeg så gjort og sker det en gang mere indlever jeg den og så ma jeg jo se hvad de siger.

    Fredag og lørdag er det også blevet til ture, fredag i stormvejr så det blev meget mørkt inden jeg nåede hjem, det er virkerlig ulækkert at møde nogle biler med lang lys på de små veje, man kan jo ikke se hvor grøften er.

    Lørdag måtte jeg vende om og starte på en lidt anden tur da jeg kom i tanke om at jeg havde glemt at låse døre til huset - øv.

    Ugens motion:

    Søndag:

    65,0 km

    24,03 km/t

    Tirsdag:

    1 times spinning

    Fredag:

    60,7 km

    22,0 km/t

    Lørdag:

    60,2 km

    25,93 km/t

    Vægt: 81,8 kg. :smile:

  19. Vægte har ikke helt været på min side i denne uge, mest er det jo selvforskyldt, så næste uge skal jeg tilbage på banen igen.

    Til trods for at jeg var vd massør i onsdag har jeg holdt mig til motionsplanen, og samtidig kan jeg se at jeg mangler 20 km så har jeg kørt de lige så mange km som i januar 08.

    Ugens motion:

    Søndag:

    63,95 km

    23,1 km/t

    Tirsdag:

    1 times spinning

    Lørdag:

    52,89 km

    25,29 km/t

    Vægt: 82,4 kg

  20. Jeg har testet min max puls mange gange i forbindelse med løb, og det er denne jeg tager udgangspunkt i (193 slag/min), har til spinning dog ikke nået højere værdier end 187 slag/min.

    Normalt har man ikke så høj en max ved cykling som ved løb, så derfor kan det jo være en god ide at tage sin max puls i forbindelse med en spinningtime, har selv overvejet det men aldrig fået taget mig sammen til det.

  21. Så er det tid til opdatering af både min motion og min vægt. Med vægten er det gået fint jeg har smidt 1,5 kg den første uge så jeg er langt foran mit mål, måske jeg skulle opgrader men det ser vi på næste lørdag. Motion er er også gået som planlagt, 2 ture på MTB og 2 x spinning, her i dag cyklede jeg nemlig 51 km fra kl. 07.45 og så lige 1 times spinning kl. 10.15, så har som sådan fået starte lørdagen.

    I søndags da jeg var ude at cykle var der 2 ting som drillede mig, 1 - jeg styrtede efter ca. 4 km af min tur men kom ikke noget udover et knæk på stolheden og et stort blåt mærke på mit lår, 2 - min Garmin Edge ville ikke overføre min fil fra denne tur, og jeg tror jeg har prøvet alt, er også i kontakt med Garmin men de er en uge om at svare på de mails man sender dem, så med det tempo ved jeg ikke om jeg får et svar.

    Næste uge får jeg nok ikke så meget motion da jeg onsdag skal til massør og nok får at vide jeg skla holde mig i ro et stykke tid for at det hjælper, vi må se om det kan overholdes. :blink:

    Ugens motion:

    Søndag:

    51,57 km

    24,75 km/t

    Tirsdag:

    1 times spinning

    Lørdag:

    51,58 km

    25,71 km/t

    1 times spinning

    Vægt: 82,6 kg

  22. Nyt år er begynt og der er nogle mål jeg vil prøve at nå i år.

    Det vigtigste er nok at det der er kommet på i vægt siden Oktober skal af igen, så mit første mål er at komme ned på de 78 kg jeg var i sommers og det skal være inden pinsen, men det er jo kun 6 kg. :wink:

    På motions siden vil jeg se om jeg kan nå 12000 km, dels på MTB og raceren.

    Året er allerede godt begynt med 3 ture på MTB og jeg håber på en 4 tur i morgen.

    140,2 km

    870 Hjdmtr.

    24,52 km/t

    Vægten sagde 84,1 Kg