Kaliffen

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kaliffen

  1. Spørg ellers i forummet på www.feltet.dk ...

    Det er en side hvor det kun handler om cykling, og folks viden og erfaring er stor !! Folk der skulle nok være dig behjælpelig med et træningsprogram/forslag eller inspiration :4thumbup:

  2. Så er Wrestling (WWF style) også en sport. Tror måske der er andre "ting" end kosten der har større betydning for en Bodybuilders konkurrence form.

    Desuden kan en mars bar og et glas vand 120km ude på cykelruten hos en Ironman triathlet ligeledes ødelægge alt.

    Kender nu endda en del triatleter og cykelryttere ... der ikke tager skade af en mars bar !!! Heller ikke i konkurrence situationer ... det er nok individuelt hvad der skader/ødelægger ... men cykle på mars bar alene, det den går ikke !!

    Men generelt et svært spørgsmål at tage stilling til ... Indurain drak vin til maden hver aften, havde han været enn bedre rytter uden ?? Jeg tror det ikke ... det der virker for den ene ... virker nødvendigvis ikke for den anden !!

    Seføli' er BB sport :nonono:

  3. Har spillet fodbold, håndbold, badminton, volleyball og basketballfor år tilbage. Bokset og løftet vægte i 12 år ... cykler ca. 200 kilometer om ugen på min racer ... og strækker aldrig ud ... og har det fantastisk :4thumbup:

    Er i øvrigt gymnastik lærer ... hvor jeg prædiker at det skal huskes ... men helt personligt mener jeg det er spild af tid !! Det er rigtigt at der er undersøgelser der viser både pro og kontra ... !! Men det er jo et velkendt fænomen at tro flytter bjerge ... :wink:

  4. Ok, takker.

    Lændeøvelser, hmm. Er der nogen øvelser, som kan foretages uden andet end en bænk, et gulv og håndvægte? I øvelsesbiblioteket her er der kun to, som kræver medlemsskab af et center. Det samme med ryggen (ribben overvejes...).

    Hvis jeg skulle give mig og inkludere squat og dødløft, kan det så klares med håndvægte? Og hvad ville I tage ud af programmet i stedet?

    Det med smadring af overkrop: Jeg har tjek på min stil der :wink: Problemerne er efter ture på fire-fem timer. Jeg tror det er meget svært at undgå lidt problemer bagefter det :wink:

    Jeg kører en masse ... både landevej og i skoven ... og har løftet vægte i 10 år !! Træn hele kroppen ... og især lænd, ryg og mave ... så vil du opdage at fire fem timer ikke burde belaste overkroppen alverden !! Det er værre efter 10-15 timer i sadlen ... så kan du efterhånden mærke at du lever :4thumbup:

    Og det der med stilen ... den skal man aldrig være bange for at give et eftersyn ... tænk hvis den kunne blive endnu federe :w00t:

  5. Det giver vel mening at jo mindre fedt man har på kroppen jo nemmere fryser man, ikke?

    Er der andre herinde med lav fedt-%, som kan nikke genkendende til det at fryse, selvom der ikke er så koldt?

    Er det bare sådan?

    Tvært om ... er man tyk og mægtig kan det være svært for blodet at nå de yderste fedtlag ... hvilket burde bevirke at man fryser mere :laugh:

    Det er hvad jeg har hørt ... personligt mener jeg heller ikke at jeg kan mærke forskel ... hvis det er tilfældet bliver januar en varm måned ... heh :4mewantfood:

  6. Jeg er pludselig "faldet" over et MTB tilbud, som jeg umiddelbart synes er godt, men vil gerne have en vurdering fra en med kendskab til MTB´er.

    En FELT Q800 med Deore geargruppe + XT bagskifter samt en suntour affjedret forgaffel med lockout. Cyklen fås til kr 4295 - er det ikke et helt fornuftigt køb, som jeg hurtigst muligt skal slå til på?

    ps. kan fortælle, at mit MTB budget er på kr 5000,- og behovet begrænser sig til 1-2 ugentlige motionsture i Rold skov/ Rebild Bakker.

    Håber på nogle hurtige vurderinger, da der kun er 1-2 eksemplarer af ovenstående cykel hos forhandleren :smile:

    Jeg har en ... som har været super !! Købte den sidste år ... og har været i skoven to/tre gange om ugen sidste vinter ...

    Jeg synes det er en fed cykel ... men som Thomas skriver ... få gaflen byttet med det samme ... det fik jeg mod en beskeden merpris !!! Klart er den tung ... men træerne vokser jo ikke ind i himlen ...

    Som sagt kan den få mine varmeste anbefalinger ... og det selvom jeg startede over de 100 kg :4thumbup:

  7. Personligt vil jeg ikke savne Leth - sammen med Mader var det et komisk makkerpar men begge kunne være så belastende at høre på.

    Men jeg kan ikke forstå den store utilfredshed med TV2s argumentation. Hvis man driver en virksomhed er der visse holdninger man ikke har lyst at blive holdt sammen med.

    Morten Z vil ikke have rasisme, doping-vejledning og porno her på siden.

    Københavnske cafe-ejerne vil ikke se Luise Frevert til valgmøder.

    TV2 vil ikke have "sexdyret og hash-smugleren" Leth i stalden af medarbejdere.

    Alle har naturligvis ret til at have deres mening og holdninger og sexvaner inden for lovens rammer; om Leth er indenfor eller ej er ikke helt til at vide, da han har påtaget sig visse politikeres modedille med at ændre udsagn efter avisernes lune. Man skal bare vide at det ikke kun er inden for lovens rammer men også inden for det moralske, at der er konsekvenser når man er en galionsfigur som representerer en virksomheds ansigt udadtil. Næsten alle mener at politikere bør have en højere moral end andre og gå foran med at godt eksempel - de krav gælder i praksis også "de kendte". Om det så er rimeligt eller ej kan diskuteres, men det ER bare sådan - Leth og Frevert og Prins Joakim og alle de andre burde vide det.

    Hyklerisk ... du læser for meget avis og for lidt bøger !!! Leth er menneske ... som han fornuftigt skriver i en velskrevet bog !!! Hvis TV2 sporten, med Morten Selvfed i spidsen, skal være den moralske vogter, eller smagsdommer ... så må alle tænkende væsener da kunne se verden er i Ekstra Bladets vold ... desværre :blink:

  8. Well ... jeg sidder sgu med samme problem ... og det er sgu ikke fordi jeg er flæske fed :innocent:

    Passer min træning ... vægte såvel som cardio ... men lige lidt hjælper !!! Jeg må bare leve med mine kællinge patter, eller betale ved kasse et !! Men hellere det end at undvære kød .... :4mewantfood:

  9. Jeg havde fine resultater i centeret .. uden at jeg er typen der måler cm etc. !! Men det fedeste var at den lidt større masse/forbrænding gjorde at meget af fedtet røg :cooldance:

    Mht vægten er det nok også fordi jeg har trænet i mange år ... i perioder meget .. i perioder meget lidt !! Men da jeg ramte "cykelformen" i sommers vejede jeg 100 kg ... og har aldrig været bedre kørende. 100 kg er ok på en træningstur med drengene .. og en fornøjelse når der køres om skiltet i Klampenborg ... men det er ikke sjovt når man kører Grejsdalen ... så er det for meget masse på overkroppen !!

    Men jeg fortsætter bare ... er nu "nede" på 95 kg og lige begyndt at løbe ... så det kommer :wink:

  10. Hejsa ...

    Jeg kørte tre sæt i gym sidste vinter .... og MTB en gang om ugen ... tilgengæld blev der kørt helt op i det røde felt !! Jeg trænede i centeret helt frem til maj, og det var nok en måned for meget ... da det gav for stor vægt på landevejen .. men jeg skulle jo se godt ud til mit bryllup :4thumbup:

    Tilgengæld har jeg kun tabt en enkelt skiltespurt i år :w00t:

    Dog skal nævnes at jeg "kun" kører motionsløb ... og kun har kørt ca. 250-300 km landevej om ugen ...

  11. Hvis jeg var dig ville jeg smide et par tusind mere ... du får meget for de sidste penge !!

    Tjek evt. www.feltet.dk ... de har et super forum med søgefunktion ... hvor dit spørgsmål er blevet besvaret masser af gange !!

    Tilbage er der bare at sige kom i sving .... motionscykling er livet :4thumbup:

    Se evt. den her ... http://www.bikebuster.dk/shop/nf_info.cfm/varenr/12526

    Men ud og kig ... der er mange gode tilbud derude !!

  12. Cykler ivrigt ... og har hørt om problemet der !! Det skyldes nogle gange at tæerne hæver lidt under træning ... så skoen bliver for lille!! Flere har løst problemet ved at købe et nummer størrer !! :bigsmile:

    Måske værd at prøve ... :w00t: