mezzan

Medlemmer
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mezzan

  1. Og den hypertrofi af muskelvæv, som man kan opnå ved vægttræning, hvor LBM bliver realtivt større, end ved vægttab ved cardio, vil på samme på måde bistå med en højere forbrænding. Derudover er jeg kommet med argumenter, som jeg ikke mener, at du har argumenteret imod.

    Så jeg er bestemt ikke enig med dig.

    Så fint nok, hvis en person eksempelvis vil tabe 10 kilo gennem cardio over en periode, hvor kun 6 kilo af dem er fedt og resten LBM. En person, der benytter sig af vægttræning og sænker indtaget en anelse, vil kunne opbygge muskelmasse og muligvis holde vægten konstant, selvom vedkommende smider en ordentlig gang fedtmasse. Personen vil have større muskelmasse = højere forbrænding, større vægt = højere forbrænding, større muskelmasse = flottere kropskomposition.

    I mine øjne giver dine argumenter ingen mening. Man har for meget tid og ikke noget liv, hvis man har tid og lyst til cardio :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hehe nu er jeg da først blevet forvirret

  2. Du kan ikke både tabe dig og tage muskelmasse på. Det lyder som om det er det du vil.

    Muskelmasse = kcal oveskud

    Tabe sig = kcal underskud

    Det er ikke så meget det, om du spiser pasta og ris, men mere mængden af det. Men selvfølgelig hvis du vil tabe dig, er det da best at holde sig fra for mange kulhydrater, men du skal stadig have noget energi til når du løber.

    Hvis det ikke er fyldestgørende nok, må du lige uddybe hvad du mener.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg har læst nogle andre indlæg i gruppen hvor det bleve anbefalet at selvom man vil tabe sig så er det også en god ide at lave noget styrketræning. Jeg er godt klar over at det ikke er meget man vil få udad det idet det primært handler om at tabe sig.

  3. Jeg vejer det jeg skal, men vil gerne have strammet hunden op omkring mave og bryst. Jeg løber 8 km ca. 3 gange i ugen og styrketræner ca 3 dage når jeg ikke løber.

    Når jeg gerne vil tabe det sidste (læs: strammes op) har jeg fået afvide at jeg skal undgå ris og pasta.

    Omvendt har jeg fået afvide at når jeg træner så er det godt med ekstra energi (pasta og ris) ellers får man ikke opbygget muskelmasse.

    Jeg har lidt svært ved at se (udfra den måde jeg træner på) hvordan jeg både kan undgå visse produkter når de samtidg er nødvendige i min styrketræning.

    Håber nogen kan hjælpe

  4. Jeg er 25 år, 185 cm høj og vejer 85 kg. For to år siden var jeg oppe på 96 kg. Selvom jeg har tabt mig over 10 kilo og faktisk skal veje 85 kg, så har jeg et par cm overflødigt hud/fedt på maven og på mit bryst.

    Jeg løber ca. 8 km 2 gange i ugen og vægttræner også 2-3 gange i ugen i ca. 2 timer pr gang.

    Men jeg har stadig det der mærkelige "hvalpefedt" som jeg meget gerne vil af med.

    Pt har jeg ikke nogen kostplan, men har fået afvide at det er nødvendigt for at komme af med det sidste.

    Hvordan får jeg lagt sådan en og er det overhovedet muligt at komme af den overskydende hud/fedt?

  5. Jeg træner ca. 2-3 gange i ugen. Pt træner jeg alt hver gang. Men jeg overvejer at splitte det op så jeg kun træner bryst/ryg/skuldre/squat den ene gang og ben/triceps/biceps den anden gang.

    Jeg vil selvfølgelig gøre mere udad træningen, men kan det betale sig hvis jeg kun har tid til at træne 2-3 gange ugen?

  6. Det virker som om mange bruger det der incline i stedet for normal bænkpres. Hvis jeg gerne vil have nogle resultater med min brysttræning bør jeg så udskifte bænkpress med incline med håndvægte og stang?

    Hvordan stor skal vinklen ca være? Jeg havde også tænkt mig noget incline fly, så det vil komme til at se sådan her ud:

    Incline bryst, med stang (Er dette barbell?)

    Incline bryst, med håndvægte (er dette dumbell?)

    Incline fly, med håndvægte

  7. mig bekendt ka man kun komme af med rigtige bitch tits på en måde, og det er ved operation... det du har der er vidst ikke bitch tits, bitch tits er noget bodybuildere får grundet meget højt indhold af testosteron i kroppen, som så gir østrogen= patter (så vidt jeg ved hvertfald, ret mig hvis jeg tar fejl)

    men mon ik det du har der på brystet bare er lidt fedt depot? som blot skal forbrændes væk??  kroppen vælger jo desværre selv hvor den vil forbrænde fra, så bare klø på :4thumbup:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ok det lyder da betryggende. Men hvad med mit program er der grund til at ændre i det? Jeg overvejre at skifte bænkpress ud med det der incline istedet for med håndvægte og stang har hørt at det skulle give større fremskridt end normal bænkpres.

  8. Jeg har trænet de sidste 2 år, 2 gange om ugen. Jeg løber yderligere ca. 8 km to gange i ugen på dage hvor jeg ikke træner. Jeg har nu tabt mig ca. 10 kilo (gået fra 96 til 85 kg).

    Mit program er pt (i den nævnte rækkefølge) pr gang:

    15 min romaskine (220 watt i gennemsnit).

    Mave: 3 forskellige øvelser hvor jeg laver 3x 10 repetioner.

    Ryg: 2 forskellige øvelser på gulv hvor jeg laver 3 x 10 repetioner.

    1 x 8 chinup (kan ikke få den op på mere pt med 85 kg).

    Bryst1: Bænkpress 3x8 med 2x 20 kg.

    Bryst2: Fly med håndvægte 3x10 med 2x16 kg

    Skuldre: Stående med armene ud til siden. 3x10 med 2x 10 kg

    Ryg: Siddende foroverbøjet, træk armene ud til siden. 3x10 med 2x10 kg

    Squat: 3x10 med 2x15 kg.

    Biceps1: 3x10 med 2x11 kg håndvægte

    Tricpes1: 3x10 med 20 kg ved maskine

    Biceps2: 3x6 med stang, 2x10 kg.

    Triceps2 3x8 med 25kg ved maskine

    Overarm: 3x15 med 85 kg ved maskine

    Underarm: 3x15 med 85 kg ved maskine.

    Men jeg syntes stadig jeg døjere med en tendens til bitchtits. Er der noget man bevidst skal (eller ikke skal) træne for at komme dette til livs? Jeg syntes det er blevet en lille smule bedre, men langt fra tilfredsstillende.

    Håber nogen har nogle forslag!

    post-7256-1118163406_thumb.jpg

  9. Jeg har tabt 10 kg i løbet af det sidste år (fra 96 - 85 kg). Nu har jeg en del hvalpefedt på kroppen som jeg gerne vil af med og i den forbindelse vil jeg høre om der er noget mad man skal holde sig fra og andet som man skal holde sig til.

    Jeg er ikke interessert i at stå og måle kalorier, men derimod bare få et par tommelfingerregler om hvad man bør gøre.

    Hvad angår min træning (ca. 2-3 gange i ugen) bør jeg vægte løbning (og konditionstræning i det hele taget højere) end stryketræningen for at komme hvalpefedet så hurtig til livs som muligt?

    Meget gerne nogle konkrete eksempler på madvarer man skal holde sig fra eller holde sig til

  10. Jeg har som beskrevet i et tidligere indlæg tab 10 kg i løbet af det sidste år (fra 96 - 85 kg). Nu har jeg en del hvalpefedt på kroppen som jeg gerne vil af med og i den forbindelse vil jeg høre om der er noget mad man skal holde sig fra og andet som man skal holde sig til.

    Jeg er ikke interessert i at stå og måle kalorier, men derimod bare få et par tommelfingerregler om hvad man bør gøre.

    Hvad angår min træning (ca. 2-3 gange i ugen) bør jeg vægte løbning (og konditionstræning i det hele taget højere) end stryketræningen for at komme hvalpefedet så hurtig til livs som muligt?

  11. Mezzan før du går i koma så tag et kig i omklædningsrummet á la alderen 15-18, der render halvdelen af drengene rundt med det der.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nu er det bare at jeg er midt i tyverne! Er det noget som bliver værre, hvis man ikke for gjort noget ved det?

  12. Jeg synes det ligner gynækomasti, som bliver også mere udtalt med brysttræning og vægttab idet kirtlerne dermed ikke længere kan "skjule" sig i fedt. Tævepatter er en populær betegnelse for den type gynækomasti som skyldes misbrug af væksthormoner. Er du ude over puberteten skal det opereres væk. Du burde kunne få det gjort gratis via det offentlige eller udføres de fleste plastikkirurger operationen ambulant.

    Hvis det er gynækomasti, kan du finde mere info her: http://www.gynecomastia.org/

    <{POST_SNAPBACK}>

    Blev sku helt chokeret over at jeg måske har den gynækomasti sygdom, er det noget jeg bør gå til lægen med eller er det noget som er meget normalt hvis man taber sig ca. 10 kg på et år. Og kan jeg rette op på det med noget mere træning uden at jeg blivet et kæmpe brød?

  13. Det ligner ikke umiddelbart tævepatter (som vist IKKE forsvinder med alderen) men blot en relativ u-udviklet brystmuskulatur. Prøv at træne dine pecs lidt mere. Hvis dit nuværende program ikke giver det ønskede resultat, så skift program indtil du finder et, der virker for dig.

    Du skriver nemlig ikke noget om hvordan du styrketræner, kun at du gør det, og umiddelbart ser du ikke ud som om at du styrketræner særligt seriøst (ja undskyld jeg siger det. Billedet er heller ikke det bedste til den vurdering).

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvad betyder pecs? Jeg træner ca. to gange i ugen. 30 min løb, 20 min romaskine. Mave og rygøvelser på gulv. 3x 10 bryst på bænk med håndvægte på skrå med 12 kg. Det samme en gang til bare på vandret bænk. For tredje gang bare med fly.

    Diverse rygmaskiner, triceps, biceps, chinup.

  14. Hmm.. Synes ikke rigtigt du giver noget klart billede af, hvad det er du ønsker (eller også er jeg bare ikke helt med).

    Hvordan dine brystmuskler udvikler sig, afhænger af hvordan din genetik er skruet sammen; altså om de bliver store og flade, små og tykke/dybe, store og dybe osv.

    Medmindre du er villig til at gå under kniven, har du kun 2 valg:

    1 - fortsætte din brysttræning og se hvad der sker.

    2 - stoppe din brysttræning og fortsætte din diæt. Så skal du i det mindste nok blive slank at se på.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Er egentlig bare ude på at komme af med "hvalpefedtet", "det løse hud" eller hvad man nu kalder det. Er i tvivl om den rigtige måde at gøre dette på er ved at træne brystmusklerne eller ved at øge sin kondtionstræning for at få strammet op.

    <{POST_SNAPBACK}>

    her er et billede som måske bedre viser hvad jeg mener

    post-7256-1105277575_thumb.jpg

  15. Hmm.. Synes ikke rigtigt du giver noget klart billede af, hvad det er du ønsker (eller også er jeg bare ikke helt med).

    Hvordan dine brystmuskler udvikler sig, afhænger af hvordan din genetik er skruet sammen; altså om de bliver store og flade, små og tykke/dybe, store og dybe osv.

    Medmindre du er villig til at gå under kniven, har du kun 2 valg:

    1 - fortsætte din brysttræning og se hvad der sker.

    2 - stoppe din brysttræning og fortsætte din diæt. Så skal du i det mindste nok blive slank at se på.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Er egentlig bare ude på at komme af med "hvalpefedtet", "det løse hud" eller hvad man nu kalder det. Er i tvivl om den rigtige måde at gøre dette på er ved at træne brystmusklerne eller ved at øge sin kondtionstræning for at få strammet op.

  16. Får knapt et års tid siden vejede jeg 96 kg (er 185 cm høj). Nu er jeg nede på 85kg og har trænet regelmæssigt det sidste halve år (ca. 2-3 gange i ugen).

    Jeg laver en del forskellige brystøvelser både i maskine og med håndvægt, men syntes jeg har fået små "bryster". Tror egentlig ikke det er kommet efter jeg er begyndt at træne, men at det måske mere skyldes at jeg har tabt mig. Før jeg tog på har jeg altid haft en ret slank muskulatur.

    Jeg kan ca. holde en ½ håndfuld "bryst"..hehe...hvis jeg klemmer rundt om det ene bryst med min hånd. Yderligere er der også en ret stor afstand (kavallergang for at blive i terminologien) mellem hvert bryst.

    Hvordan kommer jeg af med dette? Jeg er ikke ude på at få kæmpe brystmuskler der stritter som klodser når man kigger sig selv i spejlet i profil, men nærmere en slank bryst muskulatur - som før.

    Nu træner jeg ca. 2 gange i ugen. 30 min på løbebånd, 20 min i romaskine ca. 5 kvarter diverse styrkeøvelser.

    Håber nogen har et par råd.