-Boxe-

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by -Boxe-

  1. Mr Bonds indlæg er skam sjovt nok... Nu når man kommer fra BH (som jeg nu gør) og lige hurtigt kigger på MOL ude fra. Så tænker man rent faktisk de 10 punkter omkring jer herinde... Præcis ligesom I tænker at brugerne på BH er nogle lavt inteligente mennesker som alle doper sig... Nu har jeg givet mig tid til at læse herinde og har fundet ud af at der faktisk er mange af jer som er OK... Måske I skulle gøre det samme ang BH :smile: Bare en tanke... Og lad nu være med at gå ind og læs på BH med en negativ og kritisk indstilling.. Så får man også kun en negativ oplevelese ud af det hele...

    Angående lav inteligent og AS, så kan jeg da hurtigt nævne verdens førende BBer, Ronnie Coleman.. Han har et job ved siden af BB, som politimand. Alle ved jo at det kræver en del hjerne at blive panser. Selvom man egenlig ikke skulle tro det, og selvom der er mange pansere som VISER meget lav inteligens. Så har de det altså alligevel... Bare lige et hurtigt tilbage fald... :wink:

  2. De mål du har opnået indtil videre kan jeg ikke rigtigt forestille mig er uopnåelige uden AS, så handler det ikke nærmere om utålmodighed? Det er ikke for at angribe dig personligt, men jeg finder det interessant at du har fundet et eller andet moralsk system der retfærdiggør dit as-brug, når du udefra ligner en tilfældig træningsbums.

    Jeg har før spurgt dig (i din tråd på bh), men uden jeg egentlig fik noget svar, om hvad det egentlig er for en sport du går så meget op i, du stiller jo ikke op i noget? Hvis du bruger så meget tid på "Bodybuilding", hvorfor stiller du så ikke op. Jeg mener: hvis du aldrig får realiseret noget af det du bruger så meget tid på, så er du jo bare en træningsbums.

    Og igen det ikke for at angribe hverken dig eller dine resultater (det er ikke let at blive bøffet, når man er høj, jeg ved det), blot for at forstå det din argumentation....

    På et personligt niveau er jeg i princippet ligeglad med hvad folk gør med deres kroppe så længe de ikke stiller op i sport. På den anden side udvander alle krudterne mine resultater. Jeg træner for at være stor og stærk (det er jo nødvendigvis en relativ størrelse) og havde der ikke fandtes anabolika ville jeg da osse været det, da der ville være MEGET færre mennesker, som kunne bænke 100+, dødløfte 200+ og så videre.

    Kan godt huske vores samtale i tidernes morgen på BH. Det er rigtigt at de mål jeg har opnået indtil videre måske godt kunne opnåes clean. Jeg begyndte desværre også i en tidlig alder på AS og kan huske min første kur. Der vidste jeg absolut INTET omkring AS. De 2 første kurer jeg kørte mistede jeg stort set også alle gains igen efter kuren fordi jeg netop ikke vidste nok omkring tingene.. Både AS men heller ikke omkring kost og træning. Jeg er glad for at jeg er sluppet godt fra det (indtil videre), og man bliver jo klogere med alderen. Forhåbenlig bliver jeg stadig klogere med årene :wink:

    Jeg prøver heller ikke at retfærdiggøre mit AS brug. For kan ikke se hvad det har med retfærdighed at gøre at jeg måske krudter den i min sport/livsstil... Hobby om du vil... Det er jo bare den måde JEG har valgt det... Og jeg prøver at forklare hvorfor jeg gør det fordi folk jo gerne vil vide det. Jeg prøver ikke at retfædig gøre noget som helst...

    "Jeg har før spurgt dig (i din tråd på bh), men uden jeg egentlig fik noget svar, om hvad det egentlig er for en sport du går så meget op i, du stiller jo ikke op i noget? Hvis du bruger så meget tid på "Bodybuilding", hvorfor stiller du så ikke op. Jeg mener: hvis du aldrig får realiseret noget af det du bruger så meget tid på, så er du jo bare en træningsbums."

    Ja jeg er sikkert nok en træningsbums som du kalder det. Jeg kører min træning for min egen fornøjelses skyld og fordi jeg elsker det som jeg også forklarede før. Hvad er det jeg skal realisere?? At stå på scenen?? Det er jeg jo ikke interesseret i... Så hvorfor skal jeg gøre noget jeg ikke vil?? Træner udelukkende fordi jeg kan li den livstil som jeg kører nu.

    Jeg kan virklig ikke se hvad problemet er at der er nogle mennesker der vælger det sådan *g* Det er måske ulovligt, ja... "Men lad ham som er syndfri kaste den første sten" :innocent: (Lille citering fra biblen hehe)

    Ved ikke om beskrivelsen er god nok, but it is as good as it gets... :smile:

  3. Synes nu alligevel jeg forklare min grund til sidst med disse ord: "Det er spændende at man kan forme kroppen som man faktisk vil have det. Selvfølgelig inden for rimelighedens grænser. Og de mål jeg har sat mig for min bodybuilding, kan ikke nåes clean... " :wink:

    Du siger du når jeg er så dedikeret som jeg er, så kan du slet ikke forstå mit AS brug. Min mening omkring det er, at hvis man netop ikke er dedikeret, så skal man absolut ikke bruge det. Hvis man kun har tjek på AS, men ikke træning og kost, så vil man hurtigt tabe alle gains igen. Og så kan man starte om igen... Spild af penge, sved, og helbred. Nogle mennesker synes det er spændende at brænde gummi af på deres biler og se hvor hurtigt de kan køre på 1/4 mil.. Det er for mig en meget underlig ting at gøre. Ligesom det for mange er en meget underlig ting at køre en sport på den måde jeg/vi kører den på...

  4. -For det første, har aldrig udtalt mig om Mass. Har ingen holdning til om han er bruger eller ej og om han er dedikeret. :wink:

    Jeg tager udgangspunkt i Boxe's egen forklaring. Det han skriver er præcis den samme beskrivelse jeg har fået idag af en psykolog til et foredrag om Motionsdoping.

    -Når træningen bliver vigtigere end familien

    -Når man undgår sociale sammenhænge, idet man skal overholde sin kost

    -Når man ikke kan leve sammen med en anden person, da man ikke "frygter" det vil forstyrre ens træning

    Underforstået man anvender forbudte midler,

    Det skal så siges at Boxe's egen forklaring som han selv skriver, måske kommer forkert ud, og han bedre ville kunne forklare det IRL. Det kan jeg ikke kommenterer på.

    -LaMotta :4boxing:

    Læs mit sidste svar :wink:

    Angående det med kæreste har nu også mest at gøre med af personlige årsager som jeg egenlig ikke kommer andre mennesker ved... Men for at du nu kan forstå mig så kommer den...

    De sidste 3-4 kærester jeg har haft har alle enten været utro, stjålet fra mig, og den sidste af dem fandt jeg ud af var escort pige. Greb hende på fersk gerning med en kunde i mit eget hjem da jeg kom for tidligt hjem i forhold til det planlagte. Det er en af grundene til at jeg ikke har en kæreste og absolut sætter det i en meget lav prioritereing.. Det betyder ikke at alle er sådan. Men jeg synes bare ikke at jeg gider/orker oplevet de ting igen... Men håber da at det nu giver lidt mening med min holdning om at jeg sætter min træning en del højere end en evt kæreste lige pt...

  5. LaMotta >> Heheha... Det ved jeg skam godt, og det lyder også helt sindsygt når jeg sidder og læser det igennem *g* Det er ikke så slemt som det lyder.. Det er ikke fordi jeg får abstinenser og føler trang til at træne hvis der er noget andet der presser i vejen. Og mit sociale samværd med andre mennesker fejler skam intet..

    Lad mig sætte det sådan her op... Jeg er 21år og langt de fleste mennesker på min alder går i byen og drikker sig fulde, og nogle fylder sig med euforisernde stoffer... Alt det byturs halløj og druk er noget der er forbi for mig.. Det falder SLET ikke i min interesse mere. Jeg snakker da med dem til hverdag og er hjemme hos dem osv.. Jeg har bare mine faste ting jeg skal nå om dagen ligesom de har deres. De skal/vil måske ned og tage solarie og så lige en tur ned til spilcafeen og spille lidt på den enarmede tyvknægt eller sådan noget. Og det er baree nogle af de ting de går op i deres dagligdag. Træning og mad på forskellige tidspunkter er så nogle at de ting jeg skal nå i min dagligdag. Der hvor jeg prioritere fra er når de fx vil have mig med i byen. Det betyder absolut intet for mig at gå i byen og møde fulde, dumme mennesker. Jeg vil meget hellere være der hjemme og se en god film. Det synes jeg ar jeg får mere ud af. På den måde kan jeg så også komme op og træne dagen efter og være frisk og gøre noget der betyder noget for mig... Hvis jeg er i byen hele natten, så sover jeg den efterfølgende dag og så får jeg ikke spist mine kcal og proteiner.

    Jeg er så dårlig til at forklare mig på skrift.. Går meget bedre IRL *g*

  6. "Jeg bruger det af sammen grund som en racerkører der tuner sin bil, som jeg beskrev tidligere...

    Udelukkende pga min sport og hobby. Og jeg ser ikke min sport som et produkt der er til for at gøre mig mere mand..."

    Generelt syntes jeg det virker som om du har gjort dig klar hvilke konsekvenser der er ved brugen af AS, og jeg vil på ingen måder sætte spørgsmålstegn ved dit brug af AS..... - men syntes dog det er lidt "nemt" at sige at fordi styrketræning er min hobby bruger jeg AS (måske lidt firkantet sagt, men sådan læser jeg det du skriver). Styrketræning og sport er min absolut største hobby - uden sammenligning, dog føler jeg ikke noget behov for at bruge AS - overhovedet. Hvad er den dybere mening med brugen af det...?

    (dette skal absolut ikke læses som en "løftet pegefinger" - men blot en oprigtig interesse i hvorfor du bruger AS.. :smile: )

    Meget forståeligt og alt respekt til at du kører din sport clean. :smile:

    Det er ikke fordi tingene skal være nemmere jeg bruger AS. Det er faktisk svært for mig at forklare nøjagtig hvorfor jeg bruger det. Det er nemmere at forklare hvilke grunde det ikke er, at jeg bruger det...

    Jeg er ikke typen der går i byen og score osv. Så det er ikke det. Jeg er hverken dørmand, eller noget i den stil hvor man godt kunne bruge noget evt størrelse, så det er heller ikke det... Jeg kan nok ikke forklare det så man kan forstå det... Det er min måde jeg har valgt at kører min sport på. Jeg lever og ånder for bodybuilding. Jeg elsker det mere end noget andet. Min træning kommer før venner, før job, ja selv før familien (i visse tilfælde). Jeg har ikke engang en kæreste for synes de sluger for meget af min tid til at planlægge det næste måltid, træningsdag, eller whatever.. Hele min hverdag og den måde jeg kører mit liv på er bygget op omkring min træning og kost. Og der er ikke noget der skal stå i vejen for det. Hvis der min chef fx beder mig om at arbejder over 4 timer og jeg kan se at det så kommer til at gå ud over et måltid eller en træningsdag, så siger jeg nej og går.... Nu tænker de fleste jo nok at jeg er besat af min træning, og som man siger kan en narkoman jo aldrig selv se at den er slem *G* Så nu griner I jo nok når jeg siger at jeg IKKE er besat af min træning hehe... Det er skam et valg jeg har taget og jeg elsker det. Når man elsker noget ønsker man ikke at der er noget der skal stå i vejen for det... Sådan ser jeg på det...

    At jeg så har valgt at smide steroider med i min træning er bare måden jeg har valgt at køre min bodybuilding på. Det er spændende at man kan forme kroppen som man faktisk vil have det. Selvfølgelig inden for rimelighedens grænser. Og de mål jeg har sat mig for min bodybuilding, kan ikke nåes clean...

    Ved ikke om det er forklaring nok.. Om jeg har forklaret mig så man kan forstå det... Det er lidt svært at forklare det synes jeg :smile:

  7. "Men, guess what - vi er ligeglade. Jeg kan sagtens overbevise mig selv om at jeg er en rigtig mand, uden at min røv behøves at ligne en nålepude."

    Diddley >> Du er jo helt galt på den... Det er sikkert rigtig nok er der er NOGLE mennesker der synes at jo større muskler man har, jo mere mand er man... Men det lyder som om i din holdning og den måde du skriver, at ALLE der bruger AS er sådan... Jeg bruger det skam ikke fordi at jeg så synes jeg er mere mand end andre.. Jeg bruger det af sammen grund som en racerkører der tuner sin bil, som jeg beskrev tidligere...

    Udelukkende pga min sport og hobby. Og jeg ser ikke min sport som et produkt der er til for at gøre mig mere mand...

    For mig at se, så virker du som en af de snæversynede mennesker som jeg også beskrev tidligere. Dette er ikke ment ondt, men for lige at få dig til at lade være med at tænke så firkantet... :wink:

  8. Rigtig godt indlæg :4thumbup:

    Nu skriver du selv, at du tager AS. Mange bruger her i tråden, får det til at virke utrolig harmløs, så hånden på hjertet, har du aldrig haft nogen former for bivirkninger af det?

    Får du ikke problemer med din led, for de bliver vel ikke styrket af det.

    Det som kan foragre mig med BH er, at det får det til at virke utrolig harmløs, men så i en anden tråd, kan man læse om folk, som er kommet galt afsted. Det hængere bare ikke sammen.

    Jo jeg har da haft mine bivirninger. Jeg er meget åben og ærlig omkring emnet. Alle der kender mig, incl min familie og arbejde, ved hvad jeg laver. Jeg har da også bedt folk om at sige til hvis min adfærd bliver ændret i en negativ retning. Men det har der så ikke været noget af.

    Men de bivirkninger jeg har haft, har jeg hurtigt fået bugt med fra starten af så de ikke har udviklet sig. Grunden til at langt de fleste mennekser kommer til skade med AS er fordi at de ikke lytter til sin krop. Og når de så "endelig" får de slemme bivirkninger så ved de ikke rigtig hvad man kan gøre ved det. For de har jo kun læst omkring det AS de kører. Ikke om hvordan man undgår bivirkninger, og i værste tilfælde: Hvis man har fået dem, hvordan fjerner man dem så igen... Folk har jo så travlt med kun at blive store og stærke for at komme ned til stranden og spille Van Dango, så de "glemmer" at læse omkring de vigtige ting og glemmer derved deres helbred... Så kan man jo sige at de får hvad de fortjener fordi de ikke gav sig tid til at lære teorien inden de gjorde tingene i praksis. Men den er nok lige grov nok *g*

    Nu skal dette indlæg ikke lyde som om jeg roser AS op til himlen og få det til at lyde som om det er slik for enhver.. Det er IKKE legetøj. Det er medicin og det kan være farligt hvis man ikke tænker sig om og lærer om tingene først... Jeg ville aldrig anbefale nogen at fylde sig med steroider. Jeg kan kun rådgive og guide folk ud fra min egen viden og mine egne erfaringer, hvis de absolut VIL tage steroider, så de forhåbenlig ikke kommer til skade...

    Der er også mange der har den indstilling "Jamen hvis jeg også tog steroider så kunne jeg også bare være kæmpe..." Det er ikke så ligetil.. Det kræver viden om hvordan man kører tingene. Men størstedelen af drivkraften er hvordan man spiser og træner... Jeg vil nok sige at steroider kun har en 30% at sige. Kost, træning og søvn har de resterende 70% Hvis man altså lige skal dele tingene op lidt firkantet... Folk tror at bare man skyder lidt AS så er man stor... Så nemt er det skam ikke.. Et eksempel:

    Jeg har en bekendt (vælger jeg at kalde det) som er lige så gammel som mig. Vi har trænet lige mange år, er lige høje, og da vi startede med at træne vejede vi det samme. Men manden har ikke det fjerneste forstand på træning og kost.. Måske har han men han gør i hvert fald ikke noget ud af det. Alligevel har han valgt at krudte den og skyde en genvej der.. Troede han... Han har kørt over dobbelt så meget AS som jeg har, men han vejer stadig kun 82kg og 191cm høj. Og det er langt fra muskler der sidder på ham.. Han går hjem fra arbejde og skyder sine roids, går op og træner lidt, og så hjem igen og se MTV... Så spiser han måske lige en Schwawarma eller sådan noget inden sengetid.. At han ikke har fået nogle muskler på, er ikke fordi hans krudt har været fake eller noget.. Jeg har skam kørt de samme typer steroider som ham, bare ikke engang i samme mængder... Men jeg skriver bare lige denne lille historie for at I kan se at det langt fra er steroiderne der laver alt arbejdet... Det er rigtigt at det giver en hjælpende hånd HVIS man ved hvordan det skal gøres, men det laver altså ikke arbejdet for dig...

    Det var så lige et lille sidespring.. :smile:

  9. Nu skal jeg da ikke skjule mit AS forbrug. Men kan virklig ikke forstå hvorfor folk kan flippe sådan ud over at der er nogle mennesker der kører deres sport/hobby/livsstil på den måde. Jo, hvis den dopede stiller op til konkurrencer hvor man ikke må bruge doping, så er det klart at det er snyd. Men hvis konkurrencen ikke har nogle regler omkring brugen af doping, så kan det ganske enkelt ikke være snyd. At I så FØLER at det er snyd, det gør det stadig ikke til snyd.

    Med det vil jeg da også gerne sige at jeg udemærket kan forstå hvorfor folk blir sure på dopede folk der vælger at stille op til konkurrencer hvor det ikke er tilladt. Den dopede konkurent er jo udemærket klar over reglerne og skider op ad reglementet. Så kan jeg skam godt forstå folk blir sure.

    Men at der er nogle herinde som hader alle folk der doper sig og dermed har stemplet alle AS-brugere for dumme mennesker som ikke er kloge eller whatever, det er fanme for barnligt og for latterligt.. For dem der har den holdning har netop stemplet sig selv for dum og utrolig snæversynet... Se dog på det som en sport, en livstil som er delt op i klasser. Den ene klasse doper sig og det gør den anden ikke... Der er skam intet der er snyd i det.. Det ville være det samme hvis en bodybuilder er sur og hader en styrkeløfter fordi styrkeløfteren kan løfte flere kilo. Bodybuilderen har jo større muskelmasse og derfor synes han at han også skal løfte mere.. Det er jo fuldstændig åndsvagt at have den holdning...

    Eller en racerkører der køre formel 1. Der vil der jo også være nogle som tuner deres motorer for at kører hurtigere... Der blir disse løb også delt op i hvor mange ccm motorene er på.. Ellers har de små motorer jo ikke en chance for at vinde... Derfor er Bodybuilding og fitness og andre atletiske sportsgrene også delt op i vægtklasser, højde osv.. Og konkurrencer hvor man ikke må dope sig, og konkurrencer som ikke har nogle regler om det..

    Så hvis man er clean og desværre ikke er ligeså stor som den dopede der stiller op, så er det jo meget heldigt at der findes forskellige konkurrencer og klasser så man ikke blir blandet.. Så er det jo ikke snyd på nogen måde..

    Men igen.. Jo det er snyd at stille op som dopet, hvis reglerne ikke tillader det, og så kan der måske være grund til at blive sur på den pågældene atlet. Men derfor skal alle dopede ikke stemples som snydere og alt muligt andet latterligt...

    mvh -Boxe-

  10. DonNiklas >> Du kører jo rundt i dine egne udtalelser.. Nu vælger jeg bare og bruge din egen kommentar, ik... *G*

    "En hjælpende hånd?

    Det kan da være det samme!"

    tsk tsk tsk,...

    Hvorfor det er ulovligt er der allerede svaret på...

  11. Boxe:

    En hjælpende hånd?  :rofl2:

    Det kan da være det samme!  :laugh:

    Niklas :superman:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Og det er virklig alt hvad du kan sige *LOL* Det er netop IKKE det samme... Nu skal jeg forklare dig, med et eksempel, hvad forskellen på snyd og en hjælpende hånd er:

    Snyd er hvis jeg fx tager AS, i forbindelse med en BB konkurrence hvor det ikke er tilladt, for at være sikkert på at vinde alligevel...

    En hjælpende hånd kan være at jeg tager AS, i forbindelse med en BB konkurrence hvor der ikke er regler omkring brug af doping.

    Kan du se forskellen?? Som sagt har jeg ikke engang tænkt mig at stille op til en BB konkurrence.. Hvem fanden skulle jeg snyde?? Så tænker du jo nok: "Ja du snyder dig selv" Og det gør jeg jo ikke.. Jeg konkurrerer jo ikke engang mod mig selv.. Jeg træner og hygger mig i centeret og har krudtet den lidt for at få lidt mere ud af min træning... Ikke for at vinde nogen som helst konkurrence...

    Så er kosttilskud jo også snyd.. Eller hvad ?? Det er jo også en hjælpende hånd for at opnå ekstra protein eller whatever.... Det kan man jo også få af mad.. Man skal bare æde mere... ik sandt ??

    Niklas, inderst inde kan du jo godt se at din udtalelse ikke holder en meter-...

    SaintPauli: Latterlig kommentar der ikke gør en skid gavn... Godt gået :blahblah:

  12. "Og nej, jeg blander det ikke sammen med sport her. Jeg snakker om præstation, ikke i konkurrence-øjemed, bare i almindelighed. Hvis jeg ser en der har præsteret noget ved hårdt arbejde, så bliver jeg imponeret. Hvis jeg ser en der har opnået det samme ved at tage en smutvej, så synes jeg det er en smule ynkeligt. The end doesn't justify the means."

    Mayol >> Nu blir jeg lidt firkantet.. Så hvis du ser en mand der tager toget til KBH fra køge i stedet for at løbe, så er det ynkeligt ?? (Ej jeg ved hvad du mener)

    Nu skal jeg ikke lægge skjul på mit AS jeg har brugt.. Jeg ser det ikke som en smutvej til mine mål. Jeg ser det som en hjælpende hånd i min sport. En hjælpende hånd til at opnå mere. Og der er sikkert mange andre der har det som mig. Det er jo hverken en smutvej eller at snyde. For jeg stiller jo ikke op til konkurrencer.. Det er ganske enkelt bare min måde at køre min sport på.. SO WHAT.... Det er hverken for at være den største eller stærkeste i mit center eller noget som helst andet..

    Og så kommer der dem der som krudter den og synes nu er de store og stærke nok, og så går de i byen og drikker sig lamme og glemmer alt om at træne seriøst osv osv... I ved hvad jeg vil sige.. ..og de mister hele lortet igen, og tager bare en ny kur med en masse drugs de ikke aner en skid omkring.. Det gør de så en masse gange og til sidst får de leverskade og alt muligt andet og ender som en grøntsag. Det er sådan folk som medierne altid tager ud til interview på åben TV så folk jo rigtig kan se hvad steroider gør... NEJ - Det er sådan steroider gør ved dumme, uforsigtige folk, som ikke havde læst på lektien...

  13. DonNiklas >> Du har ret i at det i Texas hvor coleman bor, er lovligt at tage roids.. Men i mange stater derover er det ulovligt.. Alligevel krudter folk sig da.. Ligesom herhjemme... I konkurrencerne i staterne blir der bare ikke testet for det ligesom herhjemme.. Vi har dog CPH Grand Prix hvor der heller ikke blir testet, og der er der sq også nogle store krudtugler som stiller op...

  14. DonNiklas:

    Hvor er du dog klog at høre på tsk tsk tsk... I din signature har du skrevet et citat fra Ronnie Coleman. En man som bruger så meget krudt at han kan bruge som bombe.. Og så har du så meget imod doping... Dobbeltmoralen længe leve...

  15. (Det er utroligt at folk er så sikre på at de ved noget som de i sandhed ikke aner en skid om, og dermed har falske fordomme og meningen, fx omkring AS/AAS.. Uvidenhed længe leve.. tsk tsk tsk)

    Og så lige for at kommer tilbage til trådens emne:

    Tallene på BH kan godt snyde og det har det gjort på det screenshot som er posted. Bruger-counteren går nogle gange i kage og så tæller den bare derudaf..

    Men ja der er utrolig mange unge, på især 16-17 år, som vil skyde "den lette" genvej og fylde sig med steroider. Og ja det sætter i mine øjne en skamplet på det såkaldte iron game.. Men så kan man da lige vende den en gang til og tænke lidt over om de små krudtugler er en del af the iron game.. NEJ.. Det er en flok diskopumpere der kun vil træne og krudte om sommeren så de kan se seje ud når det er varmt.. The Iron Game er ikke bare noget lal der køres om sommeren.. Det er en sport for life. En livsstil som kræver 365 dage om året.... Og den kan køres på flere måder... Ligesom en racerkører kan kører på flere måder... Med eller uden en tunet motor... Bare som et eksempel..

    mvh -Boxe-

  16. Jeg udtaler mig da ikke kategorisk. Det er da ikke mig der har lagt tryk på ER *g* Spøj til side....

    Klart det har noget at gøre med hvad ens krop kan klare og ingen kender sin krop bedre end en selv. Jeg har bare set for mange eksempler på folk der kører fuldstændig flade i deres fullbody, og faktisk ikke får det store ud af deres træning pga af det... Jeg har selv kørt fullbody i en periode men gik også hurtigt død i det. Så nu skifter jeg ca hver anden måned mellem mit 2 split og 3 split for at få noget variation i det.. Det giver bedst på mig.. :pumpin:

  17. Læs nu hvad jeg skriver min ven:

    "Ja klart han skal holde sig til fullbody med et par gode øvelser et par gange om ugen....bla bla bla..."

    Problemet med fullbody, hvis det skal gøres ordenligt med øvelser så man kommer hele kroppen ordenligt igennem, er at når man så når til den sidste del af træningen. Så er kroppen flad for energi og man får praktisk talt ikke en skid ud af den sidste del træningen.... Derfor er et 2/3-split program at foretrække frem for fullbody. Men hvis man ikke har alt den træningstid man gerne ville have, og man kun har mulighed for at træne 1-2 gange om ugen. Ja så er der jo ingen vej uden om et fullbody.... :smile:

    Og desuden: Hvor mange sværvægts vægtløftere og kuglestøder har en pæn krop?? MEGET få for ikke at sige ingen... De ligner allesammen bare en klump kød uden markeringer *g*

    Jeg har kun set ham den ene polakker tror jeg nok... Kan ikke huske hans navn, men hans krop ser fanme flot ud...

  18. Rommel >> Ja klart han skal holde sig til fullbody med et par gode øvelser et par gange om ugen, hvis det bare er fordi han kun lige vil holde formen... Men hvis han er ude efter noget seriøs masse eller andet, så skal der mere til.... Mere arbejde med de enkelte muskler i stedet for en af de her "allround-øvelser" som jeg kalder dem

  19. Jeg har ofte hørt om at glucosamin og msm tager smerter fra ryg, skuldre, og andre led... Kender en del der har haft succes med det. Min far er lige startet med det nu pga en gammel discus prolaps. Det blir spændende at se om det virker for ham...

    Ang det med fingrene, så er det da højt sandsynlig slidgigt hun har. Og da man bruger fingrene tæmmelig meget hele tiden, så tvivler jeg lidt på at der overhovedet er noget som kan hjælpe på det...

    Det skader jo ikke at prøve en glucosamin/msm combo. Men det tager mindst 10-12 uger før at virkningen begynder at træde ind. Og det skal jo tages over længere periode... Her snakker vi ½ år hvis ikke mere...

  20. For mig ligner det næsten et fullbody træningsprogram du træner hver anden dag. Hvorfor ikke prøve et 2 eller 3split program??

    Som incognito siger. Formange øvelser og for meget maskine. Jeg troede også engang at "meget altid er bedre"... Det resulterede i at jeg nu næsten altid har ondt i min højre skulder, og min venstre albue. Kør omkring 3-4 øvelser højst for hver muskelgruppe.

    Fx ryg:

    Dødløft

    Barbell/cable row

    Cable pulldown/chinups

    Shrugs

    Bryst:

    BB/DB benchpress

    BB/DB incline benchpress

    DB flyers/wheighted dips

    Ben:

    Squat

    Leg extension

    Leg curl

    Calf raise

    Dette er bare eksempler på hvor enkelt det kan gøres... Og det kan gøres mere enkelt end det... :smile:

  21. Jeg har det selv på samme måde. jeg smider let 4kg om ugen hvis jeg ikke æder nok... Mit kcal indtag SKAL ligge på minimun 5000kcal ED. Ellers taber jeg mig stille og roligt. Både i muskel og fedt. Jeg er det man kalder for en ægte hardgainer *g* Der er såmen ikke andet for end at æde, æde og æde... Husk som der bliev sagt tidligere, at få dine proteiner. Et minimum i gram om dagen, burde være din kropsvægt gange med 2,5-3 stykker. Jeg æder selv omkring 350-400g protein om dagen i form af rigtig mad.. Har aldrig taget proteinpulver, wheightgainer eller andet pulver. Kun lidt kreatin om sommeren...

    Men meget mad er vejen frem. Du kan træne nok så meget, men hvis kosten stinker, så får du ikke en rygende fis ud af den træning...

    mvh -Boxe-

  22. Jeg har altid været åræget at for lille biceps i forhold til reesten af kroppen. Indtil jeg lavede om i mit biceps program. Jeg plejede også bare at kører de traditionelle standig barbell curls osv... Biceps musklen er jo faktisk 2 muskler. Biceps Brachii giver peaket, mens Brachialis giver størrelsen... Det er her vigtigt at få trænet begge muskler hvis man vil opnå størrelse med et flot peak. Du kan evt træne dem begge med dette program:

    Dumbbell Concentration Curl. 3 set

    Dumbbell Hammer 3 set

    Barbell/cable Reverse Curl 3 set

    Følger selv dette program med succes :smile:

  23. Der er jo altid Dødløft. En kongeøvelse.

    Så kan du træne cable row. Hvis du laver den uden at krumme sammen i ryggen, som vist her http://www.exrx.net/WeightExercises/BackGe...kSeatedRow.html

    så undgår du også at træne Latissimus Dorsi (vingerne) alt for meget med denne øvelse.

    Og glem ikke at lave dine Shrugs :wink: Der er ikke noget der ser dummere ud end en der har en flot ryg, men ingen nakke.. Desuden hører nakken også under rygmusklen....