hatskan

Medlemmer
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hatskan

  1. hmm 30 x 3 = 90 gram om ugen + det løse (ca. 50 gram) = 140...

    3000 / 110 = 21,4 uger = ca. 5,3 måneder.... hmm det kan sku da ikke passe  :blink: nå men det må det vel hehe :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Øhh??? Mener du ikk 90 gram om dagen??? :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    de 90 gram behøver man jo ikke at få igennem pulver, med mindre man er vegetar! :innocent: eller? når man siger fx. 1,7 g pr. kg kropsvægt, så mener man da i alt, ik? ikke udover det kød man spiser i løbet af dagen?

    hvad med jer andre??? hvor længe holder sådan en 3 kg'er?

  2. Hey allesammen! jeg er meget glad for at køre på racer-cykel - og det er min "passion"! :devil: På den anden side vil jeg gerne lave en masse styrketræning, og få en flot overkrop! så tænkte jeg på - hvordan jeg kan kombinere de to "dicipliner"?? jeg cykler så tit jeg kan, (hver- til hver anden dag) og styrketræner 2 dage om ugen..... så hvilke dage skal jeg ca. lægge styrketræningen? (i behøver ikke at nævne at man ikke kan være i kcal underskud og samtidig bygge muskler..... :4smartass: )

  3. jeg var ude på min racercykel i dag :devil: :4thumbup: !! cyklede 115 km.... min cykelcomp. sagde at jeg havde forbrændt 1700 cal! den regner bare med fart/tid/distance men tror det passer godt nok!

    men hvis man dyrker meget motion - så er der en meget høj efterforbrænding, bla. pga. det høje stofskifte!

  4. hey! jeg har løbet, og spist sundt og alt det der, for at tabe mig..... men sys sq ik der sker så meget..... og jeg hader at høre om folk som har tabt 1 kg på 2 uger bare ved at skære ned.... jeg er ikke overvægtig eller noed, vil bare have vaskebrættet frem, og sys der er så lang vej....måske har det noed at gøre med at jeg er 15, og vokser for tiden?? og spiser meget....?? hva gør jeg?

  5. okay. men hvor meget fedt skal man da regne med, at man "tilintetgører...." på 1 måned....?? ser jo på mig selv hver dag, så det er lidt svært at se den store forskel..... :4smartass:

    (ved godt at man ikke kan svare på det uden lige, men gør det en forskel?) :poking:

  6. Hey! jeg har endnu et spørgsmål!

    Jeg har løbet meget her for tiden, og her på det sidste er jeg begyndt at lave nogle korte interval/spurte hvor jeg giver mig 100%. samtidigt er mine mavemuskler kommet meget tydeligere frem. Er det et tilfælde. Og at jeg er begyndt at komme igennem fedtet, eller er det fordi man træner mavemusklerne særligt, når man spurter? :innocent: