jtkramme

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jtkramme

  1. Giv ikke proteinerne skylden, hvis du bliver fed.

    Som flere har nævnt er det det samlede antal kalorier der bestemmer om du tager på eller ej.

    Jeg har gennem mange år (rigtig mange) brugt proteinpulver som kosttilskud fordi jeg ikke får den mængde proteiner jeg gerne vil hve gennem min normale kost (pt. 3 - 4 gange i løbet af dagen - morgen. før og efter træning og måske inden bedtime).

    Vægtmæssigt ligger jeg stabilt på 95 og er tildfreds med min fedtpct.

    Vær ikke bange for at indtage proteiner, dete r mere det som følger med, hvis det er via 'normal' føde. Normal føde skal ikke undgåes da proteinpulver ikke kan såt alene som eneste ernærings kilde.

  2. Ved disse elektrniske målinger spiller væske meget ind. De giver dog en indikator for hvordan det går og lidt henad hvor du ligger. Så som guide for om du har smidt fedt er den ok, hvis målingen sker på nogenlunde samme tidspunkt hver gang (f.eks. hver søndag morgen).

    Har selv en håndholdt og den viser ca. 3% mere end en manuel tang.

  3. Der er mange forskellige øvelser du kan foretage med dinkropsvægt.

    Du giver lidt indtryk af ikke af være den stærkeste person så har du rigelig vægt i din egen kropsvægt.

    Armbøjning, benbøjninger (Squat) begge i forskellige variation vil hjælpe dig godt på vej. Elastikkerne er også et godt alternativ - skal selvfølgelig ses i relation til din styrke.

    Samtidig vil motionen også hjælpe dig ifm. din diet.

  4. Spørgsmålet er vel også om der trænes med FULL RANGE - de fleste er nok ikke i tvivl om at biceps trænes fra strækt til fuldt bøjet......hvorfor skulle dette ikke gøres sig gældende for brystet også.....

    Jeg vil da absolut anbefale at bevægelsen føres helt igennem og altså også krydses, hvis dette betyder yderligere sammentrækning af musklen.

  5. En hjælp kunne være, at du sikrer dig, at brystmusklen spændes gennem hele øvelsen - altså ikke noget med at slappe af på toppen, tværtimod, træk musklen ekstra sammen på toppen og hold spændningen i 1 sek.

  6. Tom Platz har været med forfatter på en bog der hedder BBB.

    jeg købte den for 4 år siden i London. Der er forskellig programmer alt efter hvor mange dage der trænes i 4 og 6 dages spilt.

    Generelt køres der med 3 ugers overload og derefter 1 uges restituering.

  7. Det med pauser mellem sæt er næsten en videnskab for sig.

    Generelt skal du have din træningsindsats og formål med træning for øje når du forsøger at finde ud af hvad der passer dig.

    Som i forbindelse med alt muligt andet skal du være opmærksom på, at vi mennesker alle er forskellige også med hensyn til hvordan vores kroppe reagerer.

    Derfor er det nødvendigt for dig at prøve dig frem og sammenligne resultaterne.

    Der findes nogle retningslinier som siger, at for styrke gælder der lange pauser (3-5 min), vækst(1-2 min), intensitet(1 eller mindre).

    Eller som en af mine favoriter (Labrada) siger: hold pause indtil du har fået vejret igen - således kommer dine pauser til at afspjle intesiteten i din træning. Det hjælper f.eks. ikke, at du ikke kommet nok til dig selv inden næste sæt så du ikke har luft/kræfter at udføre øvelsen korrekt.

    Vigtigst er nok ikke at komme til at holde forlange pauser, hvilket nemt sker hvis man lige snakker lidt med sin træningspartner.

    Konklusion: Prøv dig frem - hold ikke pauser længere end nødvendigt.