dancerd

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dancerd

  1. Man kan sagtens øge styrke i kcal underskud, det er dog langt sværere end i kcal overskud.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg har bare den fornemelse at jeg har behov for et stort kalorie-overskud for at restituere. Også for at undgå skader, træthed, m.v.

    Næste periode vil jeg overveje om ikke det vil være mere fordelagtigt at intervallerne mellem overskud og undrskud skal være mindre +14 dage...-14 dage o.s.v. for at udnytte det buzz som tung træning giver og for at kroppen ikke skal "vænne" sig til at tabe sig.

  2. Hvor meget havde du planlagt at skulle tabe på de 2 mdr?

    Hvis det er de 10kg kan vi jo stille følgende regnestykke op:

    10kg fedtvæv er ca 70.000kcal, dvs du skal i gennemsnit tabe 1166kcal om dagen. Dette kunne f.eks. fordeles på 500kcal fra kosten, og ca 1 times motion PLUS styrketræning.

    0,5kg om ugen....hmmmm det må blive 4kg + forhåbentlig noget ophobet vand 2 kg. Så det må være 6 kg ialt over de 2 mdr. Det er lidt desillutionerende at man "kun" taber sig 4 kg. Det er min føste gang jeg er på diæt, hvor der er andre parameter end blot samlet vægttab at tage i betragtning.

    Ser man bort fra at jeg temlig sikkert havde en del fedt før træning start, så må jeg jo trods alt også havde gainet noget muskelmasse i perioden, så 4 til 5 kg fedtreduktion vil jeg umiddelbart betegne som en succes for diæt-perioden isoleret set. Slutresultatet vil så blive at jeg har det samme antal kg kropsfedt, (da jeg for reduceret det fedt jeg har taget på i de 3 mdr-træning), men kropsfedtprocenten er gået ned, da muskelmassen forhåbentlig er øget.

    Under tidligere slankekure har jeg snittet 0,7 kg kropsvægt reduktion per uge. Jeg lå dengang på ca. 1850 kcal per dag. Det er ikke meget sammenlignet med min kropsvægt på 86 kg, men det afhænger vel af stofskifte og ernergiforbrug.

    Kan ikke træne tungt de næste 10 og 14 dage p.g.a. af skade i skulder.

  3. :4mewantfood:

    Hej jeg har nu trænet i 3 måneder og har ca. taget 10 kg på og vejer nu 94 kg og 186 cm høj. Skal have smidt noget af det.

    Jeg har før, med held, været på dicederet slankekure.

    Hvad er anderledes når man vil bevare mest mulig muskelmasse?

    Jeg regner med at afse ca. 2 mdr til det.

    Umiddelbart vil jeg kører fedtfattigt, proteinrigt, ofte, grønt og langsomt neddrosle kalorieindtaget.

    ærligt at kroppen ikke kan prioritere, så man kan punktslanke sig.

    Hvor meget kan man træne med i forhold til tung træning for masse?

    Er det bedre at afholde sig fra tung træning, også i stedet for kører kondition?

    Erfaringer velkomne

  4. Har selv haft kyssesyge

    alder på dette tidspunkt 27 år (mand)

    symptomer og sværhedsgraden kan variere. Jo ældre du er når du får det jo sværere kan rekonvelansen blive.

    Jeg blev angrebet hårdt. Virusen angreb centralnervesystemet, og det kom så vidt at jeg ikke kunne styre mit mundvand og savlede konstant :-0. Det eneste jeg kunne få ned var tomatsuppe og yugourt.

    Se tiden an og rådfør med læge. Hvis din sygdom er toppet og du får det gradvis bedre så kan du vel se frem til at træne indenfor rimelig tid.

    Med indledende symptomer (kroppens imunforsvar angribes) og sygdomsperioden og rekonvalens varede mit sygdomsforløb ca 2 måneder.

    Ikke for at sætte en unødig skræmmekampange igang, men efter den omgang var der ikke meget muskelmasse eller bare masse tilbage.

    :cold::gal:

    Min søster har haft det i en meget yngre alder og det var vist 3 uger til en måned.

    :4thumbup: Det kan ikke betale sig at træne mens man er syg!!!

  5. Protein reagerer som alle andre madvarer

    Det er især følsomt overfor fugt.

    Eksperiment. tag protein og bland med lidt vand og lidt skimmelsvamp.

    Behandlet tørret Protein er en langtidsholdbar madvare. Men som der står på label så skal den holdes fri for fugt og varme.

    Har beholderen først været åbnet, er jeg ikke sikker på at sidste holdbarhedsdato, holder vand. Da udløber denne ved normalt vedvarende brug (et par måneder).

    Om produktet har den ønskede virkning???? Kan man leve af sur fordærvet mælk og leverpostej og rugbrød med skimmelsvamp. Det kan man jo nok (overleve), men det er ikke sundt og det er ikke optimalt.

    Desuden er der mere end protein i de fleste blandinger f.eks asulfarm-k o.s.v. mineraler, nogle med dextrose andre kulhydrater m.v.

    Jeg vil anbefale at du smider det ud og køber en liter letmælk