Leif Erikson

Medlemmer
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Leif Erikson

  1. Har selv stået i samme situation... ved ikke om nogle af tingene er skrevet før i tråden, men nu skriver jeg lige nogle af de ting der har virket for mig...

    Mht. styrketræning, vil jeg anbefale dig at du går i gang med et fullbodyprogram.. Jeg kan se at du træner i fitness world, hvis du ikke har lyst til at gå i gang med squat med det samme så brug benpressen. Derudover er der også et apparat, hvor du kan lave chin ups og dips ved hjælp af nogle ekstra kilo støtte. Når du laver de to øvelser, får du udover ryg og bryst også trænet armene(biceps og triceps). Det samme kan selvfølgelig siges om mange andre øvelser, man behøver altså ikke lave en masse isoleringsøvelser for at se armene vokse:)

    Mht. til mad, så er mælk rigtigt nok godt, derudover kan æg også anbefales.. rigtig god kilde til proteiner. Og søg efter nogle protein shakes opskrifter her på sitet, det er en rigtig god(let) måde at gaine nogle kilo på.

    Sørg for at spise mindst 5 måltider om dagen. Min erfaring er at man kan "vænne" sig til at spise mere. Held og lykke!

  2. Håber der er nogen, der gider at give mig lidt feeback på det her simple program! Jeg laver indtil videre hverken squat eller dødløft, men ønsker gerne forslag til nogle øvelser som kan forbedre programmet.

    Jeg træner 3 gange om ugen og afsætter cirka en time(+cardio), jeg kan dog sagtens køre det nuværende program igennem på 45min. Jeg kører som hovedregel 3x8.

    Hvis der er nogen der ligger inde med et godt 2-split program, er de også meget velkomne til at poste det!

    Dag 1: Ben, ryg og biceps

    Benpres

    Calf-press

    Chin ups

    Pull-down

    Bent-over row (håndvægte)

    Biceps-øvelse

    (læg og mave)

    Dag 2: Bryst, skulder og triceps

    Bænkpres (5x5)

    Incelin Bænkpres (håndvægte)

    Dip

    Military pres

    lateral raise (håndvægte)

    Triceps-øvelse

    (læg og mave)

  3. Hej :elvis:

    Jeg er kommet i den alder hvor mange mænd begynder at tabe deres hår(20år), jeg er således begyndt at få ret høje tindinger. Jeg kan se på min far og min bror at jeg er genetisk disponeret for hårtab! Jeg kunne så vælge at acceptere som en naturlig udvikling, men jeg har det ret dårligt med at jeg mister mit hår! Mit hår betyder nok alligevel en del for mit selvværd..!

    Derfor vil jeg gerne høre om der er nogen andre, der har erfaringer med at hindre hårtab. Jeg har på netdoktor.dk læst om to produkter; Reganie og propecia(recept), jeg overvejer om jeg skal købe et af produkterne: http://www.netdoktor.dk/Sunderaad/fakta/mandligthaartab.htm

    Er der nogen der har erfaringer med nogle af disse produkter?

    Eller kender til andre metoder for at forhindre hårtab? Eller måske ligefrem få ny hårvækst?

    På forhånd tak

    Hilsen Leif den (stadig) lykkelige :nissetunge:

  4. Altså er nu enig i at Brian var super god, men at sige at han var bedre end sin bror vil jeg nu kalde blasfemi :devil: ... En genial boldkunstner for Real Madrid og Barcelone kontra en for Ajax og Glasgow, hmm.. Ikke-nikke-nej..

    Sultan

    ingen tvivl om at Michael Laudrup havde den flotteste karriere, men på landsholdet spillede Brian aldrig en dårlig kamp, hvorimod Michael ofte ikke levede op til sit potentiale på landsholdet.

    Brian burde selvfølgelig af sportslige grunde havde spillet i en bedre liga, men rent menneskeligt trivedes han langt bedre i Skotland end han gjorde i f.eks. Italien.

    Også en ærgelig afslutning Brian fik på sin karriere, den burde være blevet noget længere :dry:

  5. irriterende at jeg ikke kan tage kanal 5 mere..

    spillede graver i øvrigt en god kamp? han blev jo skiftet ud til fordel for Robinho rimlig tidligt i kampen..

  6. Meget interessant læsning, Jarvig. Jeg har flittigt læst med fra sidelinien i et stykke tid nu, og det ville ærge mig meget, hvis du stoppede med at opdatere loggen.

    bfc  :smile:

    Har det på præcis samme måde. Læser dagligt i din log, hver gang jeg er på Mol skal jeg lige ind og se om ikke du har skrevet et eller andet. Synes det vil være super ærligt hvis du stopper loggen.

    AGV

    <{POST_SNAPBACK}>

    samme her..

    synes det er utrolig spændende og lærerig læsning :4smartass:

  7. Jeg går mest efter størrelse, hvor mange sæt og gentagelser skal jeg så køre..?

    har prøvet mig frem og tilbage og læste en artikel osv, og i øjeblikket kører jeg 4 sæt á ....

    <{POST_SNAPBACK}>

    brug søgefunktionen.. emnet har været oppe et utal af gange før :poking::wink:

    men du kunne f.eks. vælge at køre 3*8 og så 5*5 i basisøvelserne

  8. Ps. har kun 2 håndvægte + vægtskiver, op til 10 kg pr. håndvægt

    det kommer du altså ikke langt med, hvis du vil have et godt fullbodyprogram

    der er masser af glimrende materiale på Internettet der er relevant for dig, prøv at læse noget mere om træning osv. :4smartass: f.eks.http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=233

  9. Jeg er klart på jagt efter mere masse end jeg er på jagt efter styrke. Jeg kan se at de fleste af øvelserne er 5*5, altså den max-vægt jeg kan kører 5 gange inden jeg næsten falder sammen, og jeg troede at den slags øvelser giver mere styrke en masse? Eller hvordan hænger det sammen?

    Men hvis det der program giver seriøs masse, så er jeg game. 

    5*5 giver masse, og er bedst at køre i de lidt mere teknisk krævende øvelser som f.eks. dødløft… men du kan godt vælge at køre 3*8 i bænkpres og husk ikke noget failure træning:pumpin:
    Tjoo.. føler mig ikke tryg med dødsløft, så hvis det er muligt at kvitte den øvelse, og erstatte den med noget andet, så siger jeg tusind tak.  Desuden har jeg før haft små smerter i ryggen når jeg har prøvet lidt dødsløft for sjov, og jeg flytter snart i lejlighed, så jeg mener ikke dødsløft er så godt til mig *BONK-CRASH- hvor blev gulvbræderne af?*.

    Hehe, ellers en god lejlighed til at få hilst på underboen :bubblebath::boobs:

    Men der er ingen øvelse de kan erstatte dødløft, det er den for god til.. så må også indrømme at jeg ikke lige har erfaring med nogle af de øvelser jeg linker til dig nu:

    http://www.exrx.net/Lists/ExList/anchor1945210, men prøv at se om ikke nogle af dem her er mere praktiserbare i din situation

    Men hvis du vil give dig ud i dødløft, skal du lige have teknikken på plads først, den er en del teknisk krævende: http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=299

    Brystøvelse?? Jeg har før fået at vide på forumet, at Dips var suveræne til mine triceps - og en god sekundær øvelse til bryst? Og så lige et spørgsmål om Dips.. skal håndtagene være så tæt på skuldrene som muligt, eller så langt fra dem som muligt?
    Armene skal være så tæt på kroppen som muligt, om øvelsen kun rammer triceps eller både triceps og brystet afhænger af hvordan man udfører øvelsen… Forenklet: hvis man hænger lodret under udførelsen rammer man kun triceps, men hvis man læner sig lidt forover rammer man også brystet, men hvis du er mere interesseret i det råder jeg dig til at søge noget mere om emnet
    Hvis programmet giver gode resultater, så kører jeg det program. Men må sige nej tak til dødsløft.

    Bænkpres.. jeg har lige opfundet noget med 3 stole, en fodskammel og en store hynde så jeg kan køre bænkpres.. har lidt problemer med nakkestøtten, men det er ok. Jeg kan se i øvelsesbiblioteket at hans fødder er solidt plantet i jorden.. SKAL de være det?

    ja

    Og nakken.. har ikke rigtig noget støtte der.. SKAL jeg have det?
    Det ville da være at fortrække, I øvrigt mener jeg at Henning herinde fra ved en del om hjemmetræning, prøv at spørge ham om ikke han har nogle billeder liggende af hans udstyr, det vil sikkert give en del inspiration til hvordan du bedst udnytter dine muligheder
    Når jeg kører brystpres så er stangen lige over slutningen af min hals når jeg fører den op og ellers kører jeg den så sådan at jeg fører stangen ned til brystet, rejser den om igen, tager den ned til brystet osv. osv. - er det rigtigt udført?

    http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=441

    Jeg ville sætte stor pris på hvis du kunne sætte et solidt program sammen som vil give synlige resultater og med seriøs muskelmasse. Hvis jeg kan få synlige resultater på 4-5 måneder, når jeg skal på ferie, så er jeg godt tilfreds. Og hvis du kan få mig til at se >sådan her ud< om et år, så er du sej. 
    Man kan ikke skabe mirakler på 5 måneder, men du vil nok kunne få nogle pæne begynder gains

    Men programmet jeg forslog i går var nu meget godt, der findes ikke nogle mirakel programmer, det vigtigste er at du træner regelmæssig og så også husker at få kosten med, men tålmodighed er også en dyd…

    For resten ret vild danser dér, han må have knoklet i lang tid for at få den der styrke

    Jeg kan køre dips nu til 12 gange inden jeg giver op, så no problems der.  Men jo, jeg kører dem mellem to stole, det er vel ligeså godt som to stænger?

    joh..

    desuden vil jeg forslå dig at blive ved med at læse herind, og læse nogle artikler af TJ på getbig så du kan få lidt mere styr på den teoretiske del af træningen :bookread: , og hvis du på et tidspunkt for lyst og vil ofre lidt penge på det måske begynde at starte i et center

    :pumpin::pumpin:

  10. Biceps curls - lige stang (8)

    Dips (10)

    Dips (8)

    Flyers (8)

    Dips (10)

    Dips (8)

    Bend over rowings (8)

    Flyers (8)

    ----------------------------------------------------

    Squats - udført med håndvægte (8-10)

    Bend over rowings (8)

    Dips (10)

    Dips (8)

    Dumbing bells (8-10)

    Biceps curls - lige stang (8)

    Squats - håndvægte (8-10)

    -----------------------------------------------------

    Dumbing bells (10)

    Dips (10)

    Dips (8)

    Dumbing bells (10)

    Bend over rowings (8)

    Tror ikke du får de vilde gains med det der program.. det er faktisk ret dårligt :tongue:

    jeg har ikke helt overblik over hvilke øvelser du har muligheder for at udføre, men prøver alligevel at vise dig hvordan et træningsprogram med de øvelser du nu engang har mulighed for at lave, kan se ud!

    1.dag

    Squat 5*5

    Bænkpres 5*5

    Bent oer rowings 5*5

    Dips 3*8

    Dumbell laterals raises 3*8

    Triceps øvelse (hvad der lige er muligt) 3*8

    2.dag

    Dødløft 5*5

    Squat 5*5

    Bænkpres 5*5

    Dumbell Shoulder Press 3*8

    Dips 3*8

    Biceps curl 3*8

    -Du har vel mulighed for dødløft?

    -Du kan også tilføje nogle mavebøjninger med belastning.

    -Hvis du har mulighed for at lave Chin ups derhjemme ville jeg også tilføje den til 1.dag

    -jeg mener her at du skal køre dips som en brystøvelse

    Du skal ikke se dette som et endegyldigt svar, det er kun et forslag/skitse på hvordan du f.eks. kunne gøre.. du må selvfølgelig selv komme med nogle tilpasninger, tror også du vil få meget inspiration hvis du søger og kigger på hvilke fullbody programmer andre har kørt :4smartass:

    -er også kommet med forslag til hvilke gentagelser du kan køre med, da jeg ikke helt forstod hvad du mente der :wink:

    -hvis du ikke kan lave 8 gentagelser i dips, kan du køre nogle flere sæt eller lave den mellem to stole.. eller få en til at hjælpe dig (assisted dips)

    :devil: MEN HUSK det er ligeså vigtigt at du SPISER NOK :devil:

  11. Bænkpres 3x6

    Squat 3x8

    Dødløft 3x8

    Flyers 3x8

    Shoulder press (smith) 3x8

    Preacher curls (m. stang) 3x8

    Incline weigthed situps 3xmax

    Hvad skal jeg mere have med?

    Gerne noget bryst og mave, men hvilke øvelser skal jeg vælge?  :bigsmile:

    du kunne køre noget dips til brystet
    Og er mine reps og sæt fine? Stiger så tit jeg kan..

    i dødløft, squat og bænkpres? ville det nok være bedre at køre f.eks. 5*5

  12. en god og farlig blandning af gal og genial :laugh:

    Hvad kan sådan en knægt mon tage i BP?

    tror faktisk han kan tage en del.. har engang læst at en af de ting der virkelig forbedrede ham, var da han systematisk begyndte at styrketræne og tog også 10-15kg på i sin tid i Everton :devil:

  13. Jeg har ikke muligheden for at tage squat øvelsen
    selvom det ikke er det samme, kan du så træne benpres i stedet?
    Skal jeg køre 5x5 i bænkpres og dødløft

    ja

    og så 3x10 i biceps og triceps øvelserne

    ja

    :cooldance:

  14. Jo, men det var nu mest henvendt til din bemærkning om at det var til styrkeløftere. Efter min overbevisning vil langt de fleste BBere have mere ud af at holde sig til 5x5 på basisøvelserne istedet for deres high-rep gejl. :smile:

    jojo godt klar over at det var den formulering var lidt risikabel, bruger også selv 5*5 i de tre store :tongue: og vil også forslå fune at gøre det :blush:

  15. Jeg træner i garage gym med frie vægte. Vil høre hvad der ville give bedst resultat 5x5 program eller 3x10?

    5*5 er til styrkeløftere, men giver også gode resultater når målet er muskelvækst

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nonsens! 5x5 er fint til at pakke masse på.

    <{POST_SNAPBACK}>

    er det ikke også det jeg skriver?!?!?!?!?! :raisebrow:

    5*5 er også godt til muskelvækst!, dårlige formuleringer eller ej :innocent:

  16. Jeg træner i garage gym med frie vægte. Vil høre hvad der ville give bedst resultat 5x5 program eller 3x10?
    5*5 er til styrkeløftere, men giver også gode resultater når målet er muskelvækst
    Skal siges jeg tager ikke øvelser som squat og dødløft, da jeg er bange for at tage den forkert, skulle nødig smadre min ryg på det  :innocent:

    http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=281

    du skal næsten have de øvelser med, men sørg for at lære teknikken :4thumbup:

    Hvis folk har overskud til det, ville det være en stor hjælp hvis i kunne skrive et

    forslag op til evt. træningsprogram eller link til noget som jeg kan bruge, altså frie vægte.  :bigsmile:

    alle træningsprogrammer fungere jo bedst med frie vægte.. det bedste ville være hvis du søgte lige på siden.. der er massere af træningsprogrammer, sikkert også et du ville kunne lide.. kig f.eks. her http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=12688

  17. Engang for ikke så længe siden var det utroligt populært at løbe med vægtbælter, ideen var også logisk nok, at man skulle blive stærkere i benene. I dag er der ikke rigtig nogen der træner med dem; det er utroligt hårdt for ledene, specielt knæene(enhver løberes mareridt :raisebrow: ), og havde heller ikke forventede gavnlige styrkeforøgende effekt :raisebrow:

    derfor vil jeg ikke forslå regelmæssig løb med vægte eller lignende :cooldance:

  18. Hey! Jeg har i et stykke tid læst herinde på mol, og er blevet en del klogere på min træning :4smartass:, og nu var det vel på tide at blive rigtigt medlem.

    Jeg har trænet et lille års tid uden program, men har nu besluttet mig for at køre et traditionelt fullbody.

    Jeg vil træne 3 gange ugentligt og kører 3*8. Formålet med programmet er at blive større, jeg har fikset dette program sammen og vil gerne lige høre om det er i orden :blink:

    *Når jeg engang får lært squat, sætter jeg det ind i steder for benpres.

    1.dag

    Benpres

    Bænkpres

    Chin ups

    Dips

    Rowing

    Biceps curl

    +mave

    2.dag

    Dødløft

    Incline bænkpres eller Decline Bench Press

    Chin ups (Bi-lateral)

    Dumbell press

    French Press m. Z stang

    Laterals – håndvægte

    +Mave

    3.dag

    Benpres

    Bænkpres

    Pull down

    Dips

    Rowing

    Dumbbel shoulder press

    +Mave