nskou

Medlemmer
  • Posts

    297
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nskou

  1. Hej Morten

    Jeg har prøvet at sende dig en pm men tror din indbakke er fyldt...

    For noget tid siden prøvede du at sælge dit power rack - er det stadig til salg? Jeg har en kammerat, der godt kunne være interesseret, hvis det er tilfældet.

    /Nikolaj

  2. Fist -> yup, der er kun 3 træningsdage tilbage. Jeg har strukket den ud over mere end de 4 uger så regner ikke med at køre nogen deload bagefter men øger bare mit max lidt og starter forfra.

  3. Fist -> Jeg træner nu rimeligt regelmæssigt men har misset at få logført to træningspas, det ene fra dag 4 uge 1 af sheiko, og det andet var en masse support/disko øvelser. Derudover får jeg også lavet en masse cardio i form nogle cykelture i det gode forårsvejr. Jeg regner med at smutte i Nordland om et par timer og køre dag 2 uge 2, så kig forbi, hvis du træner idag og har tid.

  4. Dagens træning

    Bænkpres

    1x6x60

    1x5x72,5

    2x4x85

    2x3x90

    2x2x95

    2x3x90

    1x4x85

    1x6x77,5

    1x8x72,5

    Hurtig omgang med fist og mickey, hvor jeg desværre ikke nåede hele dagens program. Næste træning bliver nok først søndag.

  5. Dårligdommene med dumme knæ og generel ærgelig styrke blegner dog fuldstændigt, i det jeg har til morgen målte arme. De holder omkredsen fint, selvom der er røget 8-10 kg spæk af kroppen :cool:

    Det lyder sgu surt med knæene. Jeg mindes ikke, at du har problemer med stilen i squat, men det kan være, vi lige skal have et kamera på næste gang du squatter. Problemet bliver selvfølgelig hellere ikke mindre af du ligger i kalorieunderskud. Måske en uges træningsfri til understellet kombineret med kalorieoverskud og ibuprofen kan hjælpe på det.

  6. Godt at se, at der er gang i loggen igen!

    Blev der en battle mellem dig og Per?

    Hvorfor træne squat 2 gange på en træning? Troede kun man gjorde det under en sheiko.

    Træning 17.30 i aften.

    Thx, og lige over.

    Vi fik desværre aldrig afgjort konkurrencen, men det var nok også godt det samme. Jeg vejede 79 den 1 dec, som var vores skæringsdato, men jeg tror ikke, jeg kunne have fået 130 godkendt. De skulle nok have været kommet op men ikke på en køn måde.

    Det er lige præcis en sheiko, jeg er hoppet på.

    Jeg er game i aften! Ses halv seks.

  7. Da jeg efterhånden er kommet igang med at træne rimeligt regelmæssigt igen, er det vist på tide at starte loggen op. Pga et par store eksamen blev min juleferie på et par måneder, så der er (som altid) nogle kg der skal smides og tabt styrke, der skal genoptrænes. Træningen foregår næsten udelukket i Nordland, da AUS simpelthen er blev en for stor kilde til irritation.

    Dagens træning

    Squat

    1x5x60

    2x4x72,5

    2x3x85

    5x2x95

    Bænkpres

    1x560

    1x4x72

    2x3x85

    6x3x95

    Squat

    1x5x60

    1x5x72,5

    4x4x85

  8. Opspænd i bænkpres er mindre farligt end bænkpres uden opspænd imo... tror at man skal have en skidt bugvæg for at få spiserørsbrok, da øvelser som squat og dødløft vil udvikle noget større tryk i bugen end bænk med opspænd... min pointe er at man højst sandsynligt ville udvikle brokken alligevel i forbindelse med squat, dødløft, etc hvis der kun skal bænk med opspænd til at fremprovokere den

    Som Conscience er inde på så er fordelene ved opspænd altoverskyggende i forhold til ulemperne

    Eller en fucked up anatomi...

  9. Også efter sommerferien?

    Jeg kan slet ikke forene mig med at træne i AUS mere, så mit medlemsskab bliver ikke fornyet til sommer, og indtil da tror jeg det bliver meget begrænset, hvor tit jeg vil være at finde i AUS.

    EDIT. Tillykke med licens, btw. Glæder mig til vi skal maxe ud til nordlands cup. En kasse øl til den der får flest point i dødløft?