JackBauer

Medlemmer
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JackBauer

  1. Er det ikke bare starte igen med et alm. fullbody/2-split/3-split alt efter hvad du nu vil? Du vil jo få hurtige gains i starten rent styrkemæssigt, og når vægtene så ikke stiger igen kan du jo starte på en god gang progession.. Og standard replikken: Sørg for at have styr på kosten!

    også det jeg har overvejet, grunden til jeg oprettede den her tråd, var i håb om nogen kom med deres egen succes historie om hvordan de gjorde og hvor gode resultater det gav, er sikker på jeg ikke er den eneste der har været nødsaget til at holde en længere varig pause fra træning - så kan kun opfordre folk der har haft en succesfuldt comeback til at dele deres erfaringer med os andre =)

  2. Til de nylige verdensmesterskaber i Danmark var den højeste mandlige deltager 183cm. Så jeg vil nok tvivle på, at jeres gymnast med den højde var en elitegymnast.

    topic er "gymnatik folk.." hvem taler om elitegymnaster, ingen tvivl om han var på et højt niveau, men elitegymnast vil jeg ikke udtale mig om hvor vidt han var eller ikke var..

    Til Yetti "store vægte ikke imponerende..... det er tunge derimod.." afslut dog det flueknepperi - har du ikke noget bedre at tage dig til?

  3. Da du nu er fitness instruktør, burde du vel kunne frem trylle svaret selv!? :blink:

    Har haft mange jern i ilden det sidste års tid, hvilket også er grunden til jeg ikke har fået trænet, og har i processen glemt det meste jeg lærte dengang.. har det sort på hvidt jeg er fitness instrutør, men ville aldrig instruere som min situation er pt. eftersom jeg er inkompetent på det område, at jeg skal have taget en yderligere udannelse på et senere tidspunkt er en anden historie :cool:

  4. Hey boys, efter jeg færdiggjorde min udannelse som fitness instruktør i dec. sidste år, har jeg holdt pause fra træningen, før jeg stoppede vejede jeg 75 kg, men fandt ud af her den anden dag jeg nu er helt nede på 68 kg :crazy: før pausen havde jeg trænet 2½ ca. var oppe og løfte nogen tunge vægte, min vægt taget i betragtning..

    OG her kommer mit spørgsmål så, nogen der kan fortælle mig hvordan jeg optimalt udnytter mit comback til fitness verden?

    Hvor mange reps, hvilke øvelser, hvor tunge vægte.

    På forhånd tak, og ingen useriøse svar tak.

  5. De gymnaster du ser i tv træner formentlig noget der ligner 4-7 timer om dagen, hver dag. Specielt de østeuropæiske og de asiatiske gymnaster begynder i en meget tidlig alder. Jeg tror ikke at der er nogle af dem der bruger tid med at løfte vægte. De er stort set også kun et sæt biceps og en ryg.

    Mht. højde så er mit bud, at de er 160-175 cm høje.

    Da jeg gik på idrætshøjskole havde vi en østeuropæisk gymnast, han var min 190cm høj og løftede (STORE)vægte hver dag.

  6. Hey, laidys and gentlemen, har haft et problem det sidste års tid - problemet er at jeg efter et måltid bliver min mave "oppusted" det irritere mig meget eftersom jeg har brugt flere år på at få en flot six-pack.. og det ser ikke så godt ud uden på en oppusted mave, i kender sikkert fænomentet fra pro bodybuilders fra nyere tid.

    Nogen der ved hvad problemet kan skyldes og hvordan det evt. kan løses?

    på forhånd tak! :)

  7. Anmeldelser

    1 ud af 5 stjerner af Morten D, 17-05-05

    Bogen lover alt for meget...jeg fik ingen flad mave i løbet af 6 uger! Måske snarere det burde være 6 måneder.

    Taget fra linket til bogen, vil give mulle 100% den slags bøger/produkter kan ikke bruges til en skid

  8. ER villi til alt og vil tabe ca. 5 kg på 2 uger.. :o

    Fem kilo på 2 uger er ALT for meget. Hvorfor er det lige, at du har så travlt? :blink:

    I øvrigt lyder det heller ikke ligefrem som om at du er overvægtig :raisebrow:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ska scorer til sommeren hehe...

    <{POST_SNAPBACK}>

    :shades: playboy :D

  9. No offense, men hvorfor fuck vil i kun øge jeres styrke og ikke jeres masse?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Undskyld jeg må have set forkert, men er det her ikke "Funktionel Styrke" foraet?

    Styrkeløftere bliver jo ikke ligefrem bedømt på hvor store deres gåånz er. :laugh:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ved det, men sniger mig herind engang imellem og har aldrig fattet, hvorfor der er nogen som træner kun for styrke og er ligeglade med masse, synes det er hjernedødt, no offense jer som har dedikeret jeres liv til det hehe.

  10. Nogen der har erfaringer med Dumbell side bend, eller kender noget til øvelsen?

    Vil meget gerne høre andre måde at træne obliques på, især med vægte noget lignende denne :raisebrow:

    <{POST_SNAPBACK}>

    God valg, obliques er den fedeste detalje! :4thumbup:

    Nogen der har erfaringer med Dumbell side bend, eller kender noget til øvelsen?

    Vil meget gerne høre andre måde at træne obliques på, især med vægte noget lignende denne :raisebrow:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hmm, jeg laver som regel 45' Lever Side Bend (http://www.exrx.net/WeightExercises/Obliques/WT45SideBend.html)

    , bare med en 10 kg. vægt i den nederste arm, ligesom i den øvelse, du refererer til... Den øvelse er jeg rigtig stor fan af..... :cooldance:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Rigtig god øvelse til obliques, men hvis ikke du allerede laver dødløft og squat så begynd, at lave dem de træner også obliques og mange andre muskler, gode øvelser til at få testoronen til at pumpe, og god obliques øvelser..

  11. synesdu skulle hoppe på gaining vogneb :smile: Få noget masse på, og når du er tilfreds (eller meget utilfreds med fedtet) cutter du...

    Hvad vejer du og hvor høj er du???

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det synes jeg er en dum ting at opfordre ham til, det ville være langt smartere, først at smide fedet og defter begynde at opbygge muskler, for hvis han først opbygger muskler, men samtidig har en masse fedt, vil det blive meget svære at tabe fedet samtidig med han beholder sin muskel masse.

    Ud over det, er det også nemmere for ham, at følge med i sin udvikling, og dermed have et bedre overblik over hvilke muskelgrupper han skal give mest opmærksomhed, for at få den umtimative krop!

  12. Hvis man har gennemgået opstarts fasen(5x5 g om dagen i et bestemt stykke tid tror det var 1 eller 2 uger) og bagefter har vedligeholdt det med 2x5 g om dagen i en uges tid, men så ikke lige har fået taget det de sidste 2 uger, skal man så starte forfra med opstarts fasen eller hvad?

  13. Ved jeg godt arnold derfor jeg har tænkt mig at tabe lidt fedt før jeg begynder på den, for på den måde ikke at få dækket mine mavemuskler fuldstændigt.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Gå da i gang med 12 ugers arm programmet nu, æd bliv stor og tab dig bagefter

    det ville jeg gøre :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Har jeg også besluttet mig for at gøre :)

  14. Har læst den der artikle, men som sagt det skal gå okay hurtigt og vi snakker iøvrigt ikke 10kg vi snakker nærmere 2 kg, nogen der har et forslag til hvilken diæt jeg kunne begynde på evt. nogen der har gode erfaringer med en?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Læs den igen. :4smartass:

    Og hvis du stadig ikke fatter budskabet, så læs den igen. Den fåes nok desværre ikke på lydbånd.

    Helt ærligt - så svært er det sq da ikke.... Du vil tabe 2 kilo inden sommer.

    Spis lidt mindre, og løb lidt mere´- så er den klaret inden badebukserne skal frem. :smile:

    -kajakroer

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ved godt jeg nemt ville kunne tabe 2 kilo til sommer, men det du må fatte er at jeg vil tabe det på højst en måned, da jeg også skal nå at gennem føre programmet større arme på 12 uger inden sommeren.

  15. Hey, har tænkt mig lige at smide en masse fedt i en måneds tid max... til det formål har jeg lige bestilt Unik Spirulina(hvis ikke jeg må skriv pm mig lige en admin) som man skal spise inden et måltid for, at blive hurtigere mæt, ud over det har jeg tænkt mig sulte mig selv, da det lige pt. ville være rent tidsspilde for mig(sommeren er ikke langt væk) hvor jeg har tænkt mig at køre fullbody 2 gange ugentligt(noget lignede det her: Squat 5x5, Dødløft 5x5, Bænk 5x5, dips 3x6 med vægt, Chins 3x6) og ud over det gå en tur på en times tid, hver morgen før morgenmaden, og lave noget tabata uden vægt med hænder ude foran mig(da jeg ikke gider gå en time ned til centeret for træne 4min :D og en time tilbage, men på den anden side forbrænder jeg jo også på den lange gå tur så hvis der bliver tid og overskud til det tror jeg, sku jeg gør det) 2-3 maybe 4 gange om ugen, og alt imens ryge en masse smøger for at få mit stof skifte helt op og ringe!

    Mht. kostplanen havde jeg tænkt mig noget i stil med at leve af tun og vand, andre ting i vil forslå jeg spiser?

    Synes i det lyder fornuftigt?

    Har i nogen ændringer?

    Forslag til kostplan?

    Hvor meget forbrænder man på en gåtur på en time i moderat tempo lige når man er stået op?

    Mine mavemuskler er tydelige nu er faktisk okay markeret, men vil gerne blive totalt markeret, hvis i forstår går ud fra jeg kan gøre det hurtigere end på en måned med dette program, hvad tror i?

    Efter det har jeg tænkt mig at køre programmet større arme på 12 uger, til det formål har jeg lige bestilt 1200g kreatin og 3kg weigh gainer, lyder det fornuftigt?

    -På forhånd tak :smile: