3FL

Medlemmer
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 3FL

  1. Jeg har set den, har den også ligget på en brændt data-cd. Den er et must til fester når de andre idioter bliver for kedelige. Jeg kan se på hans fjollede sloppy træning dagen lang :laugh:

    Men det sgu imponerende at se ham kaste rundt med de der hundrede kg's håndvægte.

    I hans nye video "the cost of redemption" nupper han en (mener jeg) 6-8 set med 2300+ kg i benpress... unbelievable. De kalder det en uofficiel verdensrekord :devil:

  2. Hvis du er lige er begyndt at kører øvelsen er det nok bedst at fokuserer meget på formen.

    Men jeg har også bemærket at folk der ikke har stor erfaring med foroverbøjede øvelser og ting som squat og dødløft har svært ved at finde den rigtige form og holdning - jeg tror bare det er et spørgsmål om træning så kommer den rigtige form. Husk at skubbe røven godt bagud og tænk på at lave et overdrebent svaj i ryggen - forestil dig at du står som en lidt foroverbøjet anders and :4thumbup:

    Jeg runder personligt selv i ryggen når jeg sænker vægten, og retter så ryggen ud igen i det jeg trækker vægten op. smag og behag.

  3. kan det ikke være en misforståelse?

    Kreatin producenterne advarer jo på deres dåser, at man ikke skal tage større doser koffein samtidgt med at man bruger kreatin da det ødelægger effekten.

  4. Hej svend sved

    Jeg håber det er okay men jeg vil lige smule et andet spørgsmål ind i din tråd.

    Jeg snakkede med en instruktør for et par uger siden og han fortalte mig at begrebet "eksplosivtræning er misforstået. Eksplosive øvelser er ting som plyometrics-træning. Jump-squat, at hoppe over en box, at kaste noget tungt fra sig.

    Mens ting som at langsomt sænke vægten til bunden og så fyrer op igennem løftet i sin bænk blot er variation i kraften af det koncentriske og eccentriske løft - og ikke en eksplosiv øvelse.

    Hvis det var en eksplosiv øvelse ville kraften man genererede i længden skade ens led, hvis de skulle standse vægten i toppen hver gang.

    Har jeg forstået dette rigtigt?

  5. Interessant spørgsmål

    Jeg skal selv til at begynde at smide fedtet om en måneds tid.

    Jeg begynder på et fullbody program i næste uge hvor jeg træner tregange om ugen.

    Ind imellem dagene træner jeg cardio og mave, måske 45 min. Når jeg kommer tættere på sommersæsonen begynder jeg at ligge mere og mere kondi ind i programmet mens jeg skærer ned på kulhydratindtaget.

  6. sagtens.

    Men angående armbøjninger:

    (her kommer lige en fra mine egne hjemmestrikkede træningsfilosofier :innocent: )

    Prøv at køre "squat-thrusts" i stedet for armbøjningerne. Armbøjninger er for tomhjernede marinesoldater, men kan ikke bruges til meget andet end at imponerer pigerne i folkeskolen set i et bredere perspektiv end opbygning af udholdenhed og styrke i overkroppen - den gør ikke meget for resten.

    Squathrusts køres som en sammeblanding af armbøjninger og englehop.

    buk dig forover, sæt hænderne på jorden, skyd benene bag ud, lav en armbøjning og træk benene ind igen og rejs dig op - lav evt et hop i toppen med armene hævet.

    Når du kan lave tyve hurtige af dem er du godt i gang. :showoff:

  7. kalorie overskud betyder at du spiser mere end du forbrænder - ergo du bliver federe.

    Hvis du lige tager et kvarter rundt om blokken og op og ned af trapperne et par gange før du går i seng vil din forbrænding være øget. Det kan være det hjælper lidt på det, ellers må du jo bare stille dig tilfreds med dine bollehåndtag :dry:

  8. Øvelser kan du finde tusinder af hvis du bare lige prøver at søge på maveøvelser i søgefunktionen.

    Men du behøver ikke træne uden vægte bare fordi du ikke har nogen håndvægte eller skiver.

    Tag en pose, alt fra en lille frysepose til en skraldesæk, og find dig en sandkasse at stjæle noget sand eller grus fra. fyld nogle poser med forskellige mængder sand og brug dem som sandsække.

    Så kan du kører tunge sit-ups, tunge crunches, hvis du ligger dig på et bord med røven på kanten kan du kører tunge legraises. Hvis du stiller dig med flere poser i en hånd kan du kører "side-træk".

    bare et par forslag, med lidt god fantasi burde du kunne komme på 101 øvelse mere.

  9. ja dødløft og squat samme dag kan give selv de fantastiske fem hår på brystet :4thumbup:

    Jeg tror ikke der er noget i vejen med dig, jeg har selv kvalme fire gange om ugen. Så længe du ikke kolapser under en vægtstang går det vel nok, rigtige mænd går jo ikke til læger - vi er udødelige, we don't need no stinking doctors :tongue:

    Prøv at holde en uges pause eller to hvis det bliver en gentagne oplevelse ellers foreslår jeg at du sætter endnu flere kg på stængerne og skriger som en gal russer hver gang der er nogen i nærheden - det er de så glade for i SATS :laugh:

  10. hvor meget ude på landet bor du?

    For år tilbage boede mine forældre på en nedlagt gård og der var en lade der var perfekt til at kaste rundt med kiloerne. Jeg byggede min egen bænk og bænkpresstativ. Noget sammentøret træ som bænk og et par store planker der var naglet til gulvet og en loftspære.

    Her får du lige en link til den ultimative hjemmetræning, det bliver sjældent mere udførligt:

    http://www.abcbodybuilding.com/magazine03/homegym.htm

  11. Vil lige råde dig til at finde en kompetent person og få ham til at vise dig hvorn de skal sættes i stedet for bare at prøve dig frem.

    Øvelse og forsøg med variationer er godt, men det kan sikkert forhindre misforståelser hvis nogen lige viser dig trickene.

    Det var i hvertfald tilfældet da jeg var ude og købe støttebind til boksning for år tilbage.

  12. Siden alle er optaget af ordkløveriet må det vel være op til mig at spørge hvorn du træner san?

    Jeg fornemmer at der ligger nogle grimme forced reps og skjuler sig mellem linjerne her :poking:

    Nu skriver du "nogen gange" men hvor vidt går du når du kører "110%"? Er det dig der kører alle reps'ne selv og evt. har en fyr stående til lige at få vægten på plads hvis den sidste fejler? Eller er det fem reps bænk selv og så makker der får fem rep bent-over-row for resten? :raisebrow:

  13. Ja men så er det igen man skal kigge på hvad man normalt æder og har ædt gennem årene.

    Nogle mennesker kan drysse indtørret tun ud over fløde is og vokse som en reklame for steroider engros og ikke tage et gram fedt på mens andre - som mig, indrømmet - bare skal tænke på at hælde fun i et glas vand og bollehåndtagene begynder at flavre :blush:

    Jeg synes for mange mennesker tænker superstrengt når de planlægger deres kost, navnligt når det handler om bulk. Hvis KimP ikke har fået noget ud af sin træning men har spist strengt i lang tid kan det være han trænger til at give slip og bare lade kroppen mæske sig. :4mewantfood:

    Hvis jeg skal trække mit yndlings eksempel på superbulk må det være Lee Priest - ja, en Bodybuilder, uhhh... - han spiser massere af fed mad og putter massere af kg på hvert år, han æder som et svin :blink: ...junkfood, slik, is, hvad nu end han kan lide og han holder hele tiden øje med hans krops værdier og han colesterol osv er fint... jeg siger skide være med antallet af gram fedt, hold øje med spejlet istedet.

  14. Jeg tror også du har lavet en fejlberegning med antallet af gram fedt, med mindre der er et lag palmin du smører på bollerne :poking: - hvilket så ville skabe lidt tvivl om dit kalorie tal er korrekt... det ville være skidt. :4whip:

    Men skide være med fedtprocenten i små "fitness-kællinger" hvis man bulker, så bulker man ligegyldigt om det er ved at komme tæt på sommeren - lad os se noget pizza, fløde is og kentuckyfriedchicken buckets på menuen! :4mewantfood: :4thumbup:

  15. Jeg sidder og undrer mig over hvorfor der ikke kommer et eneste alternativ (ud over programmer) til hans brystøvelser og hvorfor der ikke er nogen der hæfter sig ved at han kører bryst tre-fire gange om ugen?

    Du behøver ikke træne dit bryst oftere end et par gange om ugen for at se fremgang i udviklingen. Derudover kan det selvfølgelig hjælpe at ændre angrebsmetoden.

    Et par forslag:

    Skift øvelserne ud med andre:

    Prøv at køre tunge dips (ikke en maskine) eller pull-overs (ikke-maskine), begge er gode compund øvelser der rammer brystet forskelligt.

    Prøv at kører et armede Dumbbell-pres (f.eks. ved at ligge tværs over en bænk) enkeltarm øvelser kan være det der mangler og tvinger hvert bryst til at fungerer seperat.

    Eller prøv at køre nogle superset eller dropset for at få en ny vinkel.

    Prøv at køre flyes ind imellem dine pres eller måske armbøjninger efter flyes eller pecdeck.

  16. Jeg kan ikke lige finde ud af quote, kopier, paste funktionen så:

    Preacher curl

    8 x 31kg

    8 x 34kg

    8 x 34kg

    - arghhh I need streengthhhhh Fremover vil jeg køre nogle flere isolationsøvelser til biceps - synes de halter lidt bagefter i masse - og styrke hvis det er isolations øvelser

    Det jo helt forkert at køre styrke i preacher-curl, alle gør det og jeg er altid mystificeret når jeg ser det.

    Kør barbell curls, siddende dumbbell curls eller frivend, hvis du vil have styrke, kør preacher hvis du vil bygge masse, forme, klemme det sidste ud af bicepsen. Det jo ikke meningen at man skal ligne de idioter der hænger halvt ud over bænken, strittende med benene og flyver op og ned på bænken med hvert rep.