Midtgaard

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Midtgaard

  1. Hey jeg har kørt et selvbygget program der ligger mandag, tirsdag ....torsdag og fredag....

    Nu ville jeg lige høre ad om I mener at man kan træne for lang tid.... Jeg ved godt der selvfølig er slags øvre grænse, men når jeg træner ligger jeg omkring 2½ time med opvarning og alt.... er det for meget??? tjek evt. min log MM`s :wink:

  2. Hey.... jeg skal købe nogle nye sko til at træne i .... der er kun et sikkert krav... man skal stå super stabilt når man kører SQUAT :4thumbup:

    Nogle forslag???

  3. Hvis du skal opnå masse med det pogramm skal du indtage nogle seriøse mænger carbs og prot.... men jeg tror også at din restitutions process kommer til at lide under det :mad:

    Jeg har ellers læst på Bigron´s hjemmeside at kombinationen af arobic (fodbold) og styrke/masse træning skulle give rigtig gode resultater :bigsmile: det har jeg da også selv erfaring med :4thumbup:

  4. Hej ... jeg kommer lige ind i kampen :cooldance:

    Mht. mave er det rigtigt at det er en muskelgruppe som alle andre, men fedtet har dog et naturligt oplæringslager på maven. Derfor mener jeg at du skal køre 5x25 hvor du koncentere dig om at ramme musklerne så meget så muligt. Det betyder at du fukucere på at spænde i musklerne kombineret med din vejrtrækning... dette er især vigtigt ang. mave øvelserne.... :4thumbup:

    Hvis du skal købe håndvægte så er et standart sæt fra harrald nyborg til 1000kr ikke af vejen der er det meste... eller skulle du nok overveje at melde dig i dit lokale center.... :bigsmile:

    håber det gav lidt svar! :wink:

  5. Hej filosofien er at du skal ligge på omkring de 10 reps, men det vigtigste er at ramme musklen rigtigt. Det skal fungere således at du stresser musklen mest muligt.... blodtilførelsen skal være maksimal....

    Jeg træner selv efter en blanding af ronnie coleman og Arnolds program typer..... tjek eventuelt de to på google... eller thebiguniverse.com

    se også bodybuilding.com.... det er super sider der fortæller dig alt hva du skal vide! :cooldance: