Mobz

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mobz

  1. *Har ikke lige læst hvad de andre har skrevet*

    Min storebror har fået mælkeallergi ved at drikke for mange mælk, men tror ikke det er bevist at store mængder mælk er farligt... men synes ikke man skal drikker mere en 1L om dagen...

  2. Det proteinpuvler jeg har købt er udrikkelig i vand eller mælk, men i kakao smager det næsten godt :4mewantfood:

    så er begyndt at drikke MEGET kakao :)

    daglig brugsen havde for nogen tid siden tilbud på kakao, men ikke mere...

    Nogen der ved hvor der er tilbud på kakoa, eller bare sælger billig kakao?

  3. Måske tror I ikke hvad jeg siger, men det er ikke mit problem...

    Det jeg gerne ville vide var, om der er nogen, som altid har drukket Uhomogeniseret mælk, som faktisk har mælkeallergi...

    Synes også det er ret sjovt, at der ikke var særlig mange med mælkeallergi i gamledage...

    men jeg kan godt se hvad i sige " Der er ikke laver nogen undersøgelse der viser at homogeniseringen er farlig, altså er den ufarlig" :poking:

  4. Jeg vil prøve at fremlægge nogle beviser for at det er den homogeniseret mælk der er oversag til Mælkeallergi!

    Desværre finder man mest om børn (<1år), der får mælkeallergi, men så vidt jeg ved, er det den samme slags mælkeallergi der fremkommer ved nogle voksne mennesker.

    Den eneste artikel jeg har kunne finde var denne:

    http://www.natur-drogeriet.dk/frame.cfm/cm...1/grp=4/menu=2/

    Grunden til jeg gør det er at min storbror har mælkeallergi, og vi snakkede om det ved aftenbordet en aften. Min far syntes at kunne huske noget om det land, som ikke havde indført homogeniseret mælk og der var næsten ingen, som havde mælkeallergi. og det faktum at min storbror har drukket 1-2liter homogeniseret mælk hver dag i 20år.

    Jeg kunne godt tænke mig at høre fra andre, som har eller kender nogen, som har mælkeallergi, om de har drukket homogeniseret eller uhomogeniseret mælk? og hvordan de fandt ud af det?

    Info: homogeniseret mælk = uøkologisk

    uhomogeniseret mælk = Økoloisk ( ikke minimælk!!)

    Hvad er homogeniseret mælk

    Fra Arla.dk

    At mælken homogeniseres vil sige, at fedtet findeles, så det ikke lægger sig som klumper oven på mælken. Det sker ved at sprøjte mælken gennem fine dyser ved højt tryk. Det slår fedtkuglerne i mælken i mindre stykker, der blander sig med mælken og ikke flyder oven på.

    Homogenisering af mælk er altså en mekanisk behandling af mælk og sker uden brug af tilsætningsstoffer. Den næringsmæssige værdi ændres ikke ved denne behandling.

    Den meste mælk i Danmark homogeniseres i dag. En undtagelse er økologisk mælk, der er uhomogeniseret af hensyn til den økologiske tankegang om så lidt forarbejdning som muligt af produkterne.

  5. Hej

    Jeg er så heldig at have min egen bænk (til bænkpres) [hjemmelavet]

    Har ca. 65-70KG ialt

    Er det bedre at træne hver anden dag, end at træne hver dag?

    er det en god ide at tage

    1 x max (pt. 65kg)

    og så bare tage f.eks. 5kg af, og så tage så mange man kan, og tage 5kg mere af og blive ved på den måde til at man tilsidst ligger kun med stangen uden noget på og næsten ikke kan læfte den?

    Skal også lige siges at jeg ikke sværlig tit har nogen til at hjælpe mig, så tør ikke at begynde at tage max... men skal jeg tage min max vægt for at blive stærkere?

    Håber i vil give en nybegynder nogen gode svar evt. tips til min træning