toskar

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by toskar

  1. Kan godt tænkes at pulveret har indeholdt nogle antigener din mave ikke har været for vild med, prøv at skift pulver før du prøver noget andet. Man kan ikke rigtig blive intolerant overfor proteinpulver i sig selv (der er protein i alt vi spiser) men man kunne godt forestille sig en intolerans overfor fx laktose som det blev nævnt tidligere. Såfremt kunne man jo passende skifte over til fx soya protein. Uanset hvad så synes jeg i hvert fald du skal prøve at skifte mærke før du helt giver op overfor proteinpulver.

    Jeg ved ikke hvor du har din skråsikre "man kan ikke blive intolerant overfor protein pulver"-teori fra...for er faktisk igang med, som "forsøgskanin" på allergiambulatoriet på Rigshospitalet, at blive undersøgt for netop den teori...

    Jeg har i tidligere tråd skrevet om mine oplevelser/problemer ang. pludselig opstået allergiske reaktioner på protein-pulver-indtagelse i særdeleshed, men også på almindelige høj-proteinholdige madvarer...

    Jeg ved godt at det lyder utroligt, da protein jo faktisk er en af de naturlige livsnødvendige byggesten i opbygningen/vedligeholdelsen af kroppens muskler/muskelmasse. Jeg var da også chokeret, da jeg fik diagnosen ;allergisk overfor mælkeprotein... Bygget på fundet af ko-mælke anti-stoffer i blodet!

    Fik noget der hedder; anafylaktisk allergi-chok, til en boxecise-træning efter inden træningen at have indtaget en protein-shake... Jeg blev ved et uheld ramt på kæben og bed et lille hul i tungen, hvorefter jeg fik det underligt og 10 min. senere fik heftige allergiske reaktioner.

    Teorien kører nu på, at jeg åbenbart må ha´ været disponeret for mælkeallergi inden!!! Og protein-shake indtagelsen og den efterfølgende flænge i tungen (åbning i slimhinden direkte til blodbanerne) så var det der triggede reaktionen...

    Anyway, har siden været testet i alle ender og kanter. Jeg har officielt ko-mælke allergi... MEN jeg reagerer også på andre høj-proteinholdige madvarer, bare ikke så fatalt som med mælken.

    Jeg har prøvet Soya-protein (uden sødestof!) som erstatning, men oplever samme luft i maven som tidligere omtalt her i tråden...har desuden også prøvet Kreatin, men med samme resultat. Total luft i systemet...

    Så nu er jeg fandeme ved at give op mht. kosttilskud/proteintilskud...

    Tror ikke det på sigt er godt for organismen, at indtage højkoncentreret protein, i længere perioder...

    Jeg har i hvert fald problemer med det. Og kan her se, at andre også har visse problemer...

    Stof til eftertanke! :confused:

  2. Læste for noget tid siden en aktikel om at de danke fitness centre ville blive et sted hvor man kunne lave de fleste ting, lidt ala. usa.

    Jeg husker desværre ikke aktiklen helt.. men et af deres eksempler var at når man skulle op og træne tog man vasketøjet med gik hen i "vaske rummet" som lå sammen med fitness centeret og satte den over, man ville så kunne træne, svømme, spille squash mm.

    Altså ville de have store centre hvor de regnede med at folk ville bruge hele dagen.. købe ind, træne osv. jeg håber dette kun er en drøm fra deres side da jeg ikke selv er særlig vild med tanken om at komme til at ligne USA mere og mere.. der skal være plads til de små klubber som ligger rundt omkring i kældre og sådan.

    For mig er det mere end rigelig at give 125kr om måneden for at træne.. jeg kan ikke se hvorfor jeg skulle tage i et eller andet stort center hvor der er massere af fitness maskiner når det ikke er det jeg er ude efter..

    Så jeg krydser fingre for at det bliver som det nogenlunde er nu..

    På den anden side er det måske slet ikke så tosset endda... altså at man lægger flere aktiviteter samme sted! Jeg træner i et af de store centre, der refereres til i artiklen. Og jeg ku´ da godt forestille mig, at der med fordel kunne blandes forskellige livsstilsydelser sammen, når nu man er der alligevel.

    Hvorfor f.eks. ikke lave et sundt (proteinholdigt!) fastfoodkøkken/café i centrene, så man kunne indtage et sundt afbalanceret efter-trænings måltid... istedet for prot-shaken!! (eller sammen med!)

    Jeg mener, det ville sguda i disse travle tider være cool, at kunne vælge at indtage et måltid mad, sammen med dem man måske lige har trænet på hold med.

    Så får den sociale faktor også et boost der... Og det er efter min overbevisning, en af de bedste faktorer at blive trænings-motiveret på, at man også får de sociale aspekter med... Også kønnene imellem!! :bigsmile:

    Går på bokse-hold 3-4 gange om ugen, og vi snakker ofte sammen alligevel efter timen, men det ku´ da være federe, hvis det var under lidt mere hyggelige omgivelser... (end at man storsvedende læs: dryppende af sved!) står og småtjatter samtidig med at man er hammer sulten og stresser for at komme hjem bare for at få skovlet noget i skuffen...

    Så, jeg er IKKE bange for denne udvikling ud i fremtiden... :4thumbup:

  3. Det er næsten på denne jeg træner nu..

    Træner full body 2x om ugen og har så kickboxing 3 x om ugen.. kickboxing er mest udholdenhed sammen med konditionstræning..

    Denne måde føles meget godt i kroppen, men ved ikke om jeg får nok hurtighed ved det.. derfor er denne tråd oprettet..

    Når jeg skal stille op til kamp vil jeg gerne kunne være så hurtig som mulig, uden at mister masse...

    Der er jo bare lige det ved det, at hurtighed og vedligehold (opbygning!) af masse, i mine øjne og med mine erfaringer, (bokser 4 gange om ugen+ tung vægttræning umiddelbart efter...) sgu næsten er to modpoler eller ikke kan lade sig gøre...HVIS, -altså vi snakker om svulmende muskelmasse...

    Så hvis det først og fremmest er den kosmetiske svulmende muskelmasse du snakker om, eller den mere kompromissøgende markerede og alligevel pæne af slagsen (og effektive!)...så har det, som regel omkostninger for hinanden...altså hurtighed kontra masse...!!!

    Men hvis du samtidig vil ha´ STYRKE...altså hårde slag og spark (bruge muskel-massen til noget!!) så vil jeg anbefale dig at gøre som jeg, nemlig at træne massivt-tungt vægttræning umiddelbart efter kick-boksning...selvom det er pisse hårdt, når man er forholdsvis udbrændt af cardio-udholdnings og slag + sparke træningen. Så er det efter min erfaring der, det gir´ noget for at man kan bibeholde/opretholde sin muskelmasse/styrke...

    Når så vægttræningen er færdig er det vigtigt at ta´ protein eller kreatin-tilskud, så opbygningen/restitueringen af muskelmassen er optimal. (eller at tabet af muskelmasse forblir´ minimalt!)

    MEN, alt i alt altså et kompromis imellem hurtighed og styrke, (masse!) hvor det drejer sig om at finde balancen imellem de 3 faktorer: Hurtighed, styrke, muskelmasse (+kosmetiske muskelmasse!!!?) Hvoraf især de 2 størrelser; hurtighed og muskelmasse, er der hvor kompromisset skal vejes...

  4. Men jeg har tabt mig, en del de sidste par måneder, hvilket er resulteret i meget pæne og muskuløse ben, en mave som er markeret og arme uden "mormor-fedt".

    Min mine lår er der stadig...er der ikke ben øvelser man kan bruge? Bare noget?? Er ved at være frustreret... :raisebrow:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Mit råd vil være; at sjippe...-først og fremmest!! Start med 5 min. i moderat til højt tempo, i en uges tid...derefter 10 min. i højt tempo, osv. Supler med løb på bånd, hvis du kan!

    Jeg bygger mit råd på, at jeg selv har tabt lår-muskel-masse ved hård bokse-cise træning med sjipning og løb.

    Held & Lykke med træningen! :4thumbup:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nej, nej og atter nej. Man kan ikke punktforbrænde, og hvis dine lår er blevet mindre af sjipning, så er resten af din krop nok også.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hmm...okay, godt så! Jeg træner rigtig nok med vægte, ved siden af bokse træningen,(der indeholder sjipning+løB) vedr. vedligeholdelse af fullbody muskelmasse BORTSET fra lårene...

    -som, efter min mening (og erfaring) IKKE skal belastes med vægtøvelser eller lignende som: cykling,(spinning) svømning og andet der forstørrer omfanget af lårmuskulaturen.

  5. Men jeg har tabt mig, en del de sidste par måneder, hvilket er resulteret i meget pæne og muskuløse ben, en mave som er markeret og arme uden "mormor-fedt".

    Min mine lår er der stadig...er der ikke ben øvelser man kan bruge? Bare noget?? Er ved at være frustreret... :raisebrow:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Mit råd vil være; at sjippe...-først og fremmest!! Start med 5 min. i moderat til højt tempo, i en uges tid...derefter 10 min. i højt tempo, osv. Supler med løb på bånd, hvis du kan!

    Jeg bygger mit råd på, at jeg selv har tabt lår-muskel-masse ved hård bokse-cise træning med sjipning og løb.

    Held & Lykke med træningen! :4thumbup:

  6. Så protein pulver giver nu både dårlige øjne OG mælke-allergi  :4smartass:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja...for nogle udsatte disponerede brugere! :blush: Fænomenet er jo åbenbart forholdsvis nyt(!!), eller d.v.s. i hvert fald ikke særlig omdiskuteret... Jeg har selv brugt protein-tilskud over en årrække, men det er først nu i år, jeg har fået allergiske symptomer. Jeg ønsker som sagt ikke at male fanden på væggen, men at være med til at oplyse, informere om de risici der åbenbart kan forekomme ved forbrug/overforbrug af (protein) kosttilskud, når/hvis man er disponeret...

    :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvad er det du mener proteinpulver indeholder som gør at du får disse (mærkværdige) bivirkninger?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja, ja grin bare... :mad: det gør de uvidende (dumme!) jo altid, når de ikke ved hvad de skal sige... :wink: Ej...-anyway, så forholder det sig faktisk sådan, at vi her i Nord-Europa er et af de få folkefærd (sammen med Nord-Amerika!) i verden der tåler komælk og deri også de proteiner/inzymer det indeholder... Men vores (Nord-Europæernes) tolerance er åbenbart, for nogles vedkommende, i skred mht. netop at kunne fordøje/tåle ko-mælke produkter og dermed også i særdeleshed de proteiner de indeholder, specielt i de koncentrerede mængder i de kosttilskud vi konsumerer...-altså os der dyrker hård sport/muskeltræning! (eller af andre årsager tar´ kosttilskud med mælkerelaterede proteiner)

    Men som sagt; så rammer det jo fortrinsvis dem der er disponerede (hvorfor er måske et Gen-spørgsmål!)...jeg er så selv en af dem, har jeg erfaret på chokerende vis... og det var så det jeg ville være med til at informere omkring.

    :raisebrow:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Dvs. du kan heller ikke tåle almindelig mælk, ost osv?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeps...ingen ko-mælkeprodukter overhovedet!! Selv sporer fra mælk er i nogle særlige tilfælde nok til en ekstrem allergisk reaktion= anafylaktisk allergi-chok!

    Er først lige blevet klar over HVOR mange madvarer, produkter der indeholder mælkebestandele...det er rigtig mange! Så yes, surt show... :blush:

  7. Jeg træner omtrent 6 gange om ugen. Der er ikke en fast fridag, men bare en pausedag jeg tar' engang imellem når jeg synes at jeg trænger til det. Jeg skifter mellem to træningspas, nemlig bryst/skulder/triceps/mave(6 øvelser) og ryg/biceps/ben(8 øvelser) hvor de store basisøvelser er inkluderet. Jeg løfter 5x5 i de fleste øvelser, hvor jeg bygger op fra lavere vægt, sådan her -> 75% 80% 85% 90% 90% af 1RM. Det jeg træner er mere end jeg ofte ser anbefalet, men grunden til jeg gør det på denne måde er at jeg altid føler mig frisk og klar til at træne. Hvis man overtræner er man vel både fysisk og psykisk nede, ikke?

    Der er vel også lidt HST over det, da istedet for et full body træningspas hver anden dag, så tar' jeg et "half body" hver dag, eller vrøvler jeg?

    Synes i at det er essentielt at jeg tar' flere fridage? Eller måske ændre til et 3-split program, og fortsætte med den hyppige træning? Råd meget velkomne.

    Peter :cooldance:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Overtræning er for mig; når jeg har ondt i led og muskler, af FOR meget hård træning (selv om jeg gør meget ud af efterfølgende udstrækning og rigtigt væskeindtagelse) -og derfor IKKE kan sove om natten og dermed heller ikke kunne restituere kroppen ordentligt... Jeg blir´ samtidigt sløv, ugidelig og træt, men kan som sagt ikke sove ordentligt... :sleeping::dry:

    Anyway´s, hvis du føler dig frisk -der, så er der jo ikke noget der indikerer at du umiddelbart skal omlægge dine træningspas...men jeg ville alligevel ta´ f.eks. mindst 2 ugentlige hviledage imellem træningspassene...og så "lege" med mere vægt, større belastninger i mere komprimerede træningspas af enten full-body eller specifikke muskelgrupper...!

    Men, prøv dig frem... :4thumbup:

  8. Så protein pulver giver nu både dårlige øjne OG mælke-allergi  :4smartass:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja...for nogle udsatte disponerede brugere! :blush: Fænomenet er jo åbenbart forholdsvis nyt(!!), eller d.v.s. i hvert fald ikke særlig omdiskuteret... Jeg har selv brugt protein-tilskud over en årrække, men det er først nu i år, jeg har fået allergiske symptomer. Jeg ønsker som sagt ikke at male fanden på væggen, men at være med til at oplyse, informere om de risici der åbenbart kan forekomme ved forbrug/overforbrug af (protein) kosttilskud, når/hvis man er disponeret...

    :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvad er det du mener proteinpulver indeholder som gør at du får disse (mærkværdige) bivirkninger?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja, ja grin bare... :mad: det gør de uvidende (dumme!) jo altid, når de ikke ved hvad de skal sige... :wink: Ej...-anyway, så forholder det sig faktisk sådan, at vi her i Nord-Europa er et af de få folkefærd (sammen med Nord-Amerika!) i verden der tåler komælk og deri også de proteiner/inzymer det indeholder... Men vores (Nord-Europæernes) tolerance er åbenbart, for nogles vedkommende, i skred mht. netop at kunne fordøje/tåle ko-mælke produkter og dermed også i særdeleshed de proteiner de indeholder, specielt i de koncentrerede mængder i de kosttilskud vi konsumerer...-altså os der dyrker hård sport/muskeltræning! (eller af andre årsager tar´ kosttilskud med mælkerelaterede proteiner)

    Men som sagt; så rammer det jo fortrinsvis dem der er disponerede (hvorfor er måske et Gen-spørgsmål!)...jeg er så selv en af dem, har jeg erfaret på chokerende vis... og det var så det jeg ville være med til at informere omkring.

    :raisebrow:

  9. ´It´s not about the bike´...Nej, it´s fandeme about the way too kontrol the doping...eller være på forkant med det nyeste (der end ikke kan kaldes for doping endnu, fordi det etablerede ikke har set/opdaget det)!!! Lance er vel uden tvivl en éner ang. mental og fysisk styring af egne evner på grænsen til det ekstreme. Hatten af der, helt sikkert. :4thumbup: Og det er da uden tvivl også én af faktorene i hans lange og konstante sejrsrække i Tour´en. Men i min bedste overbevisning er det bare ikke nok i sig selv...Og hvorfor ellers hans (Lance´s) tidligere samarbejde med den skandaleombruste (doping)-læge; Ferrari...!!! Er selv tidligere halvprofessionel Mountain-biker og ved fra miljøet at det der påståes at, DET IKKE KAN LADE SIG GØRE at fuldføre Tour´en i top 100 (mindst!) UDEN diverse hjælpemidler i opladningsfasen/opbygningsfasen til løbet... Der er bare nogle af deltagerne, der er bedre end andre til at udfase remedierne på de helt rigtige tidspunkter, inden løbets start...og som forstår (og det er så hele essensen) hvordan man holder sig fri for, at det kan opdages inden!

  10. Er jo heller ikk nød til det, jeg elsker bare det stads og deraf spørgsmålet om for meget af det er skadeligt på nogle måde...  :blush:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det er sguda en af de mere simple grundregler i almen viden omkring sundhed generelt, at OVERDRIVELSE i almindelighed/særdeleshed, UANSET den/det ellers tilhørende sundhedsgrad/næringsindhold i produktet, er dårligt/skidt for helbredet i længden... Næh, den moderate/middelmådige vej til målet er den sundeste uanset hvilket produkt vi snakker om... :4mewantfood: :innocent:

  11. Så protein pulver giver nu både dårlige øjne OG mælke-allergi  :4smartass:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja...for nogle udsatte disponerede brugere! :blush: Fænomenet er jo åbenbart forholdsvis nyt(!!), eller d.v.s. i hvert fald ikke særlig omdiskuteret... Jeg har selv brugt protein-tilskud over en årrække, men det er først nu i år, jeg har fået allergiske symptomer. Jeg ønsker som sagt ikke at male fanden på væggen, men at være med til at oplyse, informere om de risici der åbenbart kan forekomme ved forbrug/overforbrug af (protein) kosttilskud, når/hvis man er disponeret...

    :blink:

  12. Så, så -små slag...der er faktisk noget om snakken. Jeg (39år) har fået konstateret ko-mælke allergi for ca. et halvt år siden, SOM MENES (af lægerne på Allergiambulatoriet på Rigshospitalet.) AT VÆRE DIREKTE/INDIREKTE FØLGE AF proteinpulver-tilskuds-overforbrug... Indirekte fordi, det dog ikke kan udelukkes at der er andre omstændigheder involveret. Jeg har IKKE tidligere haft symptomer i retning af allergier mht. indtagelse af alm. mælkeprodukter. Men har haft symptomer i forbindelse med protein-pulver tilskud, som oppustethed, væskeansamlinger omkring muskelvævet (som de fleste mistolker som store muskler...!!!) dårlig mave m.m.m.

    Jeg opdagede min allergi ved et pludseligt Anafylaktisk chok i en bokse-cise træningstime, hvor jeg umiddelbart inden havde indtaget en protein-shake.

    Jeg vil egentlig ikke hermed male fanden på væggen, men opfordre til at indtage jeres tilskudsprodukter med omtanke/måde. D.v.s. IKKE at bruge proteintilskud i koncentreret pulver form som decideret måltidserstatning...men spise almindelige proteinholdige madvarer i en varieret sammensat kost. :innocent: (Man kan sgu sagtens ha´ indholdet af en dåse tun med sig i en bøtte sammen med træningsgearet, og indtage det umiddelbart efter træning!) :4mewantfood:

  13. Jeg har et problem med mine arme, som jeg gerne vil have, skal blive lidt mindre. Har trænet i en del år efterhånden, og armene er blevet for store i forhold til resten (og mit tøj), så nu vil jeg gerne formindske dem lidt.

    Jeg har ikke tænkt mig bare at stoppe med at træne, for det er jo ganske fedt.

    Nogle idéer til hvordan jeg skal gribe det an?

    Jeg træner et 5 dages split med:

    Ben

    Bryst + triceps

    Ryg + biceps

    Skulder + mave

    Læg + Løb

    Max 4 sæt arme når jeg træner dem.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hmm...den har jeg sgu ik´ hørt før!! :blink:

    Anyway, For at få mindre omkreds/volumen på dine arme, og dog holde dem markerede, som jeg imellem linierne på dit spørgsmål fornemmer, at du ønsker at opnå... Så gå igang med boxe-cise (boksetræning!). De fleste træningscentre tilbyder idag bokse-træning (slagtræning) på pude og sæk, der virkelig er god all-round træning for hele kroppen, dog specielt arme, skuldre, mave og ryg.

    -Er selv dediceret boxe-cise freak... (Jeg vægttræner dog specielt mine arme før/efter boxe-cise, for at de ikke skal blive FOR markerede... (små!))

    Held og go´ træning! :cooldance:

  14. Viden Om havde her i aften fokus på positivt stress - dvs. hvilke typer af stress (fysisk, kemisk, psykisk etc.), der i afmålte mængder giver en hensigtsmæssig adaptation.

    Et af indslagene handlede om et forskningsprojekt på Institut for Idræt, KU, hvor man undersøger den hypotese, at det under visse forhold giver bedre adaptation at undgå sukkerindtagelse i forbindelse med sin træning.

    Læs mere på Viden Oms hjemmeside, hvor du også kan se udsendelsen.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Et lille supplement til dette;

    Fra Internetavisen Jyllands-Posten Offentliggjort 19 April. :

    "Farligt at drikke meget vand.

    "Husk at drikke rigeligt." Vi kender formaningen og ved alle, at det kan være farligt for atleter at drikke for lidt væske, fordi de risikerer at dehydrere. Men det kan være lige så farligt at drikke for meget rent vand eller sportsdrik under intense og langvarige idrætspræstationer.

    Faren ved overhydrering beskrives i en ny undersøgelse i det ansete videnskabelige tidsskrift, The New England Journal of Medicine.

    Den involverede 488 løbere i Boston Maraton, som afgav blodprøver. Mens de fleste prøver var fine, havde 13 pct. af løberne drukket så meget væske, at de fik hyponatremia, populært kaldet saltmangel. Tre af løberne havde et livstruende lavt saltindhold i blodet.

    "Vi har som eksperter i mindst 10 år haft kendskab til problemet, bl.a. fra mineindustrien, men jeg tror, at mange motionsløbere i Copenhagen Marathon ikke er klar over, at det kan være farligt at drikke for meget vand. Det er ikke almindeligt kendt, men det er et reelt problem," siger professor Bengt Saltin fra Rigshospitalets Center for Muskelforskning.

    Problemet opstår, hvis man erstatter et stort svedtab med store mængder rent vand eller sportsdrikke uden salt. Derved nedsætter man saltindholdet i blodet - man fortynder det."

    Altså må konklusionen være; at det ikke er hensigtsmæssigt at indtage sukker(drik) samtidigt med muskelopbyggende træning!!, samt at rent vandindtag (uden salte) i forbindelse med hård fysisk (løbe)træning åbenbart heller ikke kan anbefales. :raisebrow:

  15. Her en lille provokation; Mælkeprotein i den pulverform man indtager (i shakes m.m.) i træningsøjemed, er sgu et total overvuderet produkt, generelt!!! For det første; Nyere alternative undersøgelser af mælk, i det hele taget, viser, at ko-mælk nærmest er mere kalknedbrydende end kalkopbyggende...!!! Her tænkes, først og fremmest, til voksne personer...(det er godt for de fleste spædbørn, -dem uden mælkeallergi!) Derudover er det ikke anbefalelsesværdigt, for voksne! Tilbage til træningen. Min egen erfaring med mælkepulver-protein tilskud, først og fremmest efter træning, er denne: Man får umiddelbart visuelt større muskler...men det er sgu fortrinsvis væskeansamlinger i og omkring disse, (musklerne) der gør størrelsesforøgelsen (volumen)...!! Dette er selvfølgelig en eksplosiv påstand, og bunder også kun i egne erfaringer sammenholdt med de alternative undersøgelser, jeg for nyligt har læst, efter at have udviklet mælkeallergi af, at (måske) have taget mælkepulver-protein tilskud, over en længere årrække. Protein tilskud er godt for at musklerne kan restituere hurtigt, efter træning. det hersker der vel bred enighed om! Det korte af det lange, i dette indlæg, er at betvivle effekten af hyper-raffinerede protein produkter... Debatten er hermed startet... :raisebrow:

  16. Det korte, af det lange, er vel et tro´sspørgsmål ang. om man overhovedet kan optage vitaminer m.m. i det mega omfang,(uanset om vi snakker om ´light´ produkt, eller ej) i pilleform, i kroppen! Jeg tror ikke på det... Min tro bygger på min intuition...og erfaring!! Mener hermed, at den evt. "virkning" kan sidestilles med et af disse utallige allestedværende mirakel-slankeprodukter, der mere, efter min opfattelse, bygger mere på den psykologiske psykosomatiske effekt, end en egentlig fysiske.

  17. Jeg har, for nyligt, fået konstateret ko-mælke allergi. Det er specielt proteinet i mælken jeg reagerer allergisk på, og kan derfor ikke supplere min daglige kost med protein-shakes efter hård bokse/styrke-træning. Jeg er så derfor gået over til ren kreatin tilskud efter træning. Med godt resultat. Her er så mit spørgsmål: Når loading perioden er overstået, skal man så holde pause med kreatinen, eller kan man med fordel fortsætte, i mindre scala selvfølgelig, med daglig indtagelse af kreatinen...-altså bare fortsætte derudaf uden nogen form for pause? :raisebrow: