Zuffox

Medlemmer
  • Posts

    10,702
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    41

Reputation Activity

  1. Like
    Zuffox reacted to Arcus in Kan JEG tabe 1 kilo om ugen, som der står?   
    Jeg håber du laver sjov?
    Hvis ikke syntes jeg du skal snakke med en person der har forstand på træning og kost. De vil fortælle dig at det du har gang i er uhensigtsmæssigt, sigt farligt. Og en god måde at udvikle anorexi på.....
    Og nej, tal med en der er uddannet, og ikke en person der vil sælge dig et produkt.
  2. Like
    Zuffox reacted to CKF1 in Hårtab og vægttab   
    Hmm. Jeg er på ingen måder kyndig til at svare, men jeg har gjort mig disse tanker:
    Du er 26 år - det er deromkring mænd som regel begynder at blive tyndhårede hvis de er disponerede for det. Har mændene i din famlie, enten din fars eller mors, hår på hovedet?
    Måske du simpelthen bare taber håret af "naturlige" årsager - og det så tilfældigvis rammer sammen med dit vægttab og træning?
    Styrketræning og vægttab vil også ganske naturligt hæve dit testoteron-niveau i kroppen. Fedtet indeholder østrogen - det kvindelige kønshormon - og styrketræning vil yderligere hæve ens testoteron-niveau.
    Hårtab på hovedet skyldes som regel mænds testotoeron-niveau. Testoteronen "angriber" hårsækkene på hovedet og gør dem mindre - derfor er det som regel mænd, som bliver skaldede.
    Så - min teori er, at du er naturligt disponeret til at blive tyndhåret/skaldet og at styrketræningen / tabet af fedt vil have hævet dit testoteron-niveau, så det har speedet processen op.
    Nævnte doktoren intet af den slags? Det havde jeg nævnt hvis jeg var doktormand...
    Totalt flot vægttab i øvrigt! Jeg tager hatten af for din flotte indsats!
  3. Like
    Zuffox reacted to chili14 in Bulimi? Hjælp!   
    Hej alle.
    Tusind tak for de gode råd.
    Nu vil jeg bestille en tid hos lægen, og så tage den derfra...
  4. Like
    Zuffox reacted to essensen in Mollerup mod Challenge Aarhus   
    Nu vil jeg ikke starte en længere diskussion op, med de sørgelige omstændigheder taget i betragtning, men der må sidde en hjertelæge lige nu med dårlig smag i munden.
    R.I.P Mollerup.
  5. Like
    Zuffox reacted to Quantanamo in Tales from sunny San Diego   
    Hoho - sikke et drama.
    Jeg opretholder heldigvis min anonymitet.
    Mvh
    Christian Bergur Nielsen
  6. Like
    Zuffox reacted to AndreasH in mindre bryster ved vægttab?   
    Din bryststørrelse i forhold til din højde/vægt indikerer at det ikke er fedt, der er skyld i din bryststørrelse. Nogle kvinder har større brystkirtler end andre og de for lov til at beholde deres barm ved vægttab. De fleste kvindebryster består dog overvejende af fedt og de bliver jo i sagen natur noget mindre ved afmagring. Hvis du har en høj fedtprocent (hvilket jeg ikke tror!) er der dog håb om en ca halvering af bryst volumen, ved tab af 9 kg fedt (så meget fedt, er i øvrigt svært at smide for i forvejen slanke/normale mennesker).
    Mvh Andreas
  7. Like
    Zuffox reacted to Quantanamo in modelkrop igen tak   
    Her er opskriften paa at blive en flot pige - betegnelsen er flottoestraeningTM
    (Boer pinnes!)
    OBS: Jeg sidder med et engelsk tastatur saa hold oejnene stive.
    Doedloeft:
    Opvarmning: 2 x 15: Vaegten skal vaere saa let at du kan tage 10 mere paa foerste saet og 5 mere paa andet uden problemer.
    Arbejdssaet: 4 x 12 Doedloeft Vaegten skal vaere saa tung at du kun kan lave 2-3 reps mere naar du naar til 12 gentagelser.
    Skulderpress:
    Opvarmning: 2 x 15 (samme princip med vaegtene som ovenfor)
    Arbejdssaet: 4 x 10 (samme princip med vaegtene som ovenfor)
    Crunches:
    5 x 15: Cable crunches, flotaing crunches, (machine crunches, hanging crunches) Brug google og proev dig frem. Du skal kunne maerke det i mavemullerne.
    Oeg vaegten saa tit som muligt. Hvis du slacker saa bliver du ikke flot! Jeg ser pige efter pige og kvinde efter kvinde (og mand efter mand for den sags skyld). Spilde tiden i centret paa at loefe vaegte, der er for lette. De skal foeles tunge. Du maa ikke kunne lave mere end 2-3 gentagelser mere end efter din sidste rep.
    Herefter 30 minutters cardio/konditraening/motion hvad end du vil kalde det. Gerne intervaltraening. Gerne dans eller step eller spinning. Du skal blive forpustet.
    Lav styrkedelen hver anden dag. Cardio kan du lave hver dag hvis du vil. Hold dog 1 eller 2 hviledage om ugen.
    Start stille og roligt (de foerste fire-fem uger) med kun 2-3 saet i styrkedelen og 10 minutters cardio og oeg saa med henholdsvis 1 saet og 3 minutter hver anden gang.
    Faa en instruktoer i centret til at hjaelpe dig med oevelserne. Tjek ogsaa oevelserne paa Google, saa du ved, at instruktoeren er kompetent.
    DETTE ER OPSKRIFTEN PAA FLOTTOESTRAENINGTM SOM ALLE PIGER, DER GERNE VIL VAERE FLOTTE BOER FOELGE!
    evt suppleret med en SMB-diaet!
    Mvh.
    Ulrik Scheibye
    FlotmandstraeningsmandTM
  8. Like
    Zuffox reacted to Johnny Bravo in Min kæreste vil ikke have at jeg træner..   
    Silly lesbians and their problems.
  9. Like
    Zuffox reacted to jarvig13 in VM 2010   
    Fysik: Alle kan træne sig til det.
    Mentalitet: Skal indarbejdes gennem træning, træning og træning.
    Taktisk forståelse og diciplin: Skal indarbejdes gennem træning, træning og træning.
    Teknisk kunnen: Medfødt. Men skal dyrkes, holdes ved lige og udvikles gennem alskens træning.....fra determineret teknisk træning, til leg og over normal træning, hvor teknikken skal bringes i reelt spil.
    Ja.
    1910-1925: Danmark blandt verdens 2-3 bedste landshold (no kidding)
    1948 - bronceholdet: Et fuldkommen vildt talentfuldt dansk landshold, på niveau med 80'er holdet da det var bedst. Blev smadret grundet DBUs amatør-strategi, da hele holdet blev solgt til internationale topklubber, og DBU som straf bandlyser spillerne fra landsholdet for al eftertid grundet at de er blevet professionelle. Holdet fik (bl.a.) derfor ikke lov til at stille op til VM, så vi fik aldrig vist, at vi ville havde været vildt gode til VM 1950. Hvis holdet havde fået lov til at spille og stille op til VM og EM i 50'erne så havde DK haft et hold der konstant ville have spillet med om medaljerne i dette årti.
    1960 - sølvholdet: Lige niveauet under bronceholdet, men stadig international topklasse. Lider samme skæbne som bronceholdet.
    1967: Niveau måske næsten oppe på bronceholdet. Lider samme skæbne som bronce- og sølvholdet.
    1970'erne: Endeligt professionelle spiller på landsholdet. Vi har - i stærkeste opstilling - konsekvent gennem årtiet et super stærkt landshold. Stadig er trænerposten ikke seriøs (= der ikke styr på holdets spil). Men vigtigst af alt. FIFA og EUFA har endnu ikke indført regler om at landsholdspillere skal have fri til landskampe. Mange danskere spiller for europæiske tophold og de får meget tit ikke lov til at tage hjem til landsholdet. Det er stort set kun DK som har disse problemer. Andre "små-landshold" har ikke kvalitet til at være med på toppen, og alle de store landshold henter klart det meste af deres spillemateriale i egen liga => landshold og egen spilleunion kan aftale, hvornår ligaerne ligger stille så spillere kan få fri til landsholdet => DK stort set eneste land i verden, der har spillerne til et toplandshold, men hvor stort set alle spillere spiller i udenlandske klubber.
    1980'erne: Dansk verdensklasse. Blandt de bedste i verden.
    1992: Europamestre.
    1998: Stærkt hold med 2 gange Laudrup....kvartfinale til VM, taber knebent til Brasilien.