Charlie T

Medlemmer
  • Posts

    1,591
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Charlie T

  1. Tog til København i lørdags og søndag lykkedes det at komme ned i the gym og træne lidt, mens min buddy, som jeg besøgte, fik den ære at kigge på og snakke lidt med receptionisten/ejeren af centret. Centret var rimeligt pænt udstyret, men ret dødt, da vi var alene i starten. Da jeg var ved at være færdig kom Fru Erik og Armada/Docholliday, der så massiv ud i lysegrå tights og skjorte. Sjovt nok lige at hilse på IRL, og de virkede fine, hvorfor jeg undlod at kommentere, at de på skift kom på besøg i omklædningsrummet for at lure – hvilket jeg nu også har fuld forståelse for. :smile:

    Teh numbers:

    Squat

    10,10,8 x120 - sidste sæt med bælte, men jeg magtede ikke rigtig mere efter et alkohol/søvn-forhold, der skulle have været lige modsat for at præstere optimalt.

    Havde du glemt at drikke alkohol inden træning? Må jeg anbefale en lommelærke, af typen med rem. :smile:

  2. Nu tror jeg simpelthen ikke at der findes en IKKE KRUDTET løfter der har haft har sprunget sin biceps efter et dødløft.

    Så tror ikke man skal frygtet noget hvis man ikke tager krudt :smile:

    Men den lille skæve belastning er selvfølgelig stadig på kroppen så er det enige med alle dem der mener at stropper er helt fint. Desuden klemmer man jo stadig hårdt om stangen selvom man bruger stropper, så Pavels argumentation holder ikke vandt hvis man gør det rigtigt.

    Jeg kan da nævne Finn Knudsen. Og det var endda kun med 217.5kg. :bigsmile:

  3. Ahhhh.

    Bradford for bedre atkunne kom ud af bunden i raw bænk.

    Flyes for lol fordi jeg ikke gad lave core træning/var ristet i core i forvejen.

    Og ikke mere arbejde fordi det bare var en ekstra dag.

    Men du ved jo udemærket, at du burde have makset i dødløft istedet for. :smile: