Lady M

Medlemmer
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lady M

 1. Slankepiller

  Jeg har en ven i USA der i nogle perioder bruger slankepiller, når han lige skal hakkes lidt ekstra. De virker rigtig godt, men de indeholder effedrin, så de er forbudte herhjemme. Er der nogen herinde der har prøvet andre slankepiller? Og hvilket resultat gav de?
 2. Jeg har - tror jeg - meget dårlige venepumper - jeg hæver og samler væske i mine underben i løbet af dagen i en sådan grad, at når jeg tager støvlerne af har de lavet dybe mærker i mine ben - øv! Jeg løber, spinner - og går meget - laver i det hele taget noget hver dag og drikker nok vand. Lægen siger, at det bare er genetisk - at jeg ikke fejler noget. Alligevel er det dog MEGET irriterende og meget ukønt at se på sådan nogle tykke stænger her til sommer Jeg er ellers ikke overvægtig overhovedet. Jeg kan selvfølgelig lave venepumpeøvelser, men er der nogen der ved, hvor mange og hvilke, man skal lave? Og om det på sigt kan træne pumperne til at virke bedre? Væske i kroppen er bare noget møg - og så skal man op og tisse om natten - nogle gange flere gange!
 3. Venepumer - kan man træne dem bedre?

  Tak for den lange forklaring - den havde jeg dog nogenlunde styr på, da jeg har surfet en del rundt og HAR som også skrevet længere oppe - men som Hessel foreslog - været hos lægen! Støttestrømper har jeg også - men ok - måske ikke så fedt med lille nederdel i høj solskin og støttestrømper!!!! Jeg føler mig sgu som en på 80! Men ud fra din og lægernes vurdering må jeg så bare lære at leve med det.
 4. Venepumer - kan man træne dem bedre?

  Som skrevet længere oppe så har jeg skam fået Centyl Mite! Men som også skrevet - de virker kun øjeblikkeligt - man skal om jeg så må sige tage dem hele tiden - hver dag. Desuden bryder jeg mig ikke om - længerevarende - at fylde mig med noget, som er unaturligt og har en række bivirkninger.. Det kan da ikke passe at man resten af sine dage skal spise vanddrivende medicin!! Ikke i min alder endnu da (31)!
 5. Venepumer - kan man træne dem bedre?

  Hvis I finder frem til noget vil jeg meget gerne høre det. Skal hun også op hver nat og tisse? Jeg står op 1-2 gange i løbet af natten. Det er nu ikke fordi det generer mig - det er mere tanken - at når jeg så ligger ned og slapper af, så fungerer det hele igen..
 6. Venepumer - kan man træne dem bedre?

  Søren W: Jo - det har jeg faktisk fået at vide, at paradoksalt nok skulle et stort vandindtag kunne afhjælpe problemet. Buc: Jeg har en stol, som jeg lægger benene op på når jeg sidder ved bordet og det afhjælper da også en del, men ikke helt. Jeg har netop været hos min læge igen (de nærmest griner af en - meget frustrerende), siger, at det er genetisk og vil give mig Centyl Mite - vanddrivende piller (som kun hjælper øjeblikkeligt - og derfor gider jeg ikke spise skidtet). Mine blodprøver viser intet - nyrer, lever - det hele skulle være "normalt"... suk.
 7. Proteinbar..hvilken?

  Hvad er en PM??
 8. Influenza

  Jeg har desværre fået en rigtig grim omgang influenza og kan se frem til en nytårsaften i sofaen med the!! Nå - det er nu ikke det værste.. Det værste er, at man jo bare sidder her og bliver slap og småfed - eller hva? Appetitten er jo ikke den højeste, men jeg kom bare til at tænke på, hvad I andre træningsfreaks gør, når I er syge og har feber? Jeg har jo mest lyst til at træne alligevel, men dette gør vel bare sygdomsforløbet længere - eller hvad? Har I nogen gode råd til mad, som jeg kan spise, eller noget jeg kan undgå, for hurtigere at blive rask?
 9. Influenza

  Ja - jeg ved det - jeg ER en ener
 10. Influenza

  Det må du da gerne tro - men jeg HAR haft influenza, for mig bekendt har man ikke feber og er sengeliggende en hel uge med en forkølelse - næsen har været det mindste af det.
 11. Udrensning

  Kom nu med Jeres taler om, at det ikke virker og man ikke kan rense kroppen ud.. Stakkels Obelix bliver jo skræmt helt væk. Og jeg vil gerne tilføje at jeg selv for en 4 år siden prøvede Biodrain, og jeg kunne INTET mærke.. Så NEJ - de virker IKKE!
 12. frosne grøntsager

  Jeg har hørt, at frone skulle være lige så sunde og i nogle tilfælde sundere end de friske, da de bliver frosset så snart de er plukket, hvorimod nogle "friske" grøntsager for lov til at ligge længe i butikken hvorved vitaminer, osv. forringes. Men varier - så vidt jeg ved er der jo mange grøntsager som slet ikke findes i frossen tilstand.
 13. Influenza

  Ja - sådan en har jeg lige, i dag, gået og tænkt på. Nu er jeg dog i bedring og regner med at gå på job på fredag. Var ude og gå en tur i skoven og det var jo sindssygt hårdt!! Så 200 kr., eller hvad sådan en vaccine koster - det giver jeg gerne for at slippe for denne usle tilstand.
 14. Influenza

  Keki og Henning: Tak skal i have.
 15. Influenza

  Uha - og det føles også som om at hele hovedet er betændt med snot... Jeg droppede dog løbeturen - er simpelthen for svag - og så har jeg nok heller ikke lyst til at få flyvende mursten i hovedet. Jeg må vidst bare adlyde kroppen og hvile..
 16. Influenza

  Ja måske skulle jeg forsøge mig med en bette løbetur - men jeg skal da vidst passe på, at jeg ikke blæser væk! Har lige slugt en halv banan med lidt protein og sojamælk - og det mætter jo udmærket og smager skønt.
 17. Influenza

  Nu bad jeg jo ikke ligefrem om kommentarer i henhold til, hvor meget det fylder i mit liv, så jeg synes dit indlæg er noget irrelevant.
 18. Høretelefoner til løb

  Jeg har løbet i mange år og forsøgt med forskellige modeller - problemet er, at på et eller andet tidspunkt begynder de at glide ud så snart jeg begynder at svede. I dag bruger jeg B&Os med en bøjle omkring øret - de er suveræne og falder aldrig ud. Det eneste minus er prisen - små 1000 kr., men jeg kan altså varmt anbefale dem.
 19. Fryse = høj forbrændning

  Min kollega er begyndt hos diætist og har indtil videre tabt 4 kilo. Hun begyndte at småfryse i den første uge og fortalte, at det var et tegn på, at kroppen havde en høj forbrænding - noget som denne diætist havde fortalt. - Underligt - jeg har altid troet at en varm krop har en højere forbrænding end en kold??? Som f.eks. når jeg selv har spist - så går der ca. 20 min., og så får jeg det varmere.... Men hvad er lige sandheden?
 20. Min kæreste, der bliver 43 i indeværende måned, er spinnerinstruktør - spinner/underviser 3 timer om ugen, samt styrketræner ca. 2 gange - en time ad gangen om ugen. Det, der undrer mig er, at han med relativt lethed kan få pulsen op på 204 slag pr. minut, samtidigt med at han har en hvilepuls på 80. Han er i temmelig god form, så jeg og han forstår ikke, hvorfor han ikke har en lavere hvilepuls. Hans makspuls er jo også "alt for høj", hans alder taget i betragtning. Er min kæreste unormal?
 21. Unaturlig høj makspuls/hvilepuls?

  Tak for svar - min kæreste er jo sund og rask - så han er nok bare lidt speciel (også) hvad det angår
 22. Spiseforstyrrelse?

  Det lugter for mig langt væk af spiseforstyrrelse - sorry, men det er da helt sygt, at afmåle sine kalorier SÅ korrekt og tænke SÅ meget over madens indhold, når man ikke er stor og overvægtig og har et virkelig reelt behov for at tabe sig. Der findes jo grader af spiseforstyrrelse, og det her må fylde alt for meget i dit liv. Jeg ville gå sulten i seng, hvis jeg ikke fik mad efter kl. 18.00..
 23. Sjippetov

  Hvilket slags sjippetov skal jeg købe (bare til lidt privat hjemme-hopning), pris og hvor kan det købes?
 24. Ømhed i nedre ryg ved løb

  Jeg får lige som Dr. Steen også problemer, når skoene er ved at være slidt op samt hvis jeg egentlig er for træt til løb og dermed får en uheldig holdning. Jeg tænker tit over om min ryg er ret - og det hjælper mig. Opvarmning: Start oppefra med hovedet, skuldrene og nedefter - sådan god gammeldags gymnastik. Eller sæt dit yndlingsmusik på og dans dans dans - det får i hvert fald hurtigt varmen til at brede sig, og pulsen og humøret stiger
 25. P-piller

  Jeg har taget forskellige typer p-piller i 15 år, og har aldrig taget på af dem. Faktisk har jeg haft en periode på 7 mdr., hvor jeg ikke tog dem, hvilket resulterede i, at jeg faktisk tog 1-2 kg på!!!! Nu er jeg begyndt igen og min krop er ved at finde sin gamle rytme. Jeg har også prøvet de omtalte mini-piller i ca 1½ år. Jeg havde ingen menstruation overhovedet - til gengæld havde jeg MASSER af små bumser og tørre hudområder. 2 uger efter jeg skiftede tilbage til almindelige p-piller - som i dag er Yasmin - forsvandt min dårlige hud! Så selvom om mini-pillerne skulle være "sundere", så er det ikke alle, der kan tåle det slags hormon.