Zorn

Medlemmer
 • Content count

  202
 • Joined

 • Last visited

About Zorn

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=29472&view=getlastpost

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Vangede
 • Interesser
  X

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke og hastighed
 1. FITNESS WORLD aka SHITNESS WORLD -

  Så røg mit medlemskab af Fitness World. Jeg har trænet i ca. 5 år nu - først i Sports Club i Gentofte, der siden blev til Fitness World. Det har altid været et godt center: Mulighed for squat, dødløft og håndvægte op til 40 kg. Ok, jeg kunne godt have brugt nogle større håndvægte, men alt i alt et godt sted med en fin stemning. Så 'renoverede' man centeret. Først røg alle håndvægte over 36 kg. Nå ja, så måtte jeg skifte DB incline ud med BB incline. Irriterende, men jeg fandt mig i det. Så røg alle det gamle udstyr til 'fordel' for technogym, med det resultat at udstyret nu larmer, når man dødløfter. Hvorefter jeg fik at vide, at jeg ikke måtte dødløfte længere. Jeg kunne få lov til i stedet at lave dem som rows, hvor vægten ikke rørte jorden mellem gentagelser. Så jeg ikke 'skræmte' de andre kunder. Så hellere opfordrer kunder til at smadre deres rygge end at 'skræmme' nogen væk. Her trækker jeg grænsen. Det er nu lykkedes fitness world at blive en dårligere udgave af Fitness.dk. Hvilket jo nærmest er en præstation. Derfor har jeg nu meldt mig ud. Fitness World er naturligvis i deres gode ret til at gøre som de gør. Men jeg er min gode ret til at synes, at det er en forbandet skam.
 2. Der er en nyhed fra Ritzau - blandt andet citeret her, der siger, at "En rapport fra Motions- og Ernæringsrådet stempler produktet CLA som sundhedsskadeligt, da det kan medføre blodpropper og type 2-diabetes." Det, der står i rapporten, er: "Brug af CLA som kosttilskud frarådes pga. grund af mulige sundhedsskadelige effekter." Såfremt man hermed mener livsfarlig - som artiklen skriver - så er det en noget vattet formulering...
 3. Squat i Smithrack?

  Når du er bosat i Odense har du mange muligheder for at vælge et center, hvor der er squatracks, f.eks. OBBC og CCS. Så afsted til dem og få en bedre træning til færre penge!
 4. Det lyder som om du har en vigtigere opgave: at overbevise din ven - og hans kone om at de ikke skal holde op med at træne!
 5. Fjerne fedt på siden.

  Jeg vil anbefale dig, at bruge en masse tid på at læse artikler på denne hjemmeside. Og evt. få nogen (=dine forældre) til at hjælpe dig, hvis der er noget du ikke forstår. Der er ting du er for ung til. For det første at tabe dig. Du vil fortsætte med at vokse en 5 år endnu. Og jeg kan garantere dig, at du vil blive tungere. Så drop dit vægtmål. Brug i stedet spejlet for at finde ud af om tingene går den rigtige vej. Du er til gengæld ikke for ung til at dyrke en masse motion og spise ordentligt. Du må endelig ikke springe nogen måltider over. Det er det dummeste du kan gøre. Lad dine måltider bestå af noget ordentlig: havregryn m. rosiner og skummemælk til morgenmad, rugbrød med fedtfattig pålæg til frokost og magert kød med masser af grønsager til aftensmad. Derudover noget frugt til mellemmåltider fordelt over dagen. Cardio betyder kredsløbsmotion, dvs. motion, hvor din puls kommer højt op over længere tid, som f.eks. løb, fodbold eller cykling. Ellers så følg nogle af de andre gode råd du har fået.
 6. Mr. Olympia 2007.

  Men er det ikke for meget at forvente at en uhæderlig konkurrence skulle have en retfærdig vinder?
 7. The Scientist and the Stairmaster

  Princippet om, at motion i sig selv ikke er nok til at tabe sig af, burde ikke være noget nyt for MOL-læsere. Fra Stubbes artikel om vægttab: Desuden er jeg meget enig, at han på bedste journalitiske vis ikke kan dy sig for, at der skal være en enkelt årsag til overvægtsfænomenet; her bliver det så kulhydrater, der bliver udpeget som skurk. Se også f.eks. Fatland for en tilsvarende analyse, der giver fremkosten af majssirup (High Fructose Corn Syrup) skylden for USAs fedme epidemi. Så. . . han har da nogle pointer om at motion i sig selv ikke er nok til et varigt vægttab, men han falder i en forsimplingsfælde og siger at kostkontrol i sig selv er nok. Hey, hvad med at man satsede på en kombination. Eller at man som MZ foreslår fokusere på hvad man ser i spejlet og ikke på vægten.
 8. Nok protein til 3-årig

  Nu skal der jo ikke tærkes langhalm på denne detalje. Men for sidste gang. Det blev skrevet, at hørfrøOLIE var en god kilde til essentielle aminosyrer. I det, der ikke er protein i hørfrøolie, så kan det jo ikke være rigtigt. Se evt. her. Hørfrø indeholder protein. Hørfrøolie gør ikke.
 9. Nok protein til 3-årig

  HørfrøOLIE, ikke hørfrø. HørfrøOLIE.
 10. Nok protein til 3-årig

  Jeg kan ikke se hvordan. Hun skriver, at hørfrøolie er en af de bedste kilder til essentielle aminosyrer. Det har jeg så tilladt mig at betvivle, i det der ikke er protein i olien.
 11. Nok protein til 3-årig

  Hørfrøolie som proteinkilde??? Sidst jeg checkede var der 0 gram protein i hørfrøolie. Det er godt for meget andet, men kan nok ikke hjælpe på denne problematik.
 12. Protein - kun til kvinder

  Flere af de "kendte" producenter af kosttilskud på det danske marked er begyndt at lave protein-produkter rettet mod kvinder. Da jeg først hørte det, synes jeg egentligt det var en god nyhed. Jeg kender mange kvinder som ikke bryder sig om almindeligt proteinpulver - både smag og konsistens. Så hvis der kunne laves et produkt, som kvinder lettere ville kunne indtag - så fint. MEN! Når man så ser, hvad de skal spises af med, så er det sgu en sørgelig affære. Et af produkterne er en drik, der skal smage af frugt og indeholde protein. Det indeholder så 12,5 protein - i hele drikken. Eller med andre ord, hvad der svarer til ca. 3,5 dl mælk. Til gengæld har frugt/proteindrikken så mere end dobbelt så mange kulhydrater som skummetmælk. Så man har altså lavet en dyrt, dårligt alternativ til at drikke skummetmælk - og kalder det en proteindrik. Så er det jo en stor trøst at producenten har "tænkt meget over både størrelse og emballage". De andre produkter ligner til forveksling almindelige protein/energiprodukter - men med kvinder på emballagen. En "smoothie", som er et proteinpulver med 50/50% protein/kulhydrat, og en proteinbar lavet på sojaprotein. Det er vist kun overfor kvinder at soja-protein kunne lyde som noget man ligefrem ville reklamere med. Alt i alt er jeg ikke imponeret.
 13. Handler denne artikel i virkeligheden om, at fru Z var ved at lukke for det varme vand efter at have læst artiklen i bladet? Og hr. Z var nødt til at trække på al sin fagkundskab for at undgå at deres aftale om onsdage aftener røg i vasken?
 14. Jeg har fire bøtter uåbnede (stadig forseglede) 1,5 kg Atlas Super Weight Gainer med chokoladesmag. Læs om produktet her Nypris: ca. 200 kr pr bøtte (15£) Sælges for 115 kr per bøtte + porto Ny pris: 100 kr pr bøtte eller 350 kr for alle 4. + porto Kan også afhentes i Vangede (2820).