No.1

Medlemmer
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by No.1

  1. Hey mester har selv været igennem det samme fik det før jul! og har blevet frarådet at træne indtil smerten gik væk! er helt sikkert overbelastning, var det med mig! ellers gå til en professionel massør eller læge.

    Bare slap af et par uger! (ved godt det lyder af meget, men er bedre end en varig skade) jeg er starter igen på her i næste uge blir kanon!!

  2. Ja er jo mange der kører cardio! og Thai er monster hårdt! så der må det give noget i stedet for cardio på cykel m.m! men er mere mange gentagelser med egen kropsvægt man kører der! vil det give nogen ændringer på kroppen og styrken/massen!!??

  3. Hey. tænkte på om Thaiboksning er et godt suplement til styrketræningen! har prøvet det og er meget hårdt men super fedt! er dog ikke specielt smidig! så giver mig et lille handicap der!!

  4. Hey MOL.. træner et tresplit, med følgende:

    -Dag 1: bryst, tricep og mave.

    -Dag 2: ryg og bicep.

    -Dag 3: ben, skulder og mave.

    Synes ikke jeg får trænet mine muskelgrupper igennem så mange gange om ugen! når jeg fx kun træner 4 gange!!? hvordan træner i andre! hvor mange dage m.m! Hvilke programmer træner I!?: to-split eller tre-split!

  5. Ville lige høre om det egentlig er godt at få DOMS dagen efter træning! Normal ømhed snakker jeg om, hvor man føler man har lavet noget og musklerne virkelig kan mærkes.

    Er det godt eller skidt!?

    Hvad giver mest i hendhold til muskelforøgelse!?

  6. Hey Mol! synes det kunne være interessant at høre hvad jeres BF% ligger på..! fik målt min igår før træning 13,1%.!

    har også bulket i lang lang tid nu! så.. tænker på at skære lidt ned på kcal nu!

  7. Hey MOL.! nogen af jer der har haft problemer med at overtale de gamle om at protein-pulver er godt nok og at man ikke dør af det! bare jeg nævner det går de helt kolde! og synes sku det ville være rart at have!