msk

Medlemmer
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by msk

  1. tjah... jeg fik hurtigt googlet mig frem til nogle værdier, desværre var de temmelige forskellige alle stederne, og ingen af kilderne noget jeg vil angive som pålidelige, men det tyder lidt på at vi er nede i størerelsesordenen 35kJ/kg/døgn

    og ikke per time. (de tal jeg stødte på var derfra og op til det 4-dobbelte)

    Min fejl, jeg mener self. pr. døgn

  2. Det er en fordel at styrketræne i forbindelse med vægttab, du beholder nemlig en større del af din muskelmasse på denne måde. Hvilket er en fordel da et kg muskler forbrænder 35 kj pr. time ved inaktivitet, i forhold til et kg. fedt som kun forbrænder 1-2 kj pr. time ved inaktivitet. Derved vil du får en større forbrændring som vil hjælp dig med dit vægttab.

  3. hej mol

    Jeg er ved at skrive en biologi opgave om fedme og overvægt

    Jeg har dog lidt problmer med lige at finde ud af hvilken del af nervesystemet som styre motoriken og hvordan det bliver udvilket når børn dyrker sport...

    Jeg skal nemlig beskrive hvilke konsekvenser fedme har hos børn, hvilket self. er de central livstils sygdomme, men også en dårlig motorik, som følge af manglende fysisk aktivitet..

    hvis der er nogle af de kloge hoveder som lige ved en smule om dette vil jeg bliver meget taknemlig.....

  4. msk; spiller lidt fodbold. har prøvet at træne dem lidt, men syntes bare de bliver større end før. spiser sundt men lige pludselig, spiser jeg lidt usundt igen...

    Klaus: jeg vejer 56,6 kg. og er ca. 164,5 cm høj...

    Når du siger spiller lidt fodbold og har prøvet at træne dem lidt, hvad mener du så med det ?

    To gang træning og derefter har du givet op eller 1 års træning ?

    Hvis du skal tabe dig skal du jo ikke gå på kur men derimod lægge dit liv om :P

    Og husk at hvis du vil tabe dig skal du forbrænde mere end du indtager...

  5. Hvorfor ikke dække protein behovet i kosten i stedet for at tage protein pulver ?

    Jeg har ikke lige regnet på energi indtaget men burde det ikke kunne lade sig gøre ?

    Det optimale cut ligger jo på kun omkring 500 kl under ligevægts indtaget....

  6. Jeg vil der mene at en form for kampsport både styrker (i form af stryke træningsøvelser) og giver smidighed i form af forskellige spark, slag osv.

    Yoga har jeg ikke forstand på, udover at det er god smidigheds træning.

    300 træning er jo også styrketræning selv om det er udholdhedspræget

  7. Umiddelbart mener jeg at man skal væer meget påpasselig med styrketræning af børn, før de er blevet 16-18 år gamle. Det mener jeg fordi børns muskler og knogler ikke er færdigvokset før de når denne alder. meget tung styrketræning er specielt ikke godt for knoglerne. Jeg er badmintontræner for børn i samme alder som du har, det har jeg været i 6 år nu, og min erfaring siger at det handler om at de finder ud af at der er en tid til lej og en tid til konsentration. Ingen børn kan have 100% konsentration i 50 minutter i træk, så sørg for at det er afvækslende det de laver. Min erfaring siger at en god hård opvarmning, tager den værste vildskab, og så er de meget nemmere at arbejde med. De er spændte på at komme ned og bruge kræfter, så hvis opvarmningen ikke lige tager toppen af addrenalinen, så er de ikke til at styre på ti tønder land... Håber du kan bruge mine erfaringer til noget

    Mvh. Træningshjernen

    Jeg mener ikke at styrke træning er skadeligt for børn.

    Prøv at læs denne artikel http://www.motion-online.dk/styrketraening...styrketraening/

  8. Jeg træner en flok drenge i alderen 11-14 i fridykning, og har tit samme problem.

    En løsning som jeg bruger er at give armbøjninger hvis børnene ikke gør som der bliver sagt, eller kommer forsent. Det virker hvis man er kontant med at de skal udføres før træningen forsætter, desvære er der en mængde spil tid pga. dette.

    En anden mulighed er at sørger for at børnene laver det som de gerne vil (self. inden for trænings området), dette motivere dem fordi det synes det er sjovt.

    Det skal lige nævnes at jeg ikke har en klap forstand på pædagogik, men de unge drenge som jeg træner har godt af at blive lært noget kæft, trit og retning. (self. uden at de mister lysten til at dykke).

  9. Alle programer virker og dette er et ganske fornuftigt program hvis du vil træne nogle få øvelser for at opbygge noget muskelmasse og komme i bedre form.

    Jeg vil også anbelfale dødløft, hvis du er ny begynder vil jeg samtidig råde dig til at få din lokale instruktør til at hjælpe dig med at kunne udføre øvelsen rigtig.

  10. Har ingen ide om hvor man kan købe sådan noget!

    Men hvad skal du med koffein piller ?, en del af at have en sund krop er vel at få den søvn man har brug for?

    Så mit råd ville være at gå tidligere i seng :4thumbup: