Peter Zacho!

Medlemmer
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Peter Zacho!

  1. Jo, jeg har trænet i seriøst i 1 år godt og vel, og nu vil jeg altså have min kost på plads.

    Jeg har tænkt mig at starte op med at spise 6 måltider om dagen, dog uden Kcal tælling, men bare for at vænne mig selv til at spise så mange måltider.

    Men, jeg vil gerne vide hvad 1 gram protein, 1 gram fedt og 1 gram kulhydrat svarer til i KJ og Kcal?

    Og hvor mange KJ der går på en Kcal?

    Tak på forhånd. :laugh:

  2. Du kan få dem fjernet med laser, som der er blevet skrevet allerede, selvfølgelig koster det .. mener der er en "special klinik" der har speciale i fjerning af strækmærker, de bruger en blandning af laser og creme behandhandling :dry:

    Men, jeg har så osse hørt fra venner at retinova 0.05% (tretioin) crem, skulle kunne tage noget af strækmærkerne, da det indholder a-vitamin syre og opløser derved huden og gør det derved muligt at vokse sammen igen, men det er vist noget hidsig stads, og fåes kun igennem lægen. :wink:

    Men jeg har også tænkt mig engang jeg får taget mig sammen, at gå en tur forbi lægen og få en recept, så jeg kan komme af med mine strækmærker på bryst og biceps :bigsmile:

    Men indtil videre tør øjnene vi har sku' alle sammen små skavanker !! :tongue:

  3. Jo, jeg skal igang med at få lagt min diæt, så jeg vil lige høre om der var nogle rare mennesker der ville smide nogle links til nogle gode artikler om bulk/cuts, så vil jeg se om jeg kan lære lidt mere om kost.

    Og jo, har læst om kost på getbig.dk og bodyzone.dk... så håber der var nogle der ville hjælpe, med andre ligende sider/links ?

    På forhånd tak :bigsmile:

  4. Hvis det vitterligt er noget du har læst, og dermed har en reference på - så kunne du jo starte med at finde den. Jeg postede et link til netdoktor, hvor der står at der ikke er nogen bevist sammenhæng mellem acne og bestemte fødevarer. Ergo ligger bevisbyrden hos dig, når du kommer med en påstand om at "ikke-økologisk" mælk forværre acne.

    Det er ikke at rakke ned - det er ganske almindelig argumentation.

    Jeg tror såmænd på dig hvis du siger at det har hjulpet for dig, men så skriv at det er en personlig erfaring og ikke:

    For det får du nemlig til at lyde som om at det er videnskabeligt bevist, og det er det jo netop ikke.

    Jamen, tror faktisk det var en artikel her på mol i en topic, skal se om jeg kan finde det ..

    men, det kan godt være jeg har udtrykt mig forkert, men at du ligefrem påstår det trækker niveauet ned, det er da en nedværdigende og primitiv påstand, for man debattere jo for at blive klogere, ikke for at hive "niveauet" ned, og hvis man ikke må have en påstand idag, uden det trækker noget ned, så er det sørgeligt..

    Vi burde da kunne holde debatten og sproget det på nogenlunde civiliseret, vil jeg mene!!

  5. Det er du da velkommen til, men der er ikke noget belæg for det (ihvertfald ikke så man kan anbefale andre at gøre det samme)

    Fakta om acne

    Bla bla bla. Drop nu de røverhistorier og hjemmestrikket videnskab - det er den slags der hiver niveauet gevaldigt ned. :blahblah::thumb_down:

    Jamen, "oplys" mig da endeligt, og del det med os andre! istedet for at "rakke" folk ned.. røverhistorier, hmm, har læst det i en artikel et eller andet sted, så vil MENE der er mere om det! Men det er skuffende man ikke kan debattere på en acceptabelt leje nu til dags, prøver faktisk bare at hjælpe knægten, og jeg har oplevet efter jeg har skåret ned på mælken, så er jeg faktisk næsten bumsefri, mens jeg før i tiden var plaget af acne..

    Ergo det er ikke mig der trækker niveauet men derimod dig :raisebrow:

  6. Hmm.. jeg vil nu mene at kosten har mere end "bare" minimalt at skulle have sagt!!!

    Jeg ville holde mig fra alt mælk, undtagen øko skummet !

    Bare et godt råd, det har hjulpet mig en del, da man har fundet ud af at mælk foværre acne, og måske endda også være hormon forstyrrende.

    Øko-mælk skulle også have den gavnelige effekt at det skulle sørge for du ikke får bitchtits, altså hvis du træner en del, det er vist østrogen blorkerende eller noget ligende, også er det kræft forbyggende :raisebrow:

    Du kan evt. suplere med zink piller eller B5 vitamin som kan fåes i matas eller få en recept på skinoriencreme (ved ikke om det er stavet rigtigt), redapgele eller en roaccutan kur (kan kun fåes ved en hudlæge), men jeg kan love dig for hvis du får en roaccutan kur så blir du så glat som en barnenumse i fjæset :bigsmile:

  7. Jeg kan godt afsløre at jeg har gang i udviklingen af præcis sådan et program. Det bliver baseret på foodcomp fødevaredatabasen og kommer muligvis til at indeholde et 'log værktøj' som gerne skulle gøre det hurtigere at skrive ens log. Det er dog ikke mig der programmer det (kan ikke finde ud af det), men har en på sagen der kan lidt af hvert ;) Det er dog ikke bestemt hvornår det bliver klart da han ikke få nogle penge for det og har andre projekter på banen. Samtidig kan jeg så sige at programmet bliver gratis.

    Jeg regner med at oprette en mere specifik tråd når jeg ved mere om hvornår det bliver færdig/klar til at blive testet lidt. Det kan vare alt fra en uge til et par måneder endnu.

    Men nu ved I det.

    <{POST_SNAPBACK}>

    ahh.. lyder bare godt :bigsmile: jeg vil da gerne være den første der melder sig til beta testen :tongue:

  8. Jamen, det "excel" regneark har jeg .. det jeg gerne ville have var et program der bare ordenede det hele selv, eller det meste, lidt ala. Protrack fra Dakotafit, bare på dansk :dry:

    bare af ren dovenskab :sleeping:

  9. Jo, jeg skal igang med at lave hele min kost om, altså få styr på den :blush:

    Og jeg har hørt fra mange af mine venner de bruger "Protrack fra Dakotafit" som deres kost planlægger.. men jeg vil høre om der er nogle af jer, der kender ligende programmer? men de skal helst være på dansk! :bigsmile:

  10. Jo, jeg vil gerne hører hvad i synes der er brug for i en BB'ers vitaminskab?

    lige pt. er jeg begyndt på GLUCOSAMIN og msm, pga. mine to knasende albueled der lider under især triceps øvelser..

    Men, hva' skal der ellers til af vitaminer???

    For synes nemlig det er lidt af en JUNGLE derude med alle de tilskud der findes idag..

    Så kom endelig med evt. erfaringer om produkter!!

    TAK PÅ FORHÅND :bigsmile:

  11. Et godt råd, bland det kun op med vand, eller økologisk skummet mælk.. da almindelig mælk(hormoganiseret) gir' acne ved mange, heriblandt mig :mad:

    Desuden, nedbryder øko mælk osse østrogen, så slipper du for div. bitch tits :wink:

  12. Okai, det vil jeg så gå ud fra.. kan man købe en dims der måler ens fedt % eller skal man til en specialist for at få det målt??

    Jeg vil mene jeg er omkring 1,78 høj..

    men, jeg er bestemt ikke ranglet.. har faktisk lige en lille "delle" på det nedeste af mavsen.. så, det var egentlig gerne den jeg ville af med.. :mad:

  13. Har desværre ikke sådan helt styr på min kost, men er 17 år og vejer ca. 75 kg.

    og har trænet i godt og vel 6½ månede..

    Men, mit program kan jeg ikke sådan lige i hovedet, da det ikke er mig selv der har lagt det.. og kan slet ikk øvelsesnavnene i hovedet.. har kun været inde for træningsverdenen i 6½ måned, så er stadig meget "grøn" idet ..

    men, det er sq ikke sådan lige til :mad:

  14. Jo, jeg har trænet i et godt stykke tid og vil gerne smide noget flæsk, dog gerne beholde alt mit "bøf".. men, da jeg er ret ny indenfor kost osv. ville jeg gerne have en vurdering om jeg skal smide noget spæk? eller vente og først gaine noget mere bøf..? :raisebrow:

    Prøver at se om jeg kan uploade nogle billeder, hvis jeg kan hitte ud af det :blink:

    Tak på forhånd :bigsmile:

  15. Tak for alle jeres svar..

    Men, tror på det jeg har brug er en plan, hvor der står på hvad jeg skal spise, hvor meget og hvornår, ellers kommer jeg aldrig til at holde det.

    Men, er der nogle der kan henvise med til nogle klogehoveder på kost, diætister eller noget ligende??

    For synes godt nok at det med den rette kost er lidt tør at komme igang med..

  16. Jo, jeg vil rigtig gerne have styr på min kost, hvilket jeg overhovedet ikke har på nuværende tidspunkt :mad:

    Målet med kosten, skulle gerne være at maksimere resultaterne af træningen, og tab af lidt flæsk er os altid dejligt.

    Men, da jeg ikke ved noget som helst om kost, skal jeg så opsøge mig en diatist eller noget ligende? Er der nogle der har nogle gode links, til nogle sider hvor man kan lære list om rigtig kost?

    På forhånd tak :bigsmile:

  17. okai, det lyder som alle er imod proteinpulver..

    men, det er nok bare ren dovenskab for mit vedkommende, at jeg ville tag det.. for så var man sikker på ikk at ligge i underskud i protein, og da jeg ikk altid er 112% fokuseret på min kost, så ville det os være meget lettere for mig at bare drikke en shake af en art.. :innocent:

  18. Nej, hoved målet er ikk vægttab, da jeg ikk er fed.. men bare har en lille julebule :tongue:

    men, da jeg har trænet i en 4 måneder nu, så ville det måke være fornuftigt med et kosttilskud..

    da, jeg er bange for jeg ikk får nok proteiner i min kost :mad:

    og, nej.. Morten Zacho er desværre ikk min far :blush: vi er bare i familie vil jeg mene :bigsmile:

  19. Jo, jeg overvejer at begynde på noget kostilskud (kreatin, protein)

    Jeg ved godt man har en loadeperiode med kreatin, osv.

    men, jeg er virkelig på bar bund når det gælder hvilken slags protein jeg skal tage, om det skal være designer protein, valle protein, eller en færdig blandet produkt?

    det jeg overvejede var en blandning af designer protein, kreatin og kulhydrat..! er det helt skudt i hovedet? og behøves kulhydraten ikk?

    men, det skal så lige siges jeg ikk skal have noget ala. wightgainer, da jeg lige skal have tabt nogle få kilo (2-3 kg.) :tongue:

    på forhånd tak :bigsmile: