MiroX

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MiroX

  1. Tak for svarerne.

    Det er korrekt observeret at jeg ikke indtager kulhydrat, men det ændrer jeg så nu :bigsmile: Vil det være tilstrækkeligt med en banan?

    Det er deciderede tunge løft jeg kører med fokus på flerledsøvelser som fx squat, dødløft etc. Jeg vil dog prøve at spille en gang squash først, men grunden til at jeg ikke gjorde det var fordi man ofte er lidt "brugt" efter en squash kamp og har derfor ikke kræfter til at løfte tungt.

  2. Hej med Jer

    Jeg har nu styrketrænet i flere år on and off og er stille og roligt startet op igen for nogle måneder siden. Jeg styrketræner i en squashklub, hvor jeg både har adgang til squash og styrketræning, et tilbud som jeg så også benytter mig af. Jeg har dog i den sidste tid tænkt en del over hvorvidt det påvirker min styrketræning i en negativ retning når jeg spiller en times squash lige efter træningen - eller er det måske en fordel?

    Det skal siges at formålet med min træning er muskelopbygning samt fedtforbrænding, hvorfor jeg har en del fokus på min kost. Og dette henleder til det næste spørgsmål: Hvornår bør jeg tage min protein/kreatinshake? Efter styrketræning eller efter squash? :bigsmile:

    Håber I kan hjælpe mig her

    /MiroX

  3. Jeg siger tak for svarene.

    Har lige kigget lidt på Bill Starr programmet og det ser faktisk rigtig godt ud. Langt færre øvelser end jeg er vant til :laugh: Det eneste jeg kan være lidt irriteret over er at jeg ikke er begyndt noget før istedet for at køre de maskiner i en evighed.

    Så nu må jeg lige ned og have fat i en instruktør og så får han ellers Bill Starr programmet i hånden. Så må vi se om jeg vokser lidt hurtigere end det har været tilfældet indtil nu, men som jeg også har læst kommer det også meget an på kosten. Så der må jeg også lige stramme op.

    Håber dog at øvelserne kan udføres på egen hånd, da jeg oftest træner selv.

  4. Hej allesammen

    Jeg har i længe tid lagt mærke til at flere, der går i motionscenter aldrig kommer igang med andre

    øvelser end dem man fik præsenteret i den første øvelsestime. Og dette har også været tilfældet for mig selv. Det er gået fint, men jeg er sikker på at der findes mere effektive træningsøvelser. Mit mål og nok også mange af de andre som jeg har set er at få maksimal muskelvækst.

    Jeg træner 3 gange om ugen: Mandag, Onsdag og Fredag. Jeg har i snart et års tid eller lidt mindre måske kørt samme rutine. Nu føler jeg virkelig der skal til at ske noget. Jeg træner hovedsageligt på de Technogym maskiner, som jeg mener findes i de fleste motionscentre (de grå med rødlige sæder) Jeg tager følgende øvelser:

    (Dette står på maskinerne)

    Vertical traction

    Shoulder Press

    Upper back

    Chest Press

    Triceps--> kabel

    Abdominal crunch

    Leg curl

    Leg extension

    Biceps --> håndvægte

    Bryst

    Nedre ryg --> De skrå bænke, hvor man løfter ryggen i en bue.

    Jeg har læst i flere tråde at man skal have øvelser som squat og dødløft, men så skal jeg lige have fat i instruktøren igen:-) Jeg kan godt se mit program ikke er så godt, men ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre.

    Håber derfor at I kan hjælpe.

  5. Hey med jer!

    Jeg kan huske at der i et indlæg engang var et link til en side, hvor man kunne få oplyst hvor meget energi man forbrænder ved forskellige sportsgrene i løbet af en bestemt tid. Siger det nogen noget? Kender i evt. det siden?

  6. Hej med jer!

    Jeg er stødt på et lille problem som jeg håber i kunne være med til at løse. Har nu trænet rimelig hårdt i omkring 11 måneder og er faktisk blevet nogenlunde tilfreds med min muskelmasse rundt om i kroppen, men har desværre beholdt den famøse ølmave. Det meste fedt er koncentreret lige dér og det skal bare væk!! Hvad er den allermest effektive måde at fjerne alt fedtet på maven?

    Har tænkt på at forsætte med at træne med vægtene for at bibeholde muskelmassen, samtidig vil jeg så køre noget cardio, men hvad er så den mest effektive måde at forbrænde fedtet i maveregionen væk? Er det sådan noget som spinning? Er der ikke noget som koncentrerer sig om maven og forbrænder hele molevitten hurtigt? Eller er det ønsketænkning? :laugh:

  7. Jeg har desværre ikke noget digitalkamera eller scanner :wink:

    Her er der dog nogle fakta omkring min bygning:

    Er rimelig tætbygget.. Har ikke markerede muskler, men man kan godt se at jeg har trænet :bigsmile: Siger det noget? He he..

    Højde: 178

    Vægt: 81

    Bare for at vende tilbage til dit svar, så er det bedste altså at fokusere på en ting ad gangen eller? Vil det så måske være en god idé at forsætte styrketræningen og derved opbygge en større muskelmasse og så tage en pause hvor man kun træner konditionstræning? Jeg er bare bange for at modvirke det man har opnået ved styrketræningen når man går igang med konditionstræning..

  8. Hey!

    Jeg er ny her i forummet og dette er mit første indlæg. Jeg startede med at styrketræne for 6-7 måneder og indtil videre er det gået fint. Jeg har oplevet større muskelvækst, dog uden at det virkelig batter! :wink:

    Men det er heller ikke mit problem. Problemet er, at jeg som mange andre unge går rundt med en lille topmave, som jeg er godt træt af! Ville derfor høre om den bedste måde til at få maven mindre, men samtidig ikke skade muskelvæksten. Vil simpelthen af med fedtet og stadig få større eller mere markerede muskler.. :dry:

    Er der en god måde at gøre det på? Skal jeg begynde at motionere samtidig med styrketræning? Løber lidt i ny og næ, men det har ikke rigtig hjulpet...