Anders_9

Medlemmer
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anders_9

  1. NSAID er bare en række forskellige produkter der er antiflammatoriske.

    Du kan bare smutte ned på apoteket og købe en bøtte ipren :bigsmile:

    Tænkte på om der ikke var noget med en forebyggende effekt, kan max træne 3 måneder i streg inden jeg bliver skadet på ny. Har LedStyrke nogen effekt?

  2. Lider osse tit af inflamation. Det der NSAID i snakker om, som åbenbart ikke var så godt fordi det dannede Arvæv, hvor kan man købe det? Og i artiklen stod der osse noget om proteinet collagen, det findes i pulver/tabletterne LedStyrke? Kan det anbefales? Til evt. forebyggelse

  3. Hej

    Hver 3 måned får jeg vilde smerter fra min skulder og helt ned i albueledet. I den ene periode på en måned kan jeg ikke træne fordi det gør ondt i højre arm og så et par måneder efter går det over i venstre. Jeg går til lægen og hun fortæller mig at det er en inflamation. Det er osse fint nok. Kunne bare godt tænke mig at det ikke kom så jeg kunne træne i en lang periode uden pauser. Nogen der har erfaringer med metoder hvor man undgår dette? Nogen der kan hjælpe mig, for det er vildt belastende at det vender tilbage konstant!

  4. Nu er jeg tilbage på mit normale styrkeniveau igen efter min skade. Så vil gerne prøve at fokusere lidt på nogle muskelgrupper.

    Vil gerne styrke Bryst, skulder og triceps i de næste 2-3 måneder. Er der nogle måder jeg kan træne specielt mht træningsprogram. Kan jeg godt træne bryst, skulder triceps fx. 3 gange om ugen og så fullbody en enkelt for at holde det andet i skak? Nogle erfaringer artikler mm. omkring dette, så smid venligst et link, tak og god jul

  5. Ja 100g/dagligt er for meget.

    Er der nogen som ca kan beregne hvor mange kcal jeg bør smide af om dagen? - eller må jeg prøve mig frem? evt holde ved 3900kcal?

    Mit program:

    Træner 2-split, hver anden dag... så træner ca kroppen igennem 5 gange på 2 uger..

    1-split: bryst/triceps/skulder/mave

    bryst: lige bænk DB, incline bænk DB (enten 5x5, 3x8 eller 3x10-12, med forskellige belastning for at variere)

    triceps: pushdown cable, lying triceps extension BB (3x8 eller 3x10-12, med forskellige belastning for at variere)

    skulder: lateral raise DB, military press BB, shoulder press DB (skiftes mellem military eller shoulder press), front raise DB (3x8 eller 3x10-12, med forskellige belastning for at variere)

    mave: crunch ball (egen vægt +10kg) (3x10-15) og så en med cable hvor kablet er vandret med mine arme, hvor armene er fikseret ved hofterne og så jeg roterer (skulle ifgl. min instruktør træne de skrå) (3x8-12, med forskellige belastning for at variere).

    2-split: ryg/biceps/ben:

    ryg: chin-up, close grip chin-up, bent-over row BB, seated row cable, dødsløft (enten 5x5, 3x8 eller 3x10-12, med forskellige belastning for at variere)

    biceps: curl DB eller BB, hammer DB, preacher curl cable (3x8 eller 3x10-12, med forskellige belastning for at variere)

    ben: leg extension (3x8), seated hip abbuction lever (3x8) (og så den modsatte, ved ikke hvad den hedder) (3x8) og så baglår træner jeg på bold hvor jeg ligger på ryggen med den ene fod på bolden, hvor jeg så løfter bagdelen/underkrop i vejret og trækker bolden under mig (3x12), laver lidt squat med egen vægt - mit knæ har lidt problemer, så træner med lav belastning (skal til kikkertundersøgelse/operation d.13/12).

    Giver det mening eller skal jeg opstille det på en anden måde?

    Fedt program, minder lidt om mit. Har lidt flere Skulder og brystøvelser. Tænkte på hvaffor et program du har skrevet dit indtag ind i?

  6. Det vigtigste i det her er at finde sit ligevægsttal (bodyhouse.dk har en god artikel omkring dette under kost, ellers kan du søge her på forummet). Når du har fundet ud af ligevægtstallet (antal kcal) kan du så begynde at cutte/bulke. Det gælder om ikke at overdrive når du reducerer eller forøger dit indtag, da dit stofskifte vil tilpasse sig indtaget. Altså, får du får lidt ind, vil det skrue ned for blusset så at sige, og tage fra din hårdt optjente muskelmasse. Spiser du alt for meget vil det være svære at komme af med igen, så hellere finde en balance på max 500 kcal (det gælder selvfølgelig om hvilket mål, men da du ikke ligner bodybuildertypen vil dette være passende for dig) Bodybuildere ligner jo fede mennesker størstedelen af året og skal "kun" være pæne og cuttet op til konkurrencen.

    Kort: find dit ligevægtstal. Forøg indtaget for at bulke, reducer indtaget for at cutte.

    Når det er sagt, må jeg være enig med nogle af de andre kommentarer og sige du nok hellere skal komme igang med at dyrke lidt motion og så bare spise fornuftigt. Men held og lykke med det.

    Okay når man bulker; Hvad skal man så spise, usunde eller sunde ting? Er det en idé at bruge Massgainer? ger man fedtprocenten?

  7. Kan kun tilslutte mig ovennævnte indlæg... Få trænet, så der rent faktisk kommer et resultat ud af at cutte.

    Er der ikke nogle artikler omkring hvordan man bulker? Kender vidst godt svaret: Google er din ven? ville bare helts have nogle erfaringer og råd herfra?

  8. Hej(Ved godt jeg plager dette forum)

    Jeg træner 2-split

    Ryg-Ben-biceps-Mave

    og

    Bryst-Skulder-triceps

    Har et spørgsmål mht. reps og sæt

    I dag trænede jeg ryg og ben, jeg lavede to øvelser pr muskeldel. Den første øvelse tog jeg 10 reps i 3 sæt og i den anden 5-6 reps i 4 sæt. Giver det mening? Og kan jeg gøre det samme med bryst fx. tage mange reps i flyers og så få reps i bænk? Og er det en god eller dårlig ide?

    Og så lige et spørgsmål som ikke rigtigt hører til. Jeg har besluttet mig for at bulke, hvordan gør man? For derefter at gå amok med cardio og cutningen. Skal man bruge massgainer og virker det?

    Er der seriøst ikke nogen der gider at svare, eller er det for uoverskueligt?

  9. Prøv 99% bliver sorteret fra. Der starter 50 på flyveskolen hvert år. Jeg har været til prøven og i "de vigtige" fik jeg den dårligste karakter man kan få så mig i en f16 ville have været en katastrofe. Man starter med en masse basic matematik, dansk, engelsk og logik. Derefter begiver man sig over i det vigtige. Et program der hedder raven. Dumper man her kan man aldrig(tror jeg) søge ind igen. Her er en masse hukommelsesøvelser hvor man skal huske tal og bogstaver. Der er en øvelse hvor der på hele skærmen er spredt store og små tal hvor efter man skal finde et tal og så et til. Nu til Ballbreakeren(for mig). Simultankapacitetsøvelsen: Du skal regne et simpelt regnestykke, plus, minus, gange, dividere: Samtidigt med du skal fjerne nogle farvede trekanter der flyver forbi nogle felter hvor i man ikke kan se dem når de passerer. Når du har gjort det i et stykke tid skal ddu så, mens du fortsætter de to første øvelser huske på en bogstavrække på alt fra 4-8 som så forsvinder for at der 30 sekunder senere kommer 4 frem i hvert hjørne som ligner meget hinanden og du skal så pege joysticket mod den rigtige kombination.

    Derudover er der en del om at vende ting inden i hovedet og nogle flyveøvelser.. Det hele virker meget skræmmende, men hvis man har hovedet iorden er det stadig svært..

    Jeg kan knap nok gå og trække vejret på samme tid så tro ikke det er så svært som jeg siger:D

    Ved ikke om det er lovligt at sige alt det her, hvis det er ulovligt er jeg på røven. Men intet kan forberede en på den prøve.

  10. Altsååå......ja.

    Lidt firkantet set ser det sådan ud:

    Civilpilot kan du ALTID blive. Det handler bare om, at købe nogle flere flyvetimer, hvis du ikke klarer det så godt.

    For militærpilot kræves der langt langt mere. Du skal igennem et laaangt uddannelsesforløb, hvor du kan blive sorteret fra helt indtil du er omskolet til en dansk flytype. De fysiske krav er rimelig høje (her tænker jeg på helbredet) og rent flyvetekninsk bliver du uddannet til meget meget meget mere end en civilpilot...men, som sagt. Der er mange der forsøger at blive milipilot....kun få får lov at blive det.

    Men tag chancen...man kan jo kun få et nej.

    Her er lidt af de krav der bliver stillet

    Der er nogle helt basiskrav du skal opfylde før du kan søge. Bl.a. skal du have en gymnasiel uddannelse (ingen krav om gennemsnit). Du skal være mellem 165 og 195 cm høj. Dit syn skal være godt. Du skal være danskstatsborger....pletfri straffeattest. osv osv.

    Opfylder du de krav. Ja så bliver du inviteret til optagelsesprøver i Jonstruplejren i Ballerup. Her er du i 4 til 5 dage, hvor du bliver gennemtestet. (Jeg vil tro at ca 85%...måske mere bliver soreteret fra her)

    I disse dage skal du til en fysisk test (meget let) Du skal skrive en selvbiografi. (Den bliver gennemlæst af en psykolog). Du skal til samtale med psykologer...laver stress og mulititasking test mens du taler med dem. Du skal spille forskellige computerspil samtidig mens du skal lave regnestykker i hovedet. Du skal lave samarbejdsøvelser men du er overvåget af psykologer...du skal på Riget hvor de tjekker ALT på dig. osv osv osv...

    Forsvaret har den indstilling til dig...at enten har du det i dig...eller også har du det ikke. Så du får lidt svært ved at træne op til det.

    Består du her....ja så skal du på sergentskolen. Du starter på et hold med måske 20 pilot aspiranter. det tager et halvt år...ca 2 bliver sorteret fra her. Derefter skal du på den danske flyveskole. Dette er langt det hårdeste. Det tager et halvt år.....ca halvdelen bliver sorteret fra. Du skal lære alt uden af....dette er en fed tid...men det vil også være det hårdeste du nogensinde kommer til at gennemgå. Du får ikke tid til noget som helst andet i dit liv i det halve år.

    Består du her skal du 2 år på officerskolen. Her bliver der måske sorteret en enkelt fra. Derefter skal du til USA. Alt afhængig af flytype du ønsker...ja så skal du forskellige steder hen. Du vil gerne på redningshelikopter. De træner sammen med US Navy i Pensacola. Et super super fedt sted. Dette bliver den bedste tid i dit liv!!!.....det lover jeg 100 %.

    Der skal du være 1-1,5 år. Normalt vil man ikke sortere folk fra her...men der skal arbejdes hårdt. Når du så kommer hjem igen..ja så skal du uddannes på en dansk helikopter. Og det tager endnu 1 år.

    Men så er du også ved at være klar. Din status vil her være delvis operativ. Du bliver fuldt operativ efter endnu 1 år.

    Ja, dette var så et eksempel på et optimalt uddannelsesforløb. Tjek evt. www.viharbrugfordig.dk

    ....og glem så alt om de civile piloter. De er alle misundelige på vores uniformer. ;-)

    Ps. Hvem gider at flyve noget, som ikke kræver en hjelm?

  11. Hej(Ved godt jeg plager dette forum)

    Jeg træner 2-split

    Ryg-Ben-biceps-Mave

    og

    Bryst-Skulder-triceps

    Har et spørgsmål mht. reps og sæt

    I dag trænede jeg ryg og ben, jeg lavede to øvelser pr muskeldel. Den første øvelse tog jeg 10 reps i 3 sæt og i den anden 5-6 reps i 4 sæt. Giver det mening? Og kan jeg gøre det samme med bryst fx. tage mange reps i flyers og så få reps i bænk? Og er det en god eller dårlig ide?

    Og så lige et spørgsmål som ikke rigtigt hører til. Jeg har besluttet mig for at bulke, hvordan gør man? For derefter at gå amok med cardio og cutningen. Skal man bruge massgainer og virker det?

  12. Se dig om.

    Hvis der var en pille, der uden bivirkninger kunne sørge for at man taber sig uden gener, så ville der jo ikke være så mange overvægtige.

    Vel?

    Gider bare ikke gå med ble og så vil jeg godt kunne sove om natten?

  13. Har ikke nogle billeder og mål, men kan lige finde ud af det i aften. Min kæreste er rimelig tidskrævende. Jeg har en tidshorrisont der siger jeg gerne vil veje omkring 85 og som du sagde udskifte 5-10 kg fedt til muskler. Jeg har svært ved at vide hvor mange kalorier der er i både min frokost morgenmad og aftensmad. Ved heller ikke hvor meget jeg skal indtage om dagen. Har læst artiklen om at cutte flere gange.

  14. Jeg er 185 og vejer 79, det svinger omkring 79-80 kg. Jeg kan ikke ændre mine kostvaner. Jeg træner pt. 2 gange om ugen, vil gerne have det op på 4 igen. Jeg bor hjemme indtil efter jul, så det er svært at tabe mig, jeg vil egentligt ikke tabe mig, vil gerne være mere markeret, det kan jeg bare ikke få til at ske. Jeg tror jeg kan ændre mine kostvaner så snart jeg er væk hjemmefra. Ved godt det nok virker åndsvaag men føler mig rigtig lasket lige for tiden.

  15. Hej

    Jeg vil ned i fedtprocent. Jeg kan imidlertid ikke finde ud af at cutte. Jeg vil derfor gerne undersøge mulighederne for nogle piller som ikke er ulovlige og hvor bivirkningerne ikke er hjertestop osv.

    Nogen der har erfaringer med noget som virker uden at være skadelige og som ikke er på dopinglisten?

  16. Hej.

    Har haft en skade i min albue(sene-inflamation) som har holdt mig ude i de sidste par måneder. Er lige begyndt igen, og il gerne vide lidt om hvad der er smartest. Jeg vil gerne være mere markeret, så vil gerne prøve at cutte, selvom jeg synes det ser totalt umuligt ud:( Men vil også gerne være lidt større, ihvertfald gerne stærkere. Kan man godt opbygge styrke samtidigt med man cutter. Skal jeg starte med at bulke eller at cutte? Forklar lidt, til en totalidiot :crazy:

  17. Hej har lidt det samme problem. Har hørt forskellige ting om kreatin. Har hørt at man kun skal bruge det i to måneder af gangen? Har hørt at det øger forbrænding. Hvilket må betyde at man ska æde mere for at blive større?

    Er nemlig endelig kommet ned på 75 kg og tænkte at jeg ville tage 5 kg på og beholde fedtprocenten. Kan det med fordel gøres med kreatin. Til sidst hvilke mærker er at foretrække? Håber ikke det er for uoverskueligt..

  18. angående chinups så lav dem med hjælp fra nogen! det er vigtigt du kan komme hele vejen - og ikke kun op til hagen men snarer skulderhøjde - og hele vejen ned igen. hvis der ikke lige er noget til at hjælpe så hav oversiden af din fod liggende på en stol, bænk eller lignende så du kan tage "rigtige/fulde" chinups. men held og lykke med projektet

    (ps jeg tog over 5kg på i mili - og det var ikke muskelmasse... så når du ikke renser grej(hvilket man ofte gør) så befind dig i deres styrkecenter eller løb en tur - ellers tager du mindst 10kg på - det var der flere fra min deling der gjorde...)

    Jeg har ikke nogen spot-buddy eller hvad man kalder det, men må lige finde ud af det. Håber lidt de har et styrkecenter, da jeg regner med at tage tilbage søndag, fordi jeg ikke gider sidde i tog om natten.. Hvorfor tar man på? Feder man den for meget?

  19. Tak for den gode hjælp

    Har regnet ud(på motion-onlines hjemmeside) at jeg forbrænder 17400 Kj eller(og?) 4200 Kcal om dagen? Stopper i mit træningscenter til d. 1/2 fordi jeg jo skal ind og springe(hihi) Men jeg regner med at der vil være tid til, et par gange om ugen at træne lidt. Jeg har læst den vedhæftede artikkel og tror(endeligt) at jeg har forstået essensen omkring vægttabet. Jeg forstår bare ikke hvordan manved hvor meget energi, fedt(sundt fedt) og proteiner der er i hvilken slags kost.

    Med hensyn til forhindringsbanen skal det siges, at jeg håber på en fremtid i militæret, så jeg vil være bedst. En god øvelse til dette, tror jeg, vil være chipups og en træning af mine Vertical-leaping egenskaber, men min krop synes for tung til mine arme. Jeg kan ihvertfald kun lave 4-5 chinups og de er ikke engang med hagen oppe, de er med panden oppe...

  20. Hej

    Jeg har et problem jeg håber du kan hjælpe mig med, du virker altid meget villig til at hjælpe, så jeg spørger dig. Jeg har prøvet at måle min fedtprocent og jeg vil gerne vide hvor meget fedt jeg skal af med og hvordan det sker. Jeg er 184 cm vejer 82 kg og min fedtprocent(målebåndstesten) er 18,3% Det synes jeg er uhyrligt højt, ikke urealistisk, men jeg prøver at finde ud af hvordan jeg kan slippe af med den overflødige vægt. Jeg gætter på at en fedtprocent på omkring 9-10% er målet.. Her er min beregning (82kg * 18,3)/100= Ca. 15 kg Her opstår der et problem. Jeg skal have fundet ud af hvor mange kg fedt jeg skal tabe? Hvor hurtigt kan det gøres? Det skal siges at jeg seriøst overvejer noget med efedrin, men jeg kender ikke bi-virkningerne.

    Skal i militæret til februar så jeg håber at du kan hjælpe mig, vil gerne være god til forhindringsbanen og det optimale vil være at smide et par kilo.. Please hjælp mig, og lad være med at henvise til en artikkel på get big, jeg ar brug for råd..

  21. Vægttab i form af væske er vidst kun brugbart, hvis man skal presses ned i en vægtklasse på et par timer - som boksere inden en kamp :dry: Men sundt er det ikke, og vægttab i form af væske har ikke noget med fedttab at gøre - så snart du indtager væske igen ryger kampvægten op :cola:

    Det er også inden for boksning jeg har lært om det. Oprindeligt så jeg det der med celofan i en amerikansk teenagefilm eller sånoget, men hørte noget om det nede i centret. Tror bare jeg fortsætter med at spinne i mit løbetøj så...