Keler

Medlemmer
  • Posts

    2,867
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Posts posted by Keler

  1. Klasse kamp i går. Man skal ikke glemme at Polen er et verdensklasse mandskab.

    Jeg håber bare ikke at vi møder Frankrig i semifinalen - Så ryger vi. Håber vi møder Spanien, som vi IMO godt kan klare.

  2. 1. Island

    2. Frankrig

    3. Polen

    4. Danmark

    Er enig i det med målvogterne. Jeg er sgu ikke imponeret af Landin, overhovedet. Hellere Rasmussen.

    Det er nok også det, jeg ser som den største trussel, for videre færd. Vi var bare heldige, at Kroatien havde en lige så ringe vogter (ikke at det udelukkende var derfor vi vandt).

  3. Syntes vi mangler en tråd der handler om VM.

    Så spyt ud. Hvordan går det DK osv.?

    De har virkelig overrasket mig positivt. Jeg har altid været vild med holdet, men efter at Hvidt, Jørgensen og co. stoppede, tvivlede jeg på denne turnering. Men efter den indledende runde, og især kampen torsdag, ser det lyst ud. :smile:

  4. jeg er så pisse træt af, at der hele tiden bliver snakket om hvor godt Jon Dahl løber og at han altid er på pletten. Hvad fanden hjælper det, når manden aldrig scorer. Ikke engang på straffe kan han plaffe den ind, uden at skal springe på returen og i samme omgang få en fiber. Han har haft sin tid og skal bare af holdet.

    Uanset hvad - pinlig pinlig pinlig omgang fodbold i går. Igen.

  5. Luk.

    Næ.

    Hvornår faen er "fortjent" en parameter der tæller i fodbold?

    Det har jeg aldrig sagt det er - Det var bare en konstatering. :smile:

    Og hvilken kamp har du set? Danmark spillede fremragende i perioder, der dog var skæmemt af et par personlige fejl. Vi sad 6 gutter og så kampen og jeg har aldrig prøvet noget lignende. Superfed stemning i kampen, og masser af godt spil.

    Helt vild fed kamp - Enig. Men der var da alt alt alt for mange fejl og niveau mæssigt var det da pinligt.

    Grønkjær, Romme, Jon og Chr P spillede alle fint, og skal da selvfølgelig være med. Alt andet ville være tåbeligt. Højest sandsynligt er et par af dem i deres sidste slutrunde, og så kan generationsskiftet komme.

    Selvfølgelig. Jeg syntes bare Jon har haft sin tid på landsholdet og at Grønkjær er lidt tam. Og var det ikke Chr. Poulsen der var skyld i målet, ved den fejlaflevering?

    Men dejligt vi vandt. Håber bare niveauet bliver skruet væsentligt op samtidig med at fejlraten bliver sat væsentligt ned.

  6. Desværre må du blot indse at Rommedahl er den bedste danske spiller.

    Han var også stærk mod Holland hvor resten af holdet bare stod og var defensiv.

    Folk må indse at når der laves lange bolde, er det ganske enkelt meget få der kan følge med Rommedahl.

    Desuden viser manden jo 99 % af tiden, at han spiller fantastisk bold i holland, men ak ja fordi han lige går det skidt i fem landskampe skal han ud.

    Hvad han laver i Holland er jeg sådan set ligeglad med :smile: Det er hvad han laver på landsholdet der tæller IMO. I dag gjorde han det rigtig godt og var den bedste danske spiller - Fuldstændig enig.

  7. You were wrong :nonono:

    Tag den alle medlemmer af medløber klubben "ud med Rommedahl!"

    LOL - Ja fordi han spiller godt i EN kamp er han Gud. Han stinker 99 % af tiden. I dag var han god.

    Ud med Grønkjær, Jon, Romme, Chr. poulsen og Morten Olsen. Ind med nye kræfter og en ny måde at spille fodbold på.

    Hold KÆFT en ufortjent sejr og hold KÆFT noget serie 5 bold DK igen igen præsterede.

  8. Hvor er det fedt vi ligger ud med et selvmål til VM. :laugh:

    Dette bliver (endnu) en slutrunde, hvor DK ryger tidligt ud, uden at gøre noget væsen af sig. Jeg håber dog inderligt jeg tager fejl.

  9. Ét er at være i stand til at leve for 25 kr om dagen, en anden ting er at gide. Jeg fatter det ikke. Syntes det må blive ekstremt sørgeligt i længden. Ville tage et ekstra arbejde, spare internettet og tv'et væk - Hvad som helst.

    Mad er IMO den ting der bare SKAL være i orden. Og det kan jeg ikke forstå at det kan blive for 25 kr om dagen :blink:

  10. 1 stk. GASP træningsbælte - Brugt få gange

    1 stk. Reebok træningsbælte

    2 stk. straps fra bodyman.dk

    2 stk. straps fra Ironmind

    2 stk. knækogere fra matas (god kval., kan ikke lige huske mærket, men det man typisk blir anbefalet herinde)

    2 stk. Albuekogere fra matas (samme mærke som ovenstående)

    1 stk. COC 1

    Giv et samlet bud eller byd på enkelte varer. Kan beses og afhentes i Randers eller sendes. Skal bare ha af med det så kom med nogen fornuftige bud :smile:

    post-7878-1237821109_thumb.jpg

    post-7878-1237821132_thumb.jpg

    post-7878-1237821152_thumb.jpg

    post-7878-1237821168_thumb.jpg

    post-7878-1237821211_thumb.jpg

  11. Frankrig er det hold i turneringen der har den højeste udnyttelsesprocent på skud i turneringen med 63%, hvis man holder det sammen med at DK ofte ikke formodede at presse franskmændene i skud øjeblikket. Så kan man rolig sig at Hvidt havde svære arbejdsbetingelser. I den anden ende fik franskmændene presset DK til at tage nogen svære skud, hvorfor Omeyer kom til at se ret godt ud.

    Med hensyn til mange redninger på 100% er det vist en definitionssag, Hvidt havde efter 9 kampe 12 redninger i alt fra 6m, 3 på fast breaks, og 3 på breakthroughs. Her er fløjskud ikke talt med.

    I min optik vandt Frankrig fordi de havde en bedre start 7'er og det var egentlig fantastisk at se hvor fysisk overlegne franskmændene var i forhold til DK.

    Jamen helt enig - Jeg siger bare at Hvidt IMO ikke var lige så sikker som han skulle have været, hvis vi skulle have haft bare en lille chance. Han missede trods alt nogen bolde, han skulle have taget. Dårlig forsvar eller ej.

    Om det havde gjort nogen forskel er en anden sag. Som jeg sagde før - Vi fortjente ikke at vinde, da Frankrig er et bedre hold end os.

  12. Frankrig spillede rigtig godt da først kom igang. Synes det var vildt frustrerende at se på for selvom DK ikke spillede flot håndbold som franskmændene fik de da en del afslutninger som bare enten lå for tæt på målmanden, på stolpen eller i paraderne og så var der jo nærmest ingen hjælp at hente fra vores målmænd.. Havde vi haft bare nogle få procent højere skudeffektivitet og nogle flere redninger så havde kampen set helt anderledes ud...

    DAMN :(

    Hvidt har bare ikke ramt topformen. Man vinder ikke VM uden et højt niveau fra målmanden - Hele tiden. Hvad tog han i dag - 5 bolde?

    Frankrig var/er bare verdens bedste hold pt., og Danmark kan ikke være med. Fortjent vi ikke vinder VM. 3 pladsen tror jeg på.

  13. Damn, det ville være et drømme scenarie at spille mod kroatien i en VM finale, i kroatien. Men frankrig har edderbrodedme et klasse mandskab. Håber at DK kan oppe sig på alle pladser, som der skal til, før vi kan slå Frankrig. Tror på dem dog - Lyder ikke til de er tilfredse med en semifinale.