Pumber-Thomas

Medlemmer
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pumber-Thomas

  1. Det er ikke fordi jeg tror at enten så er det kropsvægts træning, eller os så er det at løfte jern, tror da det er en blanding, mere for at høre om der var nogen der kendte til hvordan man så kombinerede det, hva intensitet der blev løftet med, øvelsens udførelse - hurtigt/langsomt, sæt og reps... altså generet hvordan deres programmer evt ku se ud. Men det er da faktisk en skide god hjemmeside den dér - han er os inde på noget af det med at kombinere det hele lidt, og han har os nogenlunde den fysik jeg hentyder til :)

  2. Takker for alle de fine svar. Forstår godt hav i mener med at de træner efter funktion fremfor udseende. men havde en gammel ven der boksede på forholdsvis højt plan.. han vejede vel omkring de 70-80kg, ganske almindelig krop, altså godt markeret og da os muskuløs, men slet ikk i den grad, hvorimod hans arme var nogle kæmpe trimmede køller - og mener ikke han løftede nogle form for vægt ved siden af. Jeg synes tit det er sådan med disse sportsfolk (ved godt jeg generelisere en del.. men tror i kan følge mig). Jeg selv havde på det tidspunkt trænet et par år, og var kommet rigtig godt efter det, og var da os noget større end arm, havde opnået en flor form, men alligevel vil jeg tro hans arme var større end mine... og så tænker jeg om man ikk kan benytte nogle af deres "trænings metoder"?

  3. Nogen der ved hvordan en af de overstående træner, måske i særdeleshed, hvordan en bokser træner? Hvordan deres program ser ud? Både motions- og styrketræningsprogram?

    For når man ser en af de overstående sportsfolk, så synes jeg at de en forholdsvis flad krop, trimmet selvfølgelige, men ikke overdrevet stor som en bodybuilder, altså de har forholdsvis flad brystkasse osv., men samtidig har de nogle utrolige store massive markerede arme? Altså, de har et par kæmpe trimmet arme til en forholdsvis mindre fornuftig muskuløs krop?

    Dette er selvfølgelig sat meget på spidsen, men nogen der ved hvordan de træner? Hvor meget vægtløftning bruger de, er det mere bare egen kropsvægts-træning? Eller hvordan? Jeg kommer selv til at tænke noget i retningen af noget ”curls are for girls” egen kropsvægts-træning halløj? Men uden at have det i noget… så nogen der kan hjælpe, ved hvordan disse mennesker træner?

  4. Kan jo sagtens være det virker for dig :smile:

    Ja ved man jo ikke. Sys i hvert fald der virker underligt at ens arme skulle vokse bedre uden "arm-træning", altså mener kan sagtens forstå at de vokser godt, endda rigtig godt uden. Men programmerne er jo rimlig ens bare lige der er lidt arm træning med i den ene også..? hehe :crazy:

    Men mange tak Keler. Andre som skulle have prøvet nogle af programmerne???????? :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:

  5. Hvorfor ikke bare prøve begge programmer? Træningserfaring kommer netop af at man prøver forskellige ting og finder ud af hvad man kan lide og ikke kan lide. Jeg kan personligt lide helkropstræning, så jeg ville naturligvis vælge curls are for girls programmet. Men det er jo ikke sikkert at du kan det og så ville splitprogrammet jo være bedst for dig. Træner du for størrelse, styrke eller all-round eller måske som supplement til en anden idrætsgren? Her vil behovene igen være forskellige.

    Ja det er et simpelt spørgsmål, men et individuelt svar.

    Det er jo kun 3 måneders træning vi snakker om, så mon ikke at du kunne prøve begge programmer inden for det næste halve års tid og finde ud af hvad der virker for dig. Du bliver ihvertfald ikke mindre eller slappere af det :wink:

    Hehe ja det er der self noget om :wink: Det jeg trænede mest for var masse, men nu synes jeg at jeg har opnået den masse jeg vil have(for nu i hvert fald), pånær armene.. de må gerne vokse lidt mere.

    Så altså vedligeholdelse af krops-massen, og mere masse på armene! Gør ikk noget om det andet også skulle vokse lige lidt, så stramt er det nu heller ikke, bare det ikk bliver mindre.

    Så store arme og vedligeholdelse af det andet.

    Ved godt man bare kan prøve begge, men hvis nu det ene var bedre end det andet til det formål som jeg ønsker, så vil jeg da ikke spilde tid på det andet :tongue:

    Så handler vel mest om hvad der er best til at få de arme til at vokse?????

  6. Til det med snoren, det var formentlig bare for at udtrykke, det var individuelt (en snor kan jo være alle størrelser.)

    Og til det med programmerne, det er altså indiviuelt, så svært at sige.

    Men, however, jeg ville vælge curls are for girls.

    Til dels fordi jeg stoler på TJ, og fordi jeg sætter min lid til basis-øvelser.

    Hov kom vist til at sige noget sludder før. BEGGE programmer er bygget op omkring basis-øvelser! Det ene er bare udelukkede basis-øvelser, det andet er basis-øvelser + én øvelse for armene(henholdsvis biceps og triceps) hvor der kørers seriøs volume 10x10 i første fase.. der er 3 faser.

    Eller ved begge programmer så gælder det at der også køres med nogenlunde volume 5x5 og 6x6.. Men inden jeg begynder at rode for meget rundt i det, så tjek linkene, de fortæller ALT om programmerne.

    Har hørt og læst lidt rundt omkring at folk har haft stor succes med programmerne.. så derfor ville jeg bare høre om hva der skulle være best? Evt TJ samt alle jer andre kloge hoveder kan knytte en kommenter til begge programmer? For og imod?

  7. SLET INGEN ?!?! :unhappy:

    Ingen der kan komme med nogen for og imod?

    Forskellen er bla. det ene er 2-split(større arme på 12 uger), og det andet er fullbody(curls are for girls).

    Men den helt store forskel ligger vel i at, i "curls are for girls" er der slet ingen øvelser kun for biceps og triceps, men flere til hele kroppen - to pr. muskel groft delt op, nogle overlapper vel lidt hinanden.

    Og i "større arme på 12 uger" der er der ikke blot øvelser for armene, men ligefrem specialiseret træning for armene (herunder 10x10), men så kun én øvelser til hver muskel ellers (bryst, ryg, skulder ect.)

    Ellers med sættende deri og reps. så ligner de jo meget hinanden:

    Curls are for girls 6x6.

    Større arme på 12 uger 5x5, men så kommer der jo lige den spicialiseret arm træning med 10x10 oven i(dette ændres dog eftersom man kommer til fase 2 og 3).

    Men humlen af det hele.. hvilket program er så at fortrække?

    Ps. det ene program har jo ikke ben træning med, men skal I ikke tænke på, dette skal bare ses som et overkrops program(dvs finder selv på noget til hjulene, fortrækker jeg)

  8. Mange tak for alle svarene, og jo kan da os se hva I mener. Men lige et sidste spørgsmål; hvis ens blodsukker ikke er lavt (lavere end normalt), så burde man jo ligge i overskud - eller hva? Og derved ikke tabe sig, siger ikk man behøver tage på, men uanset hva vil man så ikk kun højest kunne opnå at holde vægten?? (håber i kan se hva jeg mener?)

    Hehe ved godt jeg bliver ved, men synes bare det virker mest logisk oppe i mit hovede? Kan ikk rigtig overbevise mig selv om andet?

    Men anyway tak i hvert fald, det har hjulpet meget :4thumbup:

  9. Først og fremmest så skal man nok vide lidt om sukkersyge/diabetes, før man kan svare på dette indlæg, men håber da der sidder nogen kloge hoveder derude som kan svare på det??

    Når man cutter skal man jo indtage færre kacl end man forbrænder, hvilket er logisk nok. Men for folk med sukkersyge(type 1). Hvis de forbrænder mere end de indtager, så falder deres blodsukker, og derfor er de nød til at indtage noget mere(sukker+brød hyppigst). Jeg synes det virker lidt som en ond-cirkel?

    Takker på forhånd :4thumbup:

  10. Ja det har noget på sig med om man er "sort eller hvid". Og grunden er simpelthen blodlæmerne. Sorte mennesker har flere røde blodlæmer end hvide mennesker, som har flere hvide blodlæmer.. Men nu hænger det engang sådan sammen, at det er de røde vi skal bruge til muskelvækst, så derfor har de faktisk nemmere ved at vokse.

    De hvide bruges derimod til imunforsvaret (dog ved jeg så ikke om hvide har stærkere imunforsvar?)

    Håber det kunne besvare det :bigsmile:

  11. Jeg kan se, at jeg ikke når at træne idag..

    En af mine bedste venner er indlagt med netop konstateret diabetes type 1, så har istedet brugt dagen på at besøge ham...

    Men jeg rykker blot træningen en dag, no harm no faul...

    Fik forresten målt mit blodsukker..! 4.6.. Så det er som det skal være..! :smile:

    Okay var sgu nederen. Jeg har også selv diabetes type 1. Men han skal sgu nok klare den :4thumbup:

  12. Whats the point? Du gider jo alligevel ikke følge de råd, der bliver givet! :nonono:

    De sidste par ting har jo ikke ligefrem været noget om det cardio jeg spurgte om, vel..? Stop nu med de dumme svar der, ingen herinde der kan bruge det.

    Det jeg spurgte om nu, var cardio træning? Altså simpelt hvor man ikk er afhængig af bestemte tidspunkter hvor man kun kan træne det på (fx spinning som blev nævnt, kan man jo ikk bare lige sådan gøre, der er jo træningstider og sån).

    Og desværre kan ikk poste et billede, da jeg intet kamera har.. Men store og store, altså de er 60cm i omkreds, og synes selv det er rigeligt i første omgang.

  13. Saint-pauli har lige sat en stor fed streg under det jeg har skrevet. Måtte lige lure Spock's log og han løfter jo lige præcis det samme som Mr. Pitt og så ligner han tilmed Mr. Pitt.

    Jer -> :bowdown::4smartass: <- Mig

    :tongue:

    Nå men tilbage til topic.

    Pumber-Thomas> Hvis du tænker på on and off som skrevet her i tråden, så er det ikke et program. Men det er fordi der nogle gange går måneder mellem hans trænings dage. Så det er vist ikke det du vil :wink:

    Men jeg kan anbefale THE 20 REP BREATHING SQUAT ROUTINE

    Har selv kørt det og der er en del her på MOL der har, og rigtige mange har gode erfaringer med det.

    Men det kræver du kan presse dig selv i ben.

    Men du kan også bare fjerne breathing squat'en og køre tungt (som du nu kan) i squat. Jeg kørte 3-4x6-8 i squat på et tidspunkt hvor jeg så kørte alt andet som det står i det programmet (2x6-8). Og selvfølgelig bare kører så tungt man nu kan med de reps.

    Fint program ellers, men det er sgu slet ikke mig, med det der fullbody tam tam.. Og som det er nu, skal mine ben stort set ikke trænes, kun lige arbejdes igennem engang imellem eftersom de er mega store (uden jeg helt ved hvorfor, for har aldrig trænet ben SÅ tungt). Men hva pokker bonus, så slipper man jo lidt for dem... Men ellers cardio..?

  14. -->Spock.. Arhh spinning er godt nok ikk lige mig.. altså så skal man til og bestille tid til spinning i ens center eller selv have lidt udstyr og sådan.. tænkte mere på noget lidt mere "simpelt" altså bruge lidt af det fitness gejl der jo tit er i et center.. eller en sport man ku hygge med der hjemme eller sådan...

    Men anyway, tusinde tak for alle de gode svar, det er efterhånden også blevet en laaaaang tråd :4thumbup:

    Ps. Hva er præcis on - off dage?? Hvordan vil træningen se ud.. kom med et eksempel hvis nogen kan..?

    Ex..

    Mandag: ... ?

    Tirsdag: ... ?

    Onsdag: ... ?

    Torsdag: ... ?

    Fredag: ... ?

    Lørdag: ... ?

    Søndag: ... ?

  15. Egentlig ser mit ugentlige program ud som følger:

    Dag 1: Ryg - Biceps + Cardio

    Dag 2: Bryst - Triceps + Cardio

    Dag 3: Ben - Skuldre + Cardio

    Dag 4: Ryg - Mave + Cardio

    Dag 5: Bryst + Cardio

    Dag 6: Cardio

    Dag 7: Hvile

    Ja, jeg træner kun arme 1 gang om ugen, da jeg har haft problemer med netop overtræning af armene.

    Skuldre trænes kun 1 gang om ugen grundet en gammel skulderskade, jeg ikke ønsker skal komme igen.! :tongue:

    Og ja, ben trænes kun 1 gang om ugen, da jeg er en tøs og ikke kan holde til 2 ugentlige ben træninger... :laugh:

    Hehe okay, undrede mig bare lige, for synes det var sån lidt forskelligt hvor rir du trænede dem hehe.. Men er med nu :cool: