thoan

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by thoan

  1. Jamen, hvis du løber og træner som du siger, skal du nok i gang med noget spinning, og må desværre sige en giftig ting!! KIG PÅ KOSTEN!!!!!!!!!!! Desværre :dry: Sur røv, men sådan er gamet!!

    :4smartass: Hey Gutter fra MOL!!

    Jeg vil gerne tabe mig fedt mæssigt men  stadig beholde det meste af min masse samt forsøge ikke at miste det styrke jeg fået trænet op.

    Jeg ved ikke hvor meget mit fedtprocent er, men regner med over middel. Har meget på maven specielt. Jeg vejer omkring de 80kg og træner et fullbody program 3gange om ugen. Samt løber 3 gange om ugen. Men kun for at øge min kondi. Ikke fedt forbrænding..

    Har ikke mulighed for at træne mere pga skole og arbejde..

    Nogen forslag til forberedning eller andre forslag til hvordan jeg kan formindske mit fedtprocent!

    <{POST_SNAPBACK}>

  2. Har også hørt lidt, at kvinder skulle være specielt udsatte med hensyn til sadlen..... :4smartass:

    Har siddet på en spinningcykel MANGE gange nu, kan kun anbefale fusion som blev nævnt tidligere. Det er mere et på allround shorts, hvor der er lagt rigtig meget kvalitet og pasform ind, og det er et kanon materiale....

    /Ta

  3. Man siger som hovedregel, at man skal spise 6 gange på en dag, og i små mængder, som der er blevet nævnt tidligere. Men det giftige i denne situation er blodsukkeret, for vi får det lede tudefjæs på når det er lavt, og får meget lyst til en mars e.lign. og der dumper man lige ned i hullet. Prøvede en periode at drikke en proteinshake til morgenmad, og det gav mig god energi og et godt grundlag. Derefter spiste jeg frugt 4 gange i løbet af dagen, på fuld skrald :4mewantfood: . Om aftenen INDEN kl. 18 spiste jeg et godt måltid, selvfølgelig med omtanke. Det virkede. Fedt:4,7 % Målt hos TEAMDK... :cooldance: