Boldten

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Boldten

  1. Jeg har nu gennem et langt stykke tid sjippet, i og med at det er en vigitg del af min træning (træner kickboksning) En anden grund er at jeg gerne vil tabe ca. 3kg og bryder mig ikke om at løbe så derfor er sjipning et godt alternativ.

    Mit spørgsmål lyder på, om jeg stadig forbrænder lige så mange kalorier som jeg gjorde i starten da jeg begyndte at sjippe, da jeg efter et langt stykke tid ikke synes at det er hårdt længere og ikke bliver forpustet.

    Forbrænder jeg lige så mange kalorier på fx. 15min nu, som jeg gjorde dengang trods at jeg ikke finder det hårdt?

    PÅ FORHÅND TAK!!

    Mvh Boldten

  2. Hvad menes der med "den eccentriske del af øvelsen" ??  :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Den del af øvelsen hvor de arbejdende muskler forlænges.

    Forestil dig en person der står og biceps-curler.

    Når han løfter vægten op, så sker der en dynamisk (bevægende) koncentrisk kontraktion (sammentrækning) i biceps der gør at musklen forkortes.

    Når han langsomt sænker vægten, så sker der en dynamisk eccentrisk kontraktion i biceps der gør at musklen langsomt forlænges, men den arbejder altså imod forlængelsen eller rettere den forsøger at kontrollere hastigheden af forlængelsen.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Dvs. i Dragon Flags tilfælde er den den del hvor man sænker kroppen, korrekt?

  3. Har i et godt stykke tid kørt regelmæssig mave-træning, men har læst et sted at en lige så vigtig del af træningen består af ryg-øvelser. Derfor spørger jeg nu jer om i har nogle gode ryg-øvelser med henblik på mave-træning.

    Det skal lige siges at jeg intet udstyr har ud over en mave-bænk + 2x 5kg. håndvægte.

    Links vil blive modtaget med et smil :bigsmile:

    PÅ FORHÅND TAK!

    Mvh Boldten

  4. Tænkte på hvor slemt det er at spise nudler i ny og næ, fx. i stedet for et par skiver rugbrød til middagsmad?

    For mig, som er forholdsvis ny mht. alt det her kost-halløj, ser de ud til at være et godt suplement da der ikke er så meget fedt i og kallorierne er da heller ikke så slemme, dog ser der ud til at være meget kulhydrat i. Ville være lækkert hvis i ville give en vudering.

    Her er næringsindholdet pr. 100 gr. på den pakke jeg sidder med:

    Energi: 1520kj (360kcal)

    Protein: 14g

    Kulhydrat: 72g

    Fedt: 1,5g

    PÅ FORHÅND TAK :cooldance:

  5. Nogen har vel bare lettere ved at tage på end andre... er desværre ikke geni inden for dette område, men jeg ved da at min bror, som ikke er spor aktiv, kan æde hvad som helst, mængde er lige gyldig hvor jeg på den anden side altid skal være OBS på hvad jeg spiser og hvor meget.... og jeg er aktiv (træner mere eller mindre hver dag)

  6. Mad efter træning er vigtigt for restitutionen samt for træningsresultaterne og udviklingen af musklerne.

    Er der ikke mulighed for, at du kan have en sandwich med kylling eller andet med i tasken, som du lige kan snuppe efter træning, fx. under transport-turen hjem...? (Går ud fra, at det er grundet transporttiden, at du er så sent hjemme...).

    :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja det er netop derfor. Ville det være en god idé hvis jeg bare erstattede min aftensmad med en protein-shake?

  7. Hvor vigtigt er det at spise aftens-mad efter træning. I mit eget tilfælde er jeg til træning fra 18-19:30, men er ikke hjemme før klokken 21:30, med henblik på at man jo siger at det måltid man skal spise mindst af er aftensmad, hvor vigtigt er det da for mig at spise efter træning og behøver jeg det overhovedet (vil gerne opnå kalorie underskud da jeg egrne vil tabe mig)

    PÅ FORHÅND TAK!!

  8. Hej Henning, tak for linket, men den beskriver desværre ikke om man må trække vejret under øvelsen.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg trækker vejret svagt, ikke for dybt, for jeg mener

    at bare man kan holde vacuumet, så er det OK.

    Henning :showoff:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Også det jeg gør, da jeg fandt det umuligt at nogen skulle kunne holde vejret i fx. 60sek. under sådan en øvelse :tongue:

  9. Hey, nu har jeg efterhånden læst en del om denne øvelse og har også selv udført den, men er ikke sikker på at jeg udfører den rigtigt mht. om man må trække vejret under øvelsen?

    Nogen der kender svaret?

    PÅ FORHÅND TAK!

  10. Undskyld jeg ikke havde sat jer bedre ind i min situation, er jo ny herinde :blush:

    Tror de er kommet pga. en længere pause fra træning grundet en skade, men er nu begyndt igen. Mht træning, træner jeg kickboksning 2x om ugen af 1,5 time, derudover er jeg hyppigt begyndt at lave mavebøjninger herhjemme på en skrå-bænk og sjipper ca. 2x om ugen af 20min. Det ville glæde mig hvis i har forslag til hvad der evt. kan suppleres med + spørg endelig hvis jeg endnu ikke har formuleret mig konkret nok :tongue:

  11. Først skal der lige nævnes at jeg er ny herinde, så "Hej" til jer allesammen :blink: Nu nærmer sommeren sig jo, så det er jo nok på tide at komme igang med at forme kroppen lidt. Derved vil jeg gerne vide hvordan jeg kan komme af med de såkaldte "elskovshåndtag" som jeg har fået i løbet af vinteren. Er klar over at de simpelthen bare skal forbrændes væk, men findes der maveøvelser eller lignende som specifikt koncentrere sig om fjernelse af disse, gode råd vil selvfølgelig også blive taget varmt imod!

    PÅ FORHÅND TAK :bigsmile: