Taipan

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Taipan

  1. Squatmikkel>>

    Du har fuldstændig ret! Det er også derfor, jeg skrev, at jeg ville træne et ½-1 års tid med det her program, til jeg har fået lidt flere kilo på overkroppen, og så træne eksplosionstræning. :bigsmile:

    Det er fordi, at jeg mener, det ville være en god ide, at blive mere sikker i de tunge øvelser, før jeg maser på med eksplosionstræning..

    Hvad angår Hatfield cyklus (eller hvad man kalder det), så giver jeg dig ret i, at det nok er den mest hensigtsmæssige...

    God træning alle sammen

  2. Endnu engang tak for svarende...

    Og med frygt for at lyde krakilsk, vil jeg sige, at jeg netop kaldte det kamptræning, og ikke sport, fordi der ikke er tale om konkurrencesport :4smartass:

    Efter at oplevet overfald på egen krop, har min realitetssans fået et nyk op, og derfor vil jeg klar til at forsvarer mig selv og mine kære, næste gang en situation skulle opstå.

    Jeg er ikke voldsliderlig. Jeg træner selvfølgelig også for motionens, udfordrings, kammeratskabets og selvudviklingens skyld. Men det er ikke ens betydende med, at jeg finder mig i den stigende tendens her i samfundet, til at løse konflikter med grov vold...mange gange med våben indblandet.

    Jeg vil hellere være en løve, end et får. Og hvis nogen vil gøre mig eller min familie ondt, vil jeg reagerer resolut. Samtidig, kan jeg også nu bedre skelne, mellem livstruende situationer, og hunde der gør, men ikke bider.

    Jeg til ikke kommenterer, hvilken kunst eller sport, der er bedst til at forsvare sig på gaden. Det må folk selvom. Jeg ved bare, hvad der virker for mig...

    og DBM, jeg er sikker på, at du vil give mig ret i, at det er ikke altid, at man kan løbe fra sine problemer...heller ikke i en overfaldsituation...navnlig ikke, når ens kære er til stede :smile:

    Bare alt herfra...ønsker alle fortsat go´ træning

  3. Jeg træner kamptræning 2-4 dage om ugen, og har hidtil bygget min styrketræning på kamptræning samt svømning og roning, men nu vil jeg gerne have lidt mere styrke, bliver mere markeret, og tage 3-4 kilo på. Derfor har jeg udstykket følgende program, som jeg vil kører 2-3 gange om ugen, sideløbende med hvad jeg normalt plejer at gøre (naturligvis med forbehold) :4smartass: :

    Dag 1

    Bænk 5x5

    Squat 5x5

    Military press 5x5

    Chins 3x6-8

    Dips 3x6-8

    Mave

    Dag 2

    Bænk 5x5

    Dødløft 5x5

    Bent over barbell rows 5x5

    Chins 3x6-8

    Dips 3x6-8

    Mave

    Jeg har ikke rørt en vægt i snart 2 år, og vil derfor bygge lidt fundament op i et ½-1 års tid, for derefter at køre eksplotionsrelateret træning...

    Håber i kan give mig nogle gode imput

    PÅ forhånd tak

    Ps.

    Ved ikke, om det er hensigtsmæssig, at køre Bent over rows og military efter 5x5....måske ville det være bedre med 3x6-8!?

  4. Jeg er for lidt over et år siden flyttet fra reden, for at flytte nærmere mit studie. Men for lidt tid siden fandt min kære moder en halvfuld spand med protein pulver, som jeg havde haft liggende derhjemme siden da. Sagen er den, at pulveret står dateret, til at være bedst før d. 11 Februar 2005. Mit spørgsmål er så, om det har mistet sin effekt? Jeg mener bare, jeg tror personligt ikke, der sker noget ved at spise det. Det er jo synd, hvis det går til spilde. Men det vil dog ikke være til nogen nytte, hvis effekten er blever forværret af det...

    På forhånd tak

  5. Mange tak for alle de klare svar, som jeg har fået!

    Jeg vil bestemt tage det op til overvejelse. men vil nok mene at 32 kg, måske lige er skrapt nok i starten, da jeg selv vejer godt 76 kilo (give or take).... :bigsmile:

    Det jeg måske også gerne vil, er at sætte det ind i mit program af maskin roning og evt. svømning. Selvfølgelig med hensyn til vile og al det der...

    Er der nogen af jer, der kører kettlebells, med et par basis øvelser fra frie vægte? Er det en god idé, og kan det i det hele taget svarer sig...

    Mit mål på sigt, er at tage et par kilo på, og smide lidt ekstra fedt, selvom min fedtprocent er godt dernede af :smile:

  6. Hej DBM

    jeg tror nok, det svar jeg leder efter. Er i hvor høj gra, det hjælper på ens overall styrke. Både set i form af råstyrke, men også udholdenhed. Og så gør det jo heller ikke noget, at man får strammet mullerne lidt op. Vil gerne tage 2-3 kilo mere på i masse :bigsmile:

  7. Jeg går med tanken, om at starte med noget kettlebell træning som tillæg til min kamptræning.

    Jeg har benyttet mig af andre elementer, bla. almindelig fundament træning med frie vægte, roning, etc.

    Det jeg dog er mest interesseret i, er hvis der er nogen, der kan dele deres erfaringer med mig, da det jo some sagt er ret dyrt, at erhverver sig disse tingester. Specielt når man er på SU.

    På forhånd tak