pcrew

Medlemmer
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pcrew

  1. Normalt Styrketræner (for masse) jeg 3 gange 1-2 timer om ugen når jeg bulker, men nu hvor jeg cutter styrketræner (for masse) jeg stadig de 3 gange for ikke at miste muskelmasse under cut, og derudover løber jeg også 40 min. 3 gange om ugen, plus fodbold osv.

  2. Hej allesammen

    Jeg vil gerne have fundet mit præcise ligevægtsindtag fordi jeg er begyndt med at cutte. Når jeg bruger denne stofskifteberegner fortæller den at miy basalstofskifte er 1844 kcal, og min energiomsætning er på 4610 kcal. Hvilken en af de to tal er mit ligevægtsindtag? Indtil nu har jeg kørt min kostplan efter 1844 kcal og trukket 500 fra, men jeg tror at det ikke passer fordi jeg taber mig omkring 300-400 gram pr. dag. Håber i kan hjælpe mig med hvordan jeg kan regne mit præcise ligevægtsindtag ud?

    Tak

  3. jeg tror ikke der findes en øvelse for maven hvor jeg kun kan nå op på de 12 stykker, men har hørt at man kan tilføje noget belastning for at gøre det så svært at man kun kan udføre 12 rep. Mit spørgsmål var så hvordan man kan belaste maven med vægte? skal man sætte en tung vægtskive på maven?

  4. tak for hjælpen

    jeg har også endnu et spørgsmål vedrørende træning af mavemusklerne. Hvad menes der med mavetræning med belastning? skal man lægge en vægtskive på maven når man f.eks. laver "crunch" med benene i 90 grader ?

  5. tak

    nej jeg er ikke fed, man kan nemlig godt se min sixpack, men det er den nedre muskel som er dækket af et lag fedt som jeg gerne vil have væk?

    Et andet spørgsmål... når folk siger du skal træne mave med belastning, hvad menes der?

  6. Min kost er nu sådan at jeg spiser:

    Protein = 150g

    Kulhydrat = 435g

    Fedt = 50g

    er det for lidt fedt...?

    Jeg er 15 år og jeg vejer 58 kg styrketræner hver anden dag i 1 time og går til fodbold 3 gange om ugen... man kan godt sige at jeg er i en bulk periode for jeg prøver at komme op på 65kg... spiser jeg så for lidt fedt? og hvad med resten af kosten?

  7. Jeg har endnu ikke set en undersøgelse der viser at et indtag på mere end 1,5 g protein pr. kg kropsvægt skulle være nødvendigt. Med hensyn til fedtet er der andre der har svaret.

    Protein det hjælper til at opbygge dine muskler så du kan sagtens spise mere end 1.5g protein/kg kropsvægt :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Undskyld, hvis jeg lyder arrogant nu, men hvad er din baggrund for dine påstande? Er det noget du har læst i nyeste nummer af Flex eller Se og Hør?

    Hr. K

    <{POST_SNAPBACK}>

    Haha nej det er det ikke :mad:

    har læst det i mange forskellige artikler for undersøgelser der er blevet lavet om præcis det emne... der er endda også nogen på MOL!

    Alt i alt vil jeg bare sige at for meget fedt er ikke godt, prøv og holde fedtet væk og spis flere kulhydrat -og proteinrige fødevarer! :4thumbup: :4mewantfood:

  8. Hvis du indtager mindre energi end du forbrænder, så taber du dig. Du kan for den sags skyld leve af ren rapsolie og stadig tabe dig, hvis du er i kcal-underskud.

    Det kan godt være du kan leve af det og både tabe dig... men du mister selvfølgelig muskelmasse og det gide rman jo ikke hvis man har arbejdet hårdt for at få det... og meningen med at cutte er jo at tabe fedtet så er det jo dumt at spise endnu mere fedt for at tabe sig!!! :w00t: Det kan enhver da se!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Fedt feder ikke i sig selv... det er et kalorieoverskud, der lagres som fedt. Det overskud kan ligesåvel komme fra vingummibamser, pastaskruer som rapsolie.

    Hr. K

    <{POST_SNAPBACK}>

    ved godt at fedt ikke feder i sig selv, men det er fordi der er 9 kalorier i et gram fedt, og kun 4 kalorier i et gram protein og kulhydrat.!

    Så du kommer meget nemt i kalorieoverskud hvis du spiser mere fedt end de 20%... Protein og kulhydrater er også meget mere effektive når man styrketræner og vil opbygge mere masse. Så stadig mener jeg at fedt indtagningen skal holdes så langt nede som muligt...!

  9. Kroppe er selvfølgelig forskellige og nogle kan stadig tabe fedt selvom de har et fedt indtag på 30%...!

    men 45% som Anders foreslår er alt for meget! :w00t:

    <{POST_SNAPBACK}>

    For meget i forhold til hvad???

    For meget til resten af energifordelingen...!

    Det er anbefalet at fedt Højst skal være 20% af den samlede dagskost

    For jo højere fedtmængden er jo mindre kan man indtage af kulhydrat og protein.

    Og det er protein og kulhydrat som bygger musklerne op...! Så hvis han både vil tage sig og ikke miste muskelmasse, så synes jeg det er bedst at holde fedtindtagningen nede på omkring 20%...

    Hvis du indtager mindre energi end du forbrænder, så taber du dig. Du kan for den sags skyld leve af ren rapsolie og stadig tabe dig, hvis du er i kcal-underskud.
    Det kan godt være du kan leve af det og både tabe dig... men du mister selvfølgelig muskelmasse og det gide rman jo ikke hvis man har arbejdet hårdt for at få det... og meningen med at cutte er jo at tabe fedtet så er det jo dumt at spise endnu mere fedt for at tabe sig!!! :w00t: Det kan enhver da se!
  10. det er det jeg mener med et maximum

    så, så længe fedt indtagningen forholder sig mellem 15-20% (50-60g) skal han nok tabe det fedt han vil af med... selvfølgelig skal han også huske træningen !

    dvs hvis han fordelte sine 2600kcal således:

    Protein: 150 g pr. dag

    Kulhydrat: 200 g pr. dag

    Fedt: 130 g pr. dag

    så mener du ikke han ville tabe det fedt han gerne vil af med ?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Tror jeg ik... Hvis han vil tabe sig skal han spise mindre fedt og flere kulhydrater!!!

    I 130 g fedt som du mener han skal have på en dag er der 1170 kalorier... som svarer til 45% af de 2600 kalorier som han skal have på en dag...

    Hvis du spørger hvilken som helst mand/kvinde som ved noget om træning og kost ville han svare at det var aaaaaalt for meget...! :w00t:

    HØJST 20% hvis man vil cutte

  11. maximum i forhold til hvad ?

    sundhed? vægttab? mæthedsfornemmelse? personlig preference?

    vægttab selvfølgelig, hvis du læser fra starten af kan du se at han gerne vil cutte(tabe fedt) så min kostplan er laver udfra vægttab...!
    ja ca. 60% mere end dit tidligere "max tilladte" fedtindtag ;)

    Ja det kan godt være det er 60%... med det er jo små mængder vi taler om! :raisebrow:

    Om det er ca. 50g (15%) eller ca. 60g (20%) gør ik den store forskel... men hvis den overstiger de 70-80 g kan det godt betyde noget for vægttabet!

    det er det jeg mener med et maximum :dry:

    så, så længe fedt indtagningen forholder sig mellem 15-20% (50-60g) skal han nok tabe det fedt han vil af med... selvfølgelig skal han også huske træningen ! :pumpin:

  12. PS. dit ovenstående "skema" indeholder over 15% kcal fra fedt

    Ja en lille smule... Fordi det er meget svært at holde fedtindtagningen nede på 15 %, for der er næsten fedt i alle fødevarer... så det kommer nemt til at overstige de 15% :dry:

    Så jeg skrev 70 g Fedt om dagen, og prøv at holde det så langt nede som muligt! så 70 g er ligesom et maximum...! :wink:

  13. Skemaet er lavet udfra de 2600 kcal som du indtager i løbet af en dag

    De 2600 kcal skal deles således:

    Protein: 200 g pr. dag

    Kulhydrat: 390 g pr. dag

    Fedt: 70 g pr. dag

    Mængderne skal deles op i 5 måltider:

    Protein: 40 g pr. måltid

    Kulhydrat: 78 g pr. måltid

    Fedt: 14 g pr. måltid

    Måltiderne: :4mewantfood:

    MÅLTID 1: Morgenmad (ca. kl 7-8)

    MÅLTID 2: 2-3 timer før træning (ca. kl 14-15)

    --- Træning--- (ca. kl 17 til kl 18)

    MÅLTID 3: Lige efter træning (ca. kl 18)

    MÅLTID 4: 1 time efter træning (ca. kl 19)

    MÅLTID 5: Aftensmad/ før du skal sove (ca. kl 21)

    Brug denne kostplan... DEN VIRKER :4smartass: