Sofokles

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sofokles

  1. Nu har jeg læst artiklen og den er såment meget fornuftig, men...

    Hvad er pointen med den? Forstår ikke rigtig hvad en serieanmeldelse laver på MOL, da seriens eneste relation til MOL er vægttab og træning. Ja, serien handler om vægttab, men hvordan skulle den være relevant for os på MOL?

    Bliver en smule bedrøvet når jeg ser du bruger din tid på, at skrive tv-anmeldelser, når alle herinde ved at din personlige kapacitet og viden rækker langt ud over det.

  2. (Produktes navn) is a testosterone enhancer. It increases testosterone levels in a different way, however, than similar products DHEA or andro. Instead of being a testosterone precursor, it leads to the production of the luteinizing hormone (LH). When LH levels are increased, the natural production of testosterone also increases. LH is a hormone that also deals with sex drive. Now one can understand why it has been used to increase fertility and help with impotence. Laboratory animal studies found that (Produktes navn) increased sperm count as well as motility levels after taking it for 30 days.

    Dette er en anderledes måde, at øge testosteronen på, men er den sikker?

    Kan det tænkes der er farlige bivirkninger i forbindelse med dette produkt?

    Jeg har ikke flere oplysninger om indhold og ligende.

    På forhånd tak. :4thumbup:

  3. Dit første spørgsmål er en smule uklart, så det vil jeg lade nogle andre om. :bigsmile:

    Mht. dit spørgsmål, så går jeg udfra du mener en øvelse, hvor man sidder ret op og trækker en vægt til brystet. Som regel i maskine ikke?

    I så fald, så handler det om god teknik. Når du har ryggen i en position af 135 grader, så putter du press på din rygrad. Altså du belaster din ryg unødigt. Det kommer selvfølgelig an på, om jeg har forstået dit spørgsmål korrekt.

  4. Jeg er i øvrigt ikke enig i at bæltet nødvendigvis gør dig svagere uden, men brugen af det skal bestemt ikke overdrives. I dette tilfælde lyder det bare ikke som løsningen på problemet.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Undskyld, men jeg sagde også at man bør være forsigtig med brugen af det. Fordi for meget udstyr og for mange hjælperedskaber, kan gøre dig "afhængig" af dem. Altså, du f.eks. mister så meget styrke I dine fingere, at du ikke kan holde en kat i halen.

  5. Et bælte kompenserer ikke for dårlig form. Sats hellere på at få en mere stabil ryg/mave region. Løfter du med VL greb?

    Rommel

    <{POST_SNAPBACK}>

    VL greb? Jeg har mine hænder og skuldere til at holde stangen for mig. Jeg har ingen idé om, hvad VL skulle være. :blink:

    Mht. bæltet, så gør jeg utrolig meget ud af min teknik, men ville et bælte ikke gøre tricket for mig eller skulle jeg bare holde mig lidt nede i vægt?

  6. Jeg er enig med Maxpower.

    Det lyder for mig, som om problemet ligger i teknikken. Problemet med bælte til styrkeløft, er når folk bruger dem hele tiden. Altså også når de ikke skal løfte tungt. Ved det så gør man sig selv en bjørnetjeneste, fordi man skaber et behov for konstant støtte, og det gør kun din lænd svagere. Man skal være meget påpasselig med at bruge for meget udstyr og i for lang tid. Ellers er det en brand gode idé, at du taler med din læge om problemet. Det er din bedste ven. :bigsmile: