meatismurder

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by meatismurder

  1. Nu er det måske et dumt spørgsmål, men det er ikke sådan at du har til (u)vane at putte proteinpulver i, som visse andre herinde? :blush:

    nej det gør jeg ik men plejer da sådan at drikke en blanding protein shake ca en times tid efter morgenmaden?

    er det forkert gjort?

  2. Nu er det jo fiberkost og giver en del flatulens/gas...nu laver jeg selv finten med havregrød og så kakaomælk ovenpå. Det er klart du skal have lidt væske på.

    Hvor mange gram er dit indtag på? Ofte skal tarmene lige vænnes til den fiberholdige kost.

    ved ik lige nøjagtig hvor mange gram det er men sådan en go dyb talerken fuld uden top :blush:

    men tror bare det er noget mit tarmsystem burde have vænnet mig til efter jeg jo havde spist i over halvandet år.....og hvor det så bare blev værre og værre og til sidst gik jeg sku og lignede en gravid, hvilket ik var fedt så nu spiser jeg cornflakes istedet, men føler bare ik jeg får en lige så sund og næringsrig morgenmad så, og det er mild sagt pisse irreternde............men gad vide om man virkelig direkte ik kan tåle havregryn?

  3. er jeg den eneste der har oplevet at få meget voldsomme mave problemer af at spise havregryn til morgenmad?

    nogen der kan give en go forklaring på hvorfor min mave bliver så extremt oppustet og gør ondt hele dagen, efter at have starten morgenen med havregryn?

    det er et ret træls problem, da havregryn jo virkelig er sund morgenmad, og jeg ik rigtig ved hva jeg skal spise ellers :crazy:

  4. hejsa...

    som jeg har nævnt i mine tidligere inlæg herinde er jeg vegetar.....og jeg har lige et lille problem på det område hvor jeg mangler noget hjælp.

    jeg er meget bannge for at jeg er i testeron mangel, da det jo er noget man hovedsageligt får gennem kød,

    grunden til at jeg tror jeg ik har nok testeron er faktisk pga. af det seksuelle område mest, og det er fordi gemmen årene hvor jeg har været vegetar er min sex lyst faldet meget, hvilket delvfølgelig går mig rigtig meget på!!!

    men er det noget pjat der ik kan passe? og kan man få testeron gennem andet end kød? eller kan man måske få noget testeron tilskud hos lægen?

    håber nogen kan hjælpe med nit mærkelige problem :raisebrow:

  5. jeg fik lige før sommerferien det der kaldes scenehindeskedebetændelse i højre skulder pga. for meget belasning på den uden nok opvarmning (sagde min læge) og har derfor hold mig helt fra træning indtil for 2uger siden (selvom det stadig gør ondt i skulderen, hvilket jeg ik forstår efter så lang tids ro i den)

    nå men problemet er så også at nu har jeg trænet meget bryst siden jeg er startet op igen.

    men størrelsen på mine to bryster følges SLET ik....min højre bryst er meget mindre, hvilket må være fordi jeg stadig har meget ondt når jeg træner. men det ser total tosset ud og hvordan skal jeg få den anden bryst på størrelse med min venstre igen?

    og hvorfor er smerten ik gået væk efter så lang tid? og hva kan man gøre for at fjerne scenehindeskedebetændelse effektivt en gang for alle......

    for jeg orker ik sådan en lang pause igen!!!

    jeg har bare lyst til at træne igennem igen som i de gode ganle dage :mad:

  6. tak tak for alle de gode svar......ja må nok er kende at det med kosten har jeg aldrig gået serlig meget op i da jeg sys det er en ren jungle at finde ud af hvordan man skal spise for at blive stor....især fordi jeg er vegetar, hvilket jo sætter sine begrænsninger en del, men det må man jo leve med når man tager sådan en beslutning....men ville bare så gerne have en vegetarisk kost plan for vægt træner, som jeg kunne prøve at følge men det er endnu ik lykkedes for mig at finde en nogen steder :dry:

    men altså mange tak for de gode svar, de hjælper virkelig med at holde modet oppe.

    og hvis nogen skulle ligge inde med en vegetarisk kost plan er jeg virkelig meget interesseret

  7. hva delen sker der med for mine muskler...

    føler ik der sker en skid mere- jeg har trænet i over et halv år nu og føler min udvikling er gået i stå :mad: jeg mener da jeg startede kunne man virkelig mærke at muslerne var spændte efter en gang træning og man kunne se der skete noget...

    men nu føler jeg aldrig jeg kan se nogen forskel mere og de føles ik spændte mere efter træning. og det enda efter at jeg er begyndt at tage mere vægt på stængerne og sat træningen op fra 3 gange til nu 4 gange om ugen...er det normalt?

    og hva faen skal man gøre for at holde gnisten tændt?

    har fået tilbuds steroider mange gange for at sætte gang i sagerne.....men det er ik noget jeg har lyst til, det har været et krav til mig selv lige siden jeg startede, at jeg aldrig ville ende med at tage det stads!

    skal jeg bare tage den med ro og knokle videre derud af og så sker der noget igen på et tidspunkt eller er der nogle gode råd at hente måske?

  8. he he ja okay det glemte jeg da vist lige at nævne men er altså han køn :4thumbup:

    har desvæære ik lige et billed jeg kan smide på herinde...

    men det lyder måske helt vildt som jeg skrev det..men det er ik sådan helt crazy vildt men der er bare sket utrolig meget på meget kort tid. og frygter så hvordan det vil se ud om bare et halvt år hvis det fortsætter sådan her!

    og så vil jeg bare meget gerne vide hvordan jeg forebygger det udvikler sig mere-

    skal jeg bare træne meget hådere, eller jeg kunne forestille mig det måske er min fedt procent der skal ned....men hvordan der?

  9. hey hey.....

    jeg har nu trænet i ca et halv års tid og taget protein pulver ved siden af hele tiden...men nu er der virkelig ved at ske noget grimt....jeg ligner jeg er ved at få hænge patter :blink: og det forstår jeg ik helt for er slet ik tyk eller noget, og i staten voksede mit brystkasse mens det stadig var fast....nu vokser der bare helt vildt meget fedt på og er slet ik fast mere, selv når jeg spænder er det ik engang ordenligt fast...

    HVA GØR JEG???

    jeg træner helt vildt meget bryst 3 gange ugentligt, for at prøve at få faste "bryster" igen :mad:

    hvordan får man effektiv en lavere fedt procent, hvis det er det der er galt?

    håber nogen kan hjælpe

  10. jeg må virkelig have noget hjælp nu!

    jeg har søgt over alt på nettet og spurgt mange folk efter en vegetar kostplan, men kan bare ik finde noget nogen steder.

    så er der nogen der ligger inde med en eller kan hjælpe med nogle ting som jeg virkelig bør spise som vegetar? så man er sikker på at få den rigtige kost ved siden af træningen. hvilket jo er en stor og vigtig del af det hele for at kunne se nogle effektive resultater på sin træning....hvilket jeg syntes har været et stort problem, selvom jeg har trænet i ca et halvt år nu! :w00t: