sultan

Medlemmer
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sultan

  1. Har du prøvet at google nogle sider? Hvis ja, så undrer det mig hvis du ikke er faldet over ATP Tennis som er ATP tourens officielle hjemeside, og som nok har de bedste stats.

    Ja, kender selvfølgelig siden, og bruger den meget, men synes ikke altid jeg kan lure hvordan deres form er lige nu, for selv om man kan se seneste opgør med modstanderen og se hvordan det er gået i de seneste turneringer mangler jeg stadig noget om deres tilstand til turneringen, hvor meget de vægter den, om de er trætte fra den tidligere turnering, samt gode råd om odds-fiduser...

    Sultan

  2. Dette er til alle...

    Jeg mener der ligger mange penge i at spille på tennis hos de forskellige bookmakere hvis bare man sætter sig en smule ind i det, men da jeg ikke har tid til at sidde og se alle live kampe har jeg brug for et forum hvor man kan få et overblik over spillernes form pt, og gode expertbeskrivelser af kommende kampe... Er der nogen der kan hjælpe med det nu da de store turneringer snart starter... Kender en side men synes ikke der er så gode beskrivelser og ser ikke altid ud til at de har sat sig helt ind i det dem der skriver....

    Dette kunne også være en opfordring til jer, hvis der sidder nogen af jer og ved en masse om tennis og følger deres form, hvornår de topper, hvad de satser på, er de trætte fra tidligere turneringer eller har i bare fiduser, så skriv endelig. Helst med forklaringer på hvorfor i tror på den ene frem for den anden.

    Sultan

  3. Hvis ovenstående betyder en sænkning af dit nuværende energiindtag/opregulering af dit forbrug, så er det vel en fin nok start..

    3x5km cykling pr uge, kan vel næsten ikke regnes som motion. Det er jo alt i alt ca. 30 min motion pr uge kun :blink: Hvad med om du til at starte med begyndte at løbe 5km 3 gange pr uge..

  4. Nogle skriver omkring den reciprokke antagonist hæmning på side 1, kan virkelig ikke se den har relevans i styrketræningssammenhæng som beskrevet. Måske det bare er mig der ikke forstår, men kan ikke se sammenhængen. Altså man træner sin primære muskel - agonisten, som via interneuroner inhiberer antagonisten, der derefter trænes - hvilken forskel skulle det gøre ? Gider i enten ikke uddybe det neurofysiologisk, eller henvise til relevant litteratur.

    Tak.

    :-)

  5. Jeg har ALTID ment at Brian Laudrups talent var noget HELT unikt - og er ganske enig i, at det er MEGA ærgeligt han ikke formåede at udnytte det fuldt ud.

    Absolut min helt i 90'erne, LANGT foran brormand og de andre.

    Altså er nu enig i at Brian var super god, men at sige at han var bedre end sin bror vil jeg nu kalde blasfemi :devil: ... En genial boldkunstner for Real Madrid og Barcelone kontra en for Ajax og Glasgow, hmm.. Ikke-nikke-nej..

    Sultan