Mike22

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mike22

  1. Jeg vil da gerne komme med mit lille indlæg omkring 7 split eller "en muskel pr. dag" træning. Det virker!!! De første 2 måneder man træner.....

    Sådan var det ihvertfald for mig.. Der var skam en forandring at se.. Men den stoppede hurtigt. Og den træning holdt jeg fast ved næsten et år, inden jeg blev nød til at stoppe pga. militær + mere.. (Når man ikke ved bedre)

    Men jeg vil så også lige pointere kraftigt, at jeg er nået mindst lige så langt, hvis ikke længere, på de 5 måneder jeg har trænet nu, med 2 split. Al de forskning jeg har været i nærheden af at læse, tyder på at der ikke er nogen grund til at træne en muskelgruppe om ugen, da det maximalt tager musklen 48 timer at restituere sig. Man kan sagtens træne med 5-7 split. Men det er mere effektivt at træne full-body eller 2-3 split... Jeg til tider endnu ikke mødt en person, der frivilligt gik over åen efter vand!!!

  2. Er du sulten, så spis min dreng.. Ej ok.. Men sørg for at lave dig en god kostplan, som tager forbehold for dine mål.. Er det at tabe dig, så skal du jo være i et moderat underskud i forhold til normalindtaget. Husk PW shakeren.. Den er en genvej til lige at stille den værste sult efter træning.. Jeg er også rimelig sulten efter 2 timers hård træning.. Bare klø på!!!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Er så lige nødt til at bede om en (grundig) uddybning af "PW-shakeren"??? :blush:

    Og tak i øvrigt... kan jo næsten ikke undvære alt min mad!! Som jeg i øvrigt synes er ganske ok i forvejen...

    <{POST_SNAPBACK}>

    Post-Workout.. Bland en shaker op med Weightgainer eller Proteinpulver + Kulhydrater og drik den umiddelbart efter træning. Din krop har et voldsomt behov for kulhydrater til at dække energibehovet og proteiner til at genopbygge musklerne, efter træning. :wink:

  3. Er du sulten, så spis min dreng.. Ej ok.. Men sørg for at lave dig en god kostplan, som tager forbehold for dine mål.. Er det at tabe dig, så skal du jo være i et moderat underskud i forhold til normalindtaget. Husk PW shakeren.. Den er en genvej til lige at stille den værste sult efter træning.. Jeg er også rimelig sulten efter 2 timers hård træning.. Bare klø på!!!

  4. Hvorfor den store fedtforskrækkelse? Vil man bygge muskler eller vil man ikke...?  :raisebrow:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det er jeg skam heller ikke .. bruge UDO's som primære fedt kildt og det stads det sparker bare røv :cooldance: .. well det og så mandler

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg tænkte ikke på kosten, mere fedtet man tager på under bulk.

    Rommel

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg vil mene, at man skal tilrettelægge sin kost så man er i Kcal overskud i forhold til sit normalindtag.. Hvis du gerne vil have muskler på kroppen, så skal du være i overskud.. Er din kropstype desværre en der let omdanner kulhydrater til fedt, så er det ærgeligt.. Det er min også.. Selvfølgelig skal du stadig sørge for at spise sundt med sundt fedt.. Ikke vælte dig i alt muligt.. Når du SÅ har opnået den ønskede masse, så planlægger du en kost med et mildt kcal underskud og smider fedtet.. I denne fase er det endda rigtig vigtigt at få godt med proteiner, for at holde på musklerne.. Det er simpelthen spild af tid, at prøve at gøre det den anden vej.. Du kan stadig gaine masse mens du cutter, men det er et MEGET beskedent gain.