nOOb

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nOOb

  1. ok.. har læst den tråd du linker til og nogle andre....

    så vidt jeg lige ka se.. så skal jeg gå efter sko med en fast flad sål - evt med lidt hæl (squat-sko) - og ellers absolut ingen støddæmpnings-halløj og andet smart blingbling :bigsmile:

    Og efter hvad jeg kan læse mig til bør jeg gå efter den helt flade hvis jeg skulle have problemer med at 'komme helt ned' i squat'en?!?

    eller er jeg helt ude i tovene??

  2. ..hmm efterhånden er jeg forvirret på et højere niveau :crazy:

    Jeg så forresten det der interview med Udo Erasmus på dansk TV her den anden dag.. og hvis jeg ikke husker helt galt så udtalte han at skulle man stege skulle det være i smør eller kokosolie.....

    Ikke at manden absolut har ret i alt hvad han siger.. men det biddrager da til yderligere forvirring (hos mig)

  3. Mine gamle adidas-sutter er faldet fra hinanden.... i den forbindelse skal jeg jo lissom have nogle nye sko til at træne i.... og jeg kom til at tænke på om der ligesom til eks. løb eller anden fysisk udfoldelse også kan anbefales bestemte sko til at rende rundt og løfte vægte i?!?! Mine gamle sko var egentlig løbesko.....

    Any ideas?!

    :w00t:

  4. Jeg kan da godt se at tørstegning - eller helt undlade stegning sandsynligvis er den aller-bedste løsning..... meeen når nu det SKAL være mht. at benytte fedtstoffer ved stegninger ville det være rart at vide hvad der var mindst skadeligt :) Nogle gange må man jo indgå kompromisser.....

    Angel - super svar og link! Det var netop cocosa jeg evt. ville benytte

  5. Er kokosolie godt til at stege i?! Med 'godt' mener jeg om det er så stabilt at det ikke udvikler alskens giftigheder ved stegetemperaturer.....

    Jeg har ladet mig fortælle at smør og kokosolie netop skulle være det bedste at stege i........

    Nu har jeg søgt lidt her på forummet - og læst en hel masse og er egentlig ikke blevet meget klogere på netop kokosolie. :blink:

  6. havde samme problem for ikke så lang tid siden hehe... kunne knap tage én.

    Men det er altså bare at klø på.... de første gange må man som sagt bare sætte lidt af med benene. Styrken skal nok komme! Og det tager ikke så lang tid før du vil være istand til at tage både en og flere i træk.......

    Der ud over skal man måske også motivere sig selv lidt - det virker ihverfald for mig hvis jeg bliver 'sur' på den skide stang inden jeg går igang... 'den skal ihverfald ikke vinde over mig' :laugh: ...Lidt agressivitet gør underværker hehe

  7. udelukkende mad og husholdnings-crap (lokumspapir, tandpasta etc) - 3000,- pr måned for to.

    Det er simpelthen det vi har besluttet vi vil bruge på den slags og det er så det.....

    Handler i alt fra den arabiske og asiatiske købmand til fakta og føtex osv......

    Oven i de 3000,- kommer så ting som vitaminer, protein osv, osv....

  8. hmm siden der ikke er andre der vil.. så må jeg jo komme med en mere:

    Chicken a'la nOOb

    2 pers.

    to kylingebryster

    250 g. frisk pasta

    250 g. champignon skåret i kvarte

    1 løg i tern

    2 fed finthakket hvidløg

    1 - 2 peberfrugter (gul/rød) i tern

    4 tomater i tern

    1 spsk tomat puree

    2 dl vand

    1 tsk oregano

    2 spsk finthakket persille (kan udelades)

    1 sjat rødvin

    1 tsk salt

    peber

    Friskrevet parmesan

    Olie til stegning

    Pastaen koges i 2-3 minutter og sies. Put den i et smurt ildfast fad med låg. Krydder kylligebrysterne med salt og peber og brun dem hurtigt i lidt olie på en MEGET varm pande. Læg dem ovenpå pastaen. Dæk det hele med tomat og peberfrugt.

    På den varme pande ristes nu champignon til de er gyldne, tilsæt løg og hvidløg og svits det hele til løgene er glasklare. Tilsæt tomatpuree og rødvin. rør det sammen og lad det koge lidt. Tilsæt oregano, persille, vand, salt og peber. Lad det hele koge i et par minutter.

    Hæld hele herligheden over pasta, grøntsager og kylling i det ildfaste fad. Sørg for at fordele saucen jævnt over hele retten. Slut af med parmesan.

    Sæt låget på fadet og smid hele herligheden i ovnen i 30-40 minutter ved 200 grader.

    :4mewantfood: Velbekomme!

  9. Jeg laver da osse mad ind imellem.........

    :4mewantfood: Kyllige-deller alá nåed:

    500g kyllingefars

    1dl mel

    1,5 dl mælk (skummet, mini, whatever)

    1 æg

    2 spsk. revet løg

    1 fed finthakket hvidløg

    en dusk finthakket pesille

    2 revne gulerødder

    1 - 1,5 tsk. salt

    peber

    Det hele smides i en skål og røres sammen. Steges på pande i fedtstof of choice. Smager mums varme, men osse som kolde dagen efter...... evt til madpakke, frokost e.l.

    Kan evt serveres med:

    :4mewantfood: Ris-halløj alá Brocolli

    (for 2 personer)

    1,5 dl. brune naturris

    2,5 dl. vand

    lidt salt

    en brocolli-dims

    2-3 gulerødder

    1 løg

    1 fed hvidløg

    Nåed finthaket persille

    lidt mere salt + peber

    lidt olie

    Vand + ris + salt koges efter foreskrifterne.

    Brocolli deles i små 'buketter' - den kraftige stængel skrælles og skæres i tern. Løg + gulerødder skæres i tern. Hvidløg hakkes fint.

    Smid lidt olie på en meget varm pande. Svits grøntsagerne - gulerødder først, smid derefter løg, hvidløg og brocolli på tilsidst. Lad det simre lidt under omrøring og smid derefter ris + persille i. Skru ned for varmen og lad det varme igennem (evt under låg) i 5 minutter - sag til med salt + peber - voila!

    PS

    Ris-halløj er en af mine favoritter da det kan varieres i det uendelige... prøv med forskellige grøntsager... ærter, majs, peberfrugt, etc...... og smager godt til det meste...

    :4eat:

  10. YAY!!! :cooldance::4jumpy:

    Har fundet ud af at jeg bor 5 minutters gang fra et motionscenter (!) med squat rack og hele halløjsaet! Hvorfor er der ik nogen der har fortalt mig det før?!?! :laugh:

    Ligger i forbindelse med en svømmehal, er ik ret stort, slidt udstyr - MEN de har det der skal til!!!! weeeeeee...... :showoff:

  11. javel!

    :pumpin: :4boxing: :4sport: :4flex:

    Ska ha fundet sårn en i Vejle ........

    For jeg har ved et 'uheld' meldt mig ind i Equinox: "De store mænd som dyrker styrkeløft kommer slet ikke her, fordi vi ikke har de tunge vægte, men i stedet hylder en alsidig sund levevis og gode motionsvaner". :rocketwhore:

  12. Jeg har netop kigget på den artikel på getbig.dk - og der er en lille ting om jeg er i tvilv om.. og nu spørger jeg sikkert dumt (igen)...

    Front Squat har jeg fundet ud af hvad er hehe - Back Squat?! er det 'bare' den alm. squat der menes her?!?! Altså den hvor man har stangen på nakken ?!? :showoff: og.. i så fald - hvad er forskellen på de to mht. muskler trænet??

    æhm.. og i det program i artiklen.... der er jo dips til triceps.. men hvad med biceps?!... bliver de trænet ved nogle af de andre øvelser?!?

    ...ved godt jeg spør meget hehehe.. er ny og træningscenterets instruktion er til at lukke op og *censur* i :sneaky2:

  13. Nu er der vistnok noget med at man ikke må nævne produktnavne o.l. her...men der findes en type multivitamin piller der indeholde en ton forskellige vitaminer og mineraler - herunder også jern.

    Nu har jeg læst en del her på siden og andetsteds og er efterhånden ret forvirret mht. til mænd og jern-tilskud. :blink:

    Pillerne vi taler om indeholder udover alt det andet også 5mg jern - og man (jeg) guffer en om dagen.... burde jeg være bekymret ?

    Og nåeh ja jeg er en mand :laugh:

  14. Man behøver kulh for at musklerne kan gå fra den nedbrydende proces til opbyggende proces.. derfor er tommelfingerreglen at man skal ha ca 1g kulh pr kg kropsmasse...  :wink: Derfor vil druesukker være optimalt! Dette bruger jeg selv...

    <{POST_SNAPBACK}>

    Øhm.. vil et sige at hvis man vejer 80 kg skal man indtage 80g druesukker efter træning? Det lyder på en eller anden måde af meget... men jeg er altså osse en rigtig nOOB :blush: